Akta dig för allt!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6569907.ab

Jag läste den här artikeln i aftonbladet igår och var tvungen att kommentera den. Kommentaren var något liknande det här men kortare:

Hur ska man kunna gå omkring i dagens samhälle utan att behöva vara rädd för någonting? På spmmaren får man inte vara ute för mycket i solen för då kan man få hudcancer. Men att vara inne för mycket är inte heller bra, då får man ingen frisk luft och risken för att man sitter framför datorn eller tv:en ökar. Där ett tag skulle man inte käka potatis eller tomater, är de inte bra att äta tomater? Men nu även detta? alla vet väl att man inte ska dricka för läsk hela dagarna för att det är socker i det. Men att man nu kan få cancer av det?
Kan vi göra något alls idag utan att utsätta oss för risken att dö?
Kan vi gå ut på gatan? eller kommer det då en bil i alldeles för hög fart..
Kan vi borsta tänderna? eller finns det en liten risk till att det kan vara cancerframkallande, tandborsten eller tandkrämen.
Kan vi sätta oss på toaletten? eller kommer då risken för att vi sugs ner i avloppet och dö i sin egen avföring..vem vet!



Kommentarer
Malin Schlott - Konstnär & Illustratör

Svar: Tackar så hjärtligast! :)

Nah, överskattat och överskattat, jag är en människa som älskar alla högtider, oavsett vad de handlar om. Det blir ju alltid vad man gör det till. :)

2010-02-10 @ 15:25:50 | http://castlebabe.blogg.se/
Marcus Å

Allt bra idag då? :)

2010-02-11 @ 07:46:24 | http://slipsens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback