Hiss

hur kan ett täcke vara så skönt? Att man på morgonen bara kan ligga där i en evighet. Man vill helst ta med sig det till skolan och arbetet. För mig är det verkligen ett jobbigt farväl.

Eller som en kall vinter dag då man var liten, fast det kanske gäller nu också. Man kommer hem sent mitt inatten och fryser. Lägger sig ner i det kalla täcket som man själv måste värma upp med sin egen kroppsvärme. Men när man väl värmt upp täcket är det en för underbar känsla och man somnar nästan på en gång för att man är så trött också. Försöker även hålla alla fötter och armar innanför täcket. Att det sedan på morgonen är extra jobbigt att kliva upp eftersom det är kallt i rummet tänker man inte på då.

När jag var liten använde jag även täcket som ett skydd. Om jag hade sett någon hemsk film som där en krokodil äter upp människor eller då man blev rädd för skelettet på Greveholm, och ja! jag har sett hur dåligt gjort skelettet är om man tittar på programmet idag. Åter till täcket, då la man sig och försökte somna men fick en känsla att om det hade funnits en krokodil under sängen hade den lätt kunnat äta upp min arm. Speciellt då armen ligger utan för sängen, då stoppade man snappt in armen och handen innanför täcket och kände sig genast tryggare.

För att sammanfatta mitt inlägg nu på morgonen kan jag säga att täcket är en genial uppfinning!




Kommentarer
Tinie

Tack så mycket! :) Jättefin layout på din blogg förresten. =]

2010-05-28 @ 11:03:43 | http://tintopia.blogg.se/
Lona

tack du!

2010-05-28 @ 11:05:54 | http://lonatrogen.blogg.se/
Josefin :)

Svar; ja det är verkligen skönt. men det känns som om folk dömmer mej för att jag skriver ut sånt :/



Och jag håller verkligen med, täcket är en underbar sak ! :D

2010-05-28 @ 11:09:08 | http://photoj.webblogg.se/
Emmelie

sv: tack detsamma. Man kan ju inte annat än att älska solen!

Dessutom håller jag totalt med din hiss med täcket! Sängen överhuduvtaget! Ett tag var de de enda jag längtade efter. Att få gå och lägga mej. Lite patetiskt såhär i efterhand ;)

2010-05-28 @ 11:17:23 | http://sedorikas.blogg.se/
A

morrn, ha en bra dag. Japp täcke är bra.

2010-05-28 @ 11:29:15 | http://aldreboendesms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback