Höstmys

Måste faktiskt erkänna att hösten är lite mysig, även då det regnar en dag som denna. Vaknade imorse och det var mörkt ute, vinden blåste och det regnade. Jag är på riktigt myshumör! Idag ska man till Piteå och se min bästa vän Jannie agera musikvideoskådis. Ska väl själv försöka göra mitt bästa i att vara en liten statist i bakgrunden. Hoppas ja inte måste dansa, hoppas ja inte måste dansa, hoppas ja inte måste dansa! Kommer bli spännande!
Förresten borde jag kolla upp efter någon danskurs här i Luleå, det hade inte varit helt fel att få i sig lite dancemoves.

Ha en underbart mysig onsdag!


På höstmyshumör!




Utkast: Okt. 18, 2010

Håller fortfarande tummarna för att ja ska få ett jobb..det gör det dock lite svårt att skriva här då..höhö. Humor jag har.

Perfekt väder ute! men ja sitter inne och nöter internet för fullt då jag har tillgång till det.



Allstar

Kom nyss hem från ännu en nykter helg på Allstar. Kan säga att jag är väldigt nöjd över mig själv över att jag inte druckit denna helg. Även hur jag lyckades vara på krogen från klockan 23-02 nykter är en bedrift.

För att vara ärligt kan ja påstå att tiden går fort, man har alltid något att titta på, sådant som man missar om man själv tagit för mycket av det goda. Kommer nog ihåg det mesta också. Men vissa saker vill man ju glömma, så som hur många dåliga raggningsrepliker det finns, och dem killar som inte förstår att man ska ge upp och kanske inte följa efter tjejen på krogen.

Kvällens raggningsreplik:
- Men det är ju duu, kom en kille fram till mig och sa.
- Jahaa? känner ja dig eller? svarade jag.
- Nä men det är ju duu, svarade han.
- Ja det är jag?
- Det är ju du som är den snyggaste tjejen på krogen alltså, svarade han till slut.
- Jaha, men det var ju trevligt att du tyckte det, svarade jag.
- Ja, jag har sett dig tidigare ikväll och sagt att dig ska jag lägga in stöten på ikväll. Har du kille?
- Ehm, jo tyvärr jag har kille...svarade jag och gick.

Så sorry killen om du hittar min blogg och känner igen att det är du som sagt dessa ord. Kan berätta för dig att jag faktiskt inte har någon kille utan var bara min räddningsreplik.

Men nu är jag äntligen inomhus, lugnt och ro. Nu är det dags att plocka ut linserna och sen slå på lite Sex and the city!

Natti!



Jackass 3D

Har nu fått veta att den 12 november kommer jackass i 3D, för att vara ärlig tycker jag det är småcoolt!





‎"I'll be coming home and when I feel those butterflies I'll see that I need to find a better way just to believe you're gone. So long. Some day I'll find the strength to move on."




Utkast: Okt. 15, 2010





"At the start, you were alright. You were basically everything. And now, you're just another someone who's left my world."




Watch some basketball

Har varit på en arbetsintervju idag igen. Nu ska ni då hålla tummarna för mig att ja får det. Ett jobb måste jag erkänna inte skulle sitta helt fel i det pågående höstdepressionen. Fast så dåligt är det väl inte för då kommer vintern snart, vilket gör att man kan plocka fram brädan och se om man har kvar några skills från förra året.

Ikväll ska jag nog bege mig och kolla på lite basket. Bara hoppas att LF basket vinner. Syns där!




"Now I know I messed up bad, you were the best I ever had. I let you down in the worst way, it hurts me every single day. I'm dying to let you know. Now I'm here to say I'm sorry, and ask for a second chance 'cause when it all comes down to the end I could sure use a friend."




Jobb snart

Nu är det snart dags för lite jobb för mig, så om ni har lite att göra tycker jag att ni ska pallra erat arsle till mitt jobb och köpa lite godis och hålla mig sällskap!

"You wanna play the game? It’s like this: You play around. You have fun. You share your secrets. You tell stories. You cry on each others shoulders. You hold hands. You think about forever, but, you do not fall in love because the first one who does, loses."



memories never die

Älskar när man kollar igenom gamla bilder och hittar sånt här:





Ursäkta Jannie om dessa bilder kränker dig men kan ärligt säga att ingen av oss är snygga eller charmiga på någon av bilderna.



"It's probably the wrong time to tell you this, but, well maybe it's the perfect time. I realize how incredibly confusing things are between us right now. I can't even begin to explain our relationship. You probably can't either, but I just want you to know that if you ever need me I’ll always be here for you, all you have to do is ask."



Utkast: Okt. 14, 2010

Ny dag, nya möjligheter. Det är väl så man ska tänka? Positivt tänkande är något jag verkligen behöver just nu. Jag vaknade i sängen på morgonen och jag kan inte påstå att det var så jag tänkte. Snarare tvärtom, kan ja inte sova i ett år istället? Att man vaknar om ett år och inget är sig likt, förutom dem man vill ha kvar förstås.

Det är många som ofta tänker på att om man kunnat skulle man bygga en tidsmaskin, resa bakåt i tiden och fixa allt man klantat till. Fixa alla dåliga repliker man sagt när man senare kommit på att "sådär skulle jag sagt istället". Men helt ärligt om man byggde en tidsmaskin vad vore bättre. Resa bakåt i tiden eller framåt? Framåt tills man glömmer det man vill glömma, eller fått något bättre så man inte tänker på det något mer.

Gammal bild, bara för att..


"Do you mind if I ask you a question, sweetheart? Do you know what forever means? The next time you promise me something like that just remember that forever never ends."





you're looking smart

Nu har jag i över en månad drömt om att köpa ett par nya glasögon men har inte blivit av för nu är jag verkligen less på Specsavers glasögon. Har varit in där flera gånger utan att hitta något annorlunda och speciellt. Vilket är synd för dom är verkligen billigast. Men ibland är det inte bäst, speciellt inte om jag inte trivs i dem. Nu vill ja verkligen ha ett par glasögon som man känner att man kan använda hela tiden då man inte orkar ta på sig linserna hela tiden. Nu måste jag få tag i ett jobb så jag kan köpa ett par glasögon jag vill ha!

Ska faktiskt på en arbetsintervju klockan 9 imorgon, dock bara som timanställd. Men bättre än inget!

Här är ett par glasögon jag vill ha, måste dem vara så dyra! buhuu


"One of the hardest things in life is to let the one who hurt you love you, to trust the one person who said they'd always be there and then walked."



Xtreme beauty nails

Har nu varit en sväng förbi syrran som är nagelmodell idag. Har suttit där på Xtreme beauty ett bra tag innan vi gick och åt lite mat. Men nej jag var inte onyttig och tog chili cheese på Max som är gudomligt gott. Utan vi skippade Max helt gick till Sub&Co istället.

Tänkte ta kort på när syrrans naglar blir fixade så jag var så seriös att jag tog med mig min systemkamera men det var väl klart att ja inte ens tittade om det fanns batteri på den innan jag gick iväg..gissa om det var batteri på den då?..ni hade rätt den var stendöd. Men då fick min tappra mobil komma till undsättning.

Så här sitter min syster och Michaela och kämpar.




"Today it hit me – I'm never gonna see you again. At first I was okay with it, but then I started thinking about it and looking at pictures of us, and I realized I have no idea how I'm gonna get by without you."




The galway girl

Har av någon anledning börjat nöta irlänsk musik på spotify. Kan ju vara för att jag lagt upp all musik från filmen P.S I love you. En underbart romantiskt film. Låten som ja mest lyssnar på är The galway girl.


Måste också erkänna att ja fortfarande har lite problem att skriva på dator och min mobil med mina naglar. Men det är sånt man får ta om man vill känna sig lite fin ibland. Har nu fixat så att min syrra är och fixar sina naglar just nu. Ska nog gå dit efter ja ätit lite frukost och kika in hur det går.


"The worst part about heartbreak is that it doesn't just kill you and end the pain, it tortures you until you forget."



Sex and the city och choklad.

Har inte så mycket mer att säga än att fotograferingen idag gick bra trots att det var riktigt kallt. Men nu har ja tröstat mig själv med lite choklad och sex and the city. Vilket det blir mer av nu!

Lägger upp en liten egobild. Men spana in mina naglar ja gjorde i fredags. Som Michaela gjorde på mig, dem blev übersnygga!



"Every day, I look back and think 'look how far I've come.' That's what keeps me going."




I'm back in your arms

Kära bloggen, vet att det kan vara svårt för mig att berätta mina känslor för dig. Men du är saknad! Jag saknar att ha dig som ja kan berätta alla saker för, få mitt liv nerskrivet så man sedan minns allt. När jag sitter med mina barnbarn om 60 år och funderar på vad ja gjorde för flera år sedan.

Men måste få fixat en ny design så det känns som en riktigt nystart!




"There is no person in the world who is made to handle every punch that’s thrown at them. We aren’t made that way. In fact, we’re made to get mad, upset, sad, be hurt, stumble and fall. We aren’t supposed to be able to handle everything. But that’s what makes us stronger in the end, by learning from the things that hurt us most."