Tyck synd om mig

Tycker faktiskt synd om mig själv på riktigt..vet inte om jag berättat för er att jag vred knät då jag gick ner för trappen från jobbet i söndags..gjorde så jävla ont så fattade inte hur jag skulle ta mig ner för resten av trappen, klarade av det och var sedan tvungen att halta dem 200 m till omklädningsrummet. När jag sen skulle ta på mig skorna var jag tvungen att sätta mig eftersom jag klarade inte av att balansera på det vänstra benet som det är fel på.

Att sedan vara tvungen att koppla med benet jag har fel på och efter det ta sig upp för trapporna till lägenheten. Tog det lugnt några dagar då efter det för att vila upp knät. Men får inte sitta still med det för länge heller för det låser sig.

Måste säga att det blivit bättre men kan fortfarande inte gå normalt i trappor. Trodde jag skulle kunna fara på lite coreträning idag. Visst gick det men vissa övningar gick åt helvete..Sen testade jag lite spinning efteråt men det gick inte alls bra..

Tycker synd om mig själv för att jag nu faktiskt tränar på riktigt och så ska det bli såhär. Att ingen heller vet vad jag har för fel på knät är otroligt..För menisken är det ju inte eftersom det då skulle synas på magnetröntgen jag varit på. Har faktiskt nu börjat träna mer för att träna upp knät som dem säger att jag ska göra och så händer det här. Mår faktiskt riktigt dåligt över det här..

Hoppas det hinner bli mycket bättre på en natt då jag ska till jobbet imorgon igen och gå i en massa trappor. Det går inte ens att beskriva hur det gör ont. Jag är ingen som klagar över små smärtor och skulle inte skylla på att jag har ont i knät för att slippa träningen, för jag går ju hellre till gymmet och gör mitt bästa än att gå dit för att bara chilla..

Förresten så börjar American History X nu klockan 21.00 på kanal 9 för er som vill se. En film man måste ha sett även om jag alltid tittar bort då han sätter käken mot trottoarkanten..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback