God morgon

Då var man vaken igen, kändes som om jag nyss la mig och sov. Jag älskar att sova!




EGGGG

Äggmacka till frukost igen, kommer jag någonsin bli less på det? Tror inte det. Idag jobbar jag eftermiddag på kiosken så ska försöka hinna på ett spinningpass innan. Hade jag något annat viktigt att säga just nu? Ne förutom att jag laddat på mobilen så jag nu har gratis sms!

Snart fyller ju min lillebror 18, eller om 1 vecka och två dagar. Så vad ska man köpa till ens lillebror på hans 18-års dag? Då innebär det också att mindre en månad efter det så fyller jag 20!!



tv4 sport

Haha, matchen går på tv4 sport vilket innebär att jag kan se den ikväll. Wohoo! Heja Luleå. Jag menar det är väl snart björnarna börja krypa ut sitt ide?



Hoffmaestro 26/3

Nu tänkte ja lägga ut lite mer bilder från lördagen på farmen.





Toppenkväll, 5/5 toasters!




Dressed For Success

Helgen var fantastisk, ifall man räknar lördag. Söndagen vill jag inte komma ihåg eftersom jag var bakis och det enda jag var sugen på och kunde äta var en kebabrulle. Berättar mer sen nu ska jag chilla ett tag och kolla vad man ska träna idag.


Var ju dressed for success med min nya jumpsuit




Spinning 10.00

Har klivit upp klockan 08.04 idag, hade ställt klockan på kvart över men vaknade före och så att jag som verkligen hatar väckarklockan så steg jag upp dom där 10 minuterna före. Känner mig duktig eftersom det är lördag och jag stiger upp den tiden, inte för att det är supertidigt men tidigt för att vara jag. Nu ska jag strax iväg på spinning med mamma och syrran.


Älskar min nya hoodtröja från Hardwear, blivit min nya favvo!




Two and a half men

Nej! Även om Charlie Sheen varit lite puckad och lekt pimp så går det inte att fortsätta göra Two and a half men utan honom! Det går bara liksom inte..




I'm a highwayman, On the road again!

Då blev jag inringd att jobba på Liko halva dagen idag, hoppas jag bara inte glömt för mycket eftersom det var ett tag sedan jag var där. Men det ska bli trevligt att träffa Liko-gänget igen!

Btw, jag gillar inte reklamen för Ekströms smulpaj. Att dem ska låtsas att dem själv har bakat den och sätter mjöl i hela ansiktet, jag menar hu ofta händer det! Ja tänk nu inte som att dom kanske har busat med mjölet. Aja reklamen är inge bra i alla fall! Kom och tänka på det eftersom den nyss gick i reklampausen.

Undra vad man ska ha på för kläder idag då. Eller stora frågan hur man ska se ut imorgon kväll!?


Mina röda tygskor




4-3

Till Luleå, wohoo! Måste ta mig iväg på en match.



Afrodans

Funderar på om man ska ta det lugnt ikväll eller pallra iväg arslet till Nautilus (vet att det bytt namn till Actic men det låter inte lika bra när jag säger det) för att för första gången testa lita afrodans. Nej jag vet att det absolut inte låter som mig att syssla med sådan träning men känns som om jag blivit en ny människa som gillar att testa nya saker och ta nya utmaningar. För det kanske är lite trist att bara vara en tråkig oxe med båda benen stadigt på jorden.

Förköpen är klara och nu ska det bara bestämmas för min outfit som kommer gälla på farmen. Hoppas denna vistelse där blir mer som juldagen och inte Halloween, aldrig att jag vill må så igen. Men om man är i min storlek är det nog inte världens smartaste idé att nästan dricka en sjua, ops så det kan gå!

Just ja måste ju även börja nöta Hoffmaestro lite mer så jag kan fler låtar och som jag kan skrika med.


Försökte få så stora ögon som möjligt (mycket till liv man har)




Jumpsuit

Nu har jag äntligen köpt min jumpsuit jag velat ha och som varit försenat leverans på till Bik Bok, blev inte färgen jag tänkte för jag kände mig som Tarzan i den utan blev svart och blått istället. Roligt att ändra stil lite och det känns party party!


Tror jag verkligen kommer gilla vårens och sommarens kläder. Kommer få mig att bli mer taggad att träna eftersom man kommer få visa magen lite. Därför jag tog med den högra bilden, kanske inte syns så mycket men till höger där nere så ser man att det är ett kort linne.



Offroad

Blev lite offroad med Nisse här utanför lägenheten i förrgår.


Vroom..vrooooom!!



Seize The Day

Nu blir det farmen och Hoffmaestro på lördag!! Men ska se till att inte tagga för mycket då det gäller farmen för då kan det gå lite snett. Kanske ska gå igenom garderoben och se ifall man har något att ta på sig.

Var faktiskt på 45 minuters spinning idag innan jobbet..stolt över mig själv! Nu är bara saken att inte äta godis när jag är på jobbet vilket är svårt för mig eftersom jag är godisberoende vilket man även kan säga är ett sockerberoende. Imorgon kanske det blir lite bootcamp med älskade syster.


Though life is ruff and the road is tuff
You can seize the day
You´re single now well then so am I
So let´s seize the day
Girl lose your blues and just laugh at life
And then seize the day
Cause you only live once
- Hoffmastro




Woho!

Gårdagen hann jag med ganska mycket ändå för att vara en söndag, jag hann se Black Swan som jag velat se, jag var på spinning i 55 minuter efter det blev det att lyssna lite på radio och hörde att Luleå tog sig vidare!! Efter det blev de det sista avsnittet av Solsidan och fick även se en till film som jag velat se, Trassel.

Nu ska jag äta lite frukost och fundera på om jag ska på spinning innan jag börjar jobba idag.



Den 20 mars 2011

Varför har jag inte köpt biljett för att kunna se matchen ikväll och varför köpte jag inte biljett för länge sen till minus 30 och var där igår kväll? För att jag är tänker för länge och tar mina beslut för sent. Just nu funderar jag på att fara till Hoffmaestro nästa helg på farmen för att kompensera över denna helg.


Men istället far jag väl på spinning 17.00 (ifall jag orkar)




I won't cry. And even if I do, it's not because of you.

60 minuter kvar tills jag ska sitta och damptrampa på en cykel. Ses där!

Crazy




S.O.S!

Gjorde ju ett spinningpass igår och ska nog fara med syrran på ett idag också. Sedan som jag sa till Jannie i förrgår så har min haka blivit terroriserad av Finland som har varit och lagt ut minor som snart exploderas känns det som, jag pratar om finnar. Dessa underbart hatade pormaskar som dyker upp fast man aldrig välkommnar dem. Men dem har inte kommit upp riktigt än utan dom ligger som äckliga små knölar.

Nu ska jag se vad man ska äta till frukost idag, lite ägg på hårdbröd kanske. Kan nog aldrig bli less på det, tycker det är lika gott varje gång.


Får se ifall det blir en sallad till middag senare idag.




I'm home!

Hade ju förresten besök av lilla underbara och söta Lava, så i onsdags kväll var jag både barn- hundvakt och fyllechaffis. Funderar på om man kanske skulle ta och gå på sin första hockeymatch på söndag och heja fram Luleå till semifinal.


Sötish!




Chicken

Snart ska jag iväg in till stan för att kolla in där lite innan jobbet börjar. Idag har jag kännt mig nyttig då jag faktiskt har varit på 45 minuter av spinning, var riktigt tungt och mina händer blev klibbiga och resten av mig också för den delen.

Så nu kanske jag ska avslöja för er vad som händer ifall man inte håller sitt nyårslöfte. Då måste man vara helt seriös och söka till Idol och sjunga sitt bästa. Skulle bli en väldigt pinsam situation för mig som inte kan ta en enda ton och inte har någon som helst musikalisk talang.

 

 




För jag har redan tagit stuuudenten..

Längtar jag tillbaks i tiden om jag går in på Nelly.se för att kika på kläder och önska jag hade mer pengar så jag kunde köpa allt jag ville ha. Men istället kommer jag in på sidan och ser texten "Student 2011" och ett enkelt knappklick kommer jag in och sitter här och längtar tillbaka till förra året.


Aja jag får se fram emot att jag snart fyller 20 i alla fall, lillebror fyller ännu mer strax 18 så denna sommar ska väl syskonen Thelin ut på äventyr!




Nya jag

Har lust att bitchslapa mig själv och skrika att jag måste skärpa mig. Om tre månader är vårat slutdatum för nyårslöftet och det har inte gått så bra för mig hitills. Jag måste sluta med godiset och inte att det inte är hållbart att fortsätta som jag gör. Vad har jag gjort för nyttigt idag? Ingenting alls...

För att säga till er hur morgondagen ska se ut så att jag gör det eftersom jag inte gillar att säga att jag ska göra en sak och sen inte göra det.

- Morgonpromenad, förhoppningsvis följer syrran med.
- Megafrukost, kesella med bär och någon äggmacka till det.
- Duscha och fixa mig inför intervjun.
- Borde hinna med lite spinning också?
- Något mer nyttigt
- Något mer nyttigt
- Osv osv.



Cirka ett år gamla bilder.




Börja pensionsspara?

Noo!! För någon minut sen hörde jag ett ljud i trapphuset. Hörde vårat brevinkast öppna sig och ut kommer ett stort orange kuvert. Jag tänkte "haha nu har min syrra fått sitt första pensionskuver". Jag går fram och tar upp det för att med skadeglädje läsa min syrras namn. Men det måste ju vara lätt för er att gissa att det stod mitt namn istället...

Har inte öppnat det än utan det ligger nu på border och fånler åt mig..nej det är inte en BIG DEAL, men måste dem börja skicka ut dem redan?


Fuck you "Allmäna Pensionen"




Hej bloggen

Idag måste jag kolla var jag har mina betyg, men jag är ganska säker på att dem är i min plastmapp i kofferten på bilen. Sedan måste jag ringa några samtal för att höra om referenser, hoppas att det går bra imorn. Sitter här och ser lite Animal Planet och tittar ut på bordet och vet att jag borde städa lite idag, har hela dagen på mig så lär nog få det bortgjort, att få bort en spinningpass är också frågan. Yes hörde nyss att djurpolisen börjar nu på Animal Planet, en av mina favorit program på den kanalen. Appropå favorit udda program så var det länge sen jag såg Chowder på Cartoon Network..





Top model

Ser såklart en måndag som detta top model på trean, tar det lugnt och inser att jag måste börja ta igång med träningen igen för att hålla mig nyårslöfte..

"You and me together we'll be
Forever you'll see
We two can be good company"




Bakisdag

Gud vad trött jag måste ha varit, har varit i brist på sömn hela helgen vilket visades att jag sov 12 timmar inatt. Sedan eftersom jag inte hann med min bakisdag igår riktigt, inte för att jag var bakis men då jag inte dricker så mycket nå mer känns det som om jag vill ha mina slappa bakisdagar och eftersom jag jobbade hela dagen igår gick det ju inte.

Så nu använder jag min lediga tid idag innan jag börjar jobba för att slappa inför en film och flotta lite grann. Tänkte göra det igår kväll efter jobbet men däckade direkt..



Fredagen i bilder




I want to stand with you on a mountain.

Då har man gått en till promenad med hundarna och känner sig som en riktig hurtig och frisk människa. Nu poppar jag lite musik medans min syrra har allt från bananer till ägg i håret och medans jag väntar på att få fara och hämta upp en söt sak och för att sen äga i Mariokart..på Nintendo 64 såklart. Eftersom jag själv anser att i Wii är det mycket mer tur även om jag nu vann igår.




jabadabadoo

Igår blev det en middagsbjudning där tacos stod på menyn, lite wii-spelande och jag måste ju säga att jag ägde och kötta dem andra amatörerna. Sen blev det mot biografen för att se Sanctum. Höll på att bli en liten fail då vi kom in till bion och jag kom på att jag hade ju vanliga glasögon då jag skulle ta på mig 3d-brillorna. Men det gick faktiskt att ha dem utanför som tur var.

Sedan idag blev det en promenad runt isbanan med hundar och pingviner.







My friend's got a girlfriend, man he hates that bitch

Vaknat och känns som om denna dag kommer bli rolig. Har en liten lista på saker jag måste göra:

- Duscha
- Måla klart listerna
- Småstäda
- Äta något
- Fara in till stan för att möta upp Jannie
- Besöka älskade NTI
- Fara och handla, sallad, bröd osv (får inte glömma att köpa toapapper)
- Fara hem, se om det behövs städas nå mer.
- Hacka sallad och börja göra tacos.
- Få middagsbesök
- Bio!




Grattis..på fettisdagen!

Då var jag äntligen hemma efter att ha umgåtts med Jannie på stan och sen hängt lite med Madde på kiosken. Att man fick semlor på köpet efter ett besök på kiosken är en bonus. Nu blir det att mysa lite och förhoppningsvis blir det bio imorn. Tacos eller inte tacos till middag imorgon är frågan?


Ni måste tycka jag är väldigt självisk med så mång egobilder som jag tar och lägger ut här.



To the toWn

To the toWn med Jankiefresh! Jag är pimpad och klar.


Mina glasögon börjar bli en del av mig nu, stormtrivs!




8 Mars

Kul att datorn laggade ihop så jag hade skrivit hela inlägget men måste stänga av internet och börja om på nytt, är det en sak som går under i-landsproblem, jag tror nog det. Uppdateringen om hur min hals och röst låter idag är att den låter fortfarande dålig och är lika ansträngande att prata, idag på morgonen kan jag inte heller knappt andas genom näsan som är igentäppt.

Blir det att trycka i sig en semla idag bara för att det är fettisdag? Blir det att fara runt och åka buss i hela Norrbotten bara för att det är gratis? Nej jag tror inte det, men undra vad som mer händer i Luleå idag för att det är internationella kvinnodagen?

JaBaDaBaDo!



Step Up!

Nu ska jag fixa lite mat, mysa och äta framför Step Up, en dansfilm som jag har sett förut men har för mig att jag minns att den är bra. Även om dem flesta dansfilmer kanske har lite töntig handling och alla utspelar sig på samma sätt men vem kan motstå då Channing Tatum är med i den? Så ska sitta här och flotta i lite mat samtidigt som jag tittar på dem snygga dansarna och titta beundrande på hur duktiga dem och önska att jag också kunde.

Gosh! kolla hans armar.




I want you bad

Har varit vaken någon timme nu men rösten har fortfarande inte gått till sig, stan snart för att göra en linsundersökning. Kul det kommer att gå fram och anmäla mig att jag kommit då jag helt seriöst knappt kan prata. Måste anstränga mig till tusen och det kommer ut något slags väsande och pipande ljud. Men med knappt någon röst och snoret rinnande ska jag strax iväg och sen kanske förbi Jysk en sväng. Funderar på en säng eller om jag ska satsa på en bäddsoffa.


If you could only read my mind
You would know that things between us
Ain’t right




Fårön runt

Vaknar imorse och ena jobbet ringer för att höra om jag kan jobba. Vad händer då? Jo jag är så jäkla hes på morgonen så jag har tappat rösten nästan helt. Lyckas få fram några väsande ord om att jag har linsundersökning 11.20, om det ens behövs sägas det. För inte som att dem tycker att jag ska sitta och svara i telefon en hel dag om jag inte kan prata. Lite synd faktiskt eftersom det nu var ett tag sedan jag jobbade på Liko, men nästa gång ska jag se till att kunna!

Har inte än satt in bilderna från då vi gick Fårön runt i lördags:


Jag kör med Nisse till Piteå.

Familjen har strax gått ett helt varv efter den frukstansvärt halkiga och blåsiga banan.

Pappa är helt slut efter promenaden då vi andra springer på stan.




Egopics

Bara för att jag tog "några" egopics igår innan jag for iväg för att träffa mina älsklingar på Allstar.



"Hey now you're an All Star get your game on, go play
Hey now you're a Rock Star get the show on get paid
And all that glitters is gold
Only shooting stars break the mold"




Snowboarding

Bilder från backen med syrran idag, riktigt trevligt. Vi har äntligen också köpt en konservöppnare så jag kan öppna och äta mina älskade championer, fast måste ju steka dem först. Nu ser vi någon konstig film och bara tar det lugnt, syrran tänkte nog sova egentligen men tror hon blev lite piggare av sin powernap i bilen. Ikväll får man inte heller glömma att se Solsidan.



Pics från idag



Allstar

Var ut på Allstar igår måste erkänna att det blev mycket roligare och trevligare än vad jag trodde det skulle bli. Var mycket folk man kände där och min älskade Jannie var för första gången där så kände det lite som en plikt att jag var tvungen att vara där då!




Uppdatering

Lite uppdatering. Jag har kommit hem från jobbet, syrran hade lagat mat, perfekt och gott var det. Har fortfarande ont i halsen. Betalat bort lite räkningar och planerar morgondagen för att måla det sista varvet i rummet. Ska bli skönt att få det bortgjort och gissar att det kommer räcka med ett lager till. Måste erkänna att jag har shoppat lite idag, nya solbrillor för 20:-, billigt pris och jag behövde ju nya så det var ju perfekt att passa på när det var så billigt. Höll även på att blåsa bort på vägen till jobbet imorse.




Ont i halsen

En sak jag måste köpa idag är halstabletter, känner att det gör väldigt ont i halsen. Ni vet sådär ont så att man egentligen inte ens vill äta. Somnade till ett avsnitt av Scrubs igår, eller jag såg ju faktiskt klart det innan jag valde att slå av tv:en och däcka. Lovar att jag kommer somna tidigt ikväll eftersom det inte är ofta jag kliver upp klockan 7 nu för tiden.

Om våran tempeperatusmätare går rätt så är det ungefär 5 plusgrader?! Snön får inte smälta bort än då jag bara hunnit åka en gång i backen hitills!!


Synes på kiosken idag igen!




Nya brillz

Äntligen hemma igen efter en arbetsdag, men hinner inte göra så mycket mer än att kolla facebook, se klart filmen som jag börjat se på 6:an och sen mysa ner mig under täcket för att vakna upp tidigt och fara till jobbet imorn också.

Har tagit nya kort på mitt andra par glasögon som jag beställt.




Brightass

Har lite att göra så här innan jobbet. Sen efter denna dag kanske jag måste ta och måla sista varvet i mitt rum (förhoppningsvis det sista). Sedan får jag även förhoppningsvis jobba lite till helgen, utgång nykter eller onykter på Allstar, och sen början på nästa vecka blir förhoppningsvis som denna dag skulle blivit egentligen, längtar!


Sen måste jag idag kanske ta på mig mitt andra par glasögon och ta ett kort med dem så ni får se hur dem ser ut också.




En godmorgonpuss!

Tänk er att jag snart fyller 20 år, har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska göra då egentligen. Eller snart och snart, 2 månader och 1 dag kvar, prick! Känns redan som om denna vår och sommar kommer bli extra rolig.


En godmorgonpuss!




Kokobom smurf

Efter lite Simpsons och Family guy sitter jag här i en gruppkonversation på msn och skrattar, inte för att dem andra är roliga utan för att jag själv tycker jag är rolig. Måste vara något i generna. För i vår familj är vi ganska bra på att skratta åt våra egna skämt. Vet att jag själv för det väldigt ofta, min syrra gör det ofta och vår pappa gör det väldigt ofta.

I alla fall så hade jag räknat ner dagarna för jag längtade till imorgon för jag skulle få mysbesök, men nu fick jag jobba imorgon så mitt besök måste flyttas fram till nästa vecka. Trist men jag behöver pengar!