smash!

Min första lediga dag denna vecka och som bara slöats fram eftersom jag slutade ju jobbet klockan 06.00 imorse, fast nu skriver jag ju fel eftersom jag ser att klockan är över 00.00 men det struntar jag i, enklare att skriva såhär.

Hoppas på bra väder imorn så vi kan ta en första tennismatch för i år, ska bli väldigt roligt eftersom jag knappt spelade nå tennis förra året. På onsdagen blir det en Ikeatripp med lite människor och kanske en tur på färjan på kvällen? Ja, jag har börjat jobba på ssab och dricker på friskiften..

nu ska jag försöka ta mig i säng snart så jag är utvilad för att spöa skiten ur dem andra..i alla fall försöka..




What difference does it make

Tjabba nu har jag kommit hem från ett pass från gymmet och är taggad för att det är "lill-lördag" och vi hoppas på sol för hela slanten eftersom det blir utgång ikväll. Ses ute..under solen!




I'm walking on sunshine

Måste bara hylla en sak idag som för mig tidigare varit helt underskattat. Det klassiska skohornet! underbart vad mycket skönare och fortare det går att ta på sig skorna med det. Jag pratar om tajta tygskor då är det helt perfekt. Nu ska jag börja använda det så ofta som möjligt och som gör att man sliter mindre på skorna då man slipper hålla på att dra och slita i dem.


I'm walking on sunshine!




Cold Case igen

Nu blir det lite Cold Case och måla naglarna till det, kul att veta va? Intresseklubben antecknar..




Hello, loneliness

Idag blir det stan med han Kristo igen, är jäkligt sugen på fler nya brillor men flera tycker det är onödigt. Men det är ju som att välja kläder då man ska någonstans så vill man ju ha valmöjlighet när det gäller glasögon.

Idag blir det nog mitt andra besök på affären med den gröna skylten, sist var besöket på storheden men nu blir det att kika in i staden.


Can you help me remember how to smile.




Workout

Äntligen lite ledighet och kan inte påstå att jag har gjort mycket den här första dagen borta från jobbet. Diskat och plockat undan lite. Tänkte även gå ner och starta en tvättmaskin men var upptaget.

Kunde inte låta bli då jag bara skulle titta in på nelly.com att klicka hem nå saker. Hoppas bara att det passar och är rätt storlek.

Igår var det lite pizzaparty då jobbet bjöd, vilket inte satt helt fel då man jobbade ett tolvtimmarspass, och det blev en kebab såklart.

Nu har jag tryckt i mig en macka så jag ska orka bege mig till gymmet strax, tar även med mig träningssällskap eftersom jag måste erkänna att jag tränar bättre med någon än själv, fast klart det beror ju på vem man tränar med också. Jag måste dras med in i träningshumöret!





Do you believe in magic?

Gud vad träningsvärk jag har haft idag, speciellt i benen efter att jag var och sprang igår. Idag är det fredag den trettonde vilket jag inte tycker har märkts alls, kanske för att jag inte alls är vidskeplig. Att det är en vanlig fredag märks inte heller av eftersom jag jobbar hela helgen. Vilket kan vara bra så man inte gör en massa annat.

Tråkigt inlägg det här blev..aja! Tidig säng för mig ikväll för blir att kliva upp 04.40 imorgon..endast en tolvtimmars arbetsdag väntar..hallelujha!

Mina nya supersnabba joggingskor..eller dom hade säkert varit det om någon med bra kondition haft dem..på den andra bilden ser ni en liten bit av SSAB!

 




Pretty Fly (For A White Guy)

Min enda lediga dag denna vecka har bestått av att starta tvättmaskin, leta reda på min bankdosa, vilket var förgäves eftersom jag ändå hittade den. Hur lyckas man alltid slarva bort viktiga saker? Hur kommer jag vara då jag är gammal? eller bara om 10 år..usch..endast tanken skrämmer mig..

Cyklat till stan, varit på banken, hämtat ut skyddsglasögon, testat glasögon med Nicklas (dåligt val av mig eftersom jag nu blev sugen på flera nya bågar själv), käkat ute, testat jeans, köpt jeans, testat skor, köpt skor. Varit och fryst mitt träningskort på Inpuls tills hösten eftersom det kändes onödigt att ha tre gymkort nu under sommaren, köpt en ny bh och cyklade hem.

Ikväll har jag även sprungit det längsta jag någonsin gjort på länge, om jag ska vara ärlig så sprang jag inte hela sträckan vilket man inte kan kräva av mig då konditionen är sämst, vänstra knät är ej hållbart även om det hjälpte mycket med mitt nya knäskydd och mina nya superskor!

Nu kan jag inte längre prata på så mycket mer här eftersom sängen väntar för att vara taggad för gänget på sträng 4!

Men vad vore jag om jag inte bjöd på lite bilder från dagen?



Nicklas chillar med sina nya bågar.

Jag och syrran på gymmet och fick lite hjälp av vår "personliga tränare". Måste faktiskt ta och skärpa mig med träningen själv nu, har varit alldeles för lat. Har gått upp ett ljus eftersom jag snart ska fotas på mountainbike och sen till sommaren i gymmet och då vill man ju inte se ut hur som helst!




Sträng 45

Då var man hemma igen endast för att ta det lugnt imorgon. En tripp på stan för att hämta ut skyddsglasögon, Caffelatte på stan och kanske till och med ett besök på NTI som utlovat. Smålängtar till om en vecka för då blir det intressant att se om jag kommer ut på färjan på premiärdagen. Återstår att se!

Lite scrubstittande nu innan ögonlockena trillar ner..


Bilder från dagen

 

 




Hola!

Nu var det nästan för länge sen jag uppdatera men ni vet att när det händer för mycket runt omkring blir det mindre tid för datorn och blogga. Sen när man väl ska börja om igen vet man inte vad man ska skriva eftersom man inte orkar rabbla upp allt som hänt.

Jag och syrran hade en diskussion härom dagen då vi enades om att vi nästan föredrar att få en puss i nacken lite då och då istället för på munnen. Eftersom det är en så skön känsla och man skakar till lite. Tänkte bara berätta för er, så ni vet.

Chiao!


Syrran bjöd på en god sallad häromdagen. Jag fick barnversionen (bara kyckling, inga räkor)
 
Gissa vem som nu har Spotify Premium och kommer nöta musik? Jo jag såklart!




20 ÅR!!!!!!!!!!

GAAAAAAAAAAH! Hallå! jag är alltså 20 år nu? inte för att det känns som det men när jag väl tänker på det så känns det konstigt, jag kommer att få vistas på förbjudet område, jag kommer att få gå på den läskigt förbjudna affären..systembolaget. Utan att behöva vara nervös. Jag kommer själv få välja, plocka och ställa mig nervöst i kön och hoppas att dem ser att det är jag på körkortet.

Har gjort lite tårta idag för att få lite besök på dryga timmen och efteråt blir det jobbet igen och ännu mer tårta där som Emelie bakat.

Till helgen blir det förhoppningsvis att gå och dreggla över Paul Walker, Tyrese Gibson och Vin Diesel i Fast and Furious 5 och på lördag blir det väl att dra ett party party igen (endast för att få se Nicklas normalt full).


Kolla min rosa underbara tårta, får hoppas att den bara smakar bra också. När jag även använt elvispen så skulle jag ju sen slicka av den men då fastnade tungpiercingen...fail..
 

Mina första egobilder som 20åring, syns det?

 Då var det bara börja säga svara på alla grattis-sms och sen påbörja facebook..




Bullar

Då har jag vaknat, diskat, chillat och bakat. Har nyss blivit färdig med lite bullar som jag bakat för att ta med mig inatt till jobbet för att fira lite att jag fyller år redan inatt kan vi säga.
Tadaa!

Nu ska jag laga lite till lite middag innan jobbet och får se ifall det blir inlines igen. Går ju bra dit men vet inte hur kul det kommer att vara imorn klockan 6 på morgon att åka hem med dem..




Uh La La La!

Då har man redan lyckas fördriva bort helgen ytterligare en gång och snabbt gick det. Natt blir det att jobba hela veckan men ska försöka lyckas klämma in lite viktiga saker som jag hade tänkt göra också.

Gårdagskvällen lyckades bli roligare än förväntat och spenderades med dem bästa och några okända. Blev att cykla en sväng till Mjölkudden och sedan hemåt igen för lite nostalgi kväll med alla möjliga 90-tals dängor, dansade på bord och i soffan (till och med jag dansade massor) Nu blir det bara att mysa på och kanske det blir lite godis.

Fick även en tidig födelsedagspresent av syster och lillebror som var en sån där liten sminkundervisning på Make-Up Store här i Luleå, så var lite mer sminkad igår för att vara jag.