Ju Mer Dom Spottar

Blev ändring i träningschemat idag så blev istället för axlar några tricepsövningar. En muskelgrupp som ja måste lägga ner mycket energi på eftersom att den är större än biceps men orkar nästan mindre.

For sen på Kvantum där jag börjat med självscanning och slapp stå och köa utan gick direkt och betala. For hem kokade lite fullkornspasta med bacon och champinjoner till. Inge frukt eller grönt alls idag och blev att jag inte köpte något heller. Får ta och göra det imorn..

På onsdag har jag tid för kroppsscanning och hoppas för allt i världen att jag inte blir äldre än vad jag är i alla fall..

Har idag även testat shape up-appen igen och enligt den har jag hitills ätit 1364 Kcal, vilket inte är mycket men kan vara en anledning att ja vaknade 12.30 och åt "frunch". Visst ska ta det lugnt med att räkna kalorier för jag tror att det lätt kan bli en sjukdom. Sen har ja inte ätit klart än för dagen då jag börjar jobba natt 22.00!

Ett bevis på att mitt liv är inte så nyttigt som jag försöker få er att tro. Min porrgris som ja köpte igår..

Min musik just nu: Ju Mer Dom Spottar

Kanske ligger lite efter med musiken tack vare att ja lyssnar alls på radio och då sparar jag på bra musik!




2011-11-28

Sprang just ut för att sopa bilen från den lilla snön som kommit för att sedan kunna stoppa i kabeln för motor- och kupévärmare. Ska snart bege mig mot inpuls igen för ett bröst och axelpass. Känns verkligen inte som måndag utan som att de fortfarande är helg trots att jag varit ledig sen i torsdags.

Har varit min onyttigaste helg på länge, jag var ut i lördags. Vilket innebär att ja drack vin och ett nattbesök på max! Hade lite ångest dagen efter men då var jag och syrran på morgonspa på Inpuls. Det får en att inse att att det kanske är dags att investera i lite bättre produkter för huden. Min ansikte och kropp blev lika lent som en babyrumpa. Men att använda en ansiktsmask som luktade som spya var inte drömsenariot en dagen efter.


Bild från lördagen och söndagen efter spa-tiden. Kanske inte ser så fräch ut på den bilden men kändes fräscht i alla fall. Sen blev de en ännu onyttigare söndag med frukost på Elite hotell..mm!



Zumba

Då har ja äntligen tagit fingrarna ur arslet och tagit mig iväg på ett zumbapass. Måste erkänna att de var kul!! Men lite yoga hade inte skadat för att lära sig slappna av så man kan "shaka" bättre. Nöjd över min prestation när ja är så långt ifrån dansmänniska som de går men jag menar Samuelsson vann ju let's dance!

Köpte ju keps som ja tänkte vore bra vid mina bad hair days men har nog börjat använda dem lite väl mycket!




Rock my world into the sunlight

Vilken dag..klev upp vid 5 på morgonen som vanligt en förmiddag. Men sen efter jag slutat for jag hem för att plocka upp pappa in till stan. Sedan for jag till Inpuls för att möta upp Karin och lära ut henne några gymövningar. Så där stod jag som lite syninstruktör och visade henne vad hon skulle göra. Blev att vi körde rygg och biceps. Sedan några situps på det men min träningsvärk i magen sitter kvar vilket innebär mer magträning för min del.

Sedan så hann jag hem käka lite och sedan iväg för att följa syrran på ett pass på Inpuls då det är gratisvecka. Blev att hoppa på hennes schema så det blev benträning för mig idag. Får se hur det blir med torsdagens benpass för mig. Om jag kan gå och inte är sängliggandes ska jag träna med Dennis och Kocken.

Förstår att det är beroendeframkallande det här med träning och ja, jag vet att man ska ha vilodagar för att musklerna ska hinna "byggas" så man inte bryter ner dem istället men är svårt att inte gå dit då man är inne i sitt "flow". Att man sedan blir beroende av att köpa träningskläder endast. Förstår syrran till fullo..jag vill bara ha mer och nya träningskläder och tänker mer på det än att kolla partyklänningar. För jag kan vara ärlig att säga att det gör en stor del att se bra ut när man tränar, jag vet inte men man känner sig fräschare och blir då mer taggad. Samma sak som att man blir uppmuntrad av att kolla i speglarna då man gör övningarna. Inte bara för att se att man gör rätt utan även för att man ser musklerna jobba. Dock finns väl det på de flesta gym någon spännis som spänner musklerna mer framför spegeln än använder dem.

Imorgon är det då inbokat Zumba för mig, Madde, syrran och pappa.

En låt som jag nöter just nu: Domino - Jessie J




Kalles randiga

Jag kanske har varit bortskämd då ja tagit smör på mina äggmackor..för igår glömde ja ta med mig smör till jobbet och de gjorde att ja fick vara utan. Erkänner dock inte att de är godare men de funkade. För man känner faktiskt smaken av smöret, speciellt då man har varma ägg och de smälter, mm! Men kanske ändå lägger ner det för nyttigheten.




Fantasi

Hur svårt kan det vara att komma på ett nytt bloggnamn? Tydlien det svåraste om man inte har minsta fantasi i skallen..

Sitter nu och ser Biggest Loser och varvar ner för att kunna lägga mig i tid. Vi var på Media Markt idag och jag kan bara säga att det var KAOS! Men jag handlade i alla fall en plattång och hårfön från OBH Nordica för under 200 kr, FYND!

Sen hann jag med syrran på Inpuls som har öppet hus denna vecka. Blev en bröst och axelpass som gick väldigt bra och min träningsvärk i benen från i lördag känns fortfarande..skyller på dem djupa benböjen.

Ni kan ju titta in på min halvt nya musiklista som jag använder på gymmet. HÄR!




Ojaj!

Hur mycket måste man träna för att slippa träningsvärk. Trots att ja kommit igång med träningen känner jag alltid av de nästan för mycket två dagar efter och då syftar ja mest på benen. Visst jag var nog i den sämsta fysiska form jag någonsin varit i då jag börja.

Eller är det så att man ska ha träningsvärk annars har man lastat på för lite vikter eller gjort tillräckligt med repetitioner och inte pressat sig själv tills man inte orkar nå mer. Det är för den delen något jag måste bli bättre på, att pressa mig själv tills jag vet att de är omöjligt att klara en till..

Blogg.se Appen är verkligen dålig..1/5 gånger fungerar de att ladda upp en bild..




Power strike impact

Är nyss hemkommen från ett psi-pass. Började känna att svetten trängde sig fram men om man ska satsa nå mer på det måste ja verkligen köpa egna handskar. För att bara gå in i ett rum och välja på ett par handskar som antingen luktar rumpsvett eller tåbira är inte kul.

Nu efter att ha duschat, kokat ägg till morgondagens frukost, lyckas ta ut linserna åter igen så sitter jag och zappar runt på söndagens dåliga urval av tvprogram. Har tröstätit en swebar och är nu inne på en liten burk gojibär.

Imorn ringer klockan 04.56, upp och klä på sig och sen till jobbet. 14.00 ska ja tvinga med syrran till Media Markt som öppnar imorn.




GILF

Då bokade nyss in mig på sista platsen på PSI (Power Strike Impact). Lyckades sova till ungefär 9.30 idag också. Verkar bli en allt för vanlig tid för mig att vakna.

Ett roligt program och avsnitt som ni måste se om ni missat är Fråga Olle Dokumentären på 5:an. Zappade runt på tv och hamnade femman. Där det handlade om att GILF är det nya MILF. Att det gamla "MotherI'd Like to Fuck" har enligt min mening spårat lite och blivit "Grandmother I'd like to fuck". Eller att det är den nya flugan. Visst känns det lite obekvämt och annorlunda att 20-åriga killar besöker hemsidor och kollar på pensionärsporr eller till och med besöker dem för att hellre ha sex med dem än tjejer i sin egen ålder. Visst har ju en 77-årig tant lite mer år och erfaranhet av ämnet men ändå? Ena tanten i dokumentären har "GangbangQueen" tatuerat på bröstet. Vilket är välförtjänt då hon haft 200 stycken..

Ne men nog är jag nöjd för tanterna med den dragningskraften, you go grannies!

Den 28-åriga killen som är med i dokumentären anser att det är kvinnors livserfaranheter som avgör om dem är bra på sex eller inte. I alla fall så borde ni kolla in det om ni inte är allt för känsliga! Kolla in här






Inspiration

Tjuvsovare eller sjusovare? Läste nu att sjusovare är sovmöss. Strunt samma jag sov i alla fall till 10 idag, låg och läste lite Body-tidningar i jakt på inspiration. Sedan bestämde jag mig redan från då jag vaknade att jag skulle ta på mig mina fina Adidas skor (nej jag får inte betalt för att skriva märket på skorna) och bege mig ut i spåret, sagt och gjort och tog mig igenom 4km rundan bättre än jag trodde. Använde samma inspiration som syrran hade då hon började. Att om dem i Biggest Loser klarar det så ska jag också göra det.

Min hurtiga dag slutade inte där utan blev det där benpasset jag missade i torsdags. Gjorde mina benböj med 40 kg, antar att min mjuka del som belastar stången måste härdas lite mer. Försökte gå ner extra mycket den här gången. Skruvade på musiken i lurarna så jag skulle slippa höra det äckliga knakande ljudet från knäna när man böjer. Känns skönt att jag kommit igång med speciellt benträningen eftersom jag känner att det redan är bättre i mitt vänstra knä än vad det varit på väldigt länge. Vanliga gymövningar hjälpte fortare än min tid hos sjukgymnasten. Eller för att jag gav upp för tidigt då?

I min jakt på inspiration i Bodytidningarna hittade jag en som jag kanske kan använda som förebild eller mål om hur jag vill se ut.

Hon heter Kristine, ni hittar henne på kriweb.no. Ja det dåliga för mig att hon är från Norge och alltså då skriver i bloggen på norska, vilket blir jobbigare för mig att följa..




Spot stress control

Har fallit för en reklam och köpt Neutrogenas spot stress control. Som ja nu ska försöka använda flitigt och se om dem elaka flottiga j*vlarna försvinner!!

 




Better Bodies

Var och tränade biceps och triceps med Dennis och Kocken idag, gick faktiskt bra och längtar tills ja kan börja lägga på mer vikt. Nu är andra och sista arbetsdagen för denna vecka. Ingen ledig träningsdag i helgen eftersom ja missa att träna ben igår. Så benträning lördag och kanske beger mig till ett psi-pass på söndag, kanske få ut nå inre aggressioner haha!

Ni som missat mina nya träningskläder från Better Bodies så får ni en bild här

 




Middag

Min middag idag! Men nu när de börjar bli kallare ute ska ja söka reda på lite mer recept på varma gi-rätter, så man får lite varmt i magen.

 




Fast and Furious

Jag vet att jag nyss skrev men känns som en verkligen blogg-dag idag. Vilket kanske är bra eftersom jag tagit det lugnt sista tiden. Kom och tänka på Fast Five som jag såg förra veckan, den femte filmen av Fast and Furious. Men jag räknar det som den fjärde eftersom jag inte tycker trean räknas. Visst var femman bra men första och andra filmen är ändå bäst. Nu känns det mer som om dem spårar ut lite, vilket kanske man förstår eftersom det redan är gjort fem stycken och en sjätte är på väg.

Varför jag inte tycker att trean räknas är ju såklart eftersom varken Paul Walker eller Vin Diesel är med, visst Vin Diesel är med nån sekund men det är inte mycket. Varför gillar man dem filmerna egentligen? Är ju inte något för någon bilentusiast eftersom så mycket om bilar är det ju inte. Så är det en killfilm? Det tycker jag inte heller..visst lite är snygga bilar och tjejer med. Men ska man börja prata om dem manliga huvudrollsinnehavarna!?! Så måste man säga att det nog mer är en tjejfilm i slutändan..

Så som, ja exempelvis Paul Walker:

Vin Diesel:

och Tyrese Gibson:







Vroom vrooom

Är less, jag är less på min bloggdesign, jag är less på att inte ha en egen dator, jag är less på att inte ha photoshop. Varför jo för då hade jag kunnat göra min egen design igen..för att jag ska ens ha någon lust till att ta fram kameran igen. Varför ta en massa bilder då man inte har tillgång till en egen dator?

Idag har jag tagit tag i pluggandet för mc-körkort. Har nu svarat på dem första kontrollfrågorna, "Före den första körlektionen". Kanske inte låter så mycket men mer än jag gjort på väldigt länge och ska ta det i omgångar med att ha försökt göra en simpel studieplan om hur många kapitel jag ska läsa och bearbeta varje månad.

 

Har idag träningsvärk i axlar från i förrgår och mage och rygg från igår. Så idag blir det nog att ta en vilodag trots att jag hade velat testa på Zumba nån gång, men verkar vara svårt för mig att få med mig någon på det och vet inte om jag har mod att ta mig iväg själv. Igår stapplade ja runt på internet och såg att Better Bodies hade en egen hemsida, men inte hade dem fler träningskläde, utbud eller bättre priser för den delen. Better Bodies är mina och syrrans favoritträningskläder för tillfället. Kan man få nog av dem?




wooorkout!

Underhåller mina naglar med olja och småtittar på tv. Igår tog jag mig faktiskt ut och sprang efter "pushning" från syrran och jag vet inte sist jag joggade så mycket. Sedan följde jag även med henne till Stil för att träna, där jag övertalade syrran att träna bröst och axlar med mig. Men måste säga att det inte var mitt bästa träningspass, klarade inte av det jag gjort tidiare och det kändes tyngre än på länge. Kan vara för att vi inte åt det mest näringsrika maträtterna under dagen.

Är nöjd över att jag blivit av med nagelbitandet, nu är det bara sockerberoendet som ska bort!!



Gossip Girl

God morgon! Har nyss vaknat eller för kanske 40 minuter sen och har nu kommit tillbaka från en promenad med Molly. Det som är dåligt med att behöva sova på dagarna och speciellt på helgerna då alla grannar är hemma är att grannarna ovanför just har borrat från kl 9 imorse och håller på fortfarande. Så ja det kan vara en av anledningarna att jag klev upp tidigare än väckarklockan, eller att jag bara tyckte synd om Molly.

Nu blir det lite Gossip Girl i väntat på att käka lunch/middag..otroligt hur lätt de är att fastna i en serie..



Hej

Skulle egentligen jobba extra idag men eftersom det skulle vara stopp så ringde förmannen och sa att jag inte behövde komma idag, både skönt för att ta en extra dag ledighet, dåligt för att jag förstås behöver pengarna..nu har jag verkligen bestämt mig att bli av med mitt godisberoende..mitt nagelbitande har jag redan börjat ta tag i.


Snygga va? Michaela gjorde dem på mig igår. Man ser även att min brännblåsa blivit något rosa ärrliknande.