Sons of Anarchy

Efter en efterläntad helg är det redan måndag igen. Nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska bli 16 så jag för möta upp Dennis och Kocken för att spana in det nya gymmet i shopping. Jag har nu även någonting att göra tills den tiden kommer, för jag har nämligen börjat se Sons of Anarchy. Ska se ifall jag sugs ner i beroendet av det och tycker det är bra..dock tycker jag att Charlie Hunnam är mycket snyggare i Green Street Hooligans, men det får duga!

Nya skor

Då har Nisse fått nya vintersulor som Dennis var snäll att fixa. Satte på dem igår. Bytte även nå lysen som var trasiga så nu är de vara städning och tvättning kvar.
Bokmal

Nu blir det att läsa lite mer ur boken som jag fick låna av Ragnar på jobbet sen ska ja förhoppningsvis känna ögonlocken trilla ner. Inte för att boken är tråkig utan för att böcker i allmänhet är den bästa nedvarvningen.

En glad nyhet för mig själv är att jag fick 2 veckor längre förlängning på järnverket!!!! Yippie!!

Men måste klaga på blogg Appen för det här inlägget skrev ja för några dagar sen redan..
Norrgott

Valde att vara duktig och välja lokalproducerat idag då jag märkte att norrmejerier börjat göra bregott, trots att det var några kronor dyrare. Stöd lokalproducerat!
2011-10-13

Idag vaknade jag tidigt för att vara den här veckan. Har sovit till minst 11 alla andra dagar men nu ringde alarmet 8.15. Har käkat mina två äggmackor och en Kesella till det. Hoppas att det är tillräckligt för att orka med att träna ben på Inpuls idag, efter det är det jobb som gäller igen.

Har faktiskt varit över 3 gånger på innebandyn, är mycket stolt över mig själv då jag har samma flås som en 80-åring som kör en permobil!

Syns på verket!
Bodypump

Då har jag för första gången på länge varit på bodypumpen på Inpuls. Senaste gångerna har jag alltid varit på friskvårds. Ett stort plus är att jag också tog mig iväg själv. Ni som inte vet om det så är jag ingen höjdare på att bege mig till gymmet på egen hand bara för att jag har dålig karaktär och motivation till det. Gick bra och är ju kul att ha lite variation. Men imorgon blir det ben och mage igen med mina träningskollegor. Har till och med lärt mig utan till vad som tränas vilken dag nu. Det sker förbättringar, nu har jag snart koll på vilka vikter jag ska ha till alla övningar.

Men kändes inte som att det gick så väldigt bra på pumpen idag ändå. Kändes som att det gick väldigt dåligt, ingen kraft liksom. Undrar om det har för att jag för första gången under dem senaste veckorna jag tränat inte tog pulvret som jag har börjat ta innan passen. Tänkte att jag skulle strunta i det idag..men kan väl inte vara på grund av det, kanske bara var nå psykiskt.

Testade först Bezerk som syrran använder för det ska enligt många vara det bästa. Men jag tyckte dock inte jag kände den där känslan som alla pratar om. Så jag testade köpta Loading Drink från WNC istället, visst det smakade mycket värre och jag höll på att spotta ut då jag smakade första gången men nu går det bättre. Kan inte säga att jag vant mig riktigt än vid den stickande smaken men jag trycker i mig ändå. Sen börjar jag känna att det börjar sticka i öronen och man blir piggare till att träna. Men frågar ändå mig själv om det funkar eller om jag bara inbillar mig själv.

 

Och nej blev inte innebandy för mig idag, blev dock förvånad över att en stekare var där då det är 1/100 chans att det händer.

 

Who can say where the road goes,
Where the day flows, only time?
And who can say if your love grows,
As your hearth chose, only time?
Pyssel

Har börjat mixa och trixa men min receptbok. Har börjat klippa ut bilder från tidningar och klistrat på för att piffa upp den och göra deg lite roligare. Sen är det ju rätt roligt att klippa och klistra.

 
Lovley

Sov lite längre än beräknat och har då i princip missat innebandyn. Visst den börjar väl om 3 minuter men att springa utan mat i magen är inte något jag gillar. Idag ska jag i alla fall ta mig till Inpuls, kanske förbi något solarium och sola lite eftersom jag vet aldrig när jag varit såhär blek någonsin. Kanske inte konstigt då jag jobbade hela sommaren och inte låg och pressade som jag brukade.

Funderar också på om jag ska ta och färga håret mörkt igen. Avfärgade det ju i höstas för att det är jobbigt med mörkt hår under sommaren. Men vet fortfarande inte om jag vill göra det för då blir det bara en massa jobb..färga hela tiden så att inte utväxten växer fram för mycket. Vet inte om jag känner för det riktigt än. Mer mot vintern kanske. Men då kommer jag ha blivit ännu blekare. Svart hår och blek hy? njaeee....

Har förresten börjat bry mig om mitt hår än vad jag förut gjort. Försöker att duscha det endast 1-2 gånger per vecka, trots att jag jobbar på verket. Men nä jag duschar kroppen ändå. Använder bättre produkter som shampoo och balsam istället för det man köper på affärerna. Trodde förut inte att det hade någon betydelse men nu märker jag skillnaden. Använder nu Bed Head, köpte shampoo och balsam i våras och har fortfarande massor kvar så även om det är mycket dyrare så jämnar det nog ut sig i slutändan. Har också köpt en olja som dem använde på mitt hår jag sist var hos frisören och det gjorde stor skillnad. Håret känns mycket mjukare och fräschare.

En änglaprodukt till håret!Iris

Ja då är man tillbaka på facebook. Kan väl inte säga att jag gjorde det för att jag inte klarar mig utan. Var bara att många saker blev omständigare. Man har ju som allt där, bilder, vänner då man exempelvis ska visa någon en bild och kommer på "men just ja den finns ju på facebook"

Idag säger jag även ett stort grattis till Nicklas, visst du fyller bara 23 så inget speciellt men grattis!

Nu blir det nog lite The Shield igen. Har förresten ett stort ha begär för en egen dator just nu..

Ni som har missat så har jag lyckats att igen bränna mig, på samma finger på samma plats. Se och njut!


And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything seems like the movies
Yeah you bleed just to know your alive
Kärlek

Har nu påbörjat dag 2 utan facebook. Dag 1 sabbades genom att jag inaktiverat kontot och kom på när jag satt på jobbet att receptet som mamma skickat via pappas facebook fanns där. Så vad annars kunde jag göra förutom att snabbt aktivera det kopiera receptet och fort ut därifrån. Så nu ska jag se hur länge jag klarar mig, har satt en vecka minst.

Förutom facebook så kände jag mig ovanligt kärleksfull denna morgon. Kan dels vara för att jag nästan sovit i 12 timmar och fått vila upp mig. I och med det så tänkte jag göra ett kärleksfullt inlägg och tacka alla människor jag haft runt omkring mig en längre tid. Jag menar hur ofta gör man det egentligen? Tänk att jag ändå har några som jag vet alltid har och känner på mig att dem alltid kommer ställa upp på mig vad jag än gör. Kanske vad jag än gör var lite överdrivet för det är inte som att jag kommer freaka ut efter detta inlägg och knarka halv ihjäl mig eller mörda någon så det kan ni vara lugn för. Men jag har i alla fall några personer:

Mamma och pappa, trots allt man bråkat med dem om under alla år så vet jag att dem alltid kommer finnas där när jag behöver dem. Även om det så är att pappa behöver hjälpa mig med bilen eller motorcykeln eller behöver ekonomisk rådgivning eller tips av mamma.

Lillebror, älskade lillebror som jag spenderade nästan all min lektid med när vi var små. Allt från lego till att bygga snömurar och låtsas kriga ute under vintern. Vi höll ihop när vi var små eftersom våran storasyster förut hade ett stort maktbegär, haha! Även om han fyllt 18, är mycket längre än mig så kommer han alltid vara lilla Denisé!

Syrran, min supersyster har minskat maktbegären med åren och ger inte en lika skräckinjagande blick som när hon spottat mig i ansiktet eller sparkade mig i magen när vi var små. Nu har vi bott tillsammans i vår trea i över ett år. Har väl haft sina upp och nedgångar och man har mer än ofta önskat sig en egen liten lägenhet, men hade inte det blivit tomt? Trots våra tjafs så hade jag inte velat delat lägenhet med någon annan då syrran är den som är mest lik mig än någon annan. Vi kan bråka och ändå vet jag att hon finns där. Hon är min syster och bästa vän.

Jijjigirl, hoppas jag stavade det rätt. Har varit min "bästis" sen vi var 9-10 år. Från då tills vi skildes åt efter studenten 2010 har vi varit ihoplimmade. Vi var sådana här som alltid var med varandra så när inte den andra fanns i närheten så blev folk nästan chockade. Har fått höra saker som "var är Jannie då!? ni är ju alltid med varandra". Vi har varit med om en del jag och hon. Från den onda kärringen på Norgebussen, det var förresten där vi "fann varandra", till vår tripp till Statoil i Luleå så där halvlulliga. Sen finns det så mycket mer!

Dentan, klart att han måste vara med här eftersom han varit en stor del av mitt liv. Han har ställt upp trots saker jag gjort och är en person som verkligen förstår mig och som jag kan lita på till 100%. Just nu litar jag på honom till 100% eftersom det är han som står bakom skivstången när jag lyfter. Så bäst du är med Dumbo!

Molly, älskade hund! Behöver inte säga något annat än att du är finast!

Jessica, någon gulligare, snällare, omtänksammare och charmigare person finns inte! Det är som dem viktigaste jag kan komma på just nu.

Kommer ju skämmas om jag glömt någon. Men kan rabbla upp två till namn som finns, Ellen och Madde!

Sa att det skulle bli fullt med kärlek i detta inlägg och om jag kommer på någon mer kommer jag gå in och redigera.
Trötter

Då ligger jag i sängen och klockan har precis ringt. Funderar på om ja ska sova en timme längre eller ta det stora steget att kliva bort från det gosiga täcket.

Mitt rum är också som omväxling väldigt städat, hur länge ska jag då lyckas hålla den här standarden?

Blir jobb idag, får se om ja pallrar arslet till friskvårds innan för att träna lite ben.

Jag har nu gjort ett test för mig själv, något trötta jag tog inatt bort min facebook. Är säkert bara nå tillfälligt och för att se hur beroende man faktiskt är. Sen tycker ja att facebook förvandlas till värsta stalkersajten, har väl alltid funkat som en sådan men efter dem senaste ändringarna så syns det tydligare. Men alla ni som vill ha kontakt med mig har ju faktiskt mitt nummer. Jag kanske till och med börjar göra det som rutin att logga in på msn igen.
Du blir vad du äter.

Blev mina klassiska äggmackor och lite The Shield innan jag nu idag tar upp städningen igen. Tänkte börja med mitt rum och sen gå vidare till toaletten. Får se hur mycket jag hinner. När jag väl börjar städa brukar jag vilja vara överallt samtidigt. Lite musik till städningen och så kör vi.

Har förresten träningsvärk i biceps och lite passet med triceps jag hade i förrgår..

Ägg och Kalles randiga på Wasa sport. Kommer jag någonsin bli less på att äta det?
Pure Whey


Då har jag invigt den nya dammsugaren och måste säga att jag är mycket nöjd. Storstädat vardagsrummet och fortsättning av resten av lägenheten fortsätter imorn. För nu blir det lite vila framför "The Shield" i väntan på gymmet 16.00.

Har förresten nu börjat från och med igår att använda mitt nya proteinpulver som en kompis beställde åt mig i våras. Men har använt ett annat tills igår då. Måste säga att det i alla fall är det godaste jag smakat hitills och även det billigaste.

Female Recovery hade jag förut och nu tänkte jag testa Kollozeum Pure Whey, det hittar du endast på Kollozzeums hemsida, finns i fler smaker också.

 

 God morgon

Lyckades kliva upp ur sängen trots träningsdagen igår:
- Innebandy 12-13
- Inpuls och tränade bröst och triceps 16-17.30
- Bodypump på friskvårds 18-19

Visst man kanske inte ska ta och göra allt på en och samma dag men som sagt jag hade tid igår och lever idag och hade tänkt börja storstäda lägenheten för trots allt tränande igår så hann jag fara förbi Elgiganten och köpa en dammsugare, något som vi verkligen saknat i detta hushåll. Köpte en bättre mopp, lite Ajax och nya diskborstar så nu jävlar ska det bli som nytt här idag. Måste även försöka övertala syrran att fixa bort akvariumet..

Värt att veta, som jag hittade av månadens nr av Fitness Magazine som syrran köpt.

"70 färre kalorier förbränner vi i form av vardagsmotion, under de dagar vi tränar. Antagligen belönar vi oss med att slappa resten av dagen när vi har "varit duktiga" och tränat. Känner du igen dig?"
Källa: Women's Health

Så kanske bäst jag tar och börjar städa nu innan gymmet istället. Blir rygg och biceps idag.

Ikväll blir det Coop Arena och lite hockey, kaffe och bulla till det. Vilket passar bra då det är kanelbullens dag!

Kanske inte det roligaste man kan köpa för pengarna, men nu ska den invigas, ciao!


Zzz

God natt!