Krom

Krom ska tydligen hjälpa blodsockernivån att hålla sig jämn och då hjälpa lite mot sötsuget. Något jag verkligen hade behövt få stopp på. Inte "vanligt" socker för de använder jag nästan aldrig, med det menar jag strösocker i fil och te. Utan jag vill ha godis..godis..godis. Som högst har ja väl hållit mig i en vecka från att äta.




New pants

Nya träningsbyxor som redan blivit mina favoriter, var svårt att få någon bra bild så dem ger dem "rättvisa"




Esc

Yes!!! Sverige vann!!




True




Lotion

Var och handlade nödvändiga grejer på apoteket idag. Måste verkligen bli bättre på att använda lotion. Smalbenen blir mest "frasiga" efter att duscha 2 gånger per dag. Efter träning och efter jobb..huden går i protest!




Great lash

En mascara som jag köpte för ett tag sen som faktiskt är riktigt bra. Tänker dock mycket på mamma för hon använde den då vi var små. Så ger lite retrokänsla.

Varit och tränat bröst och axlar idag och testade köra ett bröstpass från senaste BODY tidningen. Kändes riktigt bra. Försökte köra alla set i 12 repititioner och gick för det mesta. Någon enstaka som bara lyckades bli 10. På måndag blir det att gå ner till 8 repititioner, var ett tag sedan nu så får se vad man får använda för vikter då.

 




Sötaste

Har nu ändrat bakgrundsbild på mobilen till världens sötaste Molly:




Body

Nytt body nummer i brevinkastet




Veckans brännmärken

Har bränt mig lite på jobbet i veckan. Anser att jag fått mina första "gjutarmärken". Igår fick jag två på halsen som ser ut som ett vampyrbett. Fick även av strålningsvärmen en pytteliten brännskada på läppen. Kanske svårt får er att se, men vissa kanske ser att min överläpp är lite större än vanligt + att den är ganska hård, får se det positivt som en tillfällig läppförstoring då jag knappt har någon överläpp. Sen en liten fläck nedanför knät.




bruise

Är inte personen som lätt får blåmärken men såhär har mina knän börjat bli efter marklyften. För att jag följer väldigt nära benen då jag går ner. Det kanske ser lite värre ut än vad det är men för mig är det mycket då jag som sagt sällan får några.

Så bild på högra och vänstra knät.




Puffade majs och rischips

Hittade något nytt på affären igår, eller har inte sett det tidigare i alla fall. Hyfsat goda!




Grekiska biffar och tsatsiki

Har varit sugen att göra biffar en längre tid så var sugen på nå liknande grekiska biffar och fick det här receptet av Patrik:

Grekiska biffar:


500 g köttfärs
1 ägg
1/2 dl creme fraiche
1 msk kalvfond
1 vitlöksklyfta
2 msk tomatpurè
1 tsk rosmarin
1 tsk salt
1 tsk svartpeppar
50g fetaost
Olivolja
1 dl vatten ( i pannan för skyn)

Rör om och rulla till valfri storlek.

Stek i ugnen 200 grader eller stek i stekpanna.

Till det körde jag på klyftpotatis och tsatsiki

Enkelt recept på tsatsiki:

5 dl turkisk yogurt 10% (eller annan matlagningsyoghurt)
0,5-1 gurka
1-2 klyftor vitlök
Svartpeppar
Salt

Riv gurkan grovt på rivjärn, krama ut vattnet. Blanda med det andra. Klart! Låt gärna stå kallt minst en timme före servering.







Stranger by the day

Var och såg The Avengers med Ragge igår, riktigt bra film. Bra effekter och inslag av humor, cool film helt enkelt. Tänkte ha en städdag igår, började plocka lite och startade 4 tvättmaskiner igår. Men sen vart jag less och satte mig ner och borstade Molly. Kan bara säga Gud vilket trist inlägg..ska vakna till lite nu och gå och äta min frukostgröt.

En favoritfärg:




Taco -Kesolasagne

Nu var det ett tag sedan jag la upp ett nytt recept här. Fick det här tipset av Kristoffer från jobbet, var väldigt gott faktiskt trots att jag kanske överdoserade med jalapenos.

Taco-Kesolasagne

500g mager köttfärs(10%)
3dl lättmjölk
1 st Tacokryddmix
500g keso
ca 1dl tomatpure
1 gul lök
250g pastaplattor.
Jalapeños

Bryn köttfärsen och löken. Tillsätt mjölk och tomatpuren. Krydda med Tacomixen! Låt puttra i ca 5 min. det ska vara en sås och det kanske behövs spädas med lite vatten. Rör ner keson och önskad mängd Jalapeños , varva med lasagneplattor i en ungsfast form. In i ugnen i 200 grader tills plattorna har mjuknat och det blivit en fin yta. ca 30-40 min.

Sallad: Ruccola, tomater och fetaost. Vinägrett med lika dela, dijonsenap,vatten,vinäger och olja - häll över salladen.





wunderbaum

Haha fick nya wunderbaums av Anders då jag fyllde år, snygga va




Kawasaki

Blir lite skrivet här nu förtiden då jag har fullt upp med jobb, träning och mcteori. Fick frågan om vad ja hade för cykel. Köpte en Kawasaki 600 i höstas som nybörjarhoj, tills jag vet om jag är intresserad av det och tills jag tagit kortet. Sen får vi se om man byter efter nåt år.




Karma




Grattis kära Annica

Fyller hela 21 år idag. Är redan stressad över att tiden går för fort. Men 21 år just nu har en ganska bra fördel för mig. Jag får nu ta tungt mckort! Invigde min nya hjälm med en runda igår och tog fram cykeln. Att riskettan är bortgjort nu också är skönt då ja är ett steg närmare målet. Så blir en lugn födelsedag för mig i byn, men mamma, pappa, lillebror och Molly. Men sedan har jag ju min cykel såklart och solen lyser. Cya!