Nedräkning

Redan onsdag..på bara tre dagar så har vi ett nytt år. Tvåtusenelva - 2011, det gyllene året då människor som jag som föddes 1991 fyller 20 år. Att planerna för vad som då ska hända är en enda ovisshet. Det är det året min lilla plutt till lillebror fyller 18 år. Tiden går alldeles för fort!

Dagen för mig har bestått av att städa i lägenheten och måste erkänna att jag inte är klar utan detta är ett heltidsjobb..jag är min syster tillhör inte ligan som kan säga att dom är bäst i världen på att städa..inte ens näst bäst. Vi hamnar nog bland dem sista. Men då jag tycker att mitt rum ser stökigt ut behöver jag bara gå in i syrrans rum och inser då att mitt rum inte var så hemskt.Snor, Papper och Rock'n'roll

Otroligt gick och la mig rätt tidigt ihår och vaknade för 10 minuter sen? Jag tror nog det är för att jag är riktigt förkyld. Sen jag vaknade för 10 minuter sen har jag nysit 10 gånger ungefär och snytit mig x antal gånger. Snart är det nyår, längtar!!

Nyår innebär också att min pappa fyller år så det blir först att vara där och fira honom sen skulle det bli finmiddag och jag ska ha på mig en rödaktig klänning, det kommer bli alldeles alldeles underbart!

Hejhej

Nu blir det ett snabbt inlägg här bara för att det är morgon, det blir att jobba idag. Kanske mycket folk eftersom det är mellandagsrea och dom blir törstiga och kommer förbi oss för att köpa en dricka kanske. Ska bli faktiskt skönt att jobba, jobbade några timmar med Ellen igår och det behövdes! Idag blir det förhoppningsvis att luncha med Dennis på stan.Ge mig en avslagen avsugning

Idag ska jag göra bort det sista så det är klart för mig att när jag slutar jobba 22 på kiosken att fara till mamma och pappa hade jag tänkt, så det ska gå så smidigt som möjligt. Ska nu till min storebror och lämna en liten julklapp och sen förväntar jag mig väl att min lillebror ska komma in med en buss till Luleå för att handla julklappar.

Fullspäckad dag vill säga. Titta gärna på klippet nedanför.
"För det man hatar mest kommer alltid att ligga på gränsen till det man älskar"
Änglagård

Änglagård på juldagen! Fösökte hitta en dikt som jag hörde idag på tv4 men hittar den inte...blir irriterad! Snacka om osamanhängande text men men..

Funderar på om även jag ska ta och ge mig på denna lista som alla andra verkar göra:

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick
22/12

Några frukostmackor framför mig som jag behöver för att ladda upp för denna arbetsdag. Jobbar idag och imorgon. Min uppesittarkväll blir att sitta på kiosken och spela bingolotto. Nee tror jag skippar bingolotto i år. Måste ju ta hand om kunderna jue!

Ha en fortsatt trevlig dag!Yihhaa!

Nu ska jag för en andra gång testa lyckan med att fara på Farmen på juldagen. Måste ju ge det en till chans eftersom det inte gick så bra sist. Denna gång ska jag ta det lugnare och komma ihåg lite av vad som händer hade jag tänkt.

Fast före juldagen kommer ju faktiskt självaste julafton, vilket innebär att årets julkalender snart är slut. Jag har själv sett alla avsnitt hitills detta år så måste ju se dem sista och se hur det går för Hotell Gyllene Knorren, jag älskar att ha barnsinnet kvar och att jag även längtar till att få åka pulka och tefat i backen, för att inte snacka om att ta årets första åk med snowboarden!

Känns även som att denna dag har jag lagt min depression åt sidan och blickar framåt, livet är faktiskt inte så dumt!


Livet leker och jag har faktiskt underbara personer i min närhet!
I never felt so alive like I do tonight

Här kommer lite bilder från gårdagen, lyckad kväll som innehöll bastu, massage och allmänt svammel. Måste göras om!


Om gårdagen

Då är det fredag igen, vilket innebär att det är prick en vecka kvar till julafton. Tiden går för fort!

Tänkte lägga upp någon bild från gårdagskvällen:


Taggelitagg

Nu är jag taggad för kvällen för jag och Sara ska i alla fall tolka med madrass bakom Tobbes bil haha kommer bli roligt. Funderar på att leta reda på mina snowboardgoogles för att slippa få så mycket snö i ögonen. Vi försöker få fler människor att busa ikväll!

Har idag även köpt fler paket som jag kan stryka från listan!!

Längtar till ikväll!
Chillín

God morgon säger jag när jag ser hur stressad min syster flänga omkring för hon fick veta att hon skulle jobba idag, jag själv ska inte göra så mycket. Förutom att fara till stan idag igen för att inhandla mer julklappar.

Igår kväll/natt for jag och Sara ut och sladdade med Vikko, skjutsade lite folk och så vidare. Väldigt trevligt!


Paus för korv och colaköp
Nu kommer det tomtar

Hej! nu var det ett tag sedan jag skrev här. Tänkte ju faktiskt lägga ner bloggen eftersom det kändes som om den tillhörde något förflutet och gammalt som jag borde glömma. Men man kan hur som helst inte sudda ut saker som hänt. Fast när man ser hur folk har förändrats och inte ens kunna respektera en människa som man en gång älskade så är det nästan så att man vill kunna sudda ut det. Att man sen får veta saker som man aldrig trodde om den människan gör verkligen ont..

Men nu ska jag inte vara mer negativ inställd till det för varför ska jag lägga ner tid på en människa som jag inte får ut något av förutom att må dåligt. I veckan har det varit lucia och jag har vakat, var ut på krogen i lördags och det var ett tag sedan sist då det var ändå trevligt. Söndagen till måndagen vakade jag med ett par trevliga tjejer och har köpt julklappar idag och bakat pepparkakshus. Börja tänka på att livet som singel är kanske inte så trist, jag behöver bara ta hänsyn till mig själv och är alltid ledig för att hitta på saker med andra. Så by the way är Sara K en underbar person som jag hänger med just nu och får mig att tänka på annat!
Två saker bortgjort

Hämtat datorn och hämtat börsen är nu bortgjort, skönt. Nu var det bara sakerna kvar som jag ville göra inte var tvungen att göra. Men det ska också bli av!

Att sen kanske ta bort alla bilder på en person på facebook funderar jag på om jag ska göra eftersom jag sett att han tagit bort alla bilder på mig och suddat ut mig ur hans liv. Dags för mig också, men kommer bli svårare för mig för hur kul är det att ta bort saker som betytt så mycket för en? Jag vill inte ta bort allt det så att ingen ser att det någonsin har hänt. Jag menar om jag ska börja radera ut sånt ska jag ta börja ta bort gamla blogginlägg och bilder från bilddagboken. Svårt beslut det här..Saker jag alltid kommer undra över är varför det var så lätt för dig och hur kan en människa förändras så mycket på ett år eller rättare sagt bara några månader? Jag saknar dig, vill bara att du ska veta det.Hämta börsen, hämta datorn

Nu ska jag få gjort lite grejer här hade ja tänkt. Hämta börsen eftersom den glömde jag igår. Hämta datorn eftersom den har jag "glömt" att hämta hos David i flera månader. Sedan har jag idag för omväxlingsskull sminkad mig!

Fick även ett samtal från en vän som inte hört av sig på månader, underbart! Han frågade hur det gick med killarna nu och sa att jag gjorde lika bra att strunta i alla ett tag för jag är så pass ung. Kan inte förklara hur det där 10 minuter långa samtalet gjorde mig så mycket gladare men det gjorde det. Att det faktiskt finns människor som orkar lyfta telefonluren och ringa och fråga hur man mår.

En annan sak. Var har alla spontana besök tagit vägen? Varför kommer ingen och hälsar på utan att ringa före. Utan att planera något. Kan ingen bara dyka upp utanför dörren beredd på att göra vad som helst? Måste alla ringa före för att höra att man har hemma? Är det så pass mycket jobb med att bara komma förbi, tydligen.

Grejer jag vill göra:

- Baka pepparkakshus för första gången i mitt liv.

- Köpa tefat, pulka och samla ihop ett gäng för att åka i någon backe, underbart roligt! Sedan inte glömma den varma chokladen som är ett måste!

- Se Harry Potter ikväll.

- Tvätta Nisse.
Harry!

Nu har jag faktiskt skapat den där bloggen jag pratade om igår. Får se hur mycket jag skriver i den och hur mycket jag skriver i den här. Men kan lova att den är mycket mer aggressiv och deprimerande att läsa! Men jag hoppas och tror att det blir Harry ikväll! Ska bli spännande då jag hört att den ska vara bra.

Nu ska jag nog slå på lite julkalendern och ta det lite lugnt.


"He's gonna be so sorry they lost you, so stop worrying. Forget the past, forget the pain, and remember what an incredible person you are. You do that, and he will realize what they lost."
Ingen Big Deal

Har funderat lite på mig och bloggen, visst jag gillar att skriva och så vidare och ska inte ha någon avslutningsinlägg nu och säga hej då till er läsare. Men tror jag ska starta en till blogg vid sidan om som jag kommer skriva anonymt i för att få ut mer eftersom det är många saker jag inte väljer att skriva ner här. Eller tror att jag kommer starta en jag kommer göra det. Får se om ens någon kommer få tillgång till den eller om jag kommer vara så pass hemlig att ingen får det. Då tänker ni säkert att någon hittar alltid till den. Ja det kommer hända men jag kommer inte skriva namn eller något annat i den. Ni frågar er varför ja inte bara skriver i word dokument och sparar på datorn eller skriver i en vanlig hederlig dagbok. Nej för att jag vill inte!

Så nej det är ingen big deal!
South Park och Cocacola

Tycker det är många som har bytt ut chatten på facebook mot msn, men varför? Då den är så mycket segare. Förstår inte..msn laggar ju nästan aldrig medans facebook gör det. Jag försöker i alla fall använda msn fortfarande så man slipper bli irriterad.

Men nu blir det lite mys South Park och Cocacola!Har bestigit Mount Skuris

Två omgångar disk har jag nu gjort bort. Att man aldrig lär sig att inte samla ihop diskberg.. Nu återstår det för mig att duscha, ha lite inpackning i håret ett tag och sånt där som jag nästan aldrig brukar använda. Kanske fara och köpa saker för att kunna baka pepparkakshus sen också. Blir spännande att se om det bor någon arkitekt i mig.Harry och pepparkakshus

Nu tänkte jag att detta skulle bli en händelserik vecka. Har hört att Harry Potter är mycket sevärd så kanske ska passa på medans den går på bio. Sedan skulle det vara kul för mig att testa göra ett pepparkakshus. Har aldrig förut testat göra ett pepparkakshus, tänkte därför att det kunde vara kul att testa, förra året blev det bara pepparkaksgubbar med snoppar på.

Fler tecken på att Gud är emot mig:

- Min mobil tjorvar igen så kan inte sudda i smsen, för ett bevis på detta kan ni få ett sms jag precis skickade iväg:

"Ja ingen aning. Nu kan ja inte ens sudda när ja skriver sms. Jävla mobil:S men måste börja göra saker för att slipa mina humörsvängningar. Kanske jag ska testa baka pepparkajshus i år också. Ursäkta statoi..statoi..svävande..stavanet..Men kan som sagt inte sudde..sudda..less..kastar ut den in..genom fötret..fönstret..vad har jag gjort Gud som är så här arg på mig :O"

- Igår när jag var på bilbesiktningen fick jag en ståldörr i hälen..yes! Så sen när jag kom hem märkte jag att det blött igenom socken. Att den sen var ett helvete att gå med skor senare på dagen är kanske inte så konstigt när skorna skavde mot såret..

Kan någon blåsa?
a man's gotta do what a man's gotta do

Så här på morgonen kom jag på något att klaga på, är mycket lättare på morgonen nog för att jag är en väldigt negativ person hur som helst då jag inte får som jag vill. Åter till saken. Jag förstår mig inte på dem människor som exempelvis min syrra som vill höra bland det värsta ljudet som finns flera gånger om. Jag pratar alltså om väckarklockan och om att snooza, det är ju fruktansvärt att fler än en gång behöva väckas och irriteras av det där ljudet som man inte ens vill ställa på innan man går och lägger sig. Men att sen välja frivilligt att snooza och låta det väcka en tills man tror att det är krig förstår jag mig inte på.

Jag hatar väckarklocka överhuvudtaget. När det ringer på morgonen flyger jag upp och stänger av. Som att det är en tävling eller att någon dör om jag inte stänger av den på mindre än 2 sekunder. Vet inte om det är direkt bra heller att ha sådan effektiv avstängningseffekt. För det har ju visats sig att jag ryck till för plötsligt på mornarna och bland annat fått själv ont i nacken resten av dagen eller om jag har sovit med någon annan finns det en risk att dom får en armbåge i sig. Att det ändå inte är min väckarklocka som ringer utan den andras tänker jag såklart inte på morgonen utan bara en tanke "ljudet måste stängas av!" sedan har jag bara sovit med slöa människor som tar 5 sekunder att stänga av ljudet istället för högst 2, a man's gotta do what a man's gotta do. Ber om ursäkt till er som jag någon gång på morgon hoppat mig över för att komma till väckarklockan och slå av den, men jag måste erkänna ni är för slöa!

Kan även dra ett exempel vad som hände denna morgon. Jag vakna tidigt och gick på toaletten kom tillbaka till rummet och kollade mobilen som jag sen la under kudden. När jag en rör mig så hör jag hur den far över framkanten på sängen och slår i golvet. Äh tänkte jag den får ligga där..Men det var ett Big no no! Trots att jag varken har ställt någon väckarklocka eller bara har vibration på mobilen. Den börjar ringa, vibrationen hörs för högt i alla fall. Jag får panik, vänder mig om i sängen och börjar gräva med handen och det ska väl bara hända mig..jag nyvaken slår hakan i ramen på sängen.. Det var Guds sätt att säga godmorgon till mig!


Ramen på sängen som jag nu på morgonen slog hakan i.
Nissan Sunny

Kanske skulle säga också att jag nu tog mig till Piteå och var på min första besiktning alldeles själv. Tog mig dit, gick in och anmälde mig på skärmen väntade tills mitt reg.nummer visades på skärmen körde in och klev ut. Tittade på när min besiktningsman gick igenom bilen noga. Måste säga att han var trevlig. Han tyckte bromsarna på Nisse var bra, vad ju en bra nyhet! Han for och testade bilen och kom tillbaka. Stål-Nisse klarade besiktningen!
Cola, spya och vatten

Jobbade i lördags, skulle ha fått jobba i söndags också men det är väl klart att jag åker på magjuka under natten då. Jag vaknade av att jag hade fruktansvärt ont i magen. Hade inte för mig att jag haft så ont i magen då jag haft magsjuka tidigare. Men jag förstår att jag måste ha blivit smittad av syrran. Den natten fick jag inte sova nå mycket mer utan var vaken med frossa och spydde med jämna mellanrum. Att jag då var tvungen att tacka nej till att jobba kändes inte heller bra eftersom jag är glad dem gånger jag får göra det.

Hela söndagen blev jag sängliggandes, att min säng är hemsk visade sig ju i att det kändes som om min rygg höll på att gå av efter ett tag. Var tvungen att kämpa mig upp varje gång jag skulle på toa och det vatten jag drack kom lika snabbt upp. Att tanken på att jag dagen, alltså idag skulle på besiktning med Nisse halv 10 på morgonen gjorde inte saken bättre. Känns som om allt är emot mig just nu.

Sov väldigt dåligt denna natt också och önskade att jag hade haft en annan säng eller någon som höll om mig trots att man är sjuk. Klev upp klockan sju efter att jag inte kunde sova nå längre. Det var en plåga att sätta sig upp i sängen och tänka på att jag måste köra bil ända till Piteå. Jag trotsade illamåenden med att få i mig en banan och avdomnad cola. Tog med lite extra i bilen som proviant. Kollade oljan innan jag startade bilen och körde iväg. Att det var halvsnöstorm gynnade inte mitt humör heller.

I detta inlägg vill jag passa på att tacka min älskade syster, vad skulle jag göra utan dig!

Ja, jag tog bort dig på facebook för jag klarar inte av att bli påmind om dig..
God natt!

Idag har jag tagit tag i vissa saker som inte längre kunde ligga som ett skavsår och påminna mig om det jag hade. Är väl meningen att det ska kännas bra och skönt, att jag äntligen fått det bortgjort. Men jag vet inte, är blandade känslor för mig. Svårt att släppa tag om saker och människor man bryr sig om..men som sagt det är mycket tyngre att veta om att den människan lämnade en långt innan den talade om det för dig. Men du, lova att du tar hand om dig!

Nu är det dags för mig att hoppa i säng för imorgon ska jag äntligen tvätta Nisse hade ja tänkt om det inte är allt för kallt. Avfettning och allt där till ska användas. Fyndade även en kupévärmare för 99:- på Jula! Råkade även sladda lite med Nisse i en rondell. Halkigt ute!

På måndag är det nog dags för mig att fara på min första bilbesktning. Hade väl helst velat ha med mig någon bara för att. Eftersom jag ska köra ända till Piteå. Men jag ska väl klara det också!Så har jag bytt

Då har jag köpt en kupévärmare för 99:- och sladdat ofrivilligt med Nisse i en rondell. Har även bytt staven i tungan så nu har jag min rosa:
"Now that I know what I'm without
You can't just leave me
Breathe into me and make me real
Bring me to life"
I love you. I miss you. I hate life without you.

"How you can look into someone's eyes, tell them you'll never leave, then leave the next day is beyond me."
Tvätta nisse

Ska i alla fall kolla oljan på Nisse idag och sen får jag se om jag hinner tvätta honom innan jobbet. Ska jobba ikväll och imorn kväll! Sen nästa vecka ska jag och lämna ut lite CV:en runt om i staden. Undra om man ska köpa någon chokladkalender eller Haribokalender. Julstämningen har inte infunnit sig i vår lägenhet än. Undra om jag ska övertala syrrran att hjälpa till!


Kom och hjälp mig att tvätta Nisse!!
Jag vill göra slut!

Jag vill ha ett förhållande så jag kan göra slut på ett annat förhållande..mitt förhållande med facebook. Sitta på facebook och se alla andra som är i ett förhållande hitta på roliga saker med varandra. En plåga! Är ju förresten bara singlarna som hänger på facebook hela tiden känns det som.Miss you

Jag måste säga att jag saknar dig så enormt mycket. Att ha någon som alltid är glad då man kommer hem. En som piggar upp en under ens dåliga dagar. En som väcker en på mornarna och alltid vill hitta på något. Vad man än gjort så fanns du där för en. Kan ligga vaken på nätterna och tänka på hur allt skulle vara mycket roligare om du fanns hos oss, du skulle få mig att tänka på annat!


Saknar dig så Molly!
Hem!

Jag vill hem! sitter ensam kvar på detta stora företag och vill också komma hem!!!


Du sa till mig att du skulle bygga en tidsmaskin, var är den?
Harry Potter

Nej jag är inget fan av Harry Potter utan såg faktiskt alla filmerna för första gången förra vintern. Kan inte heller säga att dom var dåliga då jag faktiskt är sugen på att gå och se den som går på bio just nu.Kalle Anka & CO

Jag erkänner att jag fortfarande läser Kalle Anka, gjorde det så sent som imorse!
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Mer klagomål

Som ni kanske har märkt så gillar jag att klaga, jag klagar på allt. Sitter och klagar för mig själv men det stoppar mig inte från att andra ska få höra mina klagomål. Just nu sitter jag själv därför skriver jag ner det här för att ni ska få läsa det. Facebook är som ni säkert alla vet beroendeframkallande, men när man väl klarat sig utan det ett tag känns det bra. Man känner inget behov att gå in och kolla det. Utan det är sen då man kollar det en gång man måste kolla det hela tiden. Eller som när man uppdaterat en status måste man gå in och kolla om någon gillat den. Är ju en sådan hemsk tanke ifall ingen gillar min status! då kan jag ju verka mobbad!?

Dock var det inte det jag skulle klaga på. Nästan så att jag har glömt vad jag skulle klaga på. Förutom att jag inte köpt några julklappar och det är vecka 49 nästa vecka! Har ingen lust till något alls känns det som. Jag känner mig desperat efter ett förhållande så här i juletider. Jag vill kunna ändra min status på facebook så hela världen ser att jag har ett förhållande och faktiskt har någon som bryr sig om mig. Ett ställe jag vet att jag vill resa till nästa gång jag blir tillsammans med någon är Venedig, jag menar hur romantiskt är inte det!? Buhu jag vill ha någon att komma hem till efter jobbet!En trött Annica på morgonen (men inte för trött för att göra miner)
Julstämning

Om ni vill ha lite julstämning kan ni ju kolla in min Julplaylist på spotify här! Tänk att det redan är vecka 49 nästa vecka och jag står här helt utan julklappar!

I thought I saw a man brought to life
He was warm
He came around and he was dignified
He showed me what it was to cry
Well you couldn't be that man I adored
You don't seem to know
Or seem to care what your heart is for
Well I don't know him anymore
There's nothing where he used to lie
My conversation has run dry
That's what's going on
Nothing's fine I'm tornSnälla tomten

Ge mig dessa godingar i julklapp:


If you leave, don't leave now
Please don't take my heart away
Promise me just one more night
Then we'll go our separate ways
We always had time on our sides
Now it's fading fast
Every second every moment
We've gotta make it last

I touch you once, I touch you twice
I won't let go at any price
I need you now like I needed you then
You always said we'd still be friends someday

If you leave, I won't cry
I won't waste a single day
But if you leave, don't look back
I'll be running the other way 
One year went under the bridge
Like time was standing still
Heaven knows what happens now
You've gotta say you will
Nisse

Ska tvätta Nisse någon dag så jag sen kan fara ut och sladda och ta något snyggt kort. Ne jag ska inte sladda med Nisse man tvättas måste han göra och skulle behöva komma mig ut för att fota någon dag!
Facebook

En vanlig konversation mellan mig och Jannie på facebook:
All I want for christmas is you

Det är redan den andra december, det vill säga att två avsnitt av årets julkalender har redan visats. En julkalender jag inte har någon aning om vad den handlar om och vet inte ens om jag kunde bry mig mindre. Dem senaste julkalendrarna har ändå bara varit dasspapper..förra året såg jag igenom Mysiteriet på Greveholm, lite sådär nostalgikänsla kom fram. Undrade hur man egentligen kunde vara rädd för det där skelettet?

Två dagar i december har gått och min chokladkalender har lyst med sin frånvaro. Ett år jag inte ens får chansen att gnälla på syrran för hon har fuskat i år igen. Eftersom hon tyckte man inte behövde spara sig till jul för man fick ändå tillräckligt mycket godis på julafton. Jag själv tyckte att jag körde på en smartare strategi. Vissa dagar väntade jag med att äta min chokladbit så en dag efter eller kanske till och med tre dagar efter så hade jag ju fyra luckor att öppna samtidigt, wow! hur kunde jag komma på denna snillrika ide? Måste vara en gåva jag fått.

Men vad önskar jag mig i jul? Förutom att bli sådär hopplöst förälskad så man vill stanna tiden och inte bry sig om något annat. Förutom alla dyra saker som något nytt objektiv, blixt till kameran och snygga rosa täckbyxor som jag spanat in på Junkyard? Tänk Annica, du kan inte förvänta dig att få så dyra presenter. Därför jag sparat mig att inte köpa kupévärmaren till Jul för tänkte önska mig den till julklapp. Tänk även så mycket enklare det är att köpa julklappar till ungar. Gå in på barnens hus och ta första bästa sak du ser. Jag älskar att gå på barnens hus. Men vilka hutlösa priser är det inte på Lego och Baribiedockor!? otroligt...I don't want a lot for Christmas
There's just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is...
You
julpynt

Jag älskar små gulliga tomtar, måste köpa och sätta in i mitt rum! Älskar att julpynta, blir alltid så mysig stämning!


Ska ge min present till Jocke idag.

Tänd ett ljus och låt det brinna
låt aldrig hoppet försvinna det är mörkt nu
men det blir ljusare igen
Glasögonorm

Inte ofta jag visar mig i glasögon, varken på bilder eller annars. Ska börja spara ihop till ett par nya glasögon som jag är nöjd med. Var längesen jag köpte nya nu och dem jag har nu har för dålig styrka så jag ser inte riktigt bra med dem heller. Ser inte bra ut om man till och med kisar med glasögonen på.


‎"Be with who makes you happy, even if it means you're always running back."
Spontanitet

Fick fler presenter igår utan någon som helst anledning, underbart! Ibland finns det inget roligare än att bara få saker utan att man fyller år eller att det är jul.


En gullig liten tomte som nu sitter i mitt sovrumsfönster.


En rosa mössa med prickar på! den trejde presenten har jag ingen bild på än.

Lay a whisper on my pillow
Leave the winter on the ground
I wake up lonely, is there a silence
In the bedroom and all around

Touch me now, I close my eyes
And dream away...

It must have been love, but it's over now
It must have been good, but I lost it somehow
It must have been love, but it's over now
From the moment we touched till the time had run out

Make believing we're together
That I'm sheltered by your heart
But in and outside I turn to water
Like a teardrop in your palm

And it's a hard winter's day
I dream away...