OShysteri

Visst visst, OS är väldigt stort och har rätten att ta upp mycket plats i tv-kanaler, tidningar och folks munnar, eftersom de flesta är helt insatta i det. Men tycker inte heller att man ska glömma bort att skriva om allt annat. När jag har lite att göra brukar jag kolla in Aftonbladet.se för att jag är utråkad och hålla sig lite informationsrik om vad som händer runt om, om nu Aftonbladet är den säkraste källan är dock lite tveksamt. Men just nu så överdriver jag inte då jag säger att varannan artikel är om OS, vem som har tagit medalj och vem som inte tagit medalj, hit och dit.
Men kan tidningarna skriva mer om andra saker också, världen runt omkring står väl inte still bara för att det är OS? Just nu känner jag mig lite less på det så att jag nästan hellre köper deras extra bilaga Klick och förhoppningsvis för se en bild på Paris Hilton som rättar till hennes shorts eller att Brad Pitt petar bort en skrumplig kuse ur näsan..
Bilder från lördag igen

Vi var och kollade läget i Luleå, jag, Jens, Agge och Jens.E. Kameran fick följa med som vanligt!


Olika lejda bilder från lördagen.
Ett helt vanligt ansiktsutryck från mig!

En bild som man nog kan kalla för normalbild på mig själv.
Normal utseende för omväxlingsskull.

Blodigt allvar, mellan mig och Jens
Arga leken börjar nu!
Cupcake

Det verkar vara väldigt många som är stora fan av cupcakes. Det finns på tröjor som halsband och andra smycken, snart kommer det väl bilar som är formadce som dem också. För att vara ärlig så har jag inte ens smakat på det någon gång. Kanske borde göra det för jag tvivlar då inte på att dom är goda.

Bild från google
Bilder från lördag

Lördags var vi ju som sagt på fiskepremiär så här är lite bilder från den!

Jens byter bete
Jens byter maggot

I lilla-brännträsket
Vi tillhörde nog den yngre generationen som var där.

Jens och Molly på fiskepreimär
Vår innekatt till hund frös mycket mer än alla andra hundar som var där.
Bilder från fredag

Molly myser

SötMollan!
Jesse försöker vara rolig!
Jens försöker vara rolig! Mer bilder från helgen kommer senare, måste städa nu!
Röd som en tomat eller paprika

En ledig dag men ändå vaknar man klockan 06.50. Varför? Jo för att bege sig mot en liten sjö i 12 minus när det snöar och blåser. Kan då säga att det var lite kul eftersom jag inte åkt bakom en pulka i skoter på ett tag. Molly följde med, men hon är så bortskämt att hon mer är som en innekatt än en hund.
Nu sitter jag i vardagsrummet och känner att mina kinder har blossat upp lite. Till kvällen väntar det en tripp till Luleå för att se om det är nå bilar ute och snurrar runt.Solsidan

Nu har min ängel anlänt till buschen efter en dag på jobbet. Nu ska vi fyra sätta oss efter en pangmiddag och se lite film och solsidan såklart. Imorgon blir det skoter och fiskepremiär för mig, syrran och hennes kille, lilla Molly ska nog få en plats i pulkan.Middag

Nu kommer man hem från gymmet och Willys. Kul med en ny mataffär, bra för oss konsumenter med fler konkurenter bland matjättarna. Vi köpte mest onyttiga saker för att ha en rejäl filmkväll!

Nu ska jag och syrran gå in i köket och sätta igång med den mumsiga middagen, så fort det bara har blivit mer värme så kan jag ta av mig jackan. Ni vet i buschen måste man göra upp eld i huset för att hålla det varmt.Ögonvila

Tänkte bara skriva igen och uppdatera er om att jag nu är hemma och har snott lite linsvätska av min mamma så att jag har kunnat ta ut linserna och nu har på mig mina glasögon. Vilken befrielse!

Nu ser jag film med min kära syster, lite mysig film Julie And Julia. Sen tänkte vi dra in mot staden och köpa lite godis för att mysa framför fler filmer ikväll och sen för att återgälda att man stopper i sig godis fara och träna på Nautilus som nu bytt namn till Actic fitness.
 En bild på min syrra som laddar inför träning!
Bröllopsfotografen

En kväll i buschen:

Jag har ju två bärbara datorer, en som är skolan och så min igen. Hade tagit hem några filmer som jag tänkte se under helgen som jag noga valt ut. Det som var lite knepigt var att det inte gick att använda tv:en eller dvd:en. Vi var även fem stycken som skulle se filmen och man vill ju såklart se den i samma rum och samtidigt.
Vi gjorde då så att vi hade filmen på båda datorerna vilket gick smidigt då var det bara det kluriga kvar. Att starta filmen exakt samtidigt och ta hänsyn till synkningar. Men det gick på första försöket tills vi insåg att den första filmen vi slog på hade alla utom jag sett den. Vilket innebar att vi var tvungen att byta och då tog det ett tag men gick till slut.

Den filmen vi såg var Bröllopsfotografen, ingen höjdare direkt men en film som jag ansåg före att man måste ju titta vad det var för nån. Jag är ingen person heller som är anti-svenskfilm. Utan jag gillar filmer som Beck, Wallander och andra thriller. Men vet människor som verkligen inte gillar svenska filmer och inte sett dem. Men det finns faktiskt klassiker som man borde ha sett. Visst så vet jag ingen svensk film som är överlägsen någon amerikanskproduktion, men dom är sevärda. Kanske för att jag har lite dålig humor och gillar Josef Fares filmer så som Kopps!
Sportlov

Begreppet "sportlov". Är det så många som egentligen är hurtiga under det? Jag tillhör nog den gruppen som är 50/50, jag försöker röra på mig så mycket som möjligt.
Idag har jag fått hjälp av lillebror och ändrar bindningen på min snowboard.

Frågan är om jag ska prioritera att fara till Kåbdalis och åka i dem nu sittliftarna eller åka ner till Stockholm som jag inte har varit till sen jag var 6 år, båda ställena kommer jag ha med mig Jens i alla fall. Shit känner mig verkligen som en lantis då jag är snart 19 år och har varit i Stockholm en gång i hela mitt liv.


.
SkyddsänglarNågon mer som fascineras av att se såna här och tycker det är otroligt?
Pics

Bilder man blir glad över att se:Jankiefresh och vår lärare, rådgivare och handledare för projektet, Frippe!Frippe och Ankiepankie, alltså jag.Kanin!
God morgon Sverige!

NEEJ! Sverige har blivit utslagna i hockeyn mot Slovakien, 3-4. Känns lite fail att Finland tar sig till semifinal och inte Sverige då dom kicka deras ass tidigare..

Idag ska jag och Jannie fotas till Piteå-tidningen förhoppningsvis tillsammans med alla våra modeller. Jag hoppas verkligen att jag får studiebidraget snart för jag skulle behöva köpa linsvätska för den har varit slut i några dagar nu, har sovit med linserna några dagar vilket man verkligen inte ska göra. Men kan inte använda glasögonen för dom har inte tillärckligt bra styrka så går runt och kisar med dem också, det ser inte bra ut.Är blåmärken blåa?

Jag är en sådan person som sällan får blåmärken om man jämför med andra. Vilket är bra att slippa ha få en massa stora fläckar på kroppen, speciellt på sommaren. Men då jag inte får blåmärken lätt så borde jag ju åka på en ordentlig smäll då jag verkligen får dem. Som just nu har jag ett på låret, men jag har ingen aning hur jag kan ha fått det. Konstigt, konstigt!Bryggeriet i mitt hjärta.

Kan nog säga att vi nog får bra lunch på skolan om man jämför med andra.

Grekiska biffar, winebröd, grönsaker
En vanlig lucnh på bryggeriet, grekiska biffar, potatis, potatisgratäng, grönsaker och wienerbröd.


En morotskaka, den kanske inte ser så god ut. Men det är insidan som räknas!
Dyster busschaufför..

Klockan 07.00 väcks jag av att mobilen ringer. Det är någon som står och slår med en hammare i mitt huvud, perfekt att vakna med huvudvärk! Kollar min handväska efter huvudvärkstabletter, jackpott..det finns inte en enda. Enligt yr.no är det -24 ute, men det är ju förstås Luleå det handlar om så då kan man lägga på några grader för att det blåser. Tänkte ta på mig täckbyxorna men kom ihåg att jag lämnat dom i skolan för att ta på dom då jag går till lunchen.

Men jag går ut till busshållsplatsen och väntar på bussen. Bussen kommer stannar och jag kliver in och räcker fram en tia till busschauffören som mumlar något till mig. Jag frågar "va?" eftersom han inte tar min tia undrar jag ju vad han sa. Lite svårt att höra då man kommer in i en proppfull buss där ungdomar pratar och bussen lever om. Svaret jag får var det då minst sagt otrevligaste jag hört av en busschaufför, "GÅ OCH SÄTT DIG!!" Jag sa ingenting, utan tog min tia och gick bak i bussen medan mina glasögon immade igen som grädden på moset.

Själva meningen han sa kanske inte var otrevlig men sättet han som skrek ut det till, hade bara velat säga "Ursäkta om du är lite sur för att du är i övergångsåldern och har levt över halva ditt liv.."
Sedan är jag 99% säker på att om det hade varit en medelålders kostymnisse så hade det inte låtit sådär, inte för att dom åker buss direkt ofta men det handlar om principen.

Jag hatar vuxna som tror att dom kan bete sig mot ungdomar hur dom vill. Att dom kan behandla oss på det viset bara för att vi är yngre. Det är väl inte mitt fel att bussen gått sönder och han inte kunde ta emot den där tian, så låt de inte gå ut över mig.
Om han nu blev så irriterad över det skulle ja kanske ha lämnat den som dricks? "Var inte ledsen, ta nu den här tian och gå och köp en cheeseburger på McDonalds".

Hatar vuxna som behandlar ungdomar som skit bara för att dom själva tror att vi har mindre rättigheter.. Tack busschauffören för att du förstörde min morgon med ditt dystra morgonhumör!Fail
Repträning

Idag ska jag stanna kvar på skolan till 18.00. Det eftersom jag och Jannie kommer träna med våra modeller inteför modevisningen. Ingen kan då påstå att vi inte lägger ner mycket tid på det här. Själv sprang jag runt med hjälp från Jocke och Jens och klistrade upp affischer i stan. Att behöva klistra upp affischer i Luleå mitt i vintern kan jag då säga inte är någon hit. Blåste igenom fingrarna som la av efter halva arbetet.Jens

Gjorde en bild på Jens.

Av Jens
Dekorativa bindor

Vad säger ni om att börja designa bindor? Min favorit är då den första. 


Bilderna är hämtade från: http://existenz.se/out.php?id=6274Bandy

Ikväll är det bandy som gäller igen. Förhoppningsvis får jag använda den bättre klubba denna gång. Funderar på om jag ska sätta mig och göra en till bild i illustrator.
Illustration

Har gjort en bild i Illustrator på mig och Jens.


På mig och Jens
Länk

http://kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=5266634 kolla länken för bilden har jag tagit!Brolles syster?

Då var jag alltså och jobbade igår på The Buddy Holly musical och fick se showen två gånger själv. Men att stå just innanför dörrarna då det är -25 ute och det kommer in folk var inte speciellt roligt. Fingrarna var på uppsägningsfronten. Men det var ändå kul, gick runt och sålde programblad och cd-skivor. Det roligaste var när jag fick veta att någon som hade köpt en cd-skiva av mig trodde att jag var Brolles syster? haha, men kan säga att det nog faktiskt inte är så. Var nu den personen har fått det ifrån.My sister's keeper

Om ni är sugen på en bra och rörande film så ska ni se My sister's keeper, en film som jag tycker måste ses i alla fall. Dock inte med två okänsliga Rånebor som pratar under hela filmen.Buddy Holly

Everyday it's a-gettin' closer. Goin' faster than a roller coaster, Love like yours will surely come my way.

Ni som ska och se Brollemusikalen på Coop Arena på lördag kommer träffa mig och då ska ni ju självklart köpa ett programblad också!

http://www.buddythemusical.se/start.html
Susan Boyle

En dokumentär om Susan Boyle på tv4, det är vad jag sett på ikväll.

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY
Bambi

Gud vilket klantarsle jag känner mig som idag. När vi gick till bryggeriet för att äta lunch idag så höll jag på halkade jag 5 gånger totalt och av dom 5 gångerna ramlade jag ner på backen två gånger. Första gången halkade jag på trottoarkanten och gled ut på bilvägen bredvid. Landade på skåpnyckeln och mobilen som låg i mjukisbyxorna jag hade på mig.
Andra gången ramlade jag och landade på mage..otroligt!Lokalbusskräck

Ve och fasa, fick veta igår att Jens skulle jobba idag igen. Är glad för hans skull att han äntligen får jobba, men då han inte har gjort de har jag fått en stor chans till att bli bortskämd. Han har alltid funnits till hands och på max tio minuter har han kunnat fara utanför skolan.
Men nu igår var jag tvungen att gå in på llt.se och deras jobbiga hemsida som jag ville ta en köttkniv och skära sönder. Efter ett tag listade jag ut vilken buss jag skulle ta. Men trots att jag dubbelkollat fanns osäkertheten kvar.

Tänk om bussen inte skulle komma ändå? Vet att inte det skulle ha så stor betydelse eftersom det är inte så långa mellanrum mellan bussarna som ute i skogen hos mig.

Tänk om bussen skulle komma men den gick inte alls dit jag trodde?. Oj vad jobbigt en 18-årig tjej vilse i en så stor stad som Luleå..

Tänk om jag satt på bussen och trodde att någon annan skulle trycka på stoppknappen men att ingen gjorde det och bussen åkte förbi. Inte så stor risk då det var en buss som gick till gymnasiebyn och var smockfull med ungdomar..

Jag vet att jag är alldeles för paranoid för mitt eget bästa!, men det syns att jag kommer från buschen..Modevisning!
Sherlock Holmes

Nu ska jag och Jens ta en semla till Sherlock Holmes som vi inte sett än.Kurirenjobb

Lite stressig idag för jag väntar på att Jens ska sluta så vi kan fara och ta kort till kuriren, en bild som ska vara inne 14.00. 
Sen måste jag fortfarande gå omkring i min gamla vinterjacka. Eftersom jag använde den andra i lördags då vi körde skoter så den luktar rökt otorkat rumphål, har även tvättat den en gång men lukten har inte gått  bort ändå. Mitt I-landsproblem för idag..Aina

Bild jag tagit. Tror jag gillar den i färg mer för den gav mer värme, trots att jag brukar tycka svartvita bilder blir mer effektfulla och mer känsla i dem.Framtidsmässan.

Idag har jag befunnit mig i Piteå på framtidsmässan och varit och kollat in musikhögskolan. Vi var en timme tidigare men vi hittade den perfekta underhållningsleksaken, en klättervägg!


Klätterväggen.
Jag

Klätterväggen
Jannie

flottig bulla
Eftersom det är fettisdag idag tänkte vi köpa semlor men tyckte det är överskattat att affärerna kan ta så mycket bara för att, så vi köpta oss varsin krämbulle istället och käkade semlor då vi kom hem. Dock var de för mycket kräm i bullarna..

sprängmätt
En Annica som flottat alldeles för mycket.

Less på krämbulle
En Jannie som flottat alldeles för mycket.
Innebandy

Var och spelade innebandy i Antnäs igår, vilket fick en att inse hur dålig kondition man har, jesus...

Eric på Bandy
Hassan mediterar lite innan.

Jens.B och dennis
Jens.B säger hur mycket han kommer spöa alla.

I omklädningsrummet, Jens med miniklubban
Jens.E visar upp sin turklubba.

bild från spelet.
Fight fight!

Spelade några matcher i Antnäs.
Man ser att jag springer för fullt.
Pics

Bilder från söndagen:

Jens tror att han är coolJocke och Kero har basketmatch
Pics

Bilder från lördagen:
<3-dag

Helgen har varit fullspäckad för mig och bilder kommer senare så fort jag har tid eftersom jag inte vill skriva nu då det är alla hjärtans dag!Patetiska människor

Att behöva ha magont varje morgon man vaknar. Att behöva känna att man inte är värd att leva. Att behöva känna rädsla för sina medmänniskor. En sak jag tycker det tas upp alldeles för sällan i bloggar. De flesta bloggar visar mest upp bra saker med livet, glitter och glamour. En sak som borde tas mer på allvar av alla är mobbning. För denna nervärderande kränkning förekommer fortfarande i ett sådant land som Sverige, borde inte vi ha växt och utvecklas bort ifrån det. Att det fortfarande finns de människor som njuter av att få andra att brytas ner. Kan verkligen de personerna kallas för människor? Är inte vi individer med hjärta och medlidande?
En person som vaknar på morgonen och önskar att det fanns någon annan plats att befinna sig på, inte vill gå till skolan eller arbetet. Att dem har blivit så nedbrutna så att dem ställer sig själva den frågan som ingen ens ska behöva ställa ”har dem rätt? Är det mig det är fel på?”.
Vem ska man lägga skulden på för att detta sker. Är det föräldrarna till mobbaren? Som inte gett deras barn den kärlek den behöver så att den tar ut det på andra. Är det föräldrarna till den mobbade? Ifall dem inte märker att deras barn far illa på skolan. Är det vi runt omkring som inte märker något? Eller dem som märker något och inte vågar säga ifrån. Den man minst kan anklaga för detta är den utsatta, den oskyldiga människan som någon eller några lyckas att bryta ner. Kan inte de meningslösa människor använda deras energi på att få koll på sitt eget patetiska liv istället!? Hur många har inte fått sina liv förstörda på grund av detta?


Åt helvete med mobbare!

 
Idétorka

Äntligen är jag klar med magasinet som ska vara inne idag, känner mig nöjd över att jag kommer lämna in det i tid den här gången.
Vi var hos Jocke igår igen och dom spelade för fullt medan jag jobbade på mitt magasin som blev till 99% klart, sen fick jag även låna hans blixt så jag det blir bättre bilder till min fotobok. Måste bara bestämma mig för ett tema..svårt. Har lite idétorka, som vanligt.Akta dig för allt!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6569907.ab

Jag läste den här artikeln i aftonbladet igår och var tvungen att kommentera den. Kommentaren var något liknande det här men kortare:

Hur ska man kunna gå omkring i dagens samhälle utan att behöva vara rädd för någonting? På spmmaren får man inte vara ute för mycket i solen för då kan man få hudcancer. Men att vara inne för mycket är inte heller bra, då får man ingen frisk luft och risken för att man sitter framför datorn eller tv:en ökar. Där ett tag skulle man inte käka potatis eller tomater, är de inte bra att äta tomater? Men nu även detta? alla vet väl att man inte ska dricka för läsk hela dagarna för att det är socker i det. Men att man nu kan få cancer av det?
Kan vi göra något alls idag utan att utsätta oss för risken att dö?
Kan vi gå ut på gatan? eller kommer det då en bil i alldeles för hög fart..
Kan vi borsta tänderna? eller finns det en liten risk till att det kan vara cancerframkallande, tandborsten eller tandkrämen.
Kan vi sätta oss på toaletten? eller kommer då risken för att vi sugs ner i avloppet och dö i sin egen avföring..vem vet!read a fucking book

Jag hatar verkligen läxor, jag hatar verkligen mig själv för att dom läggs på hög. Men kvällen har varit mysig, blev hämtad av Jens efter att jag och Jannie varit på möte med frisörlinjen. Dom som ska fixa frisyrerna på våra modeller. Efter att Jens hämtat mig har vi gjort tacos och jag har läst min bok jag lånade på bibloteket. Jag får hoppas att det stämmer att man blir smartare av att läsa romaner, vore ju ett plus.

snyggminen

En blogg utan bilder då och då vore väl för tråkigt.
Barbiedockor
Visst det kommer från aftonbladet, men om det stämmer orkar jag inte ens kommentera..Beslutångest?

Ett grubblande över om man ska fara till backen ikväll eller inte. Känns som om jag var väldigt taggad på det. Men känns som om vi borde redan sitta i bilen i det fallet och som ni märker så sitter jag inte i någon bil just nu.

En sak som jag blev förvånad över själv idag är att jag har för första gången klarat av att ta blodtrycket utan att hålla på att svimma. Låter kanske helt töntigt men tycker inte själv att det är äckligt men blir som att en obehagskänsla kommer automatiskt ändå, ingen aning varför..lider nog lite av blodfobi.

Men verkar som vara bestämt att vi tar backen någon annan dag, kanske imorgon?Not again!

Ännu en dag då man knappt har några lektioner och har pallrat arslet ändå från skogen.
Update

Ligger utmattad på sängen i mitt rum och laddar snart en fis som Jens kommer få känna lukten av, sorry Jens men du vet att ja får ont i magen annars..
Vi har varit i backen hela dagen och har gått väldigt bra och min sötnos klarade av att inte borra in rumpan i någon stubbe. Nu ska vi lägga oss ner och bara se en film, medan vi hör hur nöjd syrran blir över att hon faktiskt kan vinna ibland i Mariokart, över Jens.E.pics från Jockes place

Vi var och hälsade på Jocke.

spelar xbox hos jocke

Jens är ej kontaktbar då han spelar..

Jens har fisit
På denna bild är det meningen att ni ska kolla in Jockes min!
Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1467136/ankiepankies?claim=7sw6mc2gkmu">Följ min blogg med bloglovin</a>sugar addiction

Gårdagskvällen spenderades hos Anna som fyllde 19-års i torsdags. Men kan inte påstå att jag hade något speciellt partytagg. Det vill säga kvällen blev inte långvarig för min del, vilket var skönt och det känns som om de kommer dröja innan jag dricker igen. Känner i kroppen hur mycket onyttigare jag själv blivit efter jag började dricka då jag fyllde arton. Sen att jag märkt att jag på riktigt blivit sockerberoende, då ja ibland är sugen på läsk och saft vilket jag sällan var tidigare, och att jag varje dag känner hur riktigt gott det vore med en stor godispåse. Ajaj! varningssignalen sätter igång *pip* *pip*

Imorgon blir det vallsberget för fulla muggar vilket det känns som att det var ett tag sedan sist. Måste nästan börja åka mer då man unnat sig ett säsongskort. Om de är fint väder ganske man till och med tar med sig kameran.

Ha en fortsatt bra dag!
Fastlåst – av pappa

Föräldrarna har inte råd med dagis

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6547868.ab
 Ett artikel på aftonbladet som gjorde ett starkt intryck.

Till varje artikel finns det en stor fråga man ställer sig. Min fråga till detta är vem man egentligen ska lägga skulden på? Givetvis inte den lilla 2-åriga pojken som måste stå ute hela dagarna fastbunden i en lyktstolpe medan fullvuxna människor går förbi på gatan. Den lilla pojken som inte får som andra småbarn befinna sig på ett dagis och leka med allt från att trampa trehjuling till att leka tjuv och polis. Den lilla pojken som har förlorat sin syster, den systern han skulle skapat enligt honom själv världens bästa syskonrelation med. Den personen han skulle ha delat minnen med då inte föräldrarna finns kvar.
Vem ska man då i detta läge lägga skulden på? Mamman som ligger sjuk hemma och inte kunde ta hand om den förlorade systern och inte heller om honom? Pappan som måste jobba hela dagarna för att få ihop till 56 kronor för att dem ens ska ha ett tak över huvudet och mat varje dag. En fråga jag ställer mig då är om det verkligen inte går att ta med sig ett barn dit? Eller ska man lägga skulden på Kinas regering som låter detta drabba deras folk?
Jippie!

Känner mig väldigt lyckligt lottad då jag tröttare än vanligt kliver upp klockan 05.55 på morgon, tar mig till skolan och får veta att den enda lektionen jag har som börjar 12.10 är inställd för att läraren är sjuk. Gud vilket underbart ögonblick!, kan nästan inte beskriva hur lycklig jag känner mig över att jag var tvungen att kliva upp alldeles för tidigt på morgonen då jag vet att man ska försöka vara uppe länge en fredagsnatt.. Hemligt uppdrag

Sitter på morgonens första lektion, ingen rolig sak efter som Illustrator krånglar för mig hela tiden, startar upp de, det stängs av, startar upp det, det stängs av..och fortsätter så. Vissa som känner mig vet att jag har dåligt tålamod och därför sitter inte min dator säker just nu. Nä men skulle aldrig slå något eller någon?

Senare ikväll kommer det hända en spännade sak för mig som bara ett x antal personer vet om. Resten får veta efteråt om det blir som tänkt. Mitt nervösa jag har då kommit fram nästan till sitt yttersta så önska mig lycka till trots att ni inte ens vet till vad.
Praktik

Ska strax bege mig mot Gammelstan för att träffa min praktikhandledare.desperat pluggande

Kan man kalla att man är desperat då man måste plugga så mycket så man blir förvirrad i skallen. Men ändå vet man att man bara har sig själv att skylla för man varit idiotisk och lämnat allt in i det sista, halleluja!