Ovanpå molnen

Vaknade 08.20 över att min lillebror frågar om jag inte ställt väckarklockan, älskar när någon kommer och väcker en ungefär 10 minuter före man ställt sin tid, underbart! Minusgradsuppdateringen av honom var -15, precis så att vi skulle fara till backen. Det var alltså bara att ta på sig allt från sportBh till underställ och packa in tre reservhandskar i ryggsäcken. Framförallt en kall dag som denna varm choklad och hembakta ostfrallor!

Om man fick bestäma själv så visst kunde de vara några grader varmare, det hade inte behövt snöa eller blåsa i backen. Men föret var extra roligt då det var pudersnö så det kändes som om brädan flög ovanpå moln. Agge fick testa min bräda vilket även gjorde att jag var tvungen att åka med hennes. Idag känner jag mig ännu nöjdare att jag fick min snowboard i 18års present av mamma och pappa.En bild på syrran som borrat in sitt arsle i pudersnön och tar sig upp med hjälp av Jens.E. 
Old snowmobile

Vi var ju på skotermässan där man man fick betala 20 kronor för att testa köra olika skotermodeller. Trots att jag har skoterkort så testade jag inte en enda, var för mycket folk för min del. Vad tycks om denna modell?
Skotermässa

Blev ingen backe idag eftersom det är 19-. Men hela familjen har bestämt sig för att dra in till stan för att titta på skotermässan som ska vara. Har inte bestämt mina planer till kvällen till 100% än. Men ska börja göra mig i ordning så jag inte blir sist, vilket kan vara ganska omöjligt då Jens.E är här.


 

 
John blund knackar på

Sitter hemma, håller inte tummarna men hoppas på att det inte kommer vara för kallt för att fara ut till backen. Det ser inte ljust ut, men hoppet är det sista som överger en! Tidig kväll för en slut Annica, känner mig som en slutkörd duracellkanin med uppladdningsbara batteriet så vi ses i drömmarnas värld gott folk!Resan mot buschen!

Har nyss haft enda lektionen man har på fredagar, psykologi. Det vill säga skolans mest lärorika kurs. Resan ut mot buschen börjar om 20 minuter. Hemma först klockan 16.00.Träning

Kommer nyss ur duschen för har äntligen bestämt mig på riktigt att försöka börja träna mer trots att jag inte ens är sugen. Kommer från ett 20 minuters cykelpass. Hade egentligen gjort ett avtal med Jens att gå ut och gå en halvtimme varje dag. Men dages väder ställde till det något. Sen gillar jag inte ens att gå på promenad utan tillhör gruppen som tycker det är svintråkigt.

Nu dags för att koka ihop nå gröt!Pastasallad utan hår

Ett ord för vädret idag, kaos! är glad över att vi klarade vägen till Heroes för att käka Pastasallad utan hår. En sak jag stör mig på som både min pojkvän och mamma är extremt duktiga på. Om man nu ska säga duktiga utan mer en hemsk ovana. Man sitter och äter lugnt när man åter igen denna middag börjar uppmärksama att dom stoppar in gaffeln i munnen och på utvägen drar dom gaffeln mot tänderna så det gnisslar och man ryser själv för tanken om hur illa det är för tänderna.

Nu ska jag fortsätta försöka hitta mig en praktikplats där jag kan spendera varenda onsdag på. Önska mig lycka till!Oförskämda ungdomar?

Sitter i en bil någonstans utanför Byske, hoppas att bilköpet snart blir klart så slipper sitta här medans det blir kallare och kallare. Sen blir det dags för paradise hotel.

Sen kan jag säg att jag fortfarande irriterar mig på oförskämda äldre människor som tror att dom vet bäst. Hur sådana människor kan stå och snacka skit om ungdomar och hur bortskämda och oansvariga vi är i ett allmänt omklädningsrum när det faktiskt är äldre människor som beter sig som värre, och då syftar jag mest på mina bussresor till och från skolan. Dom äldre frågar oftast inte ens om dom får sätta sig bredvid en, inte för att man ska behöva men hör väl till artigheten. Nej, dom bara sätter sig och tror att dom äger hela världen för att dom har mer livserfarenhet..Jennifer's Body

Det första riktiga inlägget jag skriver i min nya blogg kommer vara att jag kommer dissa en film som killarnas runktjej Megan Fox är med i. Ska inte dissa henne för jag kan nog inte säga någon kille eller tjej som inte tycker att hon är snygg, alltså tycker jag de själv också. Men filmen Jennifer's body är verkligen dålig. Vad är meningen med hela filmen? En konstig handling och en skruvad början och slut, som ändå var förutsägbart.
Välkommen till min nya blogg!

Bestämde mig för ett tag sedan att jag ville byta blogg. Vilket blev att jag bytte till blogg.se. Nu när jag fixat med min sida med hjälp från Jens så känns det bättre. Var väldigt less på min förra då den var utnött och ful.