Gooood moorning

Jobbet nu, Piteå sen!Tennis

Det har hänt en massa saker som jag inte har hunnit skriva ner. För att det ska vara enkelt att läsa gör jag en liten lista:

- Har varit ledig i nästan två veckor och spenderat den tiden i Piteå.
- Jag och Jannie har gjort vårat första betalda fotojobb, vilket var väldigt roligt.
- För pengarna vi tjänade har jag nu köpt ett eget tennisracket.
- Har spelat tennis för första gången i år.
- Jag längtar mer än någonsin till lönen.


Så här kommer det lite bilder vilket det har varit dåligt med på sista tiden.

Jens

Kero

Uhm?

Jocke
Sovmorgon

Kan inte säga annat än att det var ruskigt skönt. Har sovit ändå till halv tolv idag och gick inte och la mig så ruskigt sent igår heller. Att jag kan nämna att ja knappt har lämnat sängen nu på morgonen/dagen förutom för att ta en macka och hoppa i duschen känns bra, eftersom jag inte behöver ha dåligt samvete då det regnar massor ute.

Att det regnar är ett litet problem när jag brukar cykla till jobbet vilket jag inte är sugen på nu, men är ju någon timme kvar dit annars får jag hoppa på en buss. Jag menar jag bor ju inte på landet nu!NEJ!

Buhu, stackars mig för att det nu regnar på en av mina lediga dagar. Hallå? jag måste ju hinna bli brunare innan jag ska börja jobba igen.

En annan rolig sak är ju att man bestämmer sig för att ta inlinsen till Öjebyn och det börjar regna efter halva sträckan. Det är då den svåra frågan kommer "ska man vända eller fortsätta? Det kvittar ju". Jag bestämde mig för att vara tapper och fortsätta och nu sitter jag här på mammas jobb och bara tar det lugnt och känner hur jag själv luktar "blöt människa".

En tanke som har kommit upp är att jag ska verkligen försöka börja träna mer. Ska försöka att inte bara hålla det som en tanke som aldrig förverkligas utan börja nu. Vilket jag har gjort genom att åker inlines varje dag en längre sträcka. Då måste jag bara fortsätta trimma resten av kroppen. Undra om jag hinner bli mer trimmad till slutet av beach 2010 här uppe i Norrland?

En fråga till er läsare: Är det fult när en tjej har magmuskler? Så att det syns menar jag, för jag funderar på det, inte på att det ska vara en enorm tvättbräda utan mer så att det precis syns.

Ber om ursäkt för att ni inte för någon bild eller om det finns stavfel i texten eftersom jag inte orkar läsa igenom det själv.Addiction

Tror nästan att alla har något slags beroende. Nu pratar jag inte om mitt godisberoende. Utan att jag nu var tvungen att fara till biblioteket för att låna en dator för att sitta på internet ett tag, och NEJ! om ni har sol hos er så är det inte någon sol här ute just nu. I sådana fall skulle jag absolut inte cyklat och satt mig inomhus vid någon dator endast för att kolla min facebook.

Men kan skylla över lite av den skulden av mitt internetberoende på min pappa för det var faktiskt han som tjatade nu om att fara iväg, stackarn har ju inte fått kolla blocket på länge. Det blev att vi slog två flugor i en smäll, nu har pappa sitt första egna lånekort på biblioteket, här i Piteå i alla fall.

Tänkte inte använda hela min tid med att skriva ett långt inlägg här. Utan tror nog jag ska ge mig snart och gå och kolla ifall dom har fått in min bok som jag letat överallt. Typiskt att det känns som att hela Sverige ska börja läsa "mina" böcker när jag har fått upp ögonen för dem.

Ha en fortsatt bra dag kära läsare!
Ändrade planer

Blev inge volleyboll ikväll, kanske inte ska vara fårvånad men man blir ändå besviken då man blir så taggad. Detta leder till att jag tar på mig mina inlines ikväll igen, och sen tar bussen till Piteå imorn förmiddag. Känns om folk är mer taggade till att hitta på saker där konstigt nog.Volleyboll

Äntligen ska det bli att spela lite volleyboll, finns det något roligare att sysselsätta sig med under soliga sommardagar. Nog för att nu ska vi spela på kvällen vilket funkar lika bra det också!

Ha en trevlig kväll ni ocksåSol!

Äntligen lite sol, så varför slösa bort tiden här inne? Bye bye!Inlines

Halvtimmes träning - check, magrutor nästa?
Inlines nästa - check, fastare rumpa hade ju inte varit helt fel!Workout

Kanske det är dags för lite workout för min del. Har inte blivit mycket av det på senaste tiden, snarare inget alls om jag ska vara helt ärlig. Men nu när jag har min ledighet ett tag framöver ska jag ta tag i det. Det gör kanske att jag själv blir piggare. Sen om solen skulle kunna komma fram någon gång så man får chansen att bli lite brun.

Någon som har nå bra tips på någon bra träningsmusik?aaahh

Aaahh på ett bra sätt. Ni  vet då man tar ett djupt andetag och sen suckar, fast det inte alls är menat på att man har tråkigt utan snarare tvärtom. Man andas ut som en lättnad som jag till exempel gör nu för att jag fortfarande ligger i sängen och det är så otroligt skönt.

Nu ska jag inte fortsätta skriva ett så enormt tråkigt inlägg utan ska väl mer försöka ta tag i bloggen igen. Kanske ändra headern och allt, men det känns just nu för jobbigt. Sedan lite mer bilder för att piffa upp den vore ju som en idé.

Åter igen till min lediga dag som består av ligga i sängen, höra vinden utan för fönstret då jag ser igenom persiennerna att det är hur mulet som helst..typiskt då man är ledig och vill ligga ute i solen och sola.


Laddar åter igen upp en bild på mig själv eftersom det var längesen jag ens hade fram kameran från väskan. Men nu ska det bli ändring på det!God morgon!

Nu bär det av mot jobbet strax måste bara ta på mig kläder, linser och lite smink. Men får inte glömma att äta lite frukost innan också!

Några timmar jobb sen blir det ledigt!! för ett tag i alla fall, men pengar är nice!FOTO