Halleluja!

Idag ska jag till skolan och lämna tillbaka böckerna och skoldatorn. Tror ni det är ett stort tecken på att man slutar skolan snart? JAAAAAA!

Sen ska jag försöka hinna till skolan innan Jankie far hem, har ju varit utan henne i en vecka nu



Imorgon!

Kommer det ett inlägg för då kommer jag ha internet igen, detta funkar inge vidare. Helt plötsligt är jag utan internet..jag är beroende!



Bambi

Faktiskt känns det lite bättre att åka inlines nu när man åkt fler gånger. Men förra året vid det här tiden gick det bättre för då började jag mycket tidigare. Det känns att man är ovan första gången man tar på sig dem för att fara ut en sväng. Men nu sitter jag här vid en dator som har internet och funkar, på mammas jobb. Har åkt inlines hit och det är väl några kilometer och sen ska vi tillsammans åka inlines tillbaka.

Tog inte med mig någon långärmad tröja för jag trodde att det skulle vara varmare, visst alla andra tycker det är varmt men just idag är jag lite frusen av mig. Fick låna en av min lillebrors hoodtröjor. Vilket innebär att jag sitter här på kontoret med en stor tröja som luktar herrparfym, vilket tur jag har! Visst det luktar inte dåligt, men hallå! det är min lillebrors parfym..

Nu ska jag åter gå från datorn och är nöjd över att jag har hunnit uppdatera!



Prisa Gud

Jag lyckades igen ta mig in på internet, det kanske innebär att jag bara blir utan internet i en och en halv dag. Nu funderar jag på att ta mig något i magen för att senare ta på mig mina inlines í några kilometer. Eftersom jag var och köpte nya bromsar i stan just. Hittade även en slips som jag tror passar riktigt bra till min klänning om jag jämför med alla andra man sett.

Vad har ni för er då?






Här ska ni föreställa er att det är en bild.
Men tror inte ett internet på 1.0 Mbit/s klarar av att ladda upp någon.





Utan snus i två dagar

Det kommer jag inte vara, men jag kommer vara utan internet i två dagar..minst! fuck snuset det bryr jag mig inte om, jag snusar ju inte ens. Kan erkänna att jag har blivit internetberoende, trots att jag kommer från landet och skaffade bredband långt efter alla andra hade det. På den tiden tog det en evighet innan man tog sig ut med modemet och det ständiga piiip.

Kort inlägg för vet inte när internet jag snappat åt mig försvinner, sist gjorde det det. Har hela 1.0 Mbit/s, grattis till mig!



För jag har snart tagit studenten!

För om prick två veckor har vi redan spungit ut ur skolan och skriker som aldrig förr. Tror ni jag längtar något!?!

Studenten here I come!




Skategirl

Håller på att packa lite saker i min bag och eftersom jag är expert på att packa för mycket varje gång måste jag nu noga välja ut vad som är nödvändigt och inte. Men brukar ändå alltid i slutändan visa sig att jag har tagit med för mycket saker igen eftersom jag inte ens använder hälften.

Brukar ni packa med er för mycket saker?




Hiss

hur kan ett täcke vara så skönt? Att man på morgonen bara kan ligga där i en evighet. Man vill helst ta med sig det till skolan och arbetet. För mig är det verkligen ett jobbigt farväl.

Eller som en kall vinter dag då man var liten, fast det kanske gäller nu också. Man kommer hem sent mitt inatten och fryser. Lägger sig ner i det kalla täcket som man själv måste värma upp med sin egen kroppsvärme. Men när man väl värmt upp täcket är det en för underbar känsla och man somnar nästan på en gång för att man är så trött också. Försöker även hålla alla fötter och armar innanför täcket. Att det sedan på morgonen är extra jobbigt att kliva upp eftersom det är kallt i rummet tänker man inte på då.

När jag var liten använde jag även täcket som ett skydd. Om jag hade sett någon hemsk film som där en krokodil äter upp människor eller då man blev rädd för skelettet på Greveholm, och ja! jag har sett hur dåligt gjort skelettet är om man tittar på programmet idag. Åter till täcket, då la man sig och försökte somna men fick en känsla att om det hade funnits en krokodil under sängen hade den lätt kunnat äta upp min arm. Speciellt då armen ligger utan för sängen, då stoppade man snappt in armen och handen innanför täcket och kände sig genast tryggare.

För att sammanfatta mitt inlägg nu på morgonen kan jag säga att täcket är en genial uppfinning!




Natti på er

Nu kastar jag mig i säng med mitt mysiga duntäcke och så hörs vi imorgon, det låter väl bra?



Eurovision Song Contest

Jag funderar nu på om man skulle göra det bara för att ha något att göra. Men när man inte följt med melodifestivalen ett dugg känns det lite meningslöst. Har inte ens koll på om det redan sänds, det kanske vore en smart början att kolla upp det först.

Ska ni se Eurovision Song Contest ikväll?


Känns lite långtråkigt och utdraget att sitta och lyssna på olika låtbidrag i någon timme.




Indian girl

En bild jag tog för någon helg sedan, vad tycker ni?


FOTO: Johan Niklasson
Make up: Josefine Wara




Jobbsökande

Försöker söka jobb varje dag och jag kan säga er att det inte är det lättaste trots att man har körkort osv. Blir galen snart!




Marknad

Årets första lilla marknad. Jag är en sådan person som tycker det är jättemysigt, den är inte stor men bara för skojjs skull kan det vara roligt att gå på. Sedan extra bra då jag slipper stå i ett stånd själv och sälja som omväxlingsskull.

Kanske vi ses där?

Cya!!



Dagens planer

Nu sitter jag inne igen, det var inte så varmt ute som man hade velat. Men vad ska man tro när man bor i Luleå där det blåser hela tiden, kanske förhoppningarna hade ändrats efter den enormt varma veckan vi hade.

Dagens planer:
- Sista skoluppgiften i ämnet samhälls
- Inlines, men borde köpa nya bromsar
- Resten av dagen är oplanerad.


Detta ser vi när vi tittar ut genom vårat fönster




Sol igen

Det är nu man får dåligt samvete över att ha sovit till klockan 10.20 och man öppnar ögonen och ser en klarblå himmel. Men jag säger välkommen tillbaka solen, tar på mig shorts och ett linne och beger mig ut NU!



God natt bloggen

Nu känner jag mig utmattad och trött efter en ansträngande dag, i alla fall för hjärnan. Imorgon är sista dagen innan betygen sätts vilket innebär att jag måste ta tag i det sista. Otroligt, känner mig så trött att det känns jobbigt att skriva på tangetbordet..

Puss och hej, leverpastej!


Isacs Foto




Framsteg

Jag har gjort framsteg i skolfronten, tror jag har gjort bort en svenskauppgift. När jag skriver att jag tror det är det för att jag lämnade i alla fall in den till läraren så hon skulle få säga vad hon tycker. Nu har jag börjat på den sista religionsuppgiften jag hade kvar också. Känner att jag är lite stolt över mig själv.



Dagens hiss

En sak som alltid är bra att ha, om man ska på fest, på stan, skolan eller bara då man är hemma. Det är lite plats och är enkelt att ha med överallt för en extra säkerhet. jag pratar om parfymprover, ni vet dom där riktigt små cylinderformade behållare, gjorda av plast eller glas. Sedan har dom gjort något så fiffigt som att sätta in lite parfym i dem.

Det finns två postiva saker med parfymprover. Det enda är att dom är små och man kan till och med ha med dem i en jeansficka på krogen. Det andra är att man enkelt kan ta med ett parfymprov ifall man funderar på att köpa parfymen och visa för människor som man tror är intresserade av doften.




Segern är min!

Jag vann det fruktansvärda och jobbiga kriger som verkade ta en evighet. Men nu ser det i alla fall anständigt ut här hemma. Det som väntas nu är en härlig dusch och en resterande skoluppgifter.


såhär ser det ut i köket just nu. Man får se hur länge det varar. För er som inte sett hur det såg ut innan kan kolla det tidigare inlägget.




Krig!

Nu ska jag ta starta dagens första krig. Nej det kommer inte innehålla några vapen av några slag om man inte anser att diskborsten och disktrasan tillhör den kategorin. Som ni säkert redan förstått så ska jag ta ett krig mot disken som börjat växa alldeles för stor och kraftfull, men den kan glömma det utan nu ska den bort.


Det här köket har sett sina vackrare dagar..




God morgon bloggen

Jag har sovmorgon idag är vaken nu? Jag vaknade för över en timme sen om jag ska vara ärlig. Det kan jag tacka byggarbetare som bygger om bastun för, vill jag ens veta hur många gånger dom har lyckats med det också? Ne, jag tror inte det för det har hänt för många gånger. Det har pågått i veckor hur länge tar det för dom att bygga om en bastu egentligen..

Känner mig som den där tanten i byggmax reklamen, har ni sett den? För igår försökte jag även se en film men ni tror det gick? nej, jag hörde inte ett ljud utan var tvungen att pausa varje gång dom började borra.

Nu ska jag vakna eftersom jag har försökt somna om redan utan att lyckats, men saker behövs göras både i skolan och i lägenheten som att exempelvis diska. Jag som trodde man kunde vänta med det och så fixade det sig själv..


FOTO: Göran Löwkrantz




Natti!

Nu ska jag hoppa i sängen och vila upp mig för morgondagen, både mentalt och fysiskt. Det för att kunna ta tag i mer skolarbete. Men för att ge er en positiv nyhet gjorde jag klar psykologiuppsatsen idag och fick MVG- för den.

Sov gott och vakna torrt!



vill ha begär

Flog SEK 599, Timeless - NELLY.COM

Såg just dessa skor på nelly som jag insåg att jag skulle vilja ha. Bara för att dom gav en somrig känsla och för att dom var snygga också!

Price Emely Skirt SEK 159, Rut m.fl. - NELLY.COM
En somrig kjol som denna skulle inte heller sitta fel.




Hjälp

Funderar på någon stilren header så har knåpat lite på den här, så det vore snällt om ni säger vad ni tycker. Eller blir den för tråkig?

Vad tycker ni?




Ny header?

Jag vill faktiskt börja skriva aktivt i bloggen igen, men då känns det som om jag behöver en nystart efter allt stress jag haft i skolan och utanför med alla läxor och uppgifter. Då kanske det är en idé att göra en ny header? Vad tycker ni?



Volleyboll

Finns det nå tydligare tecken på att det är sommar än att man har tagit fram volleybollen ur förrådet och det enda man tänker på är att så fort som möjligt ta sig till nästa plan och börja spela. Vi var till och med in till Intersport och bad dem pumpa upp den.

Vi har även efterlyst fler spelare på facebook som erbjuder sig att vara med att spela. Prisa facebook!




Könsroller

Nu tror jag att jag har bestämt mig för vad min sista psykologiuppsats kommer handla om, som ni läste i rubriken kommer det mest troligen handla om könsroller. Om skillnaderna, varför det finns skillnader och om det går att ändra på osv.

Har varit ute lite i solen idag också, har ni sol hos er?


FOTO: Göran Löwkrantz




Den eviga kampen

Den kanske inte har varit så evig direkt, utan min kamp för tillfället är att få MVG i svenska C. Chansen finns och jag har som bestämt mig att få det. Men efter att min svenskalärare har varit tvungen att läsa min analys för 5 gången minst känns det lite hopplöst.

Men alla ni ska hålla tummarna för mig strax för klockan 15.00 ska jag på en jobbintervju. Jag behöver verkligen ett jobb!!




Ego.

Jag känner mig väldigt egoistisk och som en äkta självälskare för att jag lägger upp bilder på mig själv hela tiden, men jag kan inte låta bli så här kommer en till!
Sen blir det nog att cykla hem efter denna skoldag och lägga mig i solen ett tag. Sen får jag se ifall det blir bandy för mig ikväll.


FOTO: Johan Niklasson
Make up: Josefine Wara




summer feeling

snacka om man för lite summer feeling nu när värmen och solen har varit i några dagar i sträck. Vilket gör att humöret blir på topp, men det finns något som gör motstånd att jag inte ska må lika bra ändå.

Torsdag: Första soldagen och jag bestämmer mig för att spela streetbasket med Jocke och resten medans Jens är på jobbet.
På torsdag kväll börjar det klia väldigt mycket, jag tänkte inte mer på det utan jag började klia tillbaka eftersom det brukar finnas vissa dagar det kliar mer och speciellt innan man ska sova. Men jag tittar lite över axeln och ser att jag har fullt med utslag.  Såg ut som jag hade legat i brännnässlor tills vi kollade att jag hade det över hela mig. Vi kom fram till att det var nässelutslag. Som man tydligen kan få av någon allergisk reaktion, google in my heart!

Fredag:
Vårdcentralen som bekräftade att det var nässelutslag och jag fick en dos kortisol. Vilket då var tur att vi inte for till akuten klockan 00.00 på natten och betalade 300:-. Även den här dagen fick jag två par nya skor av mamma och pappa, behövs alltid skor! Så tack igen!

Lördag: Piteå bilutställning och crusing på G. Eftersom jag har bestämt mig att jag inte ska dricka på ett tag och jag håller det också. Blev det nykter för mig och jag fick lov att köra lite bilar som behövdes. Men det var en underbar kväll och dag.

Trots att mina utslag kliar hela tiden och förstör att jag inte kan njuta lika mycket av solen eftersom det kan irritera mer att vara visa bar hud så ska helst täcka över det..



Ego.

Nej! jag ska inte komma med någon förklaring om varför jag inte har skivit på länge, eller okej anledningen är väldigt enkel och simpel. Jag har inte orkat, och för att vara ärlig så har det varit skönt att ägna tiden på något annat.

Men nu tänkte jag ladda upp en bild från förra torsdagen som jag blev nöjd över! Va tycker ni?


FOTO: Göran Löwkrantz




John Blund

Knackar på lägenhetsdörren. Men vill inte släppa in honom riktigt än. Måste duscha bort frisyren från gårdagskvällen. Då jag gick en modevisning för Isabelles design UF. Sedan tvätta bort allt smink från dagens fotografering. Sedan imorgon blir det lite sovmoron, sen skola innan jag och Jankie ska och fotograferas tillsammans. Kommer bli riktigt kul och spännande. Bilden från modevisningen ska jag lägga upp så fort jag får tid!



Heh

Lite dåligt samvete över att jag nu låter bloggen förfalla, känns som om jag höll på att bygga upp något. Men eftersom jag snart tar studenten och måste få in alla skoluppgifter innan betygen sätts så måste det tyvärr gå i första hand.

En uppgift som blev klar idag:



Min tetrapack. Vi fick som uppgift i grafisk kommunikation att göra en smaksatt mjölk. Så här ser ni min Milky Coke!




Ja må jag leva!

Ett stort GRATTIS till mig själv! Fyller 19 år idag!



I'm back

Nej jag har inte varit i någon ödestuga utan elektricitet eller utan internet. Jag har bara inte tänkt på bloggen eller på att logga in och skriva om något jag gör, jag menar hur tråkigt är inte det att ni bara skulle få veta att jag skulle grilla under valborg? Eller att jag skulle försöka göra läxorna.

Men nu ska jag ta tag med ett nya krafter. Gissa sedan vem som fyller år imorgon!?


FOTO: Göran Löwkrantz