I have a confession to make

Måste faktiskt ta och erkänna att det här med att leva själv är ingenting för mig. Att vara singel luktar ruttna strumpor..Visst finns det fördelar, man får bestämma över sig själv, slipper tänka på någon annan, svartsjukan är borta, jag kan umgås med killkompisar osv. Men hur mycket man än kanske tjafsar i ett förhållande så är det bättre. Nu säger jag ju inte att man ska vara kvar i ett förhållande med någon man inte gillar eller som är för svartsjuk, det ska man förstås inte. Tänk bara att varje dag få komma hem till någon, laga middag tillsammans, ligga i soffan och titta på något superdålig serie, borsta tänderna tillsammans och sen hoppa i sängen. Vakna upp och ha någon bredvid sig och skratta åt hur söt den andra är när den sover. Vet inte om jag är deprimerad över att vara själv nu när det närmar sig jul och man vill ha någon att baka pepparkaka med, men som tur är har jag alltid min syster. Är väl så att bättre att ha älskat och blivit lämnat än att aldrig ha älskat. Sedan måste man genomgå prövningar I guess, får lyssna på Dick. Ska nog bara vara för mig själv nu.
Men jag hyllar förhållandelivet! Mer underbara förhållanden och pepparkaksdeg åt folket!


Hej! jag heter Annica och jag är förhållandetypen trots att jag är ett pain in the ass att leva med.
Måste bara säga att jag älskar min nya mössa!
Gratis Premium på spotify

Funkar ju typ också! Klicka här!
God morning Sweden!


Idag ska jag nog testa byta min piercing igen!

‎"People only deserve a second chance if they learned from their first one."
Önskelista

Ska börja knåpa på min önskelista till jul, eller mer viktigt vad jag ska ge till alla andra. Förra året tyckte jag väl blev bra. Var kreativ och gav bort allt från suddgummi till en stavmixer. Låter som riktigt roliga julklappar va, hehe.
Skyltsöndag

Då var vi på skyltsöndag igår, mysigt men lite kallt. Var på alla affärer och kollade runt. Köpte faktiskt en ny mössa vilket jag behövde för den förra hade blivit lite för stor. Jannie var tvungen att fara hem men jag fortsatte gå runt med några rånebor. Sedan efter dom rökt ett x antal gånger splittrades vi upp. Visst många kanske röker men är det nå fel att inte vilja att dom man bryr sig om att sluta upp med det? Nördarna for hem och spelade tv-spel medan jag och Kero for till storheden och kollade på granar och andra julsaker. Undra om jag ska fara och köpa en egen plastgran att ha i mitt rum..råkade även bli lite maxätande för oss på storheden och lite onyttigt köpande av glass, och inte vilken glass som helst..
My world was shattered I was torn apart
Like someone took a knife and drove it deep in my heart
You walked out that door I swore that I didn't care
But I lost everything darling then and there

Too strong to tell you I was sorry
Too proud to tell you I was wrong
I know that I was blind

I'd take back those words that hurt you
If I could reach the stars
I'd give them all to you
Then you'd love me, love me
Like you used to do
Pimp my car

I måndags hade jag ju en väldigt effektiv dag. For till biltema köpte nya vindrutetorkare till lilla Nisse. Eftersom han ska på besiktning snart i December. Sedan köpte jag en ny toalettsits till lägenheten eftersom den gick sönder på inflyttningsfesten. Hoppas den inte går sönder nu igen. Köpte ett sängöverkast till sängen eftersom ja inte vill att människor ska sitta direkt på mina sängkläder.

Idag har jag även vakna tidigare från jobbet för att göra lite ärenden, gud var jag längar till imorn.

Berättade ju förra veckan om present jag fick av en hemlig person. Eftersom jag fortfarande inte köpt någon kupévärmare till Nisse så var ju ratten iskall då jag satte mig i den. Men nu är det problemet löst, och vem gillar inte sådär spontana presenter som på en helt vanlig vardag? Jag älskar det!

Efter 22 då jag slutar det andra jobbet blir det hem, duscha, städa och sova och ladda för morgondagen..kanske jag får hjälp med städningen då jag tjatat på en viss person.Fick en rattmuff som passar perfekt till mig! frågan är om inte lilla Nisse feminin av sig?Följde även med dekoration till bältena också. Rosa är ju en för underbar färg!
26 Nov

Salta björnar fördriver jag min tid medans jag väntar på att den ska gå fortare då blir det sen fort iväg från ena jobbet till det andra. Sen måste jag hem duscha och städa inför morgondagen. Eftersom jag tog på mig att jobba från 9.30-17.00 blir det lite stressigt. Har idag varit och köpt billiga örngott på Jysk och andra ärenden innan jag börja jobbet. Även lite gott till festen imorgon!


Har tänk på att det snart är december, tror det ska vara skyltsöndag nu på söndag hörde jag syrarn nämna. Då ska jag väl ut eftersom det är en så mysig stämning ute. Kanske köpa någon marsipangris..Att jag sen måste börja tänka på julklappar är en annan femma. Alltid samma problem varje år. I år blir även första året på länge jag inte kommer köpa en julklapp till en pojkvän, visst en mindre person att tänka på men samtidigt tråkigt. För den var ändå den roligaste julklappen att köpa. Men nu ska vi inte deppa i juletider!

Taggad för morgondagen!

‎"It's weird how one day you feel you'll never be able to live your life without them, and then the next day you're doing exactly that."
VaktmästarnVaktmästarn på jobbet fråga mig nyss:
- Vet du vad SAAB betyder?
- Nä, svarade jag
- Sälj Aset Använd Benen!

Tycker det är roligt med äldre gubbar som jobbar på samma arbetsplats dom är som gulliga.
Vänförfrågan


Jag förstår inte riktigt. Det är ju alltid roligt att få en vänförfrågan på facebook. Man bara "åh, vem kan det nu vara?" Sen visar det sig ju vara någon turk. Är det så att dom har någon tävling där nere? Dem som kan få mest svenska tjejer som kontakter eller tjejer överhuvudtaget? Att dem till varandra "öh kolla vilken tjej som jag har som vän."
Varför lägga till tjejer som man inte ens har träffat och chansen är minimal att man träffar. Att dem sedan inte kommer förstå ett dyft om vad man uppdaterar sin status med verkar dem inte bry sig om.Telefonsvarare

Fick nyss höra att någon trodde det var telefonsvararen som tog samtalet då jag svarade. Är det bra eller dåligt? Jag menar låter jag proffesionel eller bara trist och tråkig?Plastmuggar!

Måste komma ihåg att köpa plastmuggar till helgen. Får absolut inte glömma det för då blir dagen efter ännu värre. Tanken att se en massa odiskade glas då man vaknar är inte min dröm. Det räcker att man ser fullt med plastglas och burkar som man bara kan kasta på en gång. Men tänk om jag nu knappt behöver städa dagen efter då tyder det ju på att det var en fest med för lite folk och det vill vi ju inte!
Internet

Tiden gick..tiden gick ännu mer..tiden bara försvann fortare än man anat och så hade tre månader gått. Tre månader hade flygit förbi och så länge hade jag och syrran bott i lägenheten, utan internet! Kan ni förstå hur vi klarade oss i vår facebookberoende tid? Men vi trotsade odsen och klarade det men nu har vi äntligen internet. Problemet är bara att vi nu bara har en sån där minidator ni vet, usch vad jag ska klaga men det är ju hemskt hur mycket jobbigare det är.

Jag räknar ner dagarna till lördagen och hoppas att det dyker upp partypeople!

Tyvärr inga bilder idag om jag inte väljer att ladda upp någon gammal bild senare!
Jag fortsätter

Jag kör vidare när jag ändå håller på:

"Anledningen till att det är så smärtsamt när nån försvinner är vetskapen att denna någon som du älskar antagligen lämnande dig långt innan han tog sitt pick och pack och stack. Det svåraste är att inse att han på ett eller annat vis ljög för dig innan han drog. fråga dig inte vad du gjort för fel eller vad du kunnat göra annorlunda. Plåga inte ditt hjärta med att försöka fundera ut varför han gjorde som han gjorde. Eller med att tänka tillbaka på allt han sa och undra vilket som var sanning och vilket som var lögn"

"Det finns en man där ute som kommer bli överlycklig om du inte går tillbaka till den där töntiga ex-pojkvännen."

Vissa saker är lite överdrivet jag vet. Men ibland måste man få överdriva!

Denna vecka ska jag även testa att försöka byta tungpiercing igen, hoppas den blivit mindre tungan. Hade velat ha den nya staven till på lördag. Vill nog inte säga hur mycket jag sagt till folk att ja längtar till på lördag..kan säga det till er också: jag längtar till på lördag!!! Men har fått strikta order från Jannie att inta tagga för mycket..

I backen.

Längtar till att åka i backen!!! Det här är min lillebror från förra året.

‎"Didn't you ever realize how I'd do anything for you? There wasn't a moment that I wouldn't drop everything just to run to you. Just to be with you. Just to see you again."
Åter igen

Tänkte jag ta upp lite bra saker från boken Dumpa honom. Sedan så ni vet så kommer jag inte hålla mig nykter till juldagen utan nu till helgen ska jag och syrran ha fest och hoppas på att många kommer. Här ska det bjudas in folk!

"Jag är inte redo. Det är den mest utslitna ursäkten i världen, men verkar ändå alltid fungera. Kvinnor älskar att hänga kvar vid karlar som ska bli redo. Ni måste verkligen gilla läget, eftersom ni gör det så ofta. Vi vet att det aldrig kommer ske. Så vad sägs som att sluta vänta."

"Han vill faktiskt inte ha dig om han bara vill träffa dig när han är full - Om han gillar dig vill han vara med dig när hans omdöme inte är påverkat - Du förtjänar att vara med någon som inte behöver bli packad för att klara ditt sällskap."


Tick tack

Jag räknar ner tiden, prick 45 minuter till hemfärd. Hoppas inte bilen är allt för kall..men fick ju som sagt en present till bilen igår som jag ska ta kort på och lägga upp. Men vad har ja att längta hem till? Vi har fortfarande inget internet eller dator. Får väl fara hem och spöa syrran i Mariokart!! Funderar även på att testa byta till min rosa piercingstav igen.‎"I cant move on, because the only thing I can find wrong with you, is that you can find so much wrong with me."
Fortsättning av Dumpa honom

Då har jag haft lite lunch och kommit några sidor längre fram i boken dumpa honom och därför ska jag dela med mig av lite fler saker till er kära läsare:

"Låt dig inte smickras av att han saknar dig. Han borde sakna dig. Du är i högsta grad saknadsvärd. Han är däremot fortfarande samma snubbe som gjorde slut. Glöm inte att enda anledningen att han behöver sakna dig är att han valde att inte vara med dig.""I miss you. Not enough to want you back, just enough for it to hurt."
Hard work work!

En ny dag, nya möjligheter. Sitter här på jobbet och är cool med mitt headset, eller så inte! Snart är det helg, undra vad som kommer hända. Kommer jag klara den tredje nyktra helgen? Jag tror faktiskt det, är mer tveksam till nästa helg.

Förresten så blev Nisse lite pimpad igår, ska ta kort på det och lägga upp!‎"Second chances are the ones you need to pay attenetion to the most. Why? Because three strikes and you're out."
Piercing

Ifall ni har missat så har jag gjort en piercing i tungan för en månad sen. Jag och syrran kom i antingen en 20-års kris eller singelkris, bara att välja! Så vi gick och gjorde hål i tungan. Första natten kommer jag ihåg hur jag låg i sängen och tänkte "vad fan har ja gjort? det här är inte jag.." Sedan följde ju ett sjukt uppsvullen tunga, har jämfört den med ett ollon på en T.Rex. Gjorde ont att äta och ja undrade när jag någonsin skulle få njuta av att äta igen. Tog väl ungefär en vecka.

I alla fall så tänkte jag byta nu imorse, eftersom jag köpt en rosa stav jag ska byta till. Men skruva loss läkningsstaven och märkte att jag fortfarande inte får in den andra, så tillbaka med läkningsstaven och vänta ett tag till. Trist!

Tänkte på allt från dyrare tandfärsäkring till blowjobs..hehe. Men när syrran gjorde före och sa att det inte gjorde ont väntade jag i en timme till innan jag bestämde att nu gör jag det här. Jag menar man kan ju alltid ta bort den om man ändrar sig. Har faktiskt bara tuggat på den en gång hitills. Nu är frågan vem jag ska testa kyssa med min "nya" tunga för första gången, Jannie kanske kanske vill göra om stukhelgen? Snart slutar jag jobbet för idag, yes!


Såhär ser det ut nu i alla fall.

"No one has the right to judge us because no one really knows what we have been through. They may have heard about our stories, but they never did once feel what we felt in our hearts."
17 Nov

Idag fick jag lite sovmorgon, vilket jag inte behöver säga är skönt för det förstår nog alla. Den stora frågan är om jag kommer klara av att hålla mig nykter i helgen. Förresten så läste jag i en tidning igår, för att byta samtalsämne att om man har bra kondition kan man öka sin livstid med upp 12 år. Tycker det är astråkigt med konditionsträning men kanske dags att börja på allvar?


Nyduschad och pigg för dagens arbete!
SOLO

Jag läser lite i Solo 32 två nya sexknep. Visst det står alltid samma sak om och om igen i dessa tidningar. Men man måste som ändå läsa dem och för att vara ärlig så var det lita nya saker i denna som jag inte läst förut. Sex kommer nog alltid vara ett otroligt tilldragande ämne så är det bara.

Har tur som fick jobba igår, idag, imorn och på torsdag. Underbart med klirr i kassan! I veckan blir det nog kanske bio också. Var ett tag sedan jag var på bio, är så sugen på Jackass i 3D men såg att den inte gick i Luleå konstigt nog.

Kan det inte snöa mer så man får ta sig ut i backen!!Jobba jobba jobba!

Sitter på jobbet idag igen och önskar att fler kunde ringa så tiden gick fortare. Fast bättre att vara här med internet istället för hemma. Nog för att nu har vi tagit tv-spelat dit, vårat älskade Nintendo 64. Kan lugnt säga att jag äger i Mariokart!
Syrran hade Veckorevyn hemma och där hittade jag en intressant artikel om depression. Att ibland räcker det inte med en shoppingtur med kompisarna för att bli på bättre humör.

9 vanliga symptom:
- Nedstämdhet
- Minskad vikt och aptit
- Sömnstörningar
- Lättretlighet
- Koncetrantionssvårigheter
- Avtagande sexlust
- Svårt att känna känslor
- Stel mimik
- Självmordstankar

Jag säger bara Welcome to my world!

Minitest:
Är du deprimerad?
Har du känt dig ledsen under minst två veckors tid?
Äter du ovanligt mycket eller ovanligt lite?
Känner du dig trött trots att du sovit ordentligt?
Tänker du mycket på döden och/eller sådana som dött?
Känns det svårare att tänka?

Om du svarar ja på flera av ovanstående frågor kan du ha en depression. Sök hjälp och gör det nu direkt.Nykter helg nr.2

Nu har jag klarat två nyktra helger, endast fem stycken kvar. Visst är det ett under om jag klarar det men kommer kännas riktigt riktigt bra om jag gör det. Snart bara en timme kvar på jobbet och efter det blir det ett besök i Antnäs, måste erkänna att det var ett tag sedan sist.

Mer citat från boken dumpa honom:

"Kamratskap är underbart, men kamratskap med sex är mycket bättre. Kalla saker vid deras rätta namn, det vill säga inse att en kompis är en kompis och ge dig på jakt efter en vän som inte kan hålla tassarna borta."

Måste verkligen ladda kameran så jag kan börja fota nu igen.Dumpa honom!

Min syster fick låna en bok av en kompis. Boken heter "Dumpa honom", handlar kort och gott att om en kille vill ha dig så gör han allt i sin värld för att få dig. Kanske ska få mig på bättre tankar. Här kommer några saker ur boken:

"Grejen med den där coola tjejen är att hon ändå blir sårad. Hon bryr sig ändå om hur hon behandlas. Hon hoppas på att han ska ringa, undrar när hon ska få träffa honom nästa gång och om han gillar att vara med henne. Jag hatar det. Kanske det bara är jag, och för att mina prioriteringar förskjutits i och med att jag blivit äldre. Men jag har inte lust att "typ vara tillsammans" med någon. Jag vill inte "liksom hänga ihop" med nån. Jag vill inte slösa en massa energi på att trycka ner mina känslor för att verka oengagerad. Jag vill vara engagerad. Jag vill ligga med någon som jag vet att jag kommer träffa igen eftersom vederbörande redan visat att jag kan lita på honom och högakta honom - och att han är kär i mig. Visst i början måste man passa sig så att man inte kastar sig handlöst in i det okända. Men man ska inte passa sig för att han ska känna sig bättre till mods, utan för att man inser att man är en skör och värdefull varelse som borde vara mycket noggrann och försiktig med vem man visar sina känslor för. Det är vad jag tänker göra hädanefter.."

En mening jag ska ta till mig och göra är denna:

"Det finns en kille där ute som vill att hela världen ska veta att han är din pojkvän. Sluta larva omkring, leta reda på honom istället."
En självklarhet

Ja nu har dom ju skrivit i en evighet om att kungen har varit otrogen osv osv. Men det är väl självklart att han går till andra kvinnor då drottningen själv sprutat in så mycket botox i ansiktet att hon knappt kan öppna munnen och ge han ett blowjob det är väl klart att även han blir less på handjobs hela tiden..ne nu ska ja sluta skämta på här. Klart man inte ska vara otrogen.. Ha en trevlig kväll!
‎"Someone asked me what I saw in you. My only answer was 'everything.'"
Corporate Affairs

Fråga mig inte varför jag är vaken vid den här tiden om jag inte har bråttom till något. Fråga mig inte heller om varför jag vakna för en och en halv timme sen och har legat vaken i sängen tills dess. Men för att inte fortsätta ligga vaken och stirra i taket blir det nu en film!


"We move on, put those dreams away, hoping that we'll find them some day. How could I know that everything would change except the way that I miss you?"Pixbox

Nu blir det sängen, känner att jag börjar bli lite trött. Har faktiskt kollat igenom min pixbox ikväll. Var ju ett tag sedan man var in där och kolla. Tiden går alldeles för fort!

Min pixbox hittar ni härThe Back-up Plan

Nu börjas det att se film, ska bland annat se The back-up plan och Finding Bliss. Hoppas sedan att min syster kommer hem någon gång.

Sedan kan jag säga att jag klarade hela helgen som var nykter. Har ju sagt till en del att jag ska vänta med att dricka till juldagen, kan säga att det inte är många som tror jag kommer klara det. Men det ska jag göra! Tänk vad nyttig jag kommer känna mig efteråt. Måste bara hitta på något att göra i helgen så man har något annat planerat, så mycket lättare då."You know what the difference is between promises and memories? We break promises, and memories break us."
den 10 november 2010

Lyckades somna igår i alla fall, kan säga att det var tur att jag var trött så att jag lyckades. Hade helst av allt bara vilja sova i en vecka eller månad och sen vakna upp och har glömt allt som har hänt. Men nej nu ska ja inte börja vara deppig i min nya blogg. Skaka av sig depressionen och önska att jag snart hittar min avstängningsknapp för känslor eller får kortslutning.

Nu tror jag dagen bara består av att se film och tycka synd om mig själv. Imorgon ska jag ta tag i mitt jobbsökande på allvar!


"Sometimes you need a breakdown. One of those yell-at-everyone, cry-until-you-fall-and-can't-breathe kind of breakdowns. Then you feel better. And, if you don't, at least people will know you're not okay."
Outsiders

Nu ska jag ta och se lite outsiders, hade en period för ungefär ett år sedan då jag nötte alla avsnitt jag missat tidigare. Nu börjas det igen med att se på Sveriges fetaste man!"Never give up, never give in. Fight 'til you lose or fight 'til you win. Never let up, never let down, never let the frightened see you frown. Wield your weapons, conquer all fears, work 'til your sweat replaces their tears. Learn from your losses, savor your wins. Prepare for the next one, and battle again."

God morgon!

Då vakna man, visst jag hade kunnat sova längre men ingen lust med det. Funderar på att bara lägga mig ner och slå på en Wallanderfilm. Har börjat se dem från början men kommer ihåg hälften av filmerna så det är väl sådär. Jag och syrran skulle verkligen behöva fixa internet i lägenheten nu. Vi har väl varit utan internet i fyra månader skulle jag tro. Fråga mig inte hur vi klarat oss utan det men har ju inte spenderat så mycket tid där. Sedan skulle ja ju behöva fixa med min egen dator också.

Måste ladda kameran också så jag kan börja lägga upp lite bilder här också!
Ny design

Nu ska jag börja om på nytt med en ny design och så. Ta en nystart från allt, förhoppningsvis. Kan faktiskt inte ta äran denna gång och säga att jag fixat designen. Kom ihåg den förra jag hade, den satt jag med i flera dagar och knepade på innan jag blev nöjd. Fick faktiskt hjälp av Per Riekkola. Ska nog bara byta ut lite av bilderna på headern!

Nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen och imorgon blir det nog att hitta på något med älsklingen!

En bild som man nog kan kalla för normalbild på mig själv.

"No matter how bad things are at any one moment, no moment lasts.
Good or bad, time moves on because it has to.
And so do you."