Valborg

Då var det äntligen valborg igen. Känner mig väldigt taggad och är redo för kvällens bravader. Vi syns ute i dimman (bokstavligt om det nu blir dimma). Utgång på krogen blir ju tveksamt men som sagt så vet man aldrig var man hamnar. Ikväll tänkte jag ju inte bara fira att det är valborg utan även att jag fyller 20 på tisdag, men då jag jobbar natt då så är det inte den perfekta dagen att fira på så vi kör all in idag istället!!


Skål på er alla glada!!



29 April

Igår invigde jag inlines för första gången i år för en tur och retur till jobbet. Visst var det lite vinglig efter att inte ha stått på dem på några månader. Köpt nya bromsar vilket kommer behövas nerför svartöstansbacken och Tommy på jobbet hjälpte mig med att vrida på hjulen eftersom vi inte hade rätt verktyg hemma. Har inte alls tänkt på att göra det tidigare för att hjulen ska nötas jämnt. Kom och tänka på min gamla session då jag åker inlines, tycker själv att det blev j*kla bra. Ni hittar den här. En annan rolig sak var att dem på jobbet märkte att jag tydligen har lysen på mina inlines, ett rött bak och två gröna framme. Har inte alls märkt det själv under mina tre år jag haft dem men har inte granskat dem så noga.

Idag har jag varit på en prommis med Molly på morgonen och lyckades sova till 09.30. Imorn är det valborg och har inte säkra planer än utan blir nog en klassisk valborg som kommer innehålla grillning och cykla till en lokalfest på mjölkudden. Frågan är vad man ska ha på sig? det ständiga frågan varje gång man ska gå ut..






27:e April

Nya och fräscha bromsar till mina inlines är nu inhandlade och planerna om att åka med dem imorn till jobbet är stora. Syrran flyger omkrin i lägenheten naken som en galen kyckling som vanligt. Eller borde rätta min mening eftersom hon nu tagit på sig en skjorta.

Fick en 9:a betygsatt idag på traverskörningen av Leif vilket är bra eftersom han sa själv att han nästan aldrig ger ut 9:or men det gör mig lite mer pressad till att inte göra några misstag men ändå flyta på i körningen. Borde ta ett kort på när jag kör så ni får se ungefär hur det ser ut.




Rockabilly Rebel

Just ja så fyllde ju Jannie 20 år i söndags. Så jag och Jessica var förbi och suprisa lite på lördags kvällen i Piteå men sen begav vi oss till Luleå igen för utgång på Allstar. Riktigt roligt med massa folk man kände. Hela kvällen var trevlig och fick några komplimanger om min hatt jag skaffat. Men när jag i slutet stor ute och pratade med Teddis innan jag skulle fara hem så kom det något fyllo som tog hatten och vek ihop den..så att det nu blivit nu fula veck på den. Ingenting som andra kanske skulle tänka på men jag gör det ändå..puckon det finns..och jag är inte den som vågar skälla ut folk så Teddis fick göra det åt mig så då vacklade killen iväg..


I’m what I am and I’m gonna keep a rockin’ that way




wihoo

Ännu ett arbetspass har passerat och man kommer hem till perfekt väder! Kan säga att det funnits värre dagar. Framgångar på traverskörningen gör att jag även har ett leende på läpparna och en underbart glad och söt Molly då man kommer hem.

Tänk vad mycket gladare man blir bara för att det börjar bli sommar. Nu blir det snart iväg och inhandla lite hundmat och fortsätta ringa tills jag får boka tid på synsam, svara!!!


Vet ni att idag är det även prick en vecka kvar tills jag fyller 20, otroligt!




Vårchill

Jobbat förmiddag idag så har kommit hem och chillat ett tag i soffan. Det vill säga livsfarligt! Har hållt på att blunda några gånger och om jag gör det så kommer jag inte ha lätt att lägga mig tidigt för att jobba förmiddag imorn igen.

Igår var ledig dag som spenderades med två av dem bästa. Syrran och Molly! Nu blir det strax ut och äta med Sara.






Smoothie

Blev nyss en smoothie gjort av syrran till frukost idag igen. Har även gjort en till sak nu under förmiddagen men det tänker jag inte säga förrän jag sett resultatet själv först.




Summercat

Som mamma alltid brukade säga, inte visste jag att vi köpte en innekatt då vi skaffade Molly.



Men även om vi nu gjorde det så är hon sötaste katten ever!




Kärlek är för dom

Nu tror jag att det blir sista bilden på vad jag shoppade igår. En rosa hoodtröja, finns det något mysigare än att bara dra på sig när som helst och finns det nå underbarare än att den är rosa?




Mer shoppande

Behöver inte vara rädd över att jag ha lite shorts i sommar för här kommer ett par till jag köpte igår:

Lila shorts!




More and more

Köpte ett par jeansshorts med hög midja på H&M:




Kom ihåg mig

Tjenixen på er, är småtrött här framför datorn men tänkte ladda upp lite egopics som vanligt så ni vet om jag har ändrats nå sen jag tog det senaste imorse som jag la upp. Kan säga att det kommer vara lite förändringar. Klädmässigt! Lägger upp en bild nu så får ni se dem andra sen..låter det bra så? okej då men vi säger så då.


När våren öppnar sina dörrar
och du tar den långa vägen hem
När du sitter på uteserveringen där vi satt igen,
kom ihåg mig då

-LARS WINNERBäCK




Skellefteå

Japp det är det som blir, Skellefteå bär det av till på ca 10 minutos!

jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här




Duckie

Måste bara säga igen att jag gillar two and a half men varje gång jag ser Jon Cryer som spelar Alan så tänker jag på dem gånger jag sett filmen Pretty in pink och då han spelar Duckie. Har sett den filmen några gånger, gillar faktiskt att se gamla filmer. Även som Some kind of wonderful. Sådana filmer är för underbara ibland. Men var ändå nyss tvungen att kolla IMDB så jag inte gick och trodde fel. Men det går ju inte att ta miste om att det är honom.

Kolla vad söt han var då:



Om ni inte sett den filmen tycker jag att ni borde göra det, fast kanske bara jag som ser charmen i sådana filmer.




Tjabba Tjena Hallå

Då var man hemma efter en låååång introduktion och brandövning. Idag blir det hem till landet en sväng och byta däck på Nisse och imorn blir det mest troligt en heldag i Skellefteå.


SWEETS FOR MY SWEET
SUGAR FOR MY HONEY




All I Have To Do Is Dream

Nu är jag vaken igen och fixat mig lite för att gå på intruduktion idag. Bonus på dagen är väl att vi får äta lunch på Malmen. Sen hade jag ju tänkt byta till sommarskor på Nisse. Sedan hade jag väl tänkt försöka parkera in honom i garaget och använda så lite som möjligt. Dags för mig att börja använda fötterna igen.


Whenever I want you, all I have to do is
Drea-ea-ea-ea-eam
- The Everly Brothers




Guns N' Roses

Älskade syster har nu kommit hem från sin helg i huvudstaden. På köpet fick jag tröjan jag ville ha från H&M men fanns inte i storleken jag ville ha här uppe. Men nu sitter den på rätt ställe..alltså på mig, höhö.. Ni kommer nog få sig i korta tröjor till sommaren, klart man måste då trenden tillåter!


Don't ever leave me
Say you'll always be there
All I ever wanted
Was for you
To know that I care
- Guns N' Roses - Rocket Queen




The Quiz

Då kom man hem efter klockan 6 imorse och har klarat min första tolvtimmars natt. Men det gick segt och min skalle är fullproppad som vanligt så jag somnar på en gång. Är tidigt att vara vaken nu för att ha lagt sig 06.00. Men måste vrida om dygnet nu för att inte jobba natt och gå på en intruduktion imorn istället.

Nu chillar jag med lite musik och undrar vad man ska göra idag..film och godis kanske?


Min moderna tele bara för att.




Vi testar nya vägar

Nej ärligt talat var kaffe ingen höjdare, inte för att jag förväntade mig det. Som jag nyss skrev på min facebook så "smakade kaffe som dem där äckliga lövformade chokladpralinerna i Paradisaskarna och som ingen j*vel äter.."

Men det gick faktiskt bra att jobba natt och kom hem stoppade öronproppar i öronen som jag ändå lyckades ta ut eftersom jag vaknade mitt i natten två gånger och trodde jag var tvungen att gå ut och köra kran/travers. Var i ett halvtsovande tillstånd men har små minnesbilder från då jag vaknade till och tänkte va fan jag gjorde egentligen..Måste säga att jag gör mycket konstiga saker då jag sover. Men kan ju bero på att jag körde kran för första gången igår så hade väl det i tankarna. Lyfte och flyttade faktiskt locket på skänkarna. Borde egentligen ta någon bild för går väldigt dåligt att förklara för folk som inte sett det.

Vi får se hur denna tolvtimmars natt blir som börjar snart. Måste också bara säga att jag verkligen gillar mitt arbetslag.


Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut




Koffein

Räknar ner timmarna nu tills jag börjar jobbigt. Känns helt konstigt att dem flesta som jobbar eller går i skola har redan kommit hem för någon timme sen medans jag inte ens tagit mig iväg för att börja jobba. Har gjort mjök och socker redo för att dricka kaffe inatt, får se hur min mage reagerar på det. Blir soffan nu en sväng för att se two and a half men och sen lite cold case.


Får se om jag måste ta med mig någon cola och godis också för att få en sockerkick ifall jag inte klarar av kaffet.




Summer lovin'

Snart är det sommar och gud vad jag längtar. Känns verkligen som om den här sommaren kommer bli bra. Med mycket pengar och personerna jag älskar allra mest. Funderar på att fara till Skellefteå och shoppa till veckan, är med sugen eftersom syrran just nu i denna stund är och shoppar loss i Stockholm och då ska jag väl ändå ta mig till Skellefteå.

Har fått något sommarfnatt idag så har testat några sommarkläder som jag köpt och bara längtar tills jag kan använda på riktigt istället för att stå som en liten flicka och testa dem här hemma.


Summer days driftin' away, to uh-oh those summer nights




13.00

Har äntligen börjat använda min älskade skinnjacka. Det blir väl tredje sommaren nu tror jag. Måste vara ett av mina bästa köp!







Tyck synd om mig

Tycker faktiskt synd om mig själv på riktigt..vet inte om jag berättat för er att jag vred knät då jag gick ner för trappen från jobbet i söndags..gjorde så jävla ont så fattade inte hur jag skulle ta mig ner för resten av trappen, klarade av det och var sedan tvungen att halta dem 200 m till omklädningsrummet. När jag sen skulle ta på mig skorna var jag tvungen att sätta mig eftersom jag klarade inte av att balansera på det vänstra benet som det är fel på.

Att sedan vara tvungen att koppla med benet jag har fel på och efter det ta sig upp för trapporna till lägenheten. Tog det lugnt några dagar då efter det för att vila upp knät. Men får inte sitta still med det för länge heller för det låser sig.

Måste säga att det blivit bättre men kan fortfarande inte gå normalt i trappor. Trodde jag skulle kunna fara på lite coreträning idag. Visst gick det men vissa övningar gick åt helvete..Sen testade jag lite spinning efteråt men det gick inte alls bra..

Tycker synd om mig själv för att jag nu faktiskt tränar på riktigt och så ska det bli såhär. Att ingen heller vet vad jag har för fel på knät är otroligt..För menisken är det ju inte eftersom det då skulle synas på magnetröntgen jag varit på. Har faktiskt nu börjat träna mer för att träna upp knät som dem säger att jag ska göra och så händer det här. Mår faktiskt riktigt dåligt över det här..

Hoppas det hinner bli mycket bättre på en natt då jag ska till jobbet imorgon igen och gå i en massa trappor. Det går inte ens att beskriva hur det gör ont. Jag är ingen som klagar över små smärtor och skulle inte skylla på att jag har ont i knät för att slippa träningen, för jag går ju hellre till gymmet och gör mitt bästa än att gå dit för att bara chilla..

Förresten så börjar American History X nu klockan 21.00 på kanal 9 för er som vill se. En film man måste ha sett även om jag alltid tittar bort då han sätter käken mot trottoarkanten..



Rubrik

Försökte sova länge idag men vaknade ändå klockan 08.00, vilket inte är länge alls för att vara jag. Att skriva på mig inköpslista idag:

- Mjölk
- Socker
- Tomatpuré
- Bröd

Det två översta är för att jag lovat gubbsen på jobbet att i helgen då jag jobbar natt ska jag försöka dricka kaffe och eftersom dem dricker svart och jag tror det blir lite för mycket för mig att börja med så börjar jag med kilovis med socker och litervis med mjölk.

Har redan startat dagens första tvättmaskin. Nu är det bara att städa upp lite lätt resten av lägenheten. Ska även städa mitt rum ordentligt så vi kan höra med hyresvärden ifall vi kan lägga om golvet i mitt rum så jag slipper det grisrosaäckelgolvet!!


Wish the rain could wash away the past
Wish the sun came out for me
I wish that you'd be here to make it shine
Stay forever, be just mine!




TÄNK OM - alla företag skulle tillverka kondomer...

Bara för att jag tycker det faktiskt var småroligt och fiffigt:

 
TÄNK OM - alla företag skulle tillverka kondomer:

Gevalia kondomer: När du får oväntat besök...
Nokia kondomer: Connecting people...
Lätta kondomer: När du bestämt dig...
GB-glass kondomer: Jag o min Magnum...
Always kondomer: En renare och torrare känsla...
Lóreal kondomer: Because you´re worth it...
Com Hem: Jätte snabbt & jätte jätte bra...
OLW kondomer: Nu är det dax för fredagsmys..
PRINGLES kondomer: Once you pop, you can´t stop



Cold Case

Är väldigt trött idag så blir att se klart Cold Case som nu går på tv och sen blir det nog sängen för att vara pigg imorgon för sista dagen på utbildningen.

Aah såg nyss reklam om att American History X ska gå på tv på torsdag 21.00. Borde jag se för att hålla mig vaken länge eftersom jag måste vrida på dygnet för att kunna börja jobba natt på fredag.


You Will Always Be Around




Holmträsk

Kolla in "mamma byter bo" nu! Det kommer nog filmas lite i Holmträsk för en mamma därifrån deltar!



Traversskola

Första dagen av kranutbildningen är avklarad, två kvar. Nu ska jag äta något och lägga mig framför tv:en och mysa lite. Ikväll blir en tidig kväll igen. Är helt slut på kvällarna men hoppas jag blir piggare snart då jag vänjer mig för måste klara av att träna samtidigt.




Kaboom!

Gick och la mig 20.30 igår och somnade som en stock. Tack för att jag är helt slut när jag kommer hem från jobbet så jag kan sova. Lär bli samma sak ikväll och jag saknar redan min vän..sängen. Såg nu som tur var att jag slog av ljudet och vibrationen på mobilen efter som det var några mest troliga misstänkta fyllesamtal till mig. Igår blev det genombrott på jobbet så det small till så jag höll på att bajsa på mig. Sen sprutade det eld uta h-vete. Nog får man vara med om saker där nog.

Men har inte tid att skriva nå mer utan måste bege mig iväg mot Stålverket för ytterligare ett tolvtimmars pass!


Try sleeping with a broken heart..




Powernap?

Klarade faktiskt av denna förmiddag bättre än vad jag trodde och sitter upp fortfarande, tänkte ta en liten powernap men vet inte än. Kanske bäst att fixa till sig först och se sen. Stora frågan är hur det kommer gå på mina tolvtimmarspass imorn och på söndag?

Slagit in lillebrors present och köpt energidryck och godis till mig själv ikväll. Var faktiskt tvungen att visa leg nyss för att köpa energidryck. Småroligt men förstår inte dem som klagar på att det är jobbigt att ta fram och visa. Jag menar hur jobbigt kan det vara eftersom man oftast har med börsen och oftast har man ju sitt körkort eller id där.

 

 

 




04.15

Vet inte när jag sist har varit vaken den här tiden om jag inte bara vaknat till i sängen men det räknas ju inte. Nu sitter jag ju faktiskt uppe och har fått i mig lite frukost. Klev ju faktiskt upp 04.15..Strax bär det iväg till verket igen..tog en jäkla tid för mig att somna igår fast jag hade planerat och försökt kliva upp tidigare på min lediga dag.

Idag är det 8:e april och då måste man ju säga grattis till min lillebror som faktiskt fyller 18 år idag. Tänka sig att den dagen skulle komma. Han ska ju fortfarande vara i den åldern då han fortfarande ska köra omkring med A-traktorn.




To daa town!

Då blir det strax iväg till staden för att hitta en present till lillebror som fyller år imorgon. Lite synd att jag jobbade hela helgen annars hade jag kunnat fira in hans dag med festande imorgon, men det får lov att bli hela sommaren istället.

Alltså centrum nu för att möta upp Vikko som är uppe under helgen.




Ståltappare

Har haft lite fullt upp både med saker att göra och hjärnan har massor med nya olika saker att lära sig så den är smetfull. Det har gått väldigt bra att jobba nu ëftermiddagar i alla fall, det blir mest spännande att se hur det kommer gå för mig att ställa om mig att kliva upp och börja jobba halv 6 och sen att jobba natt.

För er som inte vet vad jag gör på SSAB så är jag ståltappare och ska nästa vecka även påbörja utbildningen för att få köra travers med smält stål också. Jag ska tydligen även få ta truckkort vilket känns roligast att gå ta. Testade köra truck för första gången i måndags, det var svårt måste jag erkänna men redan när jag testade igår igen så gick det lättare.


Svinhet i mina arbetskläder.




Kalles Randiga

Varför ska man alltid bli förkyld då man kommit igång med träningen? Tänkte ju på bootcamp idag klockan 11.00.  Men istället sitter jag här med rinnande kran istället för en näsa, lungor som om jag rökt i 50 år och det känns som om jag har tjära i halsen. Funderar på om jag ska träna ändå eller om jag då kommer träna och så har jag sabbat för mig själv och mår ännu sämre efter det.



Blir en äggmacka till frukost i alla fall! Med Kalles Randiga som jag fått tips om av Karin ska vara god.




Lördagmorgon

Sitter här och ser på lite barnprogram, yeah vad mogen jag är! Nu ska jag väl få äta mina äggmackor med rätt bröd, blev lite less igår då jag märkte att dem var slut så var tvungen att äta falurut vilket inte är lika gott, enligt mig.

Gårdagen blev det middag på pastabacken för första gången, men var riktigt mysig stämning. Tog en pasta carbonara som såklart var god. Kändes som lite lady och lufsen romantisk stämning där inne.

Sedan blev det lite bio och Hur många lingon finns det i världen? En film man blev glad av och skrattade några gånger, men fick även en liten gråtgrop i halsen, men bara en liten! Jag grät inte som vissa andra i mitt sällskap.

Idag är frågan, gå ut eller inte gå ut? eller rättare sagt, dricka eller inte dricka?


Spinning idag 15.00?




Spinning 17.00

Då sitter jag här och samlar mig mentalt och taggar inför dagens spinningpass. Igår kväll blev det lite core vilket är bra för mina magrutor som ska sitta på plats snart..nu börjar jag riktigt tveka om jag kommer lyckas. Måste skärpa mig och använda min tjurighet på att träna och verkligen inte äta onyttigt.






Photoshoot

Ej tidigare visade bilder bara för er:



Äkta kärlek




Ankprank!

Idag är egentligen den perfekta dagen för ankprank. Men min hjärna är tom på saker att hitta på eftersom man måste vara extra kreativ idag för att folk inte ska fatta att det är ett skämt på en gång.

Saker jag gjort förut men inte på första april är:

För drygt ett år sedan limmade jag en bilratt medans föraren var ute och tankade. Men var bara ett limstift som man använder i skolan för att limma papper. Som jag snabbt tog fram och limmade undersidan, så när föraren kom in och skulle börja köra blev det ju lite kladdigt och gissa vem som skrattade om inte jag? Så innan vi kunde fortsätta köra var vi tvungen att köra hem och tvätta bort det. Som tur var det en person som inte tar allt för allvarligt så ingen blev sur på mig som tur va.

En annan gång klibba jag fast glidmedel på handtaget till mitt rum i Holmträsk, gick in i mitt rum och ropade efter personen. Personen kom inrusande eftersom han trodde jag var sur. Gud vad jag ångrar att jag inte spelade in reaktionen efter han tagit i handtaget kommit inn i rummet och innan man reagerat på att man har något klibbigt och blött i handen. Hahaha, det var en sådan gång jag trodde att jag skulle dö av skratt, obetalbart!


Så passa er för dörrhantag ifall jag varit i närheten!