God morgon

Inatt har jag lyckats sova i 12 timmar ungefär, förstår inte hur man lyckas. I alla fall så igår var jag och pappa land och rike runt. Bland annat for vi till storebror för att visa upp cykeln och sen var det ju bara ett plus att Cornelia var där som man får dåligt samvete över att man inte varit där oftare. Men nu ska det bli ändring på det hade ja tänkt. Man blev ju lite småsugen då Cornelia själv var väldigt social och gästvänlig trots förkylningen.


En riktig liten fotomodell som vet att man ska titta in i kameran, man måste ju visa sig från sin bästa sida trots att snoret rinner.
John Blund

Har bara en sak att säga, GOD NATT!Powersmoothie

Nu har jag redan gjort allt jag bestämde mig för igår att göra. Har storhandlat, gått en promenad runt sjön och faktiskt gjort min första egna riktiga smoothie, nej ingen jag har kommit på själv utan hittade receptet på Tasteline. Tog även ett tag att hitta alla saker när jag sprang runt på kvantum.

Ingredienser:

1,5 dl hallon, frysta
1 dl yoghurt
1 dl kesella 1%
1 msk linfröolja
1 msk psylliumfröskal
1 st banan(er), liten
1 msk gojibär
Kvantum next!

God morgon, eller det borde jag ha sagt då jag vaknade för en timme sen. Hade tänkt att gå på en promenad först men nu när jag fixat med lite räkningar och så för att inte glömma bort så bir det att jag far till affären först. Hoppas bara jag hittar allt konstigt jag har kommit på att skriva ner. Tror jag chansar på kvantum, känns som om dem har mest.
Do we need distance to get close?

Japp man fick höra på jobbet att man inte hade tillräckligt bra ursäkt för att avstå från innebandyn idag. Nästan att jag ångrar mig såhär i efterhand och håller med dem. Jag menar om jag verkligen ville hade jag ju kunnat stiga upp tidigare än 10 och hinna både promenad och innebandy och äta ordentligt också. Men nästa gång ska jag vara med, det lovar jag! Hoppas jag inte lovar för mycket nu, jag lovar att jag lovar om det inte är planerat något annat då.

Men nu sitter man här i soffan igen, inväntar mina kära vänner Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte för lite mys i soffan innan det blir raka vägen till sängen för att ta vara på morgondagen.

Måste förbi och halvt storhandla lite mat, kolla räkningar, förhoppningsvis hinna ta en morgonpromenad, kanske övertala syrran att gå på zumba på eftermiddagen och just ja tvätta!

“To be in a couple, do you have to put your single self on a shelf?”Hälsosamt liv?

Då har jag varit på en promenad runt sjön, eller snarare en powerwalk för nog fick jag upp värmen alltid. Kom hem och har käkat lite "frunch". Skulle egentligen ha farit på innebandy idag kl 12 men blev inte. Kanske bäst att jag håller mig borta från det ett tag tills jag får upp flåset lite, är ju pinsamt så dålig kondition man har.

Funderar att på ett tag aktivera mitt kort på inpuls snart. Jag måste även sätta upp något mål vad jag vill uppnå med min träning förutom att bara leva ett hälsosamt liv, känns för trist att bara tänka så. Måste börja lista ut det, tillsvidare ska jag försöka komma i bättre form till nästa fotografering.

Ett annat "måste" för mig är att börja räkna dem dagar jag klarar mig utan godis, är socker ett riktigt beroende som nikotin eller är det bara en psykisk grej? Eller får man verkligen abstinens? Trodde jag hade klarat två dagar utan godis nu, eftersom sist jag åt var i söndags. Men sen kom jag på att jag tog då det bjöds på jobbet i måndags, fail! Måste hålla fingrarna borta!
1

Var och spanade in modellbilder och fick se det här:


Syntes lite dåligt, men systrarna Thelin är på G!

Nu blir det att se lite Sex and the city som har börjat gå på 3:an igen, känns som om det var nyss men när jag tänkte efter så är det ju faktiskt ett och ett halvt år sen och den tiden minns jag allt för väl..kawasaki 600

Känns som om min blogg är riktigt trist och jag saknar att ha photoshop på datorn.

Igår köpte jag lite mckläder, oj jag kanske har glömt att ens skriva på bloggen att jag har storshoppat i sommar. Jag har nämligen köpt en motorcykel och i söndags var jag och körde för första gången och kan knappt hålla mig tills jag får göra det igen. Men eftersom jag bara var och körde i tygskor så kände jag efter ett tag att det började kännas på foten då jag växlade hela tiden.

Har nu även tänkt börja kolla upp actic's hemsida och börja med lite pass igen.

Så för er som missat bilden jag lagt upp på facebook så här är min nya älskling!
Tjobre!

Tycker jag får sitta här framför datorn och käka lite godis eftersom det här är min första nyktra helg jag haft på ett tag. Syrran har med många medel försökt få mig att stoppa i alkohol vilket har varit jobbigt att stå emot men som sagt så sitter jag här nu och tröstäter godis.


Once upon a time I was
I was falling in love
But now I'm only falling apartUtkast: Aug. 17, 2011

Vad är det här? jag lyckas bara sova till klockan 14 och inte ens det trots att jag jobbat natt och brukar lyckas sova till 16. Har min törnrosaperiod blåst förbi? Aja klagar inte så länge jag klarar av att hålla mig vaken på jobbet. Känner mig för att klaga idag men vet inte på vad. Har haft en idé i hjärnan och se hur länge jag klarar mig utan facebook för helt ärligt börjar jag bli smått less på alla överskattade check-in, det hela tiden "förbättrande" och upprustande av sajten. Men skulle min nyfikenhet klara av det? har facebook skapat mig till en skvallerkärring som hela tiden måste veta var mina vänner är? och om man ens kan kalla alla vänner.

Nej jag kommer nog mycket troligt aldrig ta bort min facebook utan fick nu mest nå ryck för jag börja känna mitt hat mot dem som checkar in hela tiden, borde ta bort den inställningen så det slutar ploppa upp på min iphone i alla fall. Jag kommer nog ha kvar min facebook då jag är 70 år och hoppas jag får lika många likes på mina profilbilder som nu. Gosh! hoppas att antirynkkrämerna har kommit på nå revolutionerande!

Tack och hej för mej!
I'll always keep you inside, you healed my
Heart and my life... And you know I try.
Oviktig information (som vanligt)

Gud måste säga att idag när jag klev upp ur sängen så hade jag en blanding mellan träningsvärk och "mörhet" i princip varenda del av överkroppen. Men trots det så kommer det ändå bli gymmet idag men då för att träna ben vilket passar mig utmärkt som ni förstår! Eftersom det inte blev någon direkt beach 2011 eftersom jag i den vanliga formen som jag alltid har..om inte sämre eftersom det har blivit mer drickande, (inte i överdrift men mer än vad jag brukar) så är det väl ändå bäst att jag börjar för beach 2012 redan nu!

Måste ju erkänna att syrran har lyckats så det får bli en morot för mig att om hon klarar det så ska väl jag göra det, måste börja lägga ming tjurighet och envishet på nyttigare saker som att bestämma mig för något sådant.

Har gjort bort tråkiga saker som att diska, startat en tvättmaskin osv, mer som måste göras är att fara en sväng till stan för att lämna tillbaka ett par skor, förbi systemet så jag trots ledigheten har jag dan fullspäckad.Tjenare mannen!

Måste säga att jag är helt slut i armarna efter gårdagens bröst och triceps träning och dagens fotografering som också innehöll träning.

Blir kul att se resultaten på bilderna sen!
Beirut!

Sista tolvtimmarspasset var avklarat idag 06.00. Exakt 06.18 la jag mig i sängen som jag sådär mitt på morgon renbäddade, idag tänkte jag ta tag i mitt nerbombade rum och har börjat så smått men vet inte var jag ska sätta alla mina saker!!

Nedräkningen till luleåkalaset har börjat och nu när jag började tänka på det så måste jag ju fara och köpa biljetter, vill inte veta hur virrig jag är redan då jag är 30, måste ju ta och skriva ner exakt allt man ska göra annars kanske man kommer ihåg 3/10 saker.

Blir faktiskt att fara och träna på inpuls idag (har ju fått någon dille att det kommer hjälpa de här dagarna innan min fitnessfotograferingen på onsdag, gud vad har jag gett mig in på!) Sedan jobbar jag ju bara torsdag och fredag denna vecka så då har jag ju tid i alla fall!

Sometimes good things fall apart so better things can fall together