I don't say a word

För egentligen behövs det inte säga ett enda ord om denna helg för den var så j*kla perfekt, underbart rolig, härlig, mysig och allt där till.


Nääh men jag är nykter, det syns väl.

Fest i stugan

Fest i stugan

"Maybe all men are a drug. Sometimes they bring you down and sometimes, like now, they get you so high."




So long motherf*ckers!

Nu ska jag på på ett tag bege mig och hämta upp Jannie sen ska vi brumma upp till Kåbdalis för att spendera helgen där! Är taggad och längtar något, speciellt när vädret verkar bli bättre och jag kommer få inviga min nya rosa jacka!


Let's party,
Let's party all over the world

Nu ska vi iväg och visa våra skills i skidbacken




Vill se!




Tjobre

Då ska jag strax bege mig till Tuna och sen blir det att svänga förbi min Optiker och träning efter det. Kanske blir bodypump ikväll också. Nu är det dags att börja på allvar igen, måste bara bli nyttigare och nogare med vad jag stoppar i mig. Tagget för i helgen är fortfarande kvar och gissar på att det bara kommer öka! Särskilt med min nya jacka hehe.

Love!




Grattis...

..till min älskade syster som fyller hela 21 år idag! Så idag har det blivit middag med familjen här på Skuris och en massa tårta..kan må bra över att jag har varit på lite spinning idag i alla fall. Imorgon kanske jag ska på bodypump för första gången på ett bra tag.

Kvällen har bestått av Solsidan såklart, och nu är det Hitch som gäller, har sett den förut med jag gillar ju verkligen sådana där komedier så jag ser gärna om den. Har köpt en ny vinterjacka förrsten som jag måste ta kort och lägga upp.

Imorgon måste jag påminna mig själv om att fara till optikern så dem kan skriva ut mitt recept på linser för jag har inga linser alls hemma nu eftersom det hände ju en olycka med mina förra. Sedan om de blir Kåbdalis till helgen är det inte så toppen att åka med stora glajjor..


"What have we done to each other and tell me, dear
Where did we go wrong?
And did we grow apart
Or did we just not grow together?
Living our dreams "




Push me. And then just touch me

Kokar lite ägg till frukost, sen på drygt en timme ska jag iväg på lite core sådär innan jobbet. Undra om jag kommer lyckas med att inte äta något godis idag? Hoppas..




I’m fine without you now. Can you disappear

Då sitter jag och väntar på en tvättmaskin som ska bli klar, sen blir det att brumma iväg med Nisse och hämta älskade syster, sen elgiganten och sen stan en sväng för att kolla en present åt syrran. Vet att hon inte kan följa med och gå med mig när jag ska köpa en present, men får väl låsa in henne i bilen eller något.




I'm fine without you now, I dont need you here

Toaletten - check! Nu är det bara resten av lägenheten kvar..

"You've made it clear now
This is the end
All you still want is a physical thing
But you've taken enough from me"



10.22

Nu är det så att min syster fyller år om två dagar så då är det bäst jag städar något rum lite fort nu innan jag far in till stan och försöker hitta något. Ska även kolla in Hardwear eftersom jag har ett presentkort där.

Något mer viktigt att säga idag? Nej



Alright, fellas, let's go!

Gosh! Kan det finnas något som är tråkigare än att städa? Tagit fram lite kyckling till middagen i alla fall och jag har nu fått topparna klippta av mamma i förrgår. Sist jag klippte mig var i somras. Håret hade blivit mycket längre men kändes samtidigt som svinto så lite trist att det blev kortare men mycket fräschare.

Det är nu jag börjar räkna ner dagarna till nästa helg eftersom då blir det Kåbdalis med ett skönt gäng, och har faktiskt övertalat med Jannie att följa, underbart! Tänk er åka i backen på dagarna, bastu, mat och dricka på kvällarna. Kommer bli så roligt!


"Oh yeah, it was like lightning, everybody was frightening
And the music was soothing, and they all started grooving"




I'm gonna slap your face so super duper hard!

Nu idag måste jag faktiskt ta och städa. Funderar på vad jag ska börja med, toaletten kanske. Så ska väl koppla in högtalarna och skruva upp volymen och låtsas att det är kul att städa. Kanske även för att få höra min egen musik eftersom grannen ovanför har tydligen inte än märkt att det är ganska lyhört i det här lägenhetshuset eller så bryr hon sig inte det minsta.




I said, don't disturb me when I'm cleaning my room!

Idag har jag jobbat, testat att träna på nautilus för första gången i Luleå, men måste tyvärr säga att jag blev besviken. Eftersom jag bestämt mig bara för att börja köra med fria vikter och utbudet på det var inte stort. Då var det till och med bättre i Piteå och på SSABs gym, trist men sant. Har även fått mer proteiner idag, alltid bra att ha eftersom det inte finns något bäst före, eller finns gör det väl men håller nog väligt länge. Passade på att testa mina nya träningshandskar, så tror det här kommer bli bra. Riktigt bra!

Nu när jag kom hem märkte jag att det är Scary Movie på femman, den första också tror jag. Det vill säga mycket rolig!



Mitt horoskop verkar ju positivt i alla fall!




Usch

Min slarviga lillebror har ju lyckas på något sätt att få ett sånt här äckligt sår uti armhålan:


Om ni vill veta hur så får ni fråga Mr.Thelin himself




Uppdrag Singel!

Igår var det ju alla hjärtans dag och då fick jag ju en present av min underbara syster. Så nu har jag tänkt ta min bästa kompis Jannie i handen och genomföra alla uppdrag i boken, försöka i alla fall.


Bjud en främling på en Cornetto!




Lillebror

Min lillebror läser ju såklart min blogg, bildbevis:





watch out måste vara något med klockan

Har nu tagit kort på min klocka jag köpt idag så klart jag tänker lägga upp dem bilderna här så att ni får se





Hemma igen

Då var man hemma igen efter en sväng på utbildningsmässan. Fick svar på några frågor och sedan en tripp på staden. Köpte en klocka och någon mascara, bilder kommer sen! Taggad för Kåbdalis nästa helg, om det nu inte kommer något annat i vägen eller är för kallt.


"Ride like the wind at double speed
I'll take you places that you've never, never seen
Start it up"




Here we go again!

Efter att ha sminkat sig, ätit frukost, borstat tänderna och så några egobilder så är man ready to go!

Gratis godis for the win!




Hej kära dagboken!

Då var man vaken igen efter nästan 12-timmars sömn, jag vet inte hur jag lyckas att sova så länge. Kallt ute idag igen men jag tänker INTE säga hur kallt som varenda jävel gör på facebook. Funderar nu på att följa med på en utbildningsmässa i Piteå som kan vara informativ och lärorikt, nog för att jag var på den förra året också men den kanske ger mig mer i år.

Tack och hej leverpastej!




Tjenare Mannen!

Då är jag hemma igen efter en tripp på Nodo med Jannie och Lina. Har överlevt dagen utan större problem, eller är det för tidigt att säga då det är över en timme kvar? Har varit och delat ut lite alla hjärtans-dag kort till människor som jag gillar. Fått min nya t-shirt idag som jag tänkte visa för er:




Fuck you, alla ♥-dag

Då var det alla ♥-dag igen, väldigt mysigt! Kan ingen knacka på dörren där står ett bud med rosor, visst choklad är godare men onyttigare.

Möte 14.00 idag, sen efter idag blir vi nog utan dator på Skuris, måste fixas! Har storslagna planer för mitt rum nu, frågan är bara när man ska tag i det och för det andra om jag nu vill ha mer space i rummet kan ja ju lika gärna kasta ut den förbannade sängen som jag inte ens använder nu. F*n det är den 14 idag eftersom det är alla hjärtans dag..det innebär att min syster fyller år om exakt 6 dagar, den 20:e. Vad har man planerat att köpa till henne? Piip piiip...hjärnan ur funktion..mayday mayday!! Vad ska jag köpa? Nog för att det är väl enklare att köpa till henne än till lillebror.

Så från oss alla till er alla en riktigt glad alla ♥-dag! Hoppas min bild förgyllde er dag lite..

 Screw you guys, I'm going home!




Zapp!

Hemma igen efter att jobbat från klockan 16. Nu har jag jobbat hela helgen, känns riktigt bra. Det känns riktigt bra att jag verkligen gillar och trivs i mina nya glasögon, det känns verkligen bra att jag kan ha några jeans jag inte kunna ha förut, det känns bra att folk ser att jag gått ner i vikt och det känns bra att jag och syster ska ta tag i lägenheten. Det känns bra att livet är underbart!


Plugghäst?




11:19

Jag måste bara säga att jag är riktigt nöjd över mina nya glasögon och har inte använt linser sen jag fick dem. Nu längtar jag tills jag får dem andra också. Idag ska jag bara ta det lugnt hela dagen tills jag ska bege mig och jobba ytterligare en kväll på kiosken. Vet ni hur nöjd jag var över att inte ta en enda godis och jag lovar inte en enda!! Bland de svåraste jag varit med om haha.

Kommer bli bortskämd av att använda mina baggy jeans, kommer ju bli jobbigt att tränga på mig ett par andra sen..




23:06

Hemma efter en till dag på jobbet, film och lite snacks för att fira att jag inte åt en enda godis på kiosken idag!!


Chill i soffan




Container, anticimex och karantän

Storstädning på G hos mig och syster. Usch vad äckliga och dåliga människor vi är..huvva! Sveriges äckligaste hem..undra om vi kommer med i rekordboken..


Nu kör vi!




Tjoho!

Då har man vaknat men skulle kunna sova längre, men det kan man väl alltid om man är som mig. Sitter här och är nöjd med mina nya glasögon nu måste ja bara vänta tills dem andra kommer och hoppas jag är lika nöjd med dem, men det tror jag. Ikväll blir det att jobba på kiosken igen med Karin. Träffade henne för första gången igår men verkar redan som en som jag absolut vill jobba med igen! När jag jobbade igår var min syster in med en kompis som jag inte sett på ett tag, men hon hade tydligen sagt till min syster att det syns att jag gått ner i vikt. Kul att höra sånt men det känns också eftersom jag kan få på mig några jeans jag inte kunnat ha på ett tag.




Glasögonorm

Då är man hemma efter att ha kollat läget på Allstar, nykter förstås eftersom jag är nyttig av mig..eller så inte. Men jobb imorgon igen men måste ju ladda upp bilder på mina ena brillor som jag hämtade ut idag, det hade blivit fel med dem andra så dem måste jag vänta på. Kändes som om jag var full i början eftersom styrkan var så mycket starkare. Men nu har jag vant mig och det känns bra att jag inte behöver se ut som ett retard och kisa i glasögon. Så jag behöver verkligen glasögon är halvt blind annars..




Vad tycker ni?




10.36

En sak jag hatar med mig själv:

För mig själv är det ju bra när jag befinner mig på jobbet och när jag ska sova att ha slagit av både ljudet och vibrationen på min mobil. Jag är en person som hatar att bli störd av sådant när jag sover eller om jag sover med någon och deras mobil börjar leva om. Men att jag då inte lär mig att när jag vaknar att i alla fall slå igång vibrationen på den. Inte för att det hade spelat någon roll nu på morgon då jag lyckades slarva bort den eftersom ingen annan är här och skulle kunna ringa till den. Så fick som vanligt fara runt och leta reda på den, men om ni tycker jag är dålig att hålla koll på nycklar och min mobil så skulle ni bara känna min syster!

Glad nyhet:

Mina glasögon har kommit!!!!!!!!!!! Det är nu jag kommer se ut som Annica, Annica The NÖRD! (intern skämt)

Men det bästa av allt är att jag kommer kunna ha glasögon och faktiskt kunna se och slippa kisa i dem, underbart! Så nu måste ja in tidigare till stan innan jag börjar jobba för jag vill ha dem nu nu nu!

 




snark snark

Just ja har ju glömt att berätta att jag kan vara lite konstig när ja sover..Började tänka på det eftersom i förrgår natt när Jannie sov här så hade jag tydligen satt mig upp och skrikit och stirrat ner i golvet. När jag sov med en annan person för någon månader sen så satte jag mig väldigt ofta upp i sängen och började prata, och det roliga är att ibland kan jag vakna mitt i det och vara helt förvirrad, nyvaken och ha svårt att förklara allt. För ännu längre sen så vaknade jag mitt i att jag höll på att skälla ut mitt ex i sömnen..stackarn visste inte vad han gjort eller var han skulle ta vägen. Ibland kunde jag även när jag gick skola vakna mitt i natten, fått för mig att klockan ringt och börja ta på mig mina kläder, men sen brukade jag alltid dubbelchecka klockan efteråt eftersom jag tyckte jag var alldeles för trött och självklart så kunde jag sova i flera timmar till. Men mysteriet om att jag gick och pissade på balkongen när jag var liten kommer förbli olöst!



På tal om något helt annat så gillar mina nya halvt baggy jeans. Bara det att jag kommer bli för bortskämd av att använda dem så när jag tar på mig tightare så kommer jag kvävas!




Gloves

Just ja har ju fått mina träningshandskar nu förresten, har jag ju glömt att berätta eftersom jag inte vill få förhårdnader eller märken då jag ska lyfta asmegatungt i gymmet hehe..


Coola va!?




22.52

Äntligen hemma i soffan igen efter en arbetdag, men hinner inte göra så mycket annat än att borsta tänderna och sova innan jag ska tillbaka. Men känns riktigt skönt att jobba hela helgen så jag inte festar eller liknande. Gårdagen var trevlig med en Jannie och mycket smsande, så alla ni i min telefonbok som fick konstiga sms så har det en helt naturlig förklaring, orginalidén var att jag ville skriva ett sms till Jannie för att uttrycka min känslor. Sedan blev det att vara någon slags fyllechaffis då Kalle missade sista bussen hem, men hade ju inget bättre för mig så det är bara kul att komma ut. Slutar väl inlägget med det vanliga som jag brukar, en egobild på mig själv:






11.48

Blev jobb idag igen!!




Start Me Up!

Då var man hemma på Skuris igen med Jankie, varit på Mat och Prat och snackat skit om händelserna från helgen och sånt spännande. Nu väntar vi på att syrran ska sluta jobbet för att komma hit med Nisse. Ledig imorgon igen sen blir det jobb hela helgen, måste säga att jag tycker det är skönt att jag ska jobba hela helgen så blir det inte att man dricker eller sådant onyttigt utan nu ska ja bara vräka i mig en massa godis på kiosken istället. Fick en flashback att det ska finnas en rolig bild på mig och Kalle från i helgen så måste se den, är inte direkt charmig på den utan Kalle slickar på min k*k..måste läggas ut på bloggen i alla fall..


Kolla vad långt hår jag fått!!




Mot centrum!

Då ska jag strax hoppa på bussen in till stan för att möta upp en Jannie och sen kanske hälsa på gamla skolan en sväng.

I'm A Believer!




Animal Planet

Hello!!

Lovade ju faktiskt att fortsätta med den där listan jag började med för ett tag sedan som jag inte hann göra så mycket på, kanske ska göra det idag då. Hoppas att mina glasögon kommer snart, längtar!!


Nu är det lite Animal Planet och frukost på G, sen är det bara att bege sig! Men inte än på ett tag.




Ready To Rumble

Ser lite film på 6:an, vet inte vad jag tycker om en riktigt än. Smårolig ändå.


let's get ready to rumble!!




Rock'n roll är du!

Jag vet inte vad jag har för känsla men måste bara säga att jag är på topp, jag känner mig hyfsat nöjd med mig själv. Det kan ju bero på att jag för ett år sen hade lyckas gå upp 6 kilo som jag nu gått ner igen, underbart! What a feeling!!

Nej jag har inte ont i ryggen hela tiden, utan det är just sängen som gör det eftersom fjädrarna känns rakt igenom. Trist men sant..




I don't care anymore

Hemma efter en dag på jobbet, nu återstår det att se vad jag ska äta till middag idag. Imorgon kommer förhoppingsvis Jankie till Luleå, underbart!


You know I don't care no more!




Godmorgon!

Har nyss klivit upp ur min säng idag igen och varit på dåligt humör att om sängen hade varit lättare och mindre hade den åkt ut genom fönstret för länge sen. Vill ha en ny säng nu! Men har i alla fall fått nog för tillfället att vakna och knappt kunna stå upp för ryggen håller på att gå av så det blir soffan i fortsättningen...nu blir det några äggmackor och sen mot kiosken!



Hotell Jokkmokk

Just ja, kom på att jag försökte få med Kalle på film när han körde några sköna moves på dansgolvet på hotell Jokkmokk men det gick inte så bra eftersom han förstod på en gång vad som försegick..kanske inte så rolig film för er men på plats var det riktigt charmigt:




You've got me jumping like a crazy clown

Då var helgen redan förbi och över vilket var riktigt trist eftersom jag hade väldigt roligt/trevligt och måste göras om! Nu sitter jag här och försöker ställa in mig för jobb på kiosken idag. Vet inte om jag ska berätta saker om helgen eller om det är för mycket, blev i alla fall fyllekäk på Statoil ena natten eftersom det är enda stället som har mat och är öppet den tiden där. Så blev en french och det var lika mycket folk där som på Max under Luleåkalaset..ne helgen fick mig in the mood och humöret är på topp!
Här kommer några bilder från helgen:




Threesome, mums..eller




Hastalavista!

Hinner nog skriva ett inlägg innan jag beger mig. Det kanske var för att jag vaknade klockan 06.00 och vaknade före, har sovit väldigt oroligt inatt. Kan nog bero på jag alltid är orolig att jag har glömt något men tror jag kan vara 98% säker på att jag har med allt, men man ska inte vara för säker. Fast hur fel kan det bli om jag nu har glömt något är det ju inte livsfarligt..eller? Tur att jag har Red Bull till ikväll då jag vaknade så tidigt, har desperat försökt somna om men utan några framgångar så nu har jag gett upp!


Hej då Luleå!



Natti natti

Idag har det varit en fullspäckad dag för mig med att fara hit och dit och inhandlat saker jag behöver, vilket som kommer forsätta imorn så det är bäst jag hoppar i säng nu för att vara startklar imorgon när Kalle hämtar mig och det senare bär upp mot Jokkmokk. Kommer nog inte hinna uppdatera något imorgon på morgon men man ska aldrig säga aldrig. Om jag inte hinner får ni ha det så bra. Ses uppe bland renarna!



16.44

Alldeles strax är den här arbetsdagen över, hem äta, vila, träna, chilla, sova. Imorn blir det nog att packa inför fredagen och sådär. Brukar alltid lyckas packa med en massa saker jag inte behöver vilket jag ska undvika denna gång.


Onödigt inlägg..jag vet!





Jobb idag

Idag blev man inring och då blev det snabbt att trycka i sig lite mat och ta på sig nå kläder och nu sitter jag här igen. Räknar ner dagarna till helgen som är snart!! Har redan börjat småpacka lite men är osäker på vad jag vill ha på mig för enligt ryktet så kommer det bli kallare till helgen, typiskt! När fick man vara med om en Jokkmokks markand sist som var nollgradig? Måste även säga att mitt humör dem senaste dagarna har varit hyfsat på topp och jag mår hur bra som helst. Om det är för att det börjar bli ljusare ute eller för att jag kommit igång med träningen vet jag inte. Känner lite i ryggen efter gårdagens pass och idag blir det väl axlar och mage tror jag.


Hur kan man inte bara älska min mobil som tar sådana här fantastiska bilder med bästa skärpan någonsin?
Fick inte med mig syrran på årets marknad eftersom hon skulle jobba så blir att jag far upp själv. Inte världens lättaste att få med sig någon som är taggad för att festa i Jokkmokk.




Call me

Den stora frågan - klarar jag av att hålla mig ifrån Max idag när suget börjar sätta sig in på riktigt?


"I've said it so many times
I would change my ways
No, nevermind
God knows I've tried

Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't wan't you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way

I'll always keep you inside, you healed my
Heart and my life... And you know I try."




Den stora tvättardagen

Min rubrik låter säkerligen mycket intressant och rolig..har redan varit ner och startat en maskin med kläder och fler lär det bli. Funderar på att börja småpacka inför helgen också men då måste jag först planera vad jag ska ha på mig, det är den stora frågan? Undra hur kallt det kommer bli där uppe..

Mycket stolt över mig själv då jag igår efter träningen följde med syrran till Coop och kände mig som småhungrig efter träningen och gick där förbi godishyllorna mot kassan och tog ingenting! Köpte några Extra Drops för att minska sötsuget. Hade faktiskt lite hår och kroppsvård igår och bastu på det, kan säga att det var skönt att bara sitta och "jäsa" i bastun efter gymmet. Nu är det fixat kort på nautilus/actic så det blir väl att se mig där framöver.


"Det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu."