Workouuuut

Nu blir det strax att fara och träna, biceps och bröst. Hoppas ja inte får lika mycket träningsvärk som sist jag körde det. Cya!
15.31

Har varit hos optikern idag och måste med en ledsen min säga att jag har fått sämre syn, det var ingen överraskning direkt men det var hyfsat mycket sämre syn också. Fyndade även idag, ett par ljusa jeans för 99:-!!

Nu inväntar jag min träningskompis så får se vilken tid det blir att bege sig mot gymmet10.05

Räknar tiden tills jag ska bege mig in mot staden och till optikern för att göra en ny synundersökning för nya glasögon. Har länge velat ha nya glasögon och nu ska det äntligen bli av. Men kom på att glasögonen jag valt är uppskrivna på en lapp och den har ja ju såklart glömt..typiskt!
Glöm inte bort att du är värdefull

Sen måste jag ju lägga upp någon bild från dopet:
"Glöm inte bort att du är värdefull, att du är viktig här och nu,
att du är älskad för din egen skull och ingen annan är som du."
“If you are single there is always one thing you should take out with you.."

Ja nu ska här läggas ut några bilder från i Lördags:

“If you are single there is always one thing you should take out with you on a Saturday night... your friends.”
hejhej

Gårdagskvällen var rolig, min första kväll på Challenge i Piteå och verkade vara riktigt trevligt men måste ju göra om det då jag själv ska dricka också. Tyckte jag klara gårdagskvällen mycket bra nykter, känner riktigt hur nyttig jag är hehe. Nu blir de snart att fara på dop!
Mer och bättre bilder kommer senare när jag har tid. Måste hem och välja kläder att ha på dopet, första gången jag ska på ett faktiskt.
Men Goddag!

Nu sitter jag har klockan tio och diggar lite musik, funderar på vad det blir att äta till frukost innan jag ska gå ut och hålla på med bilen. Men först skotta lite snö på taket, hoppas jag inte ramlar!!Words can break someone into a million pieces

Klockan tickar framåt, alldeles för sakta. Vill hem och äta palt. Om en vecka så är det ju den en av årets största händelser i Jokkmokk, alltså en av årets största händelser för Jokkmokk. Det är ju faktiskt vintermarknad då, sist jag var på marknaden där var över ett år sedan så nu känns det ju lite som att det är dags igen. Får se hur det blir med det.


‎"Words can break someone into a million pieces, but they can also put them back together. I hope you use yours for good, because the only words you'll regret more than the ones left unsaid are the ones you use to intentionally hurt someone."
Banana

Ja då åt jag nyss en banan som något sorts mellanmål för vill inte vara för mätt när det närmar sig middagstid då jag ska äta palt, mums! Kvällens planer är att tvätta Nisse och lite chill på Nodo vilket var ett tag sedan för mig.


      If there ever comes a day when we can't be together keep me in your heart,
 I'll stay there forever”
- Winnie the Pooh
Thanks for the ride Prince Charming!

Nu har jag och Nisse brummat fram till jobbet, funderar på att passa på att tvätta honom ikväll när det är varmt och han slipper förfrysa. Det har ja ju som sagt redan varit med om i vinter då knappt någon dörr gick att öppna och vill inte vara med om det igen. För er som missat vem Nisse är lägger ja ut nå bilder:


Thanks for the ride Prince Charming!
09.26

Sista jobbdagen på Liko nu ett tag framöver, nu får jag se när jag jobbar där nästa gång. Lite trist faktiskt för jag börjar verklige gilla gänget där. Blev inget gym igår och lär nog inte bli så mycket idag heller, men har ju min pilatesboll i alla fall så får väl bli några sit-ups. Lite svårt efter en paltmiddag kanske?


“If ever there is tomorrow when we're not together.. there is something you must always remember. you are braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think. but the most important thing is, even if we're apart.. i'll always be with you.”
Natti Natt

Nu sitter jag och väntar i en paus i Svensk Maffia som dem flesta verkar titta på ikväll. Sen blir det väl att hoppa i duschen och gå och lägga sig så man är pigg inför jobbet imorn och helgen. Imorgon blir det paltmiddag och kvällschill med den bästa. Lördagen bjuder på Piteå för omväxlingsskull med en pussgurka och lite utgång kanske. Kan faktiskt inte minnas sist jag var i Piteå och var ut. Skäms på mig själv!Ägd

Kära Make!
Jag skriver detta brev för att tala om att jag lämnar dig för gott.Jag tycker jag varit en god hustru i 7 år och jag tycker att jag inte fått någonting för det.
De sista veckorna har varit ett helsike!!
När din chef ringde och sökte dig och berättade att du sagt upp dig så rann bägaren över.
Den sista tiden har du kommit hem och inte märkt mig alls. Jag har klippt håret och fixat till naglarna. Jag har lagat till din favoritmat och till med haft på mig ett nytt raffset, men du kommer hem, kastar i dig maten och tittar på sporten och går och lägger dig.
Du talar aldrig om att du älskar mig, kramar mig aldrig så antingen är du otrogen eller så älskar du mig inte längre, i vilket fall som helst så är jag ute ur dig liv för alltid.
Om du försöker få tag på mig så glöm det. Jag flyttar till DIN BROR, hoppas du får ett bra liv.Din Ex-fru

Kära Ex-fru.
Inget har gjort mig gladare än ditt brev.
Visst, vi har varit gifta i 7 år, men en bra fru är allt annat än du varit.
Jag tittar på sport jämt för att slippa höra ditt gnäll, men det lyckas inte så bra...
Jag märkte att du klippt håret och det första jag tänkte var att du ser ut som en kille. Naglarna håller du ju jämt på med...Min mor har uppfostrat mig att inte säga nåt om jag inte har nåt snällt att säga.
Du måste ha förväxlat min favoritmat med min BRORS, för jag tycker inte om fläsk.
När du hade raffsetet på dig så hade du inte tagit bort prislappen. Det kostade 499:- och jag tappade sugen eftersom min BROR lånade en femhundring i förrgår, jag hoppades att det bara var en tillfällighet, men tydligen inte.
Jag har trots det älskat dig och tyckt att det fungerat hyggligt mellan oss.
Så när jag vann drömvinsten på lotto förra lördagen kunde jag kvittera ut närmare 70 miljoner och blev jätteglad för vår skull.
Jag sade upp mig idag och var iväg och beställde en jorden-runt-resa för oss två, men när jag kom hem så läste jag ditt brev...allt händer av en anledning antar jag.
Jag kan bara hoppas att du får det liv du önskar med min BROR.
Jag har pratat med min advokat och eftersom du skrev det där brevet så får du inte en krona av vinsten. Så ta hand om dig.
MVH rik som fan och fri som tusan.
PS. Jag har nog aldrig berättat för dig att min bror Evert var född som EVA men det är väl knappast ett problem?
Svensk maffia

En timme kvar tills jag brummar iväg med Nisse. Får se hur det blir med träningen idag. Blir att slå på tv4 21.00 ikväll som ska handla om Svensk maffia, verkar vara intressant! Glöm inte att titta kära vänner.


"When a relationship dies do we really give up the ghost
or are we forever haunted by the spirits of relationships past."
Ziiip

Jag är en expert på att säga fel saker vid fel tillfälle, inte så att någon någonsin blivit sur eller så men lite pinsamt för mig. Varför jag började tänka på det nu är för att förra veckan så hände det här första:

Min käraste ägodel - Kom hem och parkerade bilen och fick bärhjälp in av person X som gick framför men min bag. Jag skulle vara rolig så skrek då "Du var försiktig med min väska för min dildo är där, min käraste ägodel!!" och börja skratta för mig själv. Vi kommer runt hörnet och där står en av mina äldre grannar ute och röker. Jag blev knäpptyst, hälsade och gick in.

Saker som hänt tidigare:

Fråga Kjell - Den här gången handlade om julklappshandel, jag och X gick in på Kjell & Company i Luleå för han skulle köpa en digital fotoram. Han stod i kassan och betalde och han i kassan skickade med gratis inslagspapper. Då skulle jag vara sådär rolig igen så jag säger "nämen fyfan vad fult det kommer bli!" för jag syfta på att det skulle bli fult om X slog in. Men han i kassan trodde jag menade att att julklappspappret var fult så han bara osäkert "mm..njaee det kanske inte är så snyggt." Nej det var inte speciellt snyggt heller eftersom det stod "fråga kjell" på det men visste ju inte jag.

Bra försäljare - Jag jobbar ju på en kiosk där man säljer godis och tobak sen stod jag och Jens och disskuterade snussorter och så vidare och vilket han tyckte vad godast. Sen så pratar vi om snus och tjejer och jag säger att jag inte tycker det är snyggt när tjejer snusar och det syns att läppen sticker ut och Jens säger att han tycker det kan vara charmigt ibland och när jag står där och säger att ja inte tycker det är snyggt med tjejer och snus så kommer det en kvinnlig kund som hör vad vi pratar om och vill ha en grov portion..busted! Men som tur är såg hon inte sur ut utan log mest för att hon såg att jag och Jens började skratta åt mitt fail.

Så måste lära mig att ziipa igen munnen någon gång!


"Do you know why people are so selfish?
Because they're living their life.
So live yours."
Goder morgon

Känns lite i axlarna idag efter jag körde axlar och mage igår på gymmet. Vet inte om jag har något viktigt att skriva ner här direkt utan det där lilla var väl som allt nu i alla fall. Förutom att det blev att läsa lite Kalle Anka på morgonen också.


Kommer nog aldrig lessna på Kalle!
19.58

Då blire lite gym nu då..I'm Not An Angel

Vi måste göra det nu, det funkar inte längre.

"So many roads. So many detours. So many choices. Som many mistakes."26-01-2011

Jag har kommit in i en egobildsepok:"Men who are too good looking are never good in bed because they never had to be."
Åter igen - Carrie Bradshaw

 
Carrie Bradshaw

Då var man tillbaka på jobbet, gårdagen bestod av att titta på nya glasögon vilket jag hittade några intressanta val. Det blev att bege sig mot gymmet men kan inte säga att det blev så mycket gjort eftersom humöret inte var på topp. Får satsa idag istället då kanske. Funderar på att bli serietittare igen, synd att det inte finns några fler säsonger av Sex and the city för det hade suttit bra nu, med lite ord från Carrie Bradshaw. Kanske försöka få tag i andra säsongen av O.C kanske, var ju i somras jag såg det sist.


"After all, computers crash, people die, relationships fall apart.
The best we can do is breath and reboot."
-Carrie Bradshaw
Hej igen

Längtar tills jag får ta bilen härifrån och brumma iväg mot stan, ska kolla på glasögon och nå vinterskor för jag fryser om fötterna. Var igår in på den nya opikern men hade lite bråttom då så ska dit idag igen och kolla efter några coola brills. Sedan så blir det väl träning ikväll som jag nämnde tidigare. Vill hitta ett par nya glasögon nu!! Vill vara en soft glasögonorm.


"Maybe some women aren't meant to be tamed.
Maybe they just need to run free til they find someone just as wild to run with them.”
- Carrie Bradshaw
Love me faster than the devil

Ett erkännande att jag fortfarande har träningsvärk i armarna kommer fram nu. Att jag ska träna rygg ikväll hoppas jag går bra trots det. Sitter här och inser hur i dåligt form man är, om jag inte tar tag i det här nu så vill jag inte veta hur jag kommer se ut om några år.


Love me faster than the devil
Butters' Bottom Bitch

Då har man sett Spårlöst vilket var dubbelt så intressant som vanligt då man faktiskt vet vem personen är och gud vad lik han var sin pappa. Nu blir det att fortsätta ta det lugnt med min träningsvärk som inte lagt sig och se mer South Park med min favorit Leopold 'Butters' Stotch.

Close your eyes baby and lend me your finger
Together we walk out as one
No lonely nights, broken promises or fights will
return anymore.Tvdags

Nu ska ja ta det lite lugnt med lite tv, först lite Top model och sen så får ni inte glömma att kolla in efterlyst ikväll då en kille från Piteå är med.

Lovley

Jag har träningsvärk i mina armar idag..mina biceps är helt mördbultade. Om det är ett tecken på att jag har tränat hårt eller för att jag är otränad är frågan. Idag ska vi även lämna tillbaka Mollan, men har varit en underbar helg med den lilla sötnosen. Var ju på promenad igår kväll igen så har varit en lite hurtig helg!


Lovely, you're always lovely
A vision
You were the one
Now I am stuck inside a memory
You forgot about our destiny
You buried me
Didn't you?
Hej alla glada

Har nyss sett solsidan och snart bär det av på promenad ikväll igen, så Molly får lite sällskap av Micke och Boss. Idag var jag tvungen att ta med kameran när vi lekte med Molly så man får lite söta bilder att titta på. Har även tränat idag, få se nu var jag tränade..hmm..bröst och biceps blev det allt och jag känner mig helt slut i armarna och risken är hög att ja kommer ha träningsvärk, var även nyttig och åt kyckling och sallad till middag.
Snarkmaskin

Var helt slut efter mina promenader igår och det var Molly också eftersom hon sov och snarkade utan stopp till 10.00. Har tagit fler bilder på henne jag ska ladda upp bara för att hon är så söt. Idag får vi inte glömma Solsidan och träning på gym. Men vi hörs sen för nu har jag planer för hela dagen nästan.Sådär

Då var man inne i värmen igen och kinderna är smårosa. Nu ska man väl bara ta det lite lugnt och ligga och mysa till lite South Park kanske.
Hej då!

Men nu blir det nog av att fara mot Tuna och gå därifrån, ses längst isvägen!Ny dag nya möjligheter

Idag har jag hela dagen ledig för att spendera med hjärtat. Blir nog att ta en promenad på isvägen och så vidare. Var ute och kasta lite boll med Molly imorse och hon ville aldrig sluta, gud vad denna hund gillar tennisbollar. Otroligt! Hon saknar nog att spela lite tennis då hon hade hur många tennisbollar som helst.Fredag

Nej då var det strax dags för att sluta detta jobbet för dagen och bege mig till nästa, synes på kiosken med Madde!
Byte

Nu är man tillbaka från eftermiddagsfikat, sen har ja ju glömt att berätta för er att jag nu bytt stav i tungan

   
Rädsla vid första ögonkastet

Mollys första möte med blixten
Äntligen

Är Molly här och lika underbar som vanligt. Som tur är hade jag flera tennisbollar hemma som hon genast hittade och tog i munnen. Längtar till imorgon så jag kan spendera hela dagen med promenad och älsklingen.
Molly

I helgen ska faktiskt jag och syrran få storfrämmande, redan ikväll faktiskt. Längtar verkligen till ikväll för hela helgen ska vi få ha vår älskade Molly, gud vad jag saknar henne! Så ska snabbt hem och träna (ska ju försöka få fram träningsfreaket i mig), sen hämta syrran och vidare för att hämta älsklingen såklart!


Älskar dig!
Dag 02 - Min första kärlek

Ja jag vet att ja skulle ha skrivit om de här igår men hann inte det för var och körde ett axelpass på gymmet och sen blev det att äntligen se Änglagård på bio. Men därför skriver jag nu om det.

Min första kärlek

Känns fult att skriva om det nu eftersom det var så länge sen och varade inte så länge. Eller länge sen, snart är det exakt fyra år sedan det tog slut. Visst blev jag ledsen eftersom det var mitt första förhållande men det var väl inte på riktigt nu när man tänker så här i efterhand. Det varade ungefär ett halvår exakt men var ett distansförhållande eftersom han var från Jokkmokk och vi träffades inte så ofta. Att han då för det tillfället var en riktig datanörd och ibland kändes det som att han valde det före så var det ändå kul och spännande just för att det var första gången. Vad mer kan jag skriva? Om hur han är som person och sånt orkar jag inte gå in på, känns för deep, haha. Sen finns det inte så mycket mer att skriva och jag kommer inte heller ihåg direkt mycket för det var ett tag sedan. Men kan sätta in några bilder istället och kan glädja er med att vi fortfarande är kompisar. Ni kanske vill veta namnet på killen också, Adam:
Shopping

Just ja! Jag beställde ju lite nya roliga saker till min piercing i tungan, ska bli roligt! Senare idag så ska jag väl skriva om Dag 02 – Min första kärlek. Vad ja nu kommer hitta på att skriva om det, men blir intressant.Änglagård

Nu har ja sagt hur länge som helst att jag vill se Änglagård på bio, kanske blir det ikväll?You're the voice, try and understand it


We have
The chance to turn the pages over
We can write what we want to write
We gotta make ends meet, before we get much older
Oxe - vädur

Så enligt det nya grejset så ska jag tydligen bytt från oxe till vädur - no way!16.40

Räknar ner tiden! Slutar på 20 minuter och då blir det hemmåt, känner att träningsvärken från gårdagen börjar krypa sig fram och mest i triceps. Men då vet ja ju att jag tränade.Oxen

Vet inte vad alla har fått för dille på facebook om något nytt stjärntecken, måste ha missat något? Har inte berättat om att jag köpt en bok om horoskop och då har jag ju såklart köpt oxen och har börjat läsa den. Det är nästan så att jag blir rädd om hur mycket det faktiskt stämmer in på mig. Det roligaste är att man även kan kolla vilka stjärntecken man passar ihop med och hur förhållandet kommer vara, och vad jag har varit med om så stämmer det också, scary!

Oxens karaktärsdrag: Envis, stolt, beslutsam - stämmer absolut in på mig!
Livsmål: Att uppnå trygghet och ha ett rikt och bekvämt liv - stämmer väl in på dem flesta men även mig.

Men sen är det som står inne i boken är otroligt likt!


Dag 01 – Om mig

Usch vad jobbigt att skriva om sig själv, var ska man börja och vad ska jag skriva? Det är kan ju bli en hel bok om mitt liv, en rätt tråkig självbiografi dock. Jag är i alla fall tjej, suprise! Född den 3 maj 1991 i Sveriges blåsigaste stad, yepp så de här är året då jag fyller 20. Ja jag längtar tills ja inte längre behöver vara beroende av någon som ska köpa ut åt mig på systemet. Men är uppväxt på landet och är en riktig skogshuggare som nu blivit stadsbo för snart ett år sen. Tiden går så fort att det inte känns som om ja bott i Luleå i ett helt år snart. Något mer vet ja inte vad ja ska skriva för att inte få er att somna, kanske ska börja med en kontaktannons ”Singel 19 år söker snygg kille för mysiga hemmakvällar...” Nej det behövs ingen sådan kontaktannons för mig för tillfället, särskilt när ja är bjuden på middag ikväll."Sometimes you just have to be happy for that person.
Even if you're not happy with the situation.
Because sometimes there isn't a damn thing you can do about it."
Ne nu!

Ska jag börja med den här listan som ja skrev för länge sen att jag skulle börja på:

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick
2011-01-17

Mot jobbet!She's the man

Har nyss sett she's the man från 2006. Sett den förut men vi såg den till middagen och tycker fortfarande den är rolig. Att Channing Tatum är med i den och ser riktigt bra ut är bara ett plus. Nu räknar jag ner timmarna till Solsidan som har säsongsstart 20.00 ikväll och efter det blir det gymmet.Oh my!
Uppdatering

Då var man inne i värmen igen efter blåsten och halvt snöstorm ute. I år har vi inte heller varit ute i skogen och huggit nå ved för vi hade redan tillräckligt. Men nu är veden inne i källaren och jag chillar till lite musik och ska snart gå och hjälpa till med lite hemmagjord pizza. Vet att jag håller på att surra om mitt nyttiga liv och så vidare men någon svacka måste man ju få ha, ska förresten sen till gymmet och träna (mitt försvar). Kanske då måste även passa på att säga att jag har lyxat till det med lite choklad i helgen också..Min coola outfit ute när jag kör ved

Lite skillnad kanske?
2011-01-16

Godmorgon! frukosten redan äten och nu blir det ut i snöstormen för lite frisk luft och vedkörning. Ska bara ta på mig nå ordentliga kläder, kommer bli så snygg så..not!Dagens middag

Dagens middag var väldigt god måste jag säga, var kycklingfilé med kvibilleost i och med sallad tillMums!
Pump it up!

Idag har jag varit nyttig åter igen med att träna! Jag tycker jag gör framsteg varje dag och det ger mig lite egoboost!


Mina saker jag fick tidigare i veckan!
Bild nr 2


Kan ladda upp en till i brist på annat, åh vilka bilder! riktigt så man känner vilken pudding man är!
Snygg


Bara för att ladda upp en snygg bild på mig själv.
Twist and shout

Då var det lördag igen och vad ska man hitta på då? fest i Piteå i alla fall men ska ju inte dricka för det skulle förstöra mycket för mitt nyårslöfte. Men man kanske kan fara dit ändå? hmm..

Undra om jag ska leta reda på vår pump så jag kan blåsa upp min pilatesboll igen, var ju ett tag sedan den var uppe. Haha och när jag väl hade den uppe så var det många som trodde det var en leksak och satt och studsade på den som nå retards istället.


Här ser ni ju förresten den rosa piercingen i tungan jag bytt till för er som inte sett den än.
10.01

Sitter nu idag igen och äter fibergröt och kesella. Jag och Jannie sitter nu och diskuterar otroliga tillfälligheter och att ödet spelar oss ett spratt. Ibland undrar man varför dessa saker händer för det känns så liten chans att dem ska hända just samtidigt ungefär.

Ska nog börja utforma kontraktet om nyårslöftet som dem delaktiga ska få skriva på. Måste även fixa bra träningsmusik. Mina spotifylistor hittar ni här!Morning morning

Då har jag vaknat och sitter här framför datorn i väntan på jobbet. Måste fundera ut vilken dag som är den bästa dag för mig att börja träningen på allvar. Någon exakt bästa dag kommer väl aldrig att komma så det är väl bara sparka sig själv i arslet och komma igång när som helst. Men måste säga att jag är vädigt nöjd över mig själv i veckan för har hållt mig till mina tuggummin, till och med när det bjöds på gochoklad på jobbet så tog jag inget. Jag tar steg åt det rätta hållet!
Nu vill jag även börja träna för att få testa på mitt kosttilskott och min rosa shakerburk, ska tas kort på så ni får se!

Frågan är om jag kan bli ett träningsfreak, har jag det tålamodet som behövs eller inte? tamtamtamtaaam! fortsättning följer...

"I'm not completely over you. In fact, I'll never be completely over you.
After all of the hurt and pain that you've caused me, it's sad to say that I'll always love you.
But don't worry, I'm doing just fine without you."
Daddy Dj.

Testade pappa idag ifall han lärt sig att chatta på facebook:
I See You Dancing With Every Girl

Då satt man på jobbet igen och svarar i telefon. Igår kom mitt kosttillskott som jag ska börja med nu till min träning så den var ja tvungen att fara och hämta, sen lite kläder och sånt från Skuris. Sen brumma jag och Nisse mot Willys för att köpa lite kesella och kyckling för en bättre kost för mig som ska hjälpa mig i vägen mot magrutorna. Jag tror många tvivlar på att jag kommer klara det, jag kanske också ska tvivla lite. Men är ju bara några månader tills vi får se om jag klarar det eller inte.

Har även fått veta nu av min kära Jannie att vi kanske ska fotas när vi åker snowboard och så duktig känner jag mig inte och speciellt inte när jag inte åkt nå än i vinter. Nu måste jag ut i backen..NUU!!

Var även med i gårdagens Extra tidning om ni missa det. Fast bara en vimmelbild från juldagen på farmen:
Workout

Nu blir det att fara och träna lite, men ska inte börja överdriva träningen så jag blir less på en gång utan ska gå långsamt framåt. Funderar på att börja simma lite också. Cya!Magsjuka

usch trodde imorse att jag hade fått det igen men jag hoppas jag inte har rätt men det vet ja ju inte än. Ska försöka äta något nu tror jag.

Känner mig faktiskt lite mer och mer taggad för att hålla mitt nyårslöfte, speciellt när det är så många som är med på det så kan ja ju inte backa ut nu. Nej nu måste jag ta tag i det här och bätttra på kroppen inför beach 2011, ska uppdatera er här hur det går.8 Jan

Då har man varit och gått en promenad, inte lika långt som det var tänkt för mina kinder blev helt frusna och vill inte förfrysa dem då dem inte läkt ihop sen nyår än. Nu ska jag väl diska lite hade ja tänkt och bestämma vad det blir för middag innan jag beger mig till kioskbaren och Madde som jag inte träffat på några veckor nu. Cya!


En liten sötnos
I would walk 500 miles

Ut på promenad!
6 Jan

Gud vad duktig jag är som inte festade igår! Istället blev det en massa wiispelande och mys. Nu blir det lite jobb och får se om många ska se the tourist ikväll då det var premiär igår. Min lillebror ska tillbaka till Piteå för att se den och jag funderar på att se den någon dag. Jag lär ju märka om det är mycket folk som handlar godis av mig ikväll. Men vi hörs!


Arga leken..eller? För er uppmärksamhet har mitt sår på kinden blivit bättre i alla fall. Vill inte få något ärr bara.
Upp och hoppa!

Sitter här och käkar en hårdmacka, lite fibergröt och dricker lite C-vitamin. Ja Dennis, det är din fibergröt och nej det är inte speciellt gott..men är enkelt så det duger. Gick hem från jobbet igår också vilket gör mig ännu nyttigare. Vilket jag ska göra idag också. Men kan ju börja med att kolla hur kallt det är först kanske. Nu har Ellenpellen flytt sin kos och kommer vara borta i 4 månader, O my! Får se om hon klarar det och framförallt om jag klarar det, hon är ju som min lilla rådgivare. Men det återstår att se, hoppas hon får det bra där i Indien.


Men ey det är ju dom som jobar på kiosken!
She got that whole place glowing

Nu kollar jag facebook en sväng innan det blir att borsta tänderna och ta ut linserna. Blir att borsta tänderna extra noga ikväll för jag har sett Victoria's Secret Fashion Show..dem är både vackra, snygga, sexiga och helt underbara. Nästan för snygga då dom får vanliga svenssons sitta hemma i soffan dreggla och bli avundsjuka. Kommer inte titta mig i spegeln nå mer ikväll kan jag säga..I'm looking at an angel
And believe me when I say
She got that whole place blowing
Aousch!

Nyår i år var full av överraskningar även dagen före. För att göra en nyfikna kan ni ju få se denna bild och undra vad som hänt..gick och sminka över lite på självaste nyårsafton men inte så mycket. Har visat en bild tidigare men visar den här för det syns bättre och för jag vill ha medlidande förstås!


Jag kanske har blivit en UFC fighter? höhö ne eller så finns det en mer rimlig förklaring..
3 jan 2011

Nu är det redan den tredje dagen på det nya året, tycker det går för fort redan! Frågan är vad jag gör vaken den här tiden? och svaret är faktiskt att jag ska jobba idag igen och imorn. Men eftersom Nisse inte mår så bra just nu utan gråter där nere i garaget så måste jag gå till jobbet. Alternativet är ju lokalbuss, om det nu hade funnits några kontanter någonstans i den här lägenheten, har lyckats skrapat ihop 7 kronor. Vilket innebär att det blir lite surt om jag inte lyckas hitta 3 kronor till...Men och andra sidan är det ett bra sätt att starta mitt nya liv på. Jag gick faktiskt till jobbet igår, credz till mig. Jag ska däremot inte ha några höga förväntningar på år 2011 för då slipper man bli besviken!

Dressed For Success på nyår
Gott nytt år

på er alla! Nu ska jag strax iväg på det första jobbpasset på det nya året. Syns där!


Bild från nyår, dock ser man inte mitt blå/rivmärke på ansiktet lika tydligt på bilden som det egentligen är...