Det är hit man kommer när man kommer hem

Då var jag tillbaka i underbaraste sommarstaden Piteå, även om Lule oftast har mest soltimmar i hela Sverige så blåser det ju nå j*vulst där. Inte för att det är bra väder här just nu, skulle inte förvåna mig om jag har samma otur med den här ledigveckan som med förra, då det regnade nonstop i flera dagar. När ska jag någonsin få ligga och steka i solen i timmar den här sommaren? snacka om otur..

Dagens låt måste ju såklart vara den härHär kommer alla känslorna

Igår kväll var jag nog mest troligt övertrött och hade jättetråkigt. Trodde jag skulle somna direkt jag kom hem från gymmet men så blev det inte, stöka omkring på datorn. Det vill säga facebook och som vanligt så är det inte det roligaste tidsfördrivet utan mer som att jag verkligen inte har något annat att göra och klickar omkring i brist på annat.

I alla fall så gick jag och la mig just efter 23 och nu när jag vaknar och kollar klockan är den 11.15 typ..alltså har jag nästan legat däckad i sängen i 12 timmar. Hade velat steka på en strand idag för att ta igen alla missade soltimmar men blir nog inget av det då det är en halvorkan ute. Istället blir det att fördriva tiden genom att packa en väska för en sväng till Piteå men först träffa Ellen på stan vid 15.

Gud känner så här i efterhand att jag saknat den patetiska känslan av att få skriva vad man gör och ska göra endast för att tro att folk faktiskt är intresserad av att veta, vilket inte många egentligen är.

Snart är det luleåkalaset vilket innebär sluter på sommaren känns det som och det bär av mot kallare årstider och mörker..vill ha längre sommar! Allt är så mycket bättre då, människor är gladare och jag har faktiskt ett jobb då. Sen har man mer känslor överhuvudtaget, känner att jag har massvis med kärlek att dela ut just nu och jag saknar några människor så som mamma och pappa, lillebror, Molly och inte minst av alla "jijjigirl".

Eftersom det var längesen jag skrev i bloggen så får jag lägga upp en egobild åter igen.I'm back on track

Fick ett återfall och här är jag nu tillbaka i skrivandet. Mycket har hänt och är för mycket att gå igenom, även om det inte verkar som att bloggare har någon fritid så måste jag säga att ja, jag har vettigare saker för mig..ibland.

Har i alla fall landat hemma i sängen efter att ha jobbat hela helgen, och då menar jag verkligen hela helgen. 06.00-18.00 både lördag och söndag. Men nu ser jag fram emot en förhoppningsvis solig och varm vecka eftersom jag börjar först 22.00 på fredag. Har redan massor med planer över veckan, kommer bara hinna blinka till och så är jag tillbaka på verket. Inte för att jag ska klaga eftersom jag verkligen trivs där.

Är mycket nöjd över att jag tog mig till gymmet idag efter jobbet men nu sitter jag här och försöker depserat fördriva tiden tills jag däckar. Eller så har jag bara fått nå ryck eftersom jag ska vara med på en fitnessfotografering på torsdag, inte för att det hjälper att börja dampträna nu när jag failat resten av sommaren, men är ju ett önsketänkande.

Får se när jag lyckas göra om designen på bloggen eller om jag ska fuska och ta hjälp av någon.