Pomperipossa

Uppe för att hinna äta lite innan veckans första 16 timmars. Kan också glädja mig åt att min lilla brännskada på fingret verkar ge med sig. Kan även den här veckan räkna bort tre pass från min ursprungliga träning kl 16.00 vilket är som vanligt riktigt tråkigt men vad ska man göra..

Såhär såg mitt finger ut ett tag, det är en brännblåsa och ingen vårta så ni vet! Kände mig som Pomperipossa.
Hej fyllechaffis

Då är man duktig nykter och lite uppiffad för att vara fyllechaffis ikväll, synes ute i dimman!

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Hur ska det gå?

Satan vilken bra väder idag, äntligen efter många moln med skurar. Var och såg jägarna 2 på bio igår och måste säga att den ändå var sevärd och en film man måste se, i alla fall för alla som faktiskt sett första filmen. I torsdags satt jag och tog mig någon cider och åt mat på Allstar med mitt kära skiftlag för att se premiärmatchen för Luleå i år vilket inte var en så bra början, eller bra början i första perioden men sen la dem bara av.

Har dock inte hunnit med så mycket träning i veckan då jag har haft tre 16 timmars på verket, men blev lite i onsdags och igår. Köpte faktiskt nya träningsbyxor igår som jag är mycket nöjd över.

En artist jag nöter just nu är Melissa Horn, verkligen bra!

 

 

Din sol har landat i mitt knä och gått sönder
och våra rader trillar ur och ligger kvar
jag tror vi ljög fast vi sa att det var sant
vi var aldrig kära i varann
det bara kändes likadant
Klipp klipp

Var hos frisören i förrgår förresten.


Blev ingen större skillnad på håret så det var tur att jag bestämde att inte betala.2011-09-09

Då ska man vara med lilla älsklingen i helgen då. Snart bär det av mot SSAB för ett möte innan jobbet.


Utkast: Sept. 8, 2011

Undra hur jag kommer klara av att kasta säckar i gjutlådan idag då jag knappt kan hålla dem uppe, haha. Visst är det skönt att ha lite träningsvärk eftersom då känner man att man gjort något. Eller så känns det dåligt eftersom man inser hur otränad man egentligen är. Hinner inte gymma på inpuls idag, eller hade ju kunnat göra det själv men än har jag inte diciplin till att göra mitt bästa om jag tränar själv. Funderar på att i alla fall gå till jobbet idag för det är torsdag och bendags.

Syns kanske dåligt på bilden men jag började faktiskt få sådana där märken då man sen får förhårdander trots att jag använder handskar. Började svida en del. Men verkar fara bort nu iaf var nog bara för att jag inte tränat ordentligt på ett tag.
2011-09-07

Fyfan vad trött jag är i armarna efter dagens pass på inpuls..fyfan när jag bara skulle sätta mig i bilen och styra..fyfan när jag sträckte mig för att ta mat när vi satt och åt middag. Ne nu blir det att vila resten av kvällen..
Kalle Anka

Sitter man här framför datorn, låtsas chilla. Fundarar på att fara till stan för att hitta nå träningskläder. Behöver nya träningsbyxor då mina gamla blivit lite nötta. Ligger här i soffan och försöker komma på något vettigt att säga men det går inte vidare bra. Kanske bäst att sluta här.

Blir kanske att lägga sig ner och läsa lite Kalle. Borde faktiskt fara och hyra en bok på biblo..
Take Me Home Tonight

Gick bra på gymmet idag och jag börjar inse nu när jag har min egna "personliga tränare" att det är kul. Jag har kul på gymmet, visst det har bara gått två dagar och nu känner jag att jag kommer ha träningsvärk imorn. Men denna gång känns det rätt, inte som i vintras då jag började gå på alla spinningpass osv på Actic.

Har varit barnvakt åt underbara Lava idag, finns det någon bättre unge att vara barnvakt åt? Kan roas med minsta lilla - blir alltså aldrig sur - skriker aldrig - gråter aldrig och har världes största tålamod då det tar drygt 10 minuter för smarta jag att förstå hur bältet till hennes bilstol fungerar.. Kanske bäst jag säger "peppar peppar" nu så inte allt händer nästa gång.

Nu blir det att se filmen "Take Me Home Tonight" och sen sängen. Sweet Dreams assholes!

2011-09-06

God morgon igen! Blev att jag fick rycka in och jobba en extra natt på verket. Måste säga att det var min sämsta prestation som traversförare, något besviken på mig själv och såklart händer det på ett annat lag.

En annan intressant sak för mig att jag aktiverade mitt kort på inpuls igår och var och tränade bröst och triceps. Blir träning ikväll också, nu jävlar ska fettet bort!

En tredje intressant sak är att älsklingen Molly är här, kära kusinen Anna och Prinssesan Lava också. Det är fullt hus, ja förutom nu då. När jag kom hem 6 på morgon orkade jag inte följa med gänget till Piteå. Ligger här återigen och har sovit endast drygt 5 timmar för att ställa om dygnet.

Jag och Lava leker med mobilkameran, andra bilden är helt klart min favorit.

och sen insåg hon hur man tog egobilder, och nu har jag ändå tagit bort över hälften.


God eftermiddag var det va

Ja då har man nyss vaknat för att käka något innan man beger sig till på det blir att se andra filmen av Sagan om Ringen triologin. Inte för att jag kommer hinna se hela men alltid kul att se något då man äter då man är själv hemma.

Inte många som får en sådan här lapp då man kommer hem, eller jag hoppas det är till mig så det inte finns någon annan! haha
Pimp My Ride

Puh! jag tog mig med Nisse hela vägen till Luleå, men satt och var orolig hela vägen då också och med min tur denna vecka tänkte jag nog att jag skulle få stopp där det var en fil på E4:an. Det roliga var att först lyste batterilampan men sen slutade den och den digitala klockan på bilen började funka. Men den visade inte klockan utan den tog tid och började ticka som en tidsinställd bomb..shit vad händer nu? har jag bara den här tiden på mig att köra? Haha nä men det gick bra hela vägen och nu står han här ute redo att hämtas av mina reparationskillar. Egentligen hade jag själv velat vara med så jag någon gång lär mig lite saker. Men antar att det få bli någon annan gång nu när jag måste börja promenera till jobbet för ett 16 timmars pass. Skönt egentligen så jag slipper fördriva tiden med annat och får pengar.

Saker till Nisse:
- Generator
- Spindelled
- Nya vinterdäck
- Sen kom jag på en ny sak en stereo eftersom den jag har spökar och slår på sig själv då bilen inte ens är igång.

Kanske borde anmäla mig till Pimp My Ride på en gång eller?

"Ragge, den har AUTO-REVERSE!"
We Didn't Start The Fire

Ja då har man hunnit vakna och rensa lite lingon så här på morgon, samma sak som man slutade gårdagskvällen med. Rensa lingon känns ju verkligen som ett evighetsgöra, känns aldrig som att hinken blir tom, men nu efter 30 liter så är jag och pappa färdiga med uppdraget. Nu kanske det är dags att ta på sig kläderna och gå ut och träna igen?  Har verkligen nött teoriboken i veckan också, plugga plugga så det sätter sig i ryggmärgen.

Många har ju frågat vad jag fick för idé att köpa motorcykel? Ja men det var väl på tiden att jag bestämde mig för att plocka bort stödhjulen, right? Ne men har funderat på det i 1-2 år och om det fortfarande inte går bort från tankarna ja då är det bara att göra det bästa av situationen och bara göra det. Sen att försöka övertala syrran också är ju det svåra.


Här är ju mina två nytvättade älsklingar, hoppas bara inte Nisse blir svartsjuk. Vilket jag misstänker har hänt då generatorn la av i veckan, så nu behövs det ny generator, byta spindelled och nya vinterdäck. Tur att det då finns människor som ställer upp och hjälper mig med det. Nu skulle folk inte ens känna igen Nisse eftersom han i vintras såg ut som ett råttbo och nu som ny, är tvättat både på in och utsida. Kanske en polering på det här?

Dagens låt är We Didn't Start The Fire med Billy Joel som jag har haft i skallen hela veckan pga att jag såg ett avsnitt Two and a half men..