Brunch
Adidas nr 2.

Fick ju veta för ett tag sedan att jag pronerar med fötterna inåt då jag går. Tog tag i det genom att köpa nya joggingskor med pronationsstöd. Har även nu köpt vanliga skor och en sula till dom. Valde även att köpa lite bättre och inte några typiska tygskor utan stöd. Efter som pronationsproblem kan leda till knäskador så måste jag verkligen fixa till det här!
Dags att klippa luggen kanske?
Adidas

Nya joggingskor
Grattis mamma!

Mamma fyller år, näsblod och ny body-tidning!
Ändrade planer

Trots att jag var sugen på att träna blev det ändrat. Lovar att det var för att jag låg ute i solen och skrev att ja trodde det skulle gå bra idag. Nä blir istället att jobba 16 timmars. Väldigt blandade känslor den här gången. Får dåligt samvete om ja tackar nej..men vill även passa på att vara ute när det är sånt här väder..och så ville jag åter igen, träna..
Sunshine

Har varit lite träningsprat här senaste tiden. Det för att det är inte lika kul att prata om rehab-träning. Men måste väl säga att det går bättre än vad jag trodde och jag har ju redan fått börja träna axeln och överkroppen igen, har dock nästan inga vikter på. Har även fått tid på Helex/Sensia men en som ska vara lite av en expert på knäskador. Ja, jag känner mig som en trasdocka och har brutit ihop en gång eller två över det. Men med det besöket hoppas jag på att äntligen efter 7 års tid få veta vad det är för fel på mina knän. Har varit hos sjukgymnaster och röntgen tidigare men har inte gett något svar. Att jag ska träna upp dem..men nu har jag tränat i ett år utan större uppehåll och knät "vred" sig ändå..så nu är ja arg!!

Aja bröst och axlar idag innan jobbet, känns som att det kommer gå bra. Ska försöka hitta tillbaka gnistan även om jag inte får träna alla övningar än.
Sol

Försökt steka lite i solen idag
If you are good, God will reward you, if you are bad, God will punish you, but if you are really bad, Satan will reward you...
Love is just a kiss away

Var på Nolia idag igen. Denna gång med Amanda och Aina, triple A.
Gårdagens outfit
Back on track

Var ju till sjukgymnasten i måndags. Var bättre nyheter än vad ja förväntat mig. Fick några nya övningar men även att ja kunde börja träna överkroppen igen. Dock helst maskiner till en början och helst inte hantlar. Men bättre än inget så jag är nöjd. Försökte ta en formbild men visades att jag inte var så bra på det.