Glaaaaad

Mycket glad men även förvirrad människa är jag idag. Galet!

Aja bilder från idag med lite släkt och sötaste ungen i världen, Lava!
Doktor kosmos

Måste nyss ha hört en av dom sämsta låtarna jag någonsin hört eller får den ens kallas för låt..huvva. Doktor Kosmos - Tunnelbanan.
Project Runway

Haft fullt upp i helgen men har tagit massa bilder jag tänkte lägga upp då jag är på datorn nästa gång. Nu laddar jag upp för en photosession så här dagen efter..får se hur det går!

Har dock några bilder på mobilen ni kan få kika på:
Natti

Hemma efter kvällens bravader. Säger godnatt då jag nu däckar efter att ha varit vaken 21 h..
I'm your motherfuckin conscience

Äntligen helg! Hunnit med ett hårdpass på gymmet efter jobbet. Måste erkänna att jag är nöjdare än någonsin hur bra det går och att man märker skillnad, en liten kick i vardagen sådär.

Nu känner jag bara lugnet och funderar på om man nyktert ska fara förbi en fest ikväll, leka lite vimmelfotograf med min halvt nyinköpta blixt.

En bild på sparkcykeln Rolle märkt på jobbet. Hade först inte samvete att säga att han skrev "worth" fel men sen var jag tvungen och sa det medans ja brast ut i skratt. Dom är för gulliga ibland.
God forgotten the common people like you

Då har jag nyss kommit hem från en föreläsning om axlar och nacke på Inpuls. Men var jag tydligen en av dem få som hade missat att det var praktiska övningar så jag kom dit med tajta jeans och min "Tjenare mannen"tröja. Som tur var det inte några intensiva övningar.

Mer har inte hänt förutom att jag har haft mi.n första lediga dag för den här veckan. Känns tomt då man inte tränar någon dag. Får tänka att kroppen behöver vila för att kunna bygga upp musklerna..

Ett tips: Far aldrig och handla på mitt på dagarna, vid 14 och absolut inte på Coop på Örnäset. Gud var kryper alla pensionärer fram från? Står där dom och snackar skit i klungor om "dagens ungdomar.." och tar en evighet i kassan då dem småpratar istället för att betala och frågade vad det kostade minst 2 gånger.

Ännu en bild från min senaste fotografering:
Grattis

Måste väl säga grattis till Victoria och Daniel som fått en prinsessa nu.
Just me, myself and I

En väldigt mördbultad tjej som skriver nu sista inlägget för dagen innan jag kryper ner i sängen för att varva ner. Blev lite omvänt i mitt schema idag men är nog inte så intressant att lyssna på. Kämpade dock hört på indoor walking passet efter jobbet idag. Skippade all annan träning då det är lättare att säga var jag inte har träningsvärk. Nu blir nästa gympass på fredag och så lägger vi till ett på lördag också! Nu ska det ta tags i ny och personligare design här på bloggen.

Kan inte hålla mig så slänger upp en bild från senaste poträttsessionen jag var på med Håkan:
I.w

Idag är det lättare att säga var jag inte har träningsvärk..haha dom i omklädningsrummet frågade om jag hade ont i ryggen imorse då jag böjde mig väldigt stelt för att ta upp saker från golvet. Ja! Jag känner mig åter igen som en ej aktiv pensionär och har värk överallt. Blir nog att ta vilodagen idag istället, eller i alla fall gå på i.w och hoppas ja går bort träningsvärken i låren (vilket inte kommer funka) men måste nog ställa in gymtiden.

Notis: I Sverige återvinner vi 154 185 ton elskrot. Vi är bäst i världen på att återvinna elskrot och ligger långt över EU:s krav på att varje invånare ska slänga minst 4 kilo varje år.
– Så länge vi lägger de förbrukade varorna på rätt ställe när vi inte vill ha dem så är det i sig inget problem att konsumtionen är hög för då kan det materialåtervinnas. Tittar man på de 177 000 hårföner som återvanns, så kan det bli 3 miljoner mobilskal.

Det fick jag reda på då jag lyssnade på P3 igår.
Luleåå!

Kommer nyss efter att ha hälsat på grabbarna på friskvårds då dem hade fullt upp med pokerspel och hockey. När jag klev ut ut bilen så märkte ja även att träningsvärken i benen kommer krypande men morgondagen är fullspäckad. Först jobb, sen en dejt med Sofia på Friends, efter det blir det ett Indoor-Walking pass på Inpuls med Marcus och Pelle. Sen beroende på hur mina lår mår så blir det ett pass på friskvårds med Patrik. Som sagt blir vilodagen först på torsdag!

Glad tjej då en tidning har trillat ner i brevinkastet:
What Doesn't Kill You

Tjenare, läget?

Allt är bara bra med mig trots att jag har träningsvärk i ländryggen, huvva. Marklyften tar bra vilket då innebär lyckad träning. Var med P igår och tränade, blev även ett pass idag och kommer bli imorn också. Vilodag på torsdag först men nog ska jag klara av det! Är nöjd då jag får höra från folk att det märks skillnad, me like! Syrran snorar dock fortfarande så lite besviken då man inte kan slita med henne på träning. Hon saknas till och med av folket på friskvårds som undrar var hon håller hus.

Hyfsat trött nu men funderar på att fara och hälsa på några lag3:are i VIP-rummet för att prata loss sig lite men mina favoriter! Nu väntar syrran på datorn, måste fixa en egen!

Har lagt till ny musik i min MIX-lista på spotify så kolla in den vettja!

Ska inte säga att det är "senaste nytt" som dem gör på Rix Fm men den är bra:

What Doesn't Kill You - Kelly Clarkson

You know the bed feels warmer
Sleeping here alone
You know I dream in colour
And do the things I want

You think you got the best of me
Think you had the last laugh
Bet you think that everything good is gone
Think you left me broken down
Think that I'd come running back
Baby you don't know me, cause you're dead wrong

What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over cause you're gone

What doesn't kill you makes you stronger, stronger
Just me, myself and I
What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone

You heard that I was starting over with someone new
They told you I was moving on over you

You didn't think that I'd come back
I'd come back swinging
You tried to break me, but you see

What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over cause you're gone

What doesn't kill you makes you stronger, stronger
Just me, myself and I
What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone

Thanks to you I got a new thing started
Thanks to you I'm not the broken hearted
Thanks to you I'm finally thinking bout me
You know in the end the day you left was just my beginning
In the end...

What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over cause you're gone

What doesn't kill you makes you stronger, stronger
Just me, myself and I
What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm aloneSkärpning!

Nu måste ja ta och börja plugga, men fick godkänt på 12/15 frågor ja nyss svarade på!
P3

Nöjd tjej som äntligen lyckas få in P3 i mina radiokåpor på jobbet, it's a halleluja moment for real..slipper äntligen Rix Fm och Mix Megapol.
I thought that things like this get better with time. But I still need you, why is that?

Jag kom precis upp för lägenhetstrapporna. Såhär hårt har jag inte tränat mina ben på länge. Blev rygg, biceps och ben idag. Kommer jag ens kunna stiga upp ur sängen imorn kl 5 på morgonen, det återstår att se. Nu måste jag bara ta och bestämma lite dagar för att få in bra med cardioövningar. Mitt kort på Inpuls går ut snart, kommer sakna det stället..dock känns "sorgen" inte lika stor då jag faktiskt redan tappat min favvo-teamMate där..

Världens bästa syster fyller 22 år idag och måste med dåligt samvete säga att jag dryckt i mig onyttigheter. Men jag har straffats för det då jag efteråt höll mig från att inte försöka spy. Huvva..

Har idag även inhandlat den omtalade MCT-oljan idag på Acctive så ska bli spännande att testa. Älskar testa nya grejer och se hur man reagerar. Mina händer mår dock inte så bra. Får tänka positivt med att det säkert skulle se ännu jävligare ut utan handskar. Sen är det säkert värre för mig med babyhullshänder..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1683794/images/2012/pic_190420445.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1683794/images/2012/pic_190420445.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1683794/images/2012/pic_190420445.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1683794/images/2012/pic_190420445.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1683794/images/2012/pic_190420445.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1683794/images/2012/pic_190420445.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1683794/images/2012/pic_190420445.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1683794/images/2012/pic_190420445.jpg" class="image">
The Office

Snart dags för veckans avsnitt av kontoret. Kanske måste börja se The Office för det är tydligen inte i närheten lika bra. Men kan väl inte säga att jag är förvånad över det. The Office väntar även på mig i min externa hårddisk. Aja en promenad innan söndagsmys med te och osaltade nötter. Mössan på!
Sunday

Då har jag äntligen vaknat för att ta vara på den här söndagen. Önskade bara att vädret hade kunnt motsvara förra söndagen men sådan tur har man inte. Varit duktig och plockat upp alla kläder jag lyckas få på golvet, igen! Kollat så det ser helt okej ut i garderoben och det gör det, men noterade att bland mina byxor finns det nu seriöst fler mjukis och träningsbyxor än jeans. Hur ofta använder jag jeans nu för tiden, shit vad jag skämt bort mig med mina mjukisar.

Nej slutskrivet för nu börjar min mage kurra. Blir att göra min klassiker som jag gjort hela veckan till min frunch!

Fibergröt, Omega-3 och C-vitamin, classic!
Dagen i bilder

I can't find the words

Träningsvärken jag har i mina axlar idag är inte nådig. Jag är i det skicket då mina axlar knappt orkar lyfta mina armar. Som sagt jag gör det inte i onödan i alla fall. Hundarna kommer få veta att dom lever ifall dom drar mycket på dagens promenad jag tänkte ta med Jacke idag. Sen var det ju så att det var tänkt att simma idag men då Actic har öppet hus idag tror jag nog det kan vara lite kaos där..


Bra låt:

Closer - Frida Amundsen

It's getting late
I'm wide awake
And my mind is raising again
I can't find the words
They all seem wrong
Like the meaning is lost in translation

I have always been in love with you,
But,
You are unable to see that
I have felt this way, every night and day
Wishing that you would just come
A little closer
Come a little closer
Come a little closer
Closer to me
Come a little closer
Come a little closer
Come closer, closer to me

You must be blind

Believe me I have tried
But nothing I do gets you to see me
How do you feel
I need to know
'Cause my heart just wants to scream it

I have always been in love with you,
But,
You are unable to see that
I have felt this way, every night and day
Wishing that you would just come
A little closer
Come a little closer
Come a little closer
Closer to me
Come a little closer
Come a little closer
Come closer, closer to me

(Nej jag är inte kär i någon utan tycker bara låten är bra)
Gokväll dagboken

Efter en riktig hurtig fredag, med nästan två timmar spenderade på gymmet för att gå igenom ett nytt koncept med Patrik. Tog riktigt bra och det känns i mina axlar nu. Efter det så blev det en promenad med mina favoritbrudar och Jacke runt isvägen. Min premiärtur där för i år och jag fick testa på mina spikskor som var riktigt sköna! Imorn tänkte jag fara förbi pontus och ta några simlängder och inviga min baddräkt, gillade inte att simma i bikini. En mycket hurtig helg kommer det bli och jag känner mig i bättre form än någonsin. Får bara hoppas syrran blir frisk snart så vi kan flänga runt på gymmet igen.

Over and out!

I have a confession to make:

Råkade shoppa lite idag på Acctive då jag var med syrran på stan. Men vart hälsosamma grejer, så som nya träningskläder. Riktigt snygga!

Hälsa & Skönhet -99

Ny dag och nya möjligheter. Sovit väldigt dåligt inatt och vaknat flera gånger av någon anledning. Vaknade sist kl 06 vet inte om det var för att ja trodde att jag var tvungen att bege mig till jobbet. Gick i alla fall upp då men endast för att gå ut med hundarna en sväng och ge dem frukost. Molly blev glad och ivrig men Zelda är något med mänsklig med hennes något mer morgontrötta humör. Är bara för mig att käka frukost och tagga upp för Friskvårdscenter med Patrik.

Blir att käka mig fibergröt och bli lika stark som Bamse, så kanske tar med en skvätt honung till. Har förresten fått mina poträttbilder nu och dom kommer läggas upp så snart jag fått bloggen tillfixad för nu är jag verkligen spyless på att ha en sån här tråkig design.

Är en träningstidning gammal om den ser ut sähär och diskuterar baddräktsmode?

Eller när dem här personerna utsågs till Sveriges vackraste:

När jag sen hittade ett årtal så var det -99 men tyckte det inte lät så gammalt. Men jag var ju ändå bara 8 år. Tiden rullar fram för fort!!
Kvällens Update

Hyfsat händelserik kväll eftersom jag befunnit mig på jobbet med arbetskamraterna och producerat panel i sin vanliga ordning. Dagen annars har inte heller varit så fylld med spektakulära saker. Det enda var att jag var på bodypump med mitt ex..till skiftlag på friskvårds. Starkt jobbat av mig som fortfarande hade träningsvärk i ryggen efter tisdagens marklyft och träningsvärk i magen även. Men jag tog mig igenom passet. Den stora frågan är hur det kommer gå för mig imorn då jag ska testa träna med Patrik. Se om han har några bra tips på övningar osv. Han tjatar nå om att köra efter "Rytters bok" vad det nu är, tydligen 4 set och 12 reps på varje övning. Aja blir kul och se om man pallar det. Även hoppas jag på att inte vara slut i muskelgrupperna vi ska köra imorn.

Efter ett bodypump pass blev det Malmen i sin vanliga ordning, hade hoppats på plättar och grädde innerst inne eftersom det inte blir så ofta jag äter det nu för tiden..med inte så ofta menar jag aldrig. Men det fanns inte på denna klassiska onsdag utan fick bli raggmunkar. Fick även sällskap av Mr. Haraldson att fördriva dötiden tills jag började jobba, thank you!

Försökte idag få några på spontan filmkväll eller liknande, men verkar bara vara jag som inte jobbar imorn. Verkligen tråkigt. Fast om jag tänker på mig själv hade jag nog inte varit så på om jag skulle upp för att jobba eller skriva en rapport imorn. Trist..verkligen trist..nä får ta och borsta tänderna och sätta på vännerna som aldrig sviker, hur tragiskt det än låter så blir det något Gossip Girl avsnitt för att sen sova och ladda upp för morgondagen som troligtvis blir mer händelserik än idag.

image description


Skada mig även på jobbet ikväll..satan vad det kan svida då skinnet på hälen skrapas upp...aj!Mer komplimanger åt folket!

Just ja förutom allt negativt ja skriver på bloggen, vilket är enklast. Att klaga på saker så har jag ju glömt att jag fått beröm och komplimanger av människor jag inte känner på gymmet. Första gången hände innan nyår faktiskt då en tjej på Inpuls ursäktade sig i omklädningsrummet och frågade hur jag tränade. Eftersom hon tyckte jag såg bra ut! Nöjd jag blev då! Sedan idag efter bodypumpen frågade en kvinna om jag går ofta eftersom jag såg stark ut för hon hade sett att jag lastat på lite mer. Verkligen kul att höra från folk så man håller gnistan i topp!
True story

Haha, hyfsat patetiskt men stämmer ibland:
Vilodag

Idag blir det verkligen en 100%ig vilodag! Förutom att jag har en 12timmars arbetsdag. Men är fri från träning i alla fall. Skönt eftersom jag har träningsvärk i ländryggen från gårdagens marklyft och även i triceps från i förrgår..småointressant inlägg va?!
Underbaraste!

Tänkte inte skriva nå mer inlägg för idag men fick bli ett till eftersom jag har faktiskt inte ens nämnt att det är alla hjärtansdag och har inte skickat någon gullig hälsning till någon. Brukar inte vara jag eftersom jag brukar skicka till alla i telefonboken men idag dissade jag allt som hade med gulliga saker att göra, skönt det. Men i alla fall så blev jag lite gladare då jag kom hem och stötte på det här:

Tack underbaraste!
Tummen upp

För den här gulliga skylten som Coop hängt upp ovanför där dom är ekologiska produkter.
Grötrecept

Gosh! så här mätt till frukost har jag inte varit på länge. Var förbi affären igår efter jag slutade 22.00, tur att mataffärerna har öppet till 23.00, halleluja! Var runt och letade efter rågflingor, psylliumfrön, sojamjölk och fiberhavregryn men kände mig lite stressad eftersom jag inte hade all tid i världen på mig och jag ville ju inte vara den sista ut ur affären för den delen heller. Jag har alltså ätit gröt för första gången på länge och den var verkligen mättande! Fick åter igen tipset av Accitve North så tänkte dela med mig med er: (vet inte varför denna text blev fet)

 

"Alla gör vi olika och jag har provat det mesta men har fastnat för att mixa 1/3 rågflingor med 2/3 fiberberikade havregryn. Till detta kan man även ha i kruskakli, krossade linfrön eller/och psylliumfrön. En del väljer att koka med äggvita för att få i sig proteinet. Jag tycker personligen inte om den smaken. Om man vill kan man ha i proteinpulvret i gröten för smak/protein alt ha proteinet vid sidan om. Jag har gärna sojamjölk osötad till, den blir gräddig när den värms av gröten och innehåller lite kcal och kolhydrater. Lågkalori sylt finns i goda smaker att ha på eller så kan du göra min personliga favvis: massa kanel, skivad banan och sojamjölk ;)"

 

Nu blir det snabbt iväg till Friskvårdscentret och se om Jacob har någon styrka i rygg och biceps! Ciao Bella!
Valentine's Day

Just ja, har ju nästan förträngt att det är årets romantiska dag imorn? Varför blev jag då påmind? Jo för syrran nämnde det imorse, jag har läst om det och jag fick nyss ett sms av TELIA. Jag har inte hittat nån Prince Charming dom Carrie Bradshaw säger.

Nej morgondagen för mig kommer sysselsättas med allt förutom romantiska saker. Morgonpromenad och gym med heavy metal i lurarna och sedan jobba! Allt för att tänka på annat!

Lyckades nyss välta lite isolering som jag var tvungen att plocka upp. Ps. Låt er ej ryckas med i musiken då ni har på er radiohårselkåpor. Som tur är kom jag på mig själv ingen annan hörde.
Dagens outfit

Dagens outfit: Plannja arbetsplats byxor, Plannja fleecejacka, stålhätte kängor och hörselkåpor med radio. Yey jag slipper använda overall nå mer!
Hallå dagboken!

Träning på friskvårds idag! Bröst och triceps hade jag väl tänkt skramla ihop energi till. En omelett fick starta dagens förbränning och känner mig väldigt pigg. Vaknade en timme före klockan ringde, love it! Slapp höra det otäcka ljudet.

Klädesplagg man ej kan få för mycket av, hoodtröjor. Eller det här räknas väl mer som en ziphood? Jaja den är svinsnygg och überskön!

(hoppas ej Henrik ser bilden för i bakgrunden sker det något förbjudet)
Afropowerdance

Efter ett mindre pass på gymmet med Michaela och Jenny så tog jag mig i kragen och testade på afropowerdance, roligare än vad jag trodde. Något primitivt vilket kanske passar mig bättre och är svårare att göra "fel". Var riktigt tung och man fick upp flåset. Kanske blir fler gånger!? Vi har även bestämt oss för att börja gå på yoga! Skulle inte sitta fel för min stela kropp.

Dagens stora nyhet: Jag gjorde 6 dips idag!!! Skojjar du!? jag klarade bara 3 stycken förra veckan. Framsteg! Hela kroppen är fylld av ett glädjerus. Kanske kommer från afrodansen också eftersom det ska frigöra endorfiner i kroppen som då är kroppens "gjädjehormon".

Snart kommer ni få se mina snowboardbilder som kommer läggas upp här! Yippie! Bara porträtt så nej ni kommer inte få se mig hoppa och ramla.


Snickerskaka

Blev en sen kväll igår, kom hem kanske vid kl 04?! Men har nu sett Mästerkatten! och The Shining som tydligen är en klassiker som man måste ha sett så då kan jag dra ett streck över det på min Bucket list. Då är väl dem som Braveheart, Pulp fiction och Kill Bill osv. Perfekt väder ute, kanske blir långpromenad med älsklingarna runt isen för att få komma ut och fota lite också.

Igår gjorde jag även en nyttig snickerskaka med proteinpulver förstås. Proteinpulver med chokladsmak, osötat jordnötssmör och lite havregryn. Fick tipset från gruppen Acctive North. Var som inget exakt recept utan jag öste på av allt så att det skulle bli bra för att passa min form. Men tipset var att smaka på smeten innan. Visst erkänner väl här att man inte får någon sockerkick eller liknande men det var helt klart godkänd för att vara nyttig! Jag använde mitt Double Pro men hon som tipsade om det använde 3 Phase Protein.

Försöker få med någon på en promenad längst isvägen idag, verkar dock vara svårare än man tror.
I heard that your dreams came true. Guess she gave you things I didn't give to you.

Då har jag nog städat klart för den här dagen, förutom att tvätta klart då. Tror att jag ska och hälsa på syrran som arbetar lite inne i stan idag. Sen blir det en lugn kväll, planera vad som ska ätas till middag och sen fara till en kär vän för lite filmtittande och imorgon kanske jag ska våga bege mig på afropowerdance med Michaela, kanske bra för att få utlopp för ens aggressioner och känslor. Eller har ju faktiskt bokat in det passet imorn och jag är väl inte den som skulle svika en vän genom att helt plötsligt inte dyka upp för att mina nerver inte pallar det..eller? Nej skärpning nu, jag har ju faktiskt tagit mig själv på ett Shábaam pass.Kärlek!
it’s a beautiful world

Lördag, underara lördag som är skapad för att städa! Eller så inte..men om man är ett monster på att stöka ner så får man skylla sig själv. Även att man gör det en gång per månad trots att man knappt kan gå i rummet. Tänkte lägga upp en före och efterbild. I alla fall en efterbild för jag skäms verkligen hur det ser ut nu. Ifall en före städnings bild kommer upp så kommer känsliga tittare varnas före. Idag blir det som sagt 100% vilodag förutom all städning, tvättning osv. Men vad ska jag då göra egentligen? Ska absolut inte dricka och gå ut för nu har mitt ultranyttiga liv börjat. Kanske bäst jag börjar städa klart nu och ser om det ens finns tid över till något annat? Kanske far och tar en simtur och inviger min nya baddräkt eller far in och kör lite cardio på gymmet, you never know! PEACE!

Om ni vill bli glad på morgonen ska ni lyssna på den här låten, mysig!

It’s a beautiful world -Colin Hay

My my my it’s a beautiful world
I like swimming in the sea
I like to go out beyond the white breakers
Where a man can still be free (or a woman if you are one)
I like swimming in the sea.

My my my it’s a beautiful world

I like drinking Irish tea
With a little bit of lapsang souchong
I like making my own tea.

My my my it’s a beautiful world

I like driving in my car
Roll the top down sometimes I travel quite far
Drive to the ocean stare up at the stars
I like driving in my car

All around is anger automatic guns

It’s death in large numbers no respect for women or our little ones
I tried talking to Jesus but He just put me on hold
Said He’d been swamped by calls this week
And He couldn’t shake His cold

And still this emptiness persists

Perhaps this is as good as it gets
When you’ve given up the drink and those nasty cigarettes
Now I leave the party early at least with no regrets
I watch the sun as it comes up I watch it as it sets
Yeah this is as good as it gets.

My my my it’s a beautiful world

I like sleeping with Marie
She is one sexy girl full of mystery
She says she doesn’t love me but she likes my company
For now that’s good enough for me

God morgon

Har ett problem just nu. Vill inte ens testa kliva upp ur sängen då jag redan nu känner av träningsvärken i låren..men bara det att jag är sjukt pissnödig, gosh! Så måste klara att sätta mig ner på toalettstolen också. Vilka problem man har, ska aldrig fuska med att skippa min träningsdag för ben nå mer. Jag lovar!!
Gullig bild
I just dont think I'll ever get over you

Tjenare gänget! Annica här, vem annars liksom. Kändes att jag inte tränat mina ben på ett tag på grund av förkylningen och jag erkänner..lite fuskande. Men som allt annat så måste dem också trimmas i toppform till sommaren.

Var som sagt på den där kostföreläsning och måste rätta mig från mitt förra inlägg och säga lite smått besviken att Grape ej var med denna gång. Men dem andra personliga tränarna från Inpuls var dem även mycket intressanta och ska kolla in enas hemsida, pettertraning.se. Blev även nyfiken på den nya livstilsdieten LCHQ - Low Carb High Quality. Ska ta upp lite intressanta grejer jag fick veta senare.

Har faktiskt handlat lite idag, var sugen på att börja använda tights igen för att variera mina träningskläder så var förbi Stadium Outley och hittade ett par kortare från Rönnisch. Men var inte därför jag for dit utan jag for för att leta efter en baddräkt och det hittade jag också till ett mycket bra pris. Märkte då jag tog mig och simmade igår att det var mycket givande och något jag kommer gilla ännu mer efter ett tag. Det var i alla fall inte skönt att simma i bikini då bikinitoppen var väldigt jobbig och tjorvig. Vet dock inte sist jag haft på min baddräkt men det blir bra! Ska ju inte på modevisning direkt.

Försöker dra en pose för att visa upp mina nya tights!

Bra låt:

I just dont think I'll ever get over you - Colin Hay

I drink good coffee every morning
It comes from a place thats far away
And when I'm done I feel like talking
Without you here there is less to say

Don't want you thinking I'm unhappy
What is closer to the truth
Is that if I lived till I was a hundred and two
I just dont think I'll ever get over you

I'm no longer moved to drink strong whiskey
I shook the hand of time and I knew
that if I lived till I could no longer climb my stairs
I just dont think I'll ever get over you

Your face it dances and it haunts me
your laughter is still ringing in my ears
I still find peices of your prescence here
even after all these years

I don't want you thinking that i dont get asked to dinner
cause I'm here to say that I sometimes do
and even though I may soon feel the touch of love
I just dont think I'll ever get over you

if I live till I was a hundred and two
I just dont think I'll ever get over you

 
Workout

Listorna lag lyssnar på då jag tränar hittar ni här (som Ragnar hjälpt mig att hitta massa Heavy metal) och här.(som jag gjort själv) För nu ska jag iväg och pressa benen och lite mage! Efterdet ska jag på en kostföreläsning som dem personliga tränarna håller på Inpuls, så bland annat Lisbeth Grape tror jag!

image description


Someone like you

Tjenare det är jag. Ja det är jag igen trots att jag nyss uppdaterat (det var dock på iphååånen) Nu sitter jag här och väntar på att mina kycklingfilér ska tina, orkar inte tina dem i micorn, heh! Har ätit middag men måste fixa någon matback till morgondagen och för fredagen så två stora fläskiga kycklingfilér väntar på att tillagade, fast så stora räcker till fler än två mattillfällen för mig.

Sitter även här och har ont i min högra hand. Träningsskada kan jag skylla på eftersom jag fick den av mina 500 meter bröstsim idag. Tydligen kan man få ont av vattenmotståndet då man inte simmat på ett tag och jag kan ärligt inte komma ihåg när jag sist simmade så tror jag spände händerna lite mycket också. 500 meter kanske inte låter så mycket men var 20 längder och tog 20 minuter. På min vilodag till och med! Känns att det bra träning för hela kroppen för kände av från min ryggträning igår. Har för er som är intresserade så har jag gått tillbaka till att köra fler än en muskelgrupp per dag, trivdes mer med det så igår blev det rygg, biceps. Imorgon ben och mage. Får sluta slarva och missa mina bendagar då det är faktiskt det jag måste träna upp mest pga mitt knä. Nu har alltså SSAB-klassikern börjat. Nästa gång är det skidor som gäller måste låna ett par för har inga egna.

Är även nöjd för att jag var och handlade och gick bara förbi godishyllorna trots att jag var hungrig. Är nöjd för varje gång det händer och det händer till 99% nu! Nu j*klar ska det bli beach 2012!!

Ops blev en Cola Zero i alla fall..

Har nu börjat nöta den här låten tack vara Jannie och Michaela, men har ju som "sparat" den tills nu då:

Someone Like You - Adele

I heard that you're settled down
That you found a girl and you're married now.
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you.

Old friend, why are you so shy?
Ain't like you to hold back or hide from the light.

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, "
Yeah

You know how the time flies
Only yesterday was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise of our glory days

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I'd hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."
Yeah

Nothing compares
No worries or cares
Regrets and mistakes
They are memories made.
Who would have known how bittersweet this would taste?

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,"
Mini keso

Kommer just hem från affären då jag la märke till en sak angående keso. Mamma har lärt oss att det är viktigt att kolla jämförspris och oftast brukar det ju vara billigare att ta en större förpackning av samma vara. Därför var jag nyfiken att kolla hur mycket man tjänade på att ta en stor förpackning med minikeso istället för en liten, men det måste ha varit nå fel för detta fick jag se då. En liten minikeso var billigare än en stor. Men av den vanliga keson var det som det borde vara.
Bra verklighetsuppfattning

Nu måste ju denna snubbe ha mycket koll på omvärlden! När kollade han sist vad en normal svensk hade som årsinkomst. Lånade bilden av Maria B
Sports Fashion

Den stora besvikelsen som uppstår då jag ska träna rygg idag och inser att det börjat göra ont i halsen igen, förbannat! Dags för en liten kur igen då..Körde rygg och biceps idag och skippade konditionsträning när jag kände av i halsen.

Dock en rolig sak är att jag hade en middagsdejt på Friends By Bo med Sofia! Äntligen fick vi till en tid att träffas och vi lyckades prata bort 2 timmar som bara flög förbi. Kommer göras fler gånger eftersom annars träffas vi bara ute nån gång då och då nu för tiden eftersom ute på krogen är man ju ingen höjdare på att vara.

Sen har jag tänkt på hur många som verkligen har börjat träna och tagit tag i sin träning nu 2012, otroligt! Läser överallt hur folk är på gymmet här och där. Vilket förstås är jättebra och jag hoppas att det håller i sig för alla.

För ni som missat så har ju Gina Tricot följt på H&M's smarta idé och börjat sälja träningskläder för dem som vill ha snygga träningskläder men vill inte lägga ner lika mycket pengar som andra råkar göra *host*. Har även kollat in Nelly.com och dem har även dem assnygga linnen osv. Ni hittar Nellys Sport Fashion här. En dålig sak är att jag såg att både H&M och Gina Tricot säljer en kepsar bland sina träningskläder nu, nej! Är ju bara jag som är tjej och använder det just nu och det känns bra så!

Dock har jag hittat något som inte alls kommer någonstans från dem ställena utan från Better Bodies..ett par rosalila byxor som jag vill ha!!


Mums!
Tjenare bloggen!

Hemma efter helt seriöst 2 timmar på gymmet. Tog bussen eftersom jag haft tillräckligt med bilbekymmer idag så mitt humör efter jobbet var ej på topp. Så irriterad att jag skottade nästan hela gården bara på grund av min tjurighet och ångorna som kokade. Aja får se det som träning i alla fall. Idag tog jag mig själv till gymmet för ett bröstpass, mycket stolt över mig själv. Måste väl erkänna att det är lite tråkigare och mindre effektivt då jag inte vågade ta ut mig på samma sätt då man inte har någon som kan passa bakom en då man kör bänk, man vågar inte ta ut alla krafterna om man inte är säker på att man får upp den sen. Efter några övningar bröst så mötte jag upp Michalea för att äntligen testa på indoor walking. Eeh det tog riktigt bra alltså! Fler sådana pass kommer ske, som vi har bestämt nu kommer vi köra det en gång i veckan. Efter 45 minuter svettande så såg jag att bussen inte gick på ett bra tag så hängde på Michaela med lite magövningar tills bussen skulle gå. Höll nästan på att glömma bort den så var i slutändan tvungen att halvt springa dit. Men visade sig att jag ändå fick stå och vänta i 5 minuter, heh!

När ska jag då börja med mina morgonpromenader? Snart då det blir lite varmare förhoppningsvis. Funderar på att börja gå till jobbet om vädret är hyfsat bra.

Bra gjort idag: Ätit lax, keso och sallad! Allt för att lära sig äta fisk och tycka det är hyfsat gott. Var gode gott då jag kryddade med lite dill. Jag och syrran rev sönder Maxrabatterna som kom med posten, score till oss!

Mindre bra gjort: Tänkte in alls på miljön utan slog på duschen ett tag innan jag klev in för att få upp värmen riktigt, men skönt var det! Lyckas glömma mina Omega-3. Skulle aldrig skrivit på bloggen att jag var duktig på att ta dem för nu verkar jag ha blivit senil.

if you love someone set them free

Då har jag varit och kollat min lungkapacitet och den låg väl på det normala. 4.2 men skulle helst ha blåst 4.6 tydligen. Aja mer kondition bättrar säkert på det.

Ciao!
*

Okej, äntligen dags för mig att vara helt själv tror jag. Kommer jag klara det? Förhoppningsvis gör jag det förhoppninsvis gör det att man slipper bekymmer som dåligt samvete, känslan av att vara svartsjuk eller få en klump i halsen. Nej måste alltså lära känna mig själv innan jag är redo att lära känna någon annan. Deep och tråkigt det lät. Men är nog bäst så, tror jag eller hoppas jag i alla fall. Jag hatar kärlek och jag hatar att det är alla hjärtans dag snart..f*ck that shit..

You don't know how strong you are,
until,
being strong is the only choice you have.
Woho

Festade med Michaela igår, SVINKUL! Kanske för att vi gjorde det spontant då jag for från mig med mjukisbyxor och osminkad 22.00 in till henne. Som tur är bor hon i Strandhuset så perfekt läge för att sen gå ut. Tog med mig lite alkohol vi fixade oss och insåg att tiden gick fort. Gick ner till Allstar där vi hade tur och slapp att köa överhuvudtaget och kom in på en gång. Vi hann in och lämna av jackorna och tittade ut och kön hade redan bildats! Tur! För mig hade dock varit bättre om det hade varit en mindre rolig utekväll då jag skulle få ännu mindre smak för det men var roligare än på länge. Stort minus för mig som nu hade tänkt dra ner helt på drickandet och allt annat onyttigt som följer med. Att jag sedan bara följde Michaela hem och la oss för att sova vid halv 5 och vaknar och är inte alls bakis var ju bara lovley! Sedan har jag även hunnit bli bjuden på fest dit igen, en riktig och inte bara hon och jag som stressdricker lite och fixar oss, oftast blir spontat bäst för då hinner man inte få så många förväntningar inför kvällen. Även en annan födelsedagsfest/inflyttningsfest den 24:e tror jag det var. Inte bra, inte bra..

Egobiler, dock från min Umeåtripp eftersom hann inte med några igår kväll.

 
Tips

Istället för att festa i -34 så sitter jag nu med en filt över mig och tittar på gladiatorerna. Men känns inte så ensamt då Molly och Zelda tvingas vara med mig. Har faktiskt shoppat lite idag. Men bara en grej som jag kommer ha nytta av. Nämligen ett mobilskal till min älskade iphone. Inte ett vanligt skydd heller utan på baksidan har den ett fack som ska rymma två kort. Perfekt för bankkort och körkort för dem gånger man går ut på krogen exempelvis. Inte för att jag kommer ha speciellt nytta för det när jag är ute några gånger per halvår. Men kommer nog ha användning för den annars eftersom mobilen alltid med och min börs är inte den minsta man kan hitta. Nu när jag sitter och skriver så tänker jag att det även kommer bli perfekt då jag nu förhoppningsvis tar mc-kort till sommaren och i mitt mcställ ryms inte min plånbok. Så the plånka får vara at home.

Fanns även i svart vad jag såg men såklart så väljer man ju rosa!
Update

Var iväg en sväng i kylan på inpuls. 10 minuter på crosstrainer och sedan lite bröst och magövningar. Måste erkänna att jag ofta glömmer att träna mage då det ingår för det mesta i alla basövningar som marklyft och benböj men om magrutorna ska synas i sommar blir det mer magövningar och cardio för att gå ner i vikt.

Det roliga är att jag mår lite dåligt nu, spyfärdig typ när jag kom hem. Men bet ihop och gick ut och lekte med hundarna en stund. Som tur vill dem inte heller vara ute så länge i denna kyla och börjar halta efter ett tag. Tillbaka till det plötsliga illamåendet så har jag några teorier. 1. Chockat magen med alldeles för mycket kolhydrater. 2. Druckit för lite vatten för att man inte tänker på det då det är -30 ute. 3. Blev åksjuk då jag kollade iphonen samtidigt som jag åkte i en bil.
Jag klarade det!

Kanske inte ska klaga allt för mycket veckan nu jag avstått från gymmet på grund av en jobbig förkylning. För igår när jag var och tränade triceps så tänkte jag testa göra lite dips som jag inte testat på ett tag för tänkte inte bli besviken igen på att jag inte kunde göra någon så har väntat och gjort alla möjliga andra övningar. Men igår testade och från att knappt kunna göra en så kunde jag göra 3 stycken!!! wow!! Mycket nöjd tjej!!! Nästa mål får väl vara att klara 10 stycken iaf.

Enda bild jag har är på Zelda. Molly och Zelda som tvingas vara mina modeller hela tiden.


Riing

Känns konstigt att inte ställa väckarklockan. Visst jag har helg och då brukar man ju inte göra det men då jag faktiskt jobbade förra helgen känns det som om jag borde det. Imorse vaknade jag till och med och trodde jag hade försovit mig. Blev inge marknad för mig i år och är väldigt deppig över det. Men blev ett gymbesök och kan även erkänna att jag tröståt maxmat då det här ändå var tänkt vara min sista kalorifyllda helg och dagar på ett bra tag framöver. Så kompenserade mina planerade alkoholkalorier jag skulle fått i mig med lite tröstätning, sad face!

Tur att man har sällskap i kylan i alla fall:

 
Double Pro

Är fortfarande hemma på Skurholmen och undrar hur det går för mina föräldrar uppe i kylan i Jokkmokk. Men verkar till 99% inte bli någon marknad för mig.

Men för att skriva om något annat tänkte jag ge er ett litet nyttigare tips som syrran börjat göra och jag var inte sen att haka på så jag for också och köpte lite Double Pro.

+

=
-30

Klev upp före 09 idag och började packa allt som skulle med upp till Jokkmokk. Men sen ringer mamma och säger att dom kanske måste fara hem eftersom det är ännu kallare där uppe och dem har husvagnen där. Fast deras problem är också att dem inte får igång bilen då det är så kallt, alltså tar dem sig inte ens därifrån fast dom hade velat. Mina helgsplaner blir mer tveksamma. Är faktiskt smådeppig eftersom jag nu planerat in marknaden som är en årlig tradition..(det är meningen att ni ska tycka synd om mig nu)

måste lära mig att stänga garderobsdörrarna..
Spikecross

Är mycket osäker på om mina botemedel mot förkylning kommer hjälpa för att jag började ta dem försent. För nu har jag sådär ont i halsen att man försöker att helt undvika att svälja. Men det går ju såklart inte..utan nu tycker man ju att man gör det dubbelt så mycket som vanligt då man uppmärksammar varje liten gång.

Men något glatt måste ju också komma med så därför slänger jag upp en bild på mina nya skor! Såg tips om dem i en BODY-tidning om det var från förra året eller nå eftersom jag hittade skorna för halva priset på Stadium Outlet.

Mina nya spikecross
Naglar

Måste ju lägga upp någon close-up på mina naglar. Men bilder ger aldrig dem rättvisa ändå.

Jokkmokks marknad till helgen?!
dear Cupid, next time hit both.

ligger i sängen och ser på Gossip Girl. Stirrar fortfarande på mina naglar som fixades till igår. Har fortfarande inte haft några rosa naglar, så nu var det dags för det och älskar dem verkligen! Det jag inte älskar är dock min evighets förkylning som jag verkar ha åkt på. På morgonen är det som värst, speciellt i halsen och det som far åt helvete är min träning som jag nu byggt upp och inte tagit någon längre ledighet från. Har inte ens haft chansen att prova mina nya Spikecross skor som jag köpt..hatar förkylningar!!!

Är godisdekorationer på dem också, delicious! Gjorda av Michaela. Är perfekt med gelé och akrylnaglar för mig som är återfallande nagelbitare och industriarbetare. Att den blir starkare och inte bryter av dem på gymmet är också ett plus!

Förkylningen ska dö med alla medel som går att hitta.