Horoskop

Kan jag köpa en Mac denna månad om det står såhär i mitt horoskop jag läste på Kioskbaren igår?
Hänt bild

Är fortfarande sjuk, förkyld. Min hals mår inte bra alls vilket kommer förstöra min träning..inte nöjd tjej här.

Igår jobbade jag ju som sagt på Kioskbaren. Hyfsat lite folk och kan väl säga att det var lite skönt. Läste några skvallertidningar och hittade det här. Ni vet när dom väljer vilken av kändisarna som bär upp klänningen bäst och matchat med rätt accessoarer. Hoppas ni ser vad som står.
Tjenare mannen!

Då jobbade jag alltså mitt första tolvtimmars på Plannja igår, och som ni ser överlevde jag och sitter här så det gick bättre än förväntat. Kanske för att det blev rester från fredagens tacobuffe som dem hade fraktat till jobbet, mums! Sen på kvällen blev det lite spontant biobesök med nästan hela familjen. Såg Hamillton - I nationens intresse. Måste väl säga att det är väl en av dem bättre svenska filmerna. Men då pratar dom väl knappt svenska heller.

Nu sitter jag här och förbereder mig mentalt för första fotograferingen på länge. Första fotograferingen 2012 faktiskt. Det kommer mest vara poträttbilder med mig och min bräda. Sedan så ska jag även få en massa tips själv om min blixt jag köpt vilket jag nog kommer ha nytta av. Har inte läst instruktionsboken än så har inte vågat röra allt för mycket knappar på den.

Andra grejer som hänt under veckan är att jag äntligen köpt mig ett kaseinprotein som jag nu ska försöka ta på kvällen, även dagar jag inte tränar. Tränade inte i fredags för jag hann inte, men kanske lika bra då jag fortfarande har ont i halsen..

Men i torsdags hann jag fara med syrran och testa på Helex eftersom vi fått en gratisvecka av Anna. Är alltid kul att testa på andra ställen. Fast känslan borta bra men hemma bäst känns som att det stämmer.

Sedan så har jag vunnit lite Herbalife-produkter. Nej jag är ingen som tror på deras "pyramidspel". Men gratis är gott!

Mitt kaseinprotein som ska tas idealt innan man hoppar ner i sängen. Fast har tagit det som mellanmål ibland också då det är mer långsamt och mättar generellt bättre än vassle.

Nej jag tror verkligen inte heller på måltidsersättare endast. Men måste ju som sagt testa då jag vann det.

 

"We tend to be in despair when the person we love leaves us, but the truth is that it's not our loss, it's theirs. They left the one person in the world who would never give up on them."

Rolls Royce

Här ser ni vrålåket jag rullat runt på dem senaste dagarna på jobbet. Dock behövs bromsen fixas så just nu kör jag lite Fred Flintstone-stuk.

yabba dabba doo!!

 
aLIKE

Testade en ny app som kommit, men får hoppas att den verkligen inte funkade då jag fick fram det här
God morgon

Säger jag till er 07 på lördags morgon. Har jag fått snurr kan man ju tro då men har ju faktiskt varit vaken över 2 timmar redan.

Undrade då om jag var överambitiös då jag zombieaktigt klev upp ur sängen men jag behöver pengarna. Som ni kanske förstår så jobbar jag extra. Var länge sen jag jobbade 12 timmar på en lördag då jag inte längre jobbar 5 skift.

Ska kämpa mig igenom den här dagen, hem och kämpa och hålla mig vaken genom hela gladiatorerna. Sova!! Behöver min skönhetssömn då jag ska fotas imorgon. Även för att orka ett kvällspass på Kioskbaren.

Såhär såg mina händer ut efter mitt jobbpass igår:
Somebody That I Used To Know

 

Då är jag fixad och klar, kommit hem från jobbet duschat (har mitt eget schampoo och balsam igen, skönt! Tror alla måste hitta produkterna som passar till sitt hår). Snart bär det iväg till VD-villan för tacobuffé med jobbet. Måste skriva mer sen eftersom mycket har hänt sen sist trots att det bara var nån dag sedan.Somebody That I Used To Know - Gotye

Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end
Always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad that it was over

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
You didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Now and then I think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done
And I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know...

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
You didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to knowHelex

Idag:

06.00-14.00 jobba
14.00 - xx.xx besöka lag 3 på s45
16.00 - xx.xx träna på Helex med syrran

Väldigt intressant inlägg va?!
Plättar/Pannkakor

Nyduschad efter att ha varit på gymmet. Körde 10 set bänpress, 10 repititioner med 30 kg. Men insåg att jag klarar av mer så blir ökning nästa gång!

Idag använde jag Bake Pro igen, till att göra plättar. Helt utan vanligt socker också. Men tog ju lite hallonsylt, första gången jag körde utan grädde till plättar också, körde med morötter istället. Kände faktiskt ingen större skillnad från vanliga så blir fler gånger.

Recept Plättar/Pannkakor:

2-3 ägg
5 dl kall lättmjölk
1 dl mjöl
1 dl grahamsmjöl
0,5 dl Bake Pro
En nypa salt
1/2 matsked FRUKTOS
1/2 matsked socker (men jag tog bara fruktos och skippade det vanliga sockret)


Blanda äggen med hälften av mjölken. Tillsätt sedan allt det andra och resten av mjölken. Låt svälla några minuter och grädda sedan.
Body

Yey! Blev glad då jag kom hem från jobbet idag eftersom min första egna BODY-tidning hade dimpat ner i brevinkastet! Så nu ska jag lägga mig ner och läsa den tills jag tar på mig träningskläder och beger mig till gymmet. Tror det är bröst som står på listan idag men är lite osäker då vi börjat något nytt program. Får se hur det går, i så fall blir det första gången jag kör 10 set i bänkpress. Även nu när jag var riktig onyttig och körde en tvådagars och allt onyttigt som hör där till, som besök på Max! Men nån gång måste man unna sig, särskilt då jag inte träffat Jannie på några månader. Borde sätta ett datum då det är nog med sådant. Ett datum för mina vita veckor igen. Ska se om jag lyckas hålla mig borta från godiset också..

Ahh hittade på en gång ett tips från Body. Axa har tydligen en musli som heter func* som inte innehåller något tillsatt socker och har mycket mer protein än vanlig musli.

Till middag blir det idag att göra plättar med Bake Pro och se om det blir någon hit. Vill även göra kycklingbiffar med Bake Pro någon dag men måste se var dem säljer kycklingfärs eftersom Coop på storheden inte hade eftersom det var för få människor som köpte det. För spana in Kvantum, dem brukar ha det mesta!

En annan grej som jag blivit duktig på är att äta mina Omega-3 kapslar dagligen, förutom nu i helgen då jag var onyttig i allmänhet. Tror det funkar, för känner mig piggare än vanligt och är ju faktiskt ett bra kosttillskott för mig som inte lärt mig gilla fisk än.

Partey

Party i Umeå ikväll igen med min älsklings Jannie. Sen så bjuder jag på en egobild på hur jag ser ut. Köpte den lila tröjan idag på Monki i Umeå för 60:- fynd! Tänkte även stappla fram på mina svarta pumps! Kvällens låt: Äckligt

I don't understand how pictures never change but the people in them do. How your best friend can become your worst enemy. How you can let go of something you once said you couldn't live without. How even though you know something is best for you, it hurts the same. How the people who once wanted to spend every second with you, think a few minutes of their time is too much to spare. How people can erase you from their lives just because it's easier than working things out.Shoes

Vet inte varför ja "printa" min iphone igår kväll innan jag skulle sova men jag var trött. Men läste nu Jannies sms som råkade komma med då jag hörde av mig om vad hon skulle ha för skor. Den klassiska frågan innan vi går ut.
On the road again!

Då har jag lyckas spendera nån timme sovande på bussen. Men först trodde jag inte att jag skulle lyckas så blev lite förtvivlad. Hade inte ens hunnit somna när vi var i Piteå. Rutinen man hade då man gick skola och hann sova ett bra tag innan man var i Norrfjärden, den var bra! Kan också ha med att göra att snubben bakom mig hade knät i ryggen på mig, alltså i mitt säte så det kändes igenom och att tanten bredvid läste tidning med lyset tänt och hostande. Har helt vant bort mig att åka länstrafiksbussar. Men sedan kom jag ju på att jag har klassiska öronproppar i ryggsäcken!! Mitt möte med John blund var räddat!

Nu är jag bara orolig på var jag ska trycka på knappen..smånojjig som jag alltid är över sådana saker.
Äntligen

är den här! Helgen alltså. Har nu förhoppningsvis packat ner allt jag behöver för en helgvistelse i Umeå. Kommer bli kul, om jag inte blir allt för bakis. Har inte så positiva inställningar till alkoholen nu när jag tänkte ta några vita veckor. Men nu blir det alkoholkonsumtion tre helger på rad..oh my!

Idag blev det inge benpass för min del. Eller var istället på bodypump med delar från mitt skiftlag. Rättare sagt mitt förra men dem känns som mina ändå! Vilket gjorde att jag ändå tränade benen. Den muskelgrupp jag tycker är tråkigast då jag har fel i mitt vänstra knä.

Snart ska jag även och prova på att träna på Helex en vecka då jag fick en gratisvecka av Anna. Alltid roligt att växla gym lite då och då.

Ps. Brutit för första gången av en akrylnagel då delar av min egna följde med. Ajaj! Inget jag rekommenderar..

Bilder från dagen då jag spana in syrrans och Marias träning
Forts.

Kom på att ni kanske undrar hur det gick med min detox egentligen. Om inte så får ni ändå veta. För det första så började jag blanda det med juice istället för att få ner det. Så det är ett tips att blanda det med juice så ni får ner det i magen!! Alltså det gick bättre. Körde på två doser per dag ett tag. Det märktes på tarmarna kan jag säga! Blev mycket mer toalettbesök än vanligt. Men sen började jag fega ut för jag vågade inte köra två doser då jag jobbade eftersom det vore lite pinsamt för mig om det skulle bli stopp i Plannjas produktion för att jag var tvungen att springa på toaletten. Sedan när jag inte kunde springa då jag ville det så började jag få en illamåendekänsla eftersom jag inte kunde poopa ut det som ville ut. Så nej jobbet passade inte riktigt ihop med min detoxkur. Får planera det lite bättre till nästa gång och då tror jag även att jag kör på kapslar jag bara kan svälja också.

Snart iväg till friskvårds för att träna biceps!

Har nu slutat med detoxen och syrran har tagit över kuren.
Friskvårds

Gårdagens ryggpass kändes av imorse när jag skulle kliva upp från sängen. Gosh! måste vara den nya grejen vi börjat med. Att köra basövningarna i 10 set och 10 repititioner. Alltså igår gällde det marklyften. Men jag hade missuppfatta och trodde det gällde andra övningen också. Jag var alltså riktigt slut efter mina två övningar men tog mig ändå igenom 10 minuter på en cardiomaskin. 10 minuter låter kanske inte så mycket. Men det är det för mig som inte alls gillar konditionsövningar överhuvudtaget.

Till helgen ska jag väl äntligen få fingrarna ur arslet och ta mig ner till Umeå för att hälsa på Jannie då jag slutar 22 på torsdagen. Så tänkte ta en tidig buss på fredagen, men lugn bara lugn. Kommer att packa ner gymkläderna och testa på gymmet där nere.

Igår slutade jag också 22, for förbi VIP-rummet på friskvårdscentrum för att hälsa på delar av mitt gamla skiflag som hade haft en innebandyturnering på kvällen. Riktigt kul och pratglada människor så ja det är väl inte konstigt ifall jag saknar dem lite. Blev att jag fick agera lite fyllechaffis för dem tre musiktörerna 00.00 till staden. Såg dem gå in på Bishop som dem trodde hade öppet till 01. Jag körde vidare och landande hemma. Tog ut linser och skulle precis lägga mig i sängen då jag såg att mobilen blinkade till och jag tog på mig kläder igen för att hämta dem igen eftersom dem stängde tydligen baren 00 redan. Men som sagt vet jag vilka jag ska ringa nästa gång ja behöver skjuts i fyllan!

Dagens outfit

Är väldigt osäker om konceptet "dagens outfit" skulle funka på min blogg för såhär ser det ut mestadels. Vaknar och tar på mig min rosa morgonrock men byter ganska snabbt ut det mot dagens träningskläder om jag tränar före jobbet vilket jag gör idag då jag jobbar eftermiddag. Sen far jag till jobbet, duschar och byter till mina smickrande arbetskläder som framhäver min figur ypperligt. Slutar jobbet, hoppar i duschen tar på mig nå mjukisbyxor och åker hem.
Bilder

Jag överlevde mitt första 12 timmars pass på Plannja igår men nog kan jag småerkänna att det var tungt. Kom hem men kunde inte riktigt lägga mig på en gång utan var ju tvungen att öppna min försenade julklapp som jag köpt till mig själv. Något som jag velar ha i 4 år, lika länge som jag använt min kamera. Men igår kom det med posten, en extern blixt! Nämligen en SB-700. Igår när ja kom hem satte jag både batterierna till kameran och blixten i laddaren under natten. Ställde klockan på 09.30 men vaknade själv före 09 var såklart småtrött men kom på att jag kunde testa blixten så klev upp som ett barn dagen efter julafton och ville leka med mina prylar. Så har idag hittat lite försöksobjekt. Fick till mestadels bli Zelda eftersom hon är så givmild med sin tid.

Har även fått min julklapp av lillebror och syrran i rätt storlek. En gult träningslinne från Better Bodies. Som kommer invigas på dagens ryggpass. Bild kommer upp på den sen!Mina första bilder med nyblixten.Variation

Lite dyrare än kesella men som sagt skönt med variation så det här består mina mellanmål av just nu. Enkelt och gott!
Städa städa städa!

God morgon kära vänner! eller jag har hunnit vara vaken en halvtimme i alla fall. Varit ner och startat en tvättmaskin eftersom jag börjar ha brist på sockar. Kokat ägg för att gå och göra mina äggmackor och sen får jag se om jag lyckas klämma i mig en kesella också.

Tänkte även städa lite fort idag lägenheten, i alla fall diska och borta bort lite grejer. Ta fram damsugaren..man får väl se det som lite träning. Man förbränner ju lite i hushållssysslor bara att jag borde bli mer effektiv än vad jag är. Nu kommer det här sluta säkert som alla gåner jag städar. Jag kommer diska, känna att ja nu kan jag gå och sätta mig i soffan ett tag. Så att hela den hära snabbstädningen kommer ta hela dagen.

Igår var andra dagen jag var och tränade med Michaela, tränade axlar och triceps. När ska jag någonsin kunna göra egna dips!? Men är bra att jag fått en till träningskompis.


Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag och någonting alldeles oväntat sker. Världen förändrar sig varje dag men ibland blir den aldrig densamma mer.

Det kommer vara ganska förståeligt vad jag kommer skriva om idag eftersom en underbar tjej har inatt somnat in på grund av en hjärntumör. Vet inte heller riktigt vad jag ska skriva. Kände inte henne så bra men han träffa henne tillräckligt många gånger för att se hur kärleksfull hon var. Redan första gången jag träffade henne krama hon om mig som om vi känt varandra sen vi föddes. Kommer skriva samma sak här som jag skrev på facebook.

Jag minns att jag skrev i mitt brev till dig att det finns ingen Gud. Har tänkt om lite, det kanske finns någon men i så fall är den en egoistisk själ som var avundsjuk på människor i din närhet som fick se och höra din röst och skratta varje dag så han ville ta hem dig till honom. Jag önskar att allt detta kunde vara en film med ett lyckligt slut.. Att den underbara goda och kärleksfulla människan övervinner allt! Tänker på dig Marielle och din familj. Ska tända ett ljus för dig när jag kommer hem och lyssna på din låt.

Ser massor med folk som skriver vackra saker om henne, men kan fortfarande inte smälta att hon inte finns bland dem nå längre. Tänker massor på hennes familj och kan nog inte ens föreställa mig hur dem känner just nu.

Tog en av alla vackra bilder som fanns på facebook..och vet inte hur många gånger jag lyssnar på dig på spotify idag..


I'm looking at an angel

And believe me when I say

She got that whole place glowin'
She got that whole place glowin'

She got that whole place glowin'

And she's high in the sky singin'


Pizza med bakepro

Ja det kan låta att gårdagens middag var lite onyttig men den blev genast lite nyttigare då man bytta ut större delen av vetemjölet mot BakePro och grahamsmjöl. Var osäker på resultatet och undrade om BakePro skulle ge smak till degen. Men är mycket nöjd över resultatet och det kommer göras fler gånger. Troligtvis med kyckling som pålägg nästa gång för att utöka proteininnehållet ännu mer. Varför man vill ha mer protein i maten? Copar förklaringen om BakePro:

"Bakepro är det smidiga och goda sättet att öka proteinandelen i kosten samtidigt som kolhydratintaget sjunker något. Bakepro passar därför ypperligt för den som vill minska i kroppsfett och maximera sina träningsresultat utan att inskränka för mycket på livskvaliteten."

Har även tidigare bakat sockerfria kakor med bakepro. Där kan jag erkänna att det absolut inte var lika gott som vanliga kakor..

Idag blev de det vanliga måndagspasset på gymmet, det vill säga bröst och triceps. Nu funderar jag redan nu på att gå och lägga mig i sängen med en bok för att varva ner. För imorgon blir det hårdkörning, inte vad gäller gym utan jobb. Kommer ej vara anträffbar. 06-14 befinner jag mig på Plannja för att sedan fort därifrån och sen till Kioskbaren där ni hittar mig till 22.00!

Om ni känner för att göra lite nyttigare pizzor så har ni här receptet, jag var dock tvungen att använda mer mjöl/bakepro än vad som står på receptet.

Pizzabotten
2 dl mellanmjölk
50 g jäst
1 tsk salt
2 krm oliv/rapsolja
2 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
2 dl BAKEPRO®

Grädda mitt i
ugnen ca 15 min
vid 250 grader.Kåbdalis

Hemma efter en dag i Kåbdalis!
chicken a la king

Axlar och triceps stod på listan idag och det är avklarat. Kom hem och stekte en kycklingburgare och sitter nu och slötittar på Simpsons och är skadeglad över alla som är bakis idag!

Ikväll blir det att testa dippa grönsaker i kvarg med vitlök och ranch-smak och se om det funkar.

En bild på min burgare..ingen professionell Max-bild kanske..
P&L 2012

Hittade nyss en affisch för Peace And Love 2012, Hardcore Superstar hade väl inte varit helt fel att se?
UltraDetox

Började nyss på min detox. Tog två teskedar i vad jag hoppas bara var 3 dl vatten, tar aldrig mer än nödvändigt. Men måste säga att det är bland det värsta jag smakat på länge. Till och med värre än det stickande "Loading Drink" jag tog innan träningen förut. Men om det inte smakar bra så kanske det är större chans att det verkligen funkar? Men läste nu att det går att blanda med juice så det kan vara en bra sak att testa. Om ni undrar vad jag köpt så är det "Holistic UltraDetox" Som är en ört och fiberdrink. Alltså ett pulver jag ska blanda och dricka 2 gånger per dag i 3-6 veckor.

Har även idag lämnat in ansökan om en årsprenumeration av BODY, så förhoppningsvis får jag och syrran ner en tidning per månad för dem kommande 12 månaderna. Sitter nu och tar det lugnt och zappar på tv:en med en fisande hund bredvid mig..och dem gasmolnen är inte lindriga. Syrran har rymt in till sovrummet..så ni förstår hur hemska dem är.

Kåbdalis på dan på lördag kanske och sen fort hem och se premiären av Gladiatorerna som börjar 20.00 på tv4, längtar!! På body.se hittar ni information om årets gladiatorer. Bland annat en favorit hos mig och syrran kommer vara med, Helene Ahlson.

Får se om detta pulver sätter igång på tarmen?

I Dreamed A Dream

Laddar upp för ett 10 timmars pass på Plannja där det även idag ska tillverkas beslag för fulla muggar. Försöker tagga upp med att det är sista dan innan helgen. Kollade även på Susan Boyle igen. Vet inte när jag ska bli less på klippet då hon uppträdde för första gången. Ser det varje år och blir lika glad varje gång.God morgon!

Har nyss vaknat och av klockan som ringde 10 och kände att jag hade kunnat sova mkt längre trots att jag sovit nästan 10 timmar. Men sov lite dåligt dem första timmarna och vaknade en gång och trodde jag låg på en stor spindel så ja flög ju såklart upp från sängen och innan jag förstod att ja måste ha drömt något då ja var nyvaken tog ju ett tag.

Orkar ja träna axlar på min vilodag med träningsvärk i ryggen? Kåbdalis eller Dundret i helgen?
Marklyft

Igår gjorde jag ännu en förbättring i snedbänk med hantlar och istället för 14 kände jag att jag kunde öka till 16 kg och körde 3 set x 8 repetitioner!

Idag ökade jag också i marklyft, körde 60 kg i 3 set men bara 6 stycken. Men sist jag körde med 60 gjorde jag ett misstag och värmde upp med dete vilket inte var en bra idé, ajaj!

Kommer vara lätt att somna idag eftersom det har varit mycket att ta in i huvudet på Plannja idag. Så mycket information att det är svårt att placera in i fack.

Inatt förutom att jag körde hem helt ensam klockan 2 på natten och undrade verkligen vem jag skuller ringa om jag körde fast, som tur är gjorde jag inte det. Körde hem mitt i natten för att jag slutade 24 och efter det sprang jag i snöstormen till S45 för att hälsa på mitt skiftlag, eller mitt före detta skiftlag. Men som Per nämnde i höstas har man ju lätt att falla tillbaka till "exet". Måste ju även erkänna att jag saknar dem väldigt mycket!

Nu blir det att zappa runt på tv:en och känna lugnet och hoppas att jag klarar av att kliva upp ur sängen imorn med inte allt för mycket träningsvärk i ryggen.

2012-01-01

Hemma från Kioskbaren! Nu blir det bara att ta det lugnt för att försöka stiga upp 09.00 för frukost, sedan träning och jobb 14.00. Tänkte även förbi Acctive för att kolla efter nå detox-piller för att rensa kroppen för att den ska ta upp emot allt protein. Får se om det funkar!

Det nya året ska börjas med träning, utrensning och ett försök till nyttigare mat och nästan inge godis. Kanske för fylla upp kylskåpet med Cola Zero eller Pepsi Max. Idag var nog min sista dag på ett tag med att stoppa in såhär onyttigt som ett minimål, chili cheese och green and garlic, godis, pepsi, pringles ( inte ett helt pringlesrör)
Nytt år, nya möjligheter?

Det nya året börjar jag med att jobba på Kioskbaren så kom dit och köp godis kära vänner!