#dark night rises

Kan säga att trafikljus kan vara rätt läskiga då man går hem 00.00 på natten. Var just med om det. Hade väl tur som hade vakthunden Molly med mig, som låg minst 10 meter efter och nosade på träd och lyktstolpar som hade semester. Vilken tid på året börjar dom tändas? I alla fall så börjar man inbilla sig saker. Att dom fåtal bilar som kör förbi börjar sakta in när dom närmar sig. Att man också, eller jag i alla fall alltid möter någon med huva på sig! Jaja, klara mig hem och det gör det inte bättre att komma in i en mörk lägenhet med knappt något att tända. Måste skaffa lampor!
Batman

Var och såg nya Batman filmen i förrgår, den var helt klart sevärd. Men det otroliga är att jag hade varken godis, snacks eller dricka med mig på en film som var 2 timmar och 45 minuter. Men kände godissuget igår komma ganska rejält men med en uppmaning från en annan så höll jag mig till mina popcorn, poppade i kastrull med olivolja. Men ja vill åter igen ha godis!! Önska mig lycka till..
Ormberget

Tog mig till ormberget själv idag eller Molly följde med. Två varv på 1,5 bara men är inte bara för mig. Gick ovanligt bra och måste säga att house-musik passar väldigt bra i joggingspåret. Blev riktigt smittad av housemusik efter min Gotlandstripp med Jannie. Ett annat framsteg är att jag senaste tre gånger kört utan knäskydd och gick också ovanligt bra. Hoppas på att ja bygger och stärker upp det genom att köra utan ibland. Den här backen kommer nog bli min död..
Nyss läst ut boken Geim. Riktigt bra faktiskt men nu måste jag hitta någon ny som underhållning då man steker i solen. Har packat upp några lådor men många kvar. Känns som att jag fastnat och vet inte var jag vill ha allt. Måste säga att det inte känns på riktigt än. Att jag har en egen lägenhet, jag bor själv! För första gången..
Äntligen

Nycklarna till min första egna lägenhet!!
All the single ladies

Lyckades ta det här kortet på färjan och tänker på Single Ladies med Beyonce. Cuz if you liked it then you should have put a ring on it!
Stockholmsveckan

Då har vi påbörjat resan hem. Kan säga att gårdagen gjorde hela resan värd. Berättar mer sen och lägger upp ett litet collage tills vidare.
Från gårdagen
Summertime

Efter en kort tids depression, en dags depression. Men kändes som en vecka utan sol så steker vi nu på ringmuren.
Visby
All of these lines across my face. Tell you the story of who I am
Ringmuren
Slagna hjältar..
Rebecca och Fiona

På Kallis
Destination Gotland

Snart kliver vi på färjan mot Visby, galet!
En tripp på stan

Då var vi klara med stadsbesöket idag då. For härifrån vid 10 och kom hem vid 18 så kan säga att vi jobbat på bra. Vet inte ens hur många olika H&M butiker vi var in i. Nu ligger vi som klubbade sälar i sängarna och räknar ner tiden för morgondagen då vi beger oss med färjan till Visby!!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1683794/images/2012/pic_500443bde087c34117000ec1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1683794/images/2012/pic_500443bde087c34117000ec1.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1683794/images/2012/pic_500443ec9606ee0cf4000ef9.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1683794/images/2012/pic_50044428e087c34108000f72.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1683794/images/2012/pic_500444359606ee039b0000c0.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1683794/images/2012/pic_50044450e087c344e5000713.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1683794/images/2012/pic_50044471ddf2b3235b000ff5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1683794/images/2012/pic_5004448e9606ee0cf7000f94.jpg" class="image">
Stockholm

Hejhej! Jag är här nu, eller igår hamnade jag här. I staden jag inte varit i på 15-16 år. Jag pratar om vår huvudstad, Stockholm. Måste väl erkänna att jag känner mig lite "bondig". Men huvudsaken är att jag är här nu! Blir här till imorgon klockan 15 då det bär av till Gotland. Hade väl dock inte tänkt ha en ond axel när jag är på stan och provar kläder. Tar dubbelt så lång tid i provhytten och får tänka ut hur jag ska få av tröjorna varje gång. Nu väntar jag på att Jannie ska vakna då det är sol ute. Lite blåsigt kanske..
Träningstips

Tänkte ju berätta om det nya träningsprogrammet som vi började med i måndags efter ett tips från BODY, Men blev ju inte alls som jag tänkte mig igår så var ju på röntgen, var tur i oturen då det inte hade blivit någon skada. Trots det så har jag fortfarande ont och kan inte röra axeln och högra armen som vanligt. Typiskt då jag igår på förmiddagen efter besöket på gymmet sa hur bra det gick nu. Att jag blir ännu mer taggad då jag ser resultat och var nöjd att jag inte käkat godis på en vecka (låter inte mycket men för mig är det en evighet) Har fortfarande inte ätit godis men var så deppig igår kväll då jag kom hem från sjukhuset vid 22 och inte hade käkat nå middag så svaga jag lagade en kladdkaka för att tycka synd om mig själv, zappandes på tv.
 
Det här innebär alltså ingen styrketräning för överkroppen på ett bra tag. Vet inte än hur länge utan det får väl sjukgymnasten berätta för mig. Ska verkligen sköta mig med övningarna jag får så jag så fort som möjligt är på spåret igen.
 
Aja långt inlägg och nu kommer träningsupplägget jag läste om:
 
Har stigit upp 07.00
 
Tagit en PWO-drink och BCAA.
 
Tagit en promenad till gymmet och gjort ett effektivt pass.
 
Direkt efter gainer eller vassleprotein för att klara mig hem.
 
Väl hemma så blir det en snabbdusch och sen tillagning av min fullkornsgröt.
 
 
TRÄNINGSSPLIT
 
Repititionsantal: 8-12, vila mellan seten: 1-2 minuter.
 
Måndag och torsdag
Bröst, triceps, fram- och utsida axlar.
 
- Bänkpress: 4 set
- Lutande hantelpress: 4 set
- Dips: 4 set
- Triceps push down med raka handtag: 3 set
- Stående militärpress: 3 set
- Stående sidolyft med hantlar: 3 set
 
Tisdag och Fredag
Ben, vader, mage
 
- Benpress: 4 set
- Benspark 4 set
- Lårcurl: 4 set
- Stående vadpress: 4 set
- Magcrunches: 4 set


Onsdag och lördag
Rygg, baksida axlar, biceps

- Chins eller breda latsdrag: 4 set
- Stående stångrodd: 4 set
- Enarms hantelrodd: 4 set
- Framåtlutande sidolyft med hantlar: 3 set
- Stående stångcurl: 4 set
 
Söndag - VILA
 
Detta är anpassad för att få mycket tid över på dagarna nu under sommaren för att bland annat vara ute och sola, om solen nu skulle kunna fram igen. Körde exakt efter det här och tänkte fortsätta men byta ut någon övning för mer variation.
 
Kan i alla fall tipsa om det här dom tre dagar jag hann göra det så blev jag positivt överraskad. Men förhoppningsvis är jag back on track snart och under tiden får jag piska benen och rumpan lite. Fler och längre powerwalks kanske? Då att börja jogga på en gång var för tung för leder osv.

-Bite me..

Röntgen ikväll..
Lunch

Har nog aldrig någonsin varit såhär nyttig då jag besökt Max. Vanligt vatten och en delifresh burgare endast. Har dock skadat mig idag. Tror axeln höll på att hoppa ur när jag skulle gångs Zelda som jagade en igelkott. Var en kraftig och hastig rörelse men när jag ställde mig upp kändes det som om den ploppade tillbaka men gör fortfarande lite ont och vågar inte göra för mycket med den. Så har fått vara vänsterhänt i någon timme nu. Bara det inte sabbar något på jobbet eller träningen.
English breakfast

Har haft en fullspäckad ledig dag men uppstigning klockan 7.00. Ut med hundarna och ge dem mat. Sen tryckte jag i mig BCAA och PWO och det blev promenad till gymmet för ett benpass. Direkt efter påfyllning av lite gainer och promenad hem för min frukostgröt. Gick upp tidigt för att testa ett nytt tips från BODY och vill se hur kroppen reagerar på det. Ska berätta mer imorn då jag sitter på datorn. Gick även upp i tid för att få hela dagen ledig för att ligga i solen. Var solen kvar då efter frukosten? Nä..skulle inte tro det. Blev istället att fortsätta packa ner mitt röriga liv i flyttlådor så det blir mindre att göra sen. Kan nu stryka två till filmer på Imdb's 250 topplista. Bland annat Gladiator och Kill Bill vol. 1. Testade på en engelsk frukost förra veckan tror jag. Funkade faktiskt men blev ju mer "brunchaktigt"
Inspiration

Hittade inspiration från senaste Bodynumret. Här är Camilla Öhman. Snygg va!
Brunch

Efter en morgonpromemad blev det gröt, lite kosttillskott och läsning till det. Perfekt väder så ska ligga och pressa i solen så man inte ser ut som ett spöke längre och så får man i sig lite D-vitamin. Solskyddsfaktor på!
Verket

Var högst upp på masugnen igår, vilken utsikt det var!
Nyheter!!

Jag lever fortfarande men har väldigt fullt upp och så funkar inte appen på mobilen där jag brukar snabbuppdatera. Har ju pågått lite annat förutom att jag tagit mc-kortet. Jag har ju även skaffat eget lägenhet, äntligen! Får flytta in 1 augusti, kan inte beskriva hur mycket jag längtar.
 
Efter att ha jobbat hela helgen så blir det en väldigt lugn filmkväll med Zero och popcorn, poppade i kastrull. Hittade ju den här artikeln för ett tag sedan och får hoppas att den stämmer. 
 
Annat som händer att jag den här veckan börjat med Ultraslim och Ultraplus som är tarmrensning. Får se om det leder nån gång den här gången då ja vågar ta det hela vägen. Inga bilder i detta inlägg men kommer!