Fyfan vad vi är bra!

Äntligen har vi fått våra efterlängtade studentmössor!! Något glad man är nu, men nu kommer stressen krypande om att hitta en snygg studentklänning. En annan som som har hänt sen igår är att jag har flyttat hemifrån. Så nu ska lantisen blir stadsbo for real!Projekt fotobok

Idag ska jag ta an mitt projekt. Eftersom jag ska lära mig att ta kort på människor ska först Jens och min syster få känna på på blixten från min kamera!Dagens diss

Skoltrötthet, snart går jag ut gymnasiet. Men vad ska jag göra sen? Vill så gärna klara av att gå vidare, men vad och var ska jag forstätta? Vill inte heller gå något som jag inte är minst 99% säker på att jag vill gå annars har jag ju tagit studielån för något som jag inte ens är säker på. Men var ska man få tag i ett ett helst heldtids jobb?

Dagens diss
Bilder

Jannieslickarsnor
Bilder på min konstnärliga talang!
Janniegillarsnopp
Vad tycks?
Seminarium

Seminarium i Svenska C nu, sen blir de lunch på bryggeriet. Får hoppas att det blir samma som står i menyn:

Måndag:
Isterband med persiljestuvad potatis
Baconlindad kycklingfile med gorgonsolasås och svamprisotto
Laxlåda
Is

Bara för att:

Istappar
Tävling

Rolig tävling på Nelly.se så rösta gärna på mig!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!
Det snöar

Nyss var det början till asfalt på de flesta vägar. Men just nu kan vi säga hej då till våren och välkommna vintern igen. Jag och Jens skulle fara och handla och vi hade tur som tog oss in i bilen i alla fall. Nu ska jag försöka göra bort lite läxor.Gjord av Per Riekkola

Gjord av Per Riekkola
Redigerad och fotad av Per Riekkola

Känner inte att jag har så mycket blogglust just nu men slänger in den här bilden på mig och Jannie som Per har gjort. Sen ska vi även skriva klart den feta projektrapporten idag, önska oss lycka till!

Redigerad och fotad av Per Riekkola
Film från modevisningenFilmen är gjord av några från skolan. Ni som inte vet så är det delar från vår modevisning som jag och Jannie haed som projektarbete!Bilder från Kåbdalis

Bilder från Kåbdalis där vi var igår.

Sittliften
Sittliften som var ny för denna säsong testade vi, är nog lite höjdrädd.Sittliften2
Scary shit..Jankie i liften, goode nöjd!
Jankie i liften, goode nöjd!Hela gänget
Alla vi som var där!
Dagens I-landsproblem

Dagens I-landsproblem

Att man sitter på skolan och har ingen kreativitet. Sitter nu här och jobbar på min fotobok, behöver ut och leta fler modeller och mer fotoideér. Något tips?
Gatulampa

Gatulampa
Twisted Sister..

Kommer till Luleå Kalaset i sommar!SM-final

Här kommer lite bilder från söndagen:

Vikko och Jesper
Tre åkte på Vikkos SRV.

Agge på skotern
Syrran på skotern.

Jens och hans gäng
Jens och hans lilla gäng.

Jens.E och Tobbe
Jens.E och Tobbe

Bubblan kör så det ryker
Bildern från Rallykörningen

Rally
Bildern från Rallykörningen
Vinn en nagelförlägning

Är ni som jag en nagelbitare som lagt av och halvt börjat igen? eller ni kanske inte är nöjd över era naglar eller att dom behöver en uppiffning, då ska ni självklart vara med i den här tävlingen för chansen att vinna en nagelförlägning. Ni tar er till tävlingen om ni klickar här eller på bilden.

Nagelförlägning
En bild bara

Känner mig inte alls på skriva i blogg-humör men kan ju alltid sätta upp en bild och så måste jag ju räkna ihop rösterna från veckans blogg.


Jens går på vägen
Bild från fredagen.
Sorry

Idag har jag inte alls suttit vid datorn nu, har varit på SM i rally som hölls i Råneå. Kommer lägga upp bilder från det imorn. Längtar till på tisdag då det blir friluftsdag med skolan i Kåbdalis!Dagens hiss

Dagens hiss går till Carlings.se som har en jättebra webbradio, jag menar vem har blivit besviken på musiken då man går in i deras butik?


Dagens hiss
Lantisen talar ut!

Lantisen talar ut
Nu ska vi ta på ett par kläder och ut i det helt klart funkande vädret och köra in lite ved i huset så vi kan fortsätta elda!Sveriges värsta bilförare

Igår kollade jag på Sveriges värsta bilförare, men jag vet inte om jag tror på att det är sant eller inte. Jag menar INGEN kan väl köra så dåligt. Sen syftar jag på dom översminkade blondinerna som fixar sminket och håret en halvtimme innan dom gör övningarna. Jag menar vem skulle ens göra nå sånt?

Sveriges värsta bilförare
Molly och bollen

Molly och bollen
Dagens diss

Dagens diss
Kommer självklart gå till dom som tar andras saker, hur kan man ens ha ett sådant samvete så att tanken kommer att ta något som inte är ens eget. Tänker speciellt på dem som gjorde inbrott i Jens bil idag..Tattarungar...

Fy fan vad less man blir. Jens ringde nyss:

- Någon har snott saker från min bil..
- hahaa, du skämtar?
- Nej jag skämtar inte, bland annat dina skor från USA.
- Vafan i helvete..
- Hela din gröna väska där min skoterdress var och sånt..
- Måste lägga på nu orkar inte prata...

Vem fan tror man att man är om man kan ta saker från andra? Hur fräck är man inte heller om man gör det mitt på dagen?A-traktorn

Dennis och hans nylackade A-traktor, vad tycks?

A-traktorn
Lite sovmorgon

Idag har man fått lite sovmorgon för omväxlings skull! fick sova till 08.50 och i vanliga fall kliva upp klockan 06.00, oj de var de gode mycket sovmorgon ändå!
Men egentligen var det meningen att jag och Jannie skulle fotas av en klasskompis idag, men han slutar 11 så det är inte säkert vi hinner till skolan under den tiden..noo!! Men kolla gärna in hans hemsida, svinduktig kille: http://perriekkola.se/

Ha en fortsatt bra dag! För jag ska äta frukost och ta på mig linserna!
Roligt klipp

Klipp jag hittade för ett tag sedan på existenz.se

Crazy Cigarette Box Porn Orgy
Cigarettes after sex, I've heard of. Cigarettes having sex? New to me.

Get humor videos at NothingToxic
it's the final countdown

Ojoj, vilket arbete det här var. Efter många om och men var jag tvungen att välja ut tio stycken av dom som hade sökt. Önskar att jag kunde ta med alla men då blir de inte som en tävling. Men har lite dåligt samvete..Men nu kan ni i alla fall rösta på dem här tio finalisterna genom att lägga en kommentar kika gärna in på bloggarna! Rösta max 1 gång på er själva!

Nr 1. http://thereseofsweden.blogg.se/
Therese


Nr 2. http://lillsiz.blogg.se/
Ingrid


Nr 3. http://ems.blogg.se/
Ems


Nr 4. http://finalinafina.blogg.se/
Finalina


Nr 5. http://duskoo.blogg.se/
Duskooo


Nr 6. http://drygastever.blogg.se/
Drygastever


Nr 7. http://lineen.blogg.se/
Caroline

Nr 8. http://mmorganwahlundd.blogg.se/index.html

Bögjävel


Nr 9. http://veneziabogdanov.blogg.se/
ven


Nr 10. http://andreahansson.blogg.se/
Andrea

Så sätt igång att rösta nu!Ny parfymdoft, hästlukt?

En sak jag inte skrev i mitt förra inlägg är, och jag skämtar inte då jag säger att bussen stank häst. Ja ni läste rätt, det luktade häst och stall. Ingen lukt som borde sätta sig kvar på näthinnan eller bli en parfym. Kanske är någon som har lånat bussen för att frakta hästar. Eller så har jag bara fått nåt fel med mitt luktsinne.
Som vanligt kanske det var som högst tio personer i bussen och i början endast jag och en till som satt i en stor högstadiebuss..

Bussen till byn
Lantisen talar ut, igen!

Lantisen talar ut!En vanlig dag då jag ska ta mig från skolan hem till buschen går till såhär:

13.48-14.50 = Den tiden sitter jag på första bussen, förhoppningsvis lyckas man somna men det är ju inte alltid.

14.50-15.05 = Sitta och vänta på busstationen i en kvart minst på att den andra bussen ska komma.

15.05 - 15.50 = Äntligen hemma om inte bussen måste köra extra sakta för att det snöat på den alldeles för ojämna vägen..
Bilder från modevisningen

Har lagt ihop en massa olika bilder från vår modevisning, bara kika:
ModevisningcollageModevisningcollageModevisningcollage
Bilder från dagen!

Linn och Mathilda!
Sötnosarna Linn och Mathilda

Anna och Linn
Anna och Linn, gud va rooligt vi har!
Facebookberoende

Ja, jag vet att jag är beroende av facebook. Men för att vara ärlig så har mitt beroende till den sidan har minskat. Men tro inte att jag har blivit en bättre människa för det utan istället har mitt beroende flyttats över från den ena världen i cyberrymden till den andra. Den viktigaste sidan som jag måste kolla nu är min blogg. Känner mig lika fastklistrad till min blogg som en sugpropp med lim är till en förstoppad brun toalett..

Facebook 
Veckans blogg

Efter jag nu nått min "bloggtopp" den här veckan med 330 unika läsare på en dag tänkte jag småfira det med att testa och se ifall folk anmäler sig i min blogg för veckans blogg!

Veckans blogg

Så anmäl er genom att skriva en kommentar i detta inlägg, sen går tävlingen ut som hos alla andra bloggare. Jag kommer välja ut några bloggare och sen ska ni få era läsare att rösta på er!
Pic.

För att ha något att lägga upp i bloggen så lägger jag in en bild på Molly som vanligt, men vem kan bli less på henne?

Molly och bollen! :)

 Nysattack av solen

Någon fler än jag som lider av åtkomman att man nyser varje gång man går ut och råkar titta mot solen? Jag vet att det är fler som påverkas av detta och att dom flesta tittar i en lampa för att påskynda nysningen.
Men alltid så här på vintervåren så då jag kommer inifrån och tittar snabbt åt solen så nyser jag, och tittar jag upp igen så nyser jag ytterligare en gång. Undra varför? fast det är väl därför google finns!

Solen lyser.
En bild på utsikten som finns i buschen.
Kaxiga mellanstadiebarn

Nu först har jag anlänt hem efter denna dag. Gick bra att träna på gymmet, varje gång jag är där känner jag att jag verkligen tycker att det är kul och att jag nu ska skärpa mig och börja om på ny kula eller vad man nu säger. Efter duschade jag och syrran och satt med inpackning i bastun. Där hamnade vi i småtjafs med ett par mellanstadiebarn som är alldeles för kaxiga för sitt eget bästa..så här gick det till:

Två ungar hämtar en hink och häller över vattnet på aggregatet och springer sen ut och lämnar dörren öppen.

Min syrra: Hallå! man stänger dörren!
Två tjejer som är kvar i bastun: Vi har inte tänkt stänga dörren det var inte vi som lämnade den öppen..

Medan man tänker "ungjävlar vi sa inte till er"

Sedan efter ett tag går även dom två ut och lämnar dörren till bastun öppen och då blev jag irriterad. Jag gick ut..

Jag: Tjejer ni kan väl stänga dörren efter er?
Ena tjejen: Gör miner med munnen.
Jag: Ja om eran mamma misslyckats med att lära er sådant så får ni gå och be om att lära er det nu..

Ungarna blev tysta..man bara "in your face snorungar!"

Aja nu blir de fuskbyggarna med familjen!
Gymmet nästa

Ska på nån timme ta en buss för att fara och träna på Actic, länge sen jag varit på gymmet nu så har lite dåligt samvete. Men nu ska det pumpas viker, heh!

jag

Är ju bara att kolla mina bicepsmuskler på den här bilden, haha!Luleå

Nu har jag anlänt till storstan Luleå! Men nu har inte jag tid att sitta här längre utan ska ut, hastalavista!Frukost

Nej nu ska jag laga riktigt frukost, nämligen gröt! Sen bär det av från den lilla byn till den stoora staden Luleå. Kommer jag klara en dag där? ehm, självklart jag går ju skola där!
Sen undrar jag om jag ska börja med en tävling som Veckans blogg som de flesta andra gör? Ska man följa strömmen eller inte?God morgon!

Underbar sol idag igen!

Molly och bollen
Sommar -09

Hittade en bild i mammas mobil som jag måste lägga upp för där syns det hur mycket brunare jag är på sommrarna och jag längtar dit. Trots att jag själv tyckte att jag jobbade mycket så hann ja ändå bli brun.

Sommar -09

Fråga mig inte vad jag gör för min på bilden.

Sommar -09
Världens sötaste hund

Om ni inte redan sett världens sötaste hund redan så lägger jag upp en bild på den hunden nu:


världens sötaste hund

Molly!!
Pärlan

Här kommer en bild på min lilla pärla efter krocken, som inte jag orsakat utan pappa blev påkörd av en tant som backade ut från en utfart i full fart.

Min lilla Nisse
Nisse!
Vår lilla minigala för Rädda Barnen

Vår lilla modevisning, alla intäkter kommer att gå till Rädda Barnen. Vi fick ihop 7.720:-

Alla på scenen
För ni som inte vet så var det här mitt och Jannies projektarbete under sista året på NTI-gymnasiet. Min mamma som tagit kortet!
Vi tar emot varsin ros av rektorn.
Här får vi ta emot varsin ros av rektorn för att han var nöjd över vårat arbete!
Lantisen talar ut!

En läskig sak som kan hända då man inte befinner sig i det säkra huset på landet. Den läskiga saker är att gå på en allmän toalett, så som på skolan!! Hur läskigt låter inte det?

Hur många av er har inte gått och satt er på en toalett och medan ni sittar där så undrar ni om ni verkligen låste dörren ordentligt. Ångesten och oroligheten stiger när du hör att det går folk utanför dörren.
Man sitter där i försvarslös och pinsam ställning och alldeles för långt att böja sig fram medan man sitter på toan för att säkerhetskolla att det verkligen är låst, men vad gör man då om man öppnar dörren och den sakta glider upp..vad gör man då? Vinkar och le och säger att det är en skoluppgift om människors reaktioner på olika händelser.
Nej! man kan därför inte säkerhetskolla om dörren är låst. Istället stiger paniken ännu mer och man pissar fortare än vad man någonsin gjort förut, ställer sig upp och inser att man klarade sig denna gång också. Tvättar händerna och inser sen att man faktiskt låst dörren och oroa sig för mycket den här gången också..


Lantisen talar ut!

 

 

 
Hot

Strömbacka skolan i Piteå blev nyligen utsatt för ett hot av en elev, som publicerade sitt hot på ett forum på internet! Länkar ni kan kolla som handlar om det:

Hans eget foruminlägg: här

Piteå tidningens artikel om det: härBilder från Innebandyn

Bandy

Avbytarna
Dagens I-landsproblem

Dagens I-landsproblem

Borde inte någon smart person vid den här tidpunkten ha kommit på en lysande briljant idé? Nämligen att göra slitstarka och hållbara hudfärgade strumbyxor tack!
Svenska tal

Nu ska jag strax hålla ett svenska tal, så önska mig lycka till!Det orangea kuvertet

Min pojkvän blev lite besviken då han gick ett kuvert där det stod "eftersänt post" på och när han öppnade det så var det orangea kuvertet i det, det vill säga kuvertet om pensionsparning! Han är född 1989 men det ska börjas i tid, hehe

De orangea kuvertet
Veckans blogg

Hej kära läsare nu ska jag fjäska lite för er i det här inlägget så ni klickar här och går in och röstar på mig i veckans blogg.

Tack på förhand snälla, söta, underbara läsare!

Jag i lockigt hår
Lantisen talar ut!

Ja, jag kommer från buschen och har växt upp där i hela mitt liv. Med buschen menar jag att bo i omringad av ängar, träd och den närmaste granne är en bondgård. En bondgård fullt med kossor, och vad drar kossor till sig? Jo nämligen flugor!
Men kan säga att det är en bra ställe att växa upp som barn och för dom som gillar frihet och kunna gå nakna på gården, inte för att jag någonsin har gjort det.
Det jag tänkte komma till i det här inlägget var att eftersom det är så lugnt ute i skogarna så blir det nästan värsta stohejet när någon från byn går förbi på en promenad, "vem är det som är ute och går?" eller "varför kör den där bilen så sakta?"

Det har jag fått vänja om mig lite vid när jag bor hos min pojkvän i stan, jag blir fortfarande rädd varje gång posten kommer. Hoppar till då det skrammlar uti dörren och svär åt mig själv för jag lät mig luras igen..

Lantisen talar ut!
Bilden gjorde jag i Illustrator, älskar det programmet!
Dagens hiss

Dagens hiss


Ska snart åka buss hem, vilket kommer ta två timmar för mig att ta mig hem från skolan. Tyck synd om mig! Men det är ju såklart inte det jag ska hissa idag utan det är att busschaufförerna på länstrafiken Norrbotten är så mycket trevligare än lokalbussarna i Luleå. Så tummen upp till dom!Dagens diss

dagens diss

Vi var och åt lunch på Heroes idag, dagens diss går till dom för att Linn fick två hårstrån i maten igen! Det konstiga var att Heroes var en av få som blev godkända av livsmedelsverket. Vad går deras test ut på?
Modevisningen

Mer bilder från vår modevisning:

Amanda med kläder från Vila.
Amanda med kläder från Vila.

Elina och Fernando med kläder från JC
Elina och Fernando går med kläder från JC.

Josef på modevisningen, kläder från Carlings
Kläder från Carlings visas upp av Josef
Dagens I-landsproblem

Dagens I-landsproblem

Äta för mycket mat, godis och chips så att man till slut börjar må ill och tycka synd om sig själv..som vi tre gör just nu.
Vanligt Jockehäng

Nu var det ett tag sedan sist, även om inte ni andra märkt det. Men nu sitter jag och Jens hos Jocke igen. Med proppfylla godispåsar och flottar, underbart!

Joaaakim spelar

Joaakim spelar!

Dator och chips

Min lilla vrå, dator och godis!

jaaag

freak

Jens är lite småtrött

Min lilla snorunge
Dagens diss

dagens diss
Alla känner väl igen utrycket "aldrig mer, jag lovar mig själv det"
Att man alltid ska må så dåligt dagen efter, då har man alltid så kul. Men fyfan för den här dagen.. 
addicted to sugar

Kan lugnt och ärligt säga att jag är beroende av socker och med det menar jag..GODIS! Om möjligheten fanns och det inte skulle vara onyttig överhuvudtaget skulle jag ätit det varje dag. Varför måste allt gott vara så onyttigt?
Vill ha godismyssöndag idag!!

Godis
Hockey

Glömde skriva att vi var på hockey igår, det fanns bara ståplatser kvar så blev att stå på supporterläktaren. Inte för att det går något, det blir ju som mer stämning då. Jag är ju inte alls någån hockeytittare men det är alltid kul att träffa en massa människor och trots att jag inte vet mycket om hockey är inte ens jag förvånad över att Luleå förlorade mot Timrå..Pics från igår

Bilder från igår, kvällen slutade på Allstar. Vilket var första gången för mig!

13/3

Oppfinnar-Jocke

13/3


Niklas


Kero

Kero

Jag

Kero och jag, jäklar vilket röj!

Niklas och Jens

Niklas och Jens

Samir

Samir

Jocke

Jockee

Niklas

Niklas
God natt!

nu blir de sängen efter en kväll på Allstar, hell yeah!Dagens I-landsproblem

Dagens I-landsproblem

 

Kanske inte något som jag råkat ut för idag, utan i torsdags då jag skulle gå i högklackat. Ett I-lands problem är då att behöva gå in högklackade skor..jobbigt!The bird is the word

Såg Family guy ihår då Jens jobbade, klippet är på en del av avsnittet. Snacka om att det sätter sig fast i skallen!


Frukost

Om vi nyss åt det första målet för dagen, är det för sent att kalla det för frukost? Då det var en macka med skinka, ost och gurka på och ett glas mjölk till

Jens äter på sin mumsiga macka:

Jens äter frukost
Kuckeliku! Klockan är sju!

Ne inte direkt, jag vaknade "lite" senare, jag vaknade för bara nån minut sen. Tror ni det känns nå underbart att ha sovit så här länge? Efter den här veckan har jag varit helt slut. Ikväll får vi se vad som händer, tror det blir att vara mer åt det spontana hållet, trots att jag är en planeringsmänniska.Modevisning

Laddar upp en bild från min och Jannies lilla minigala, alla intäkter kommer gå till Rädda barnen!Jannie och jag tillsammans med våra modeller på scenen.
Denna bild är från slutet av modevisningen då jag och Jannie tackar alla som varit med, alla var jätteduktiga. Våra modeller gjorde ett superbra jobb!
Visst var vi snygga i våra klänningar? Jannies bruna kommer från Vila och min rosa kommer från Diva.
Min lilla slarvpotta

Ett inlägg tillägnat min lilla Jens, han säger att jag verkligen är en expert på att slänga kläder på golvet. Men kan säga lugnt att jag inte är ensam om det, men eftersom han är så duktig och har jobbat hela förra veckan och den här tänkte jag försöka vika ihop hans kläder. Så kanske han blir lite glad då han kommer hem!


Alla kläder ni ser på golvet på denna bild är min lilla Jens prylar!

Jens är min lilla slarvpotta!

 

 
Ny klocka!

Ni måste ju kolla in min nya coola klocka från Hardwear i Luleå! Förresten så kommer bilder från modevisningen ut snart, men det är massor och kan inte välja ut. Synd att blogg.se har så dåligt uppladdningsverktyg så man bara kan ladda upp en bild i taget..dagens i-landsproblem kanske?

Min nya coola klocka från Hardwear!
Wousch..

..nu har jag suttit och bokstavligt skrivet "hackat" över 200 flyers kan säga att det är ett ensidigt uppdrag och att jag är gode less. Nu ska dem bara vikas men de väntar jag nog med tills imorgon, nu blir det duschen!

programblad

Ni kanske inte ser hur mycket papper det är i den där högen, men jag VET att det är många!Modevisning

Idag har jag inte hunnit skriva i bloggen. Kan bara säga ett ord: stress!

Jag och Jannie har sprungit omkring i affärerna och plockat upp alla kläder till modevisningen, ska skära 200 programblad och en massa VIP-kort. Allt blev inte klart så spänningen fortsätter imorgon och ifall vi hinner allt i tid! imorgon smäller det! kom på vår modevisning i Kulturens Hus!Dagens I-landsproblem

Dagens I-landsproblem

Dagens I-lands problem för mig:

Man vet inte vad man ska se på tv..
Disaster Date

Sitter och tittar på MTV, nån mer än jag som funderar på hur många av deras program som är på riktigt? Jag menar som the x effect, vem skulle ens på riktigt göra något sådant mot sin partner. Även Bully beatdown, man vill ju kanske att man det är sant men känns som att the bully är för kaxig för att vara medveten om att det sänds i tv och de flesta kommer hata honom efter det..

Disaster Date
Stress

Jag och Jannie har sprungit i stan två dagar på rad nu, och imorgon blir den tredje. Kan säga att det känns i fötterna..En jobbdag kvar sen är det dags för vår modevisning. Glöm inte att ni ska befinna er 18.30 utan för Lilla Salen för då börjar biljetterna släppas för vår lilla minigala!

Stan
Stress idag igen

Har inte ens tid att skriva i bloggen för att det är så mycket med projektet fram till torsdag..Bandy

Det blir nog bandy ändå, pappa kommer skjutsa mig till bussen!Grinding Fail

Bild tagit från Failblog.org :

Fail
Pic.

Bild på mig och Jens, ser ut som om jag har svinlång hals på bilden. Blir ingen bandy ikväll..

Jag och Jens
Stress

Stress, jag och Jankie håller på att stressa sönder med vårat projektarbete!!!Illustration

Har gjort en illustration på min älsklings, alltså Jens kompis. Så här har ni Jens kompis Jocke:

Illustration av Jens kompis Jocke
Hemma

Hemma igen, helt slut. Blir att se film med familjen nu!taggad

Har repat mig från förra gången i backen och är redo och taggad för att fara iväg idag! Med familjen och fulltpackad med mat så vi klarar oss.AnkieHeader

Har gjort en header till en tjej, ni kan ju kolla in hennes blogg http://yoursooofine.blogg.se/


Header nr 1

Josefines header 1

Header nr. 2

Josefines header 2
Myskväll med familjen

Såg på film med familjen ikväll, med lite god glass till. Men jag märkte efter ett tag att jag nog tog lite för mycket glass i min tallrik. Usch att man alltid ska ta för mycket av det goda..

Myskväll med glass
Snowboard imorn!

Har just kommit hem och ser lite Wallander med familjen, imorgon blir det backen. Får se om Jannie kunde följa annars vet jag inte vem jag ska åka med eftersom min lillebror lär ha kompisar med sig. Om ni läste i Piteå tidningen igår, vilket kanske inte så många av er gör men i alla fall så var jag och Jannie med i den angående vårat projektarbete.

Ni kan läsa intervjun här

Piteå tidningen
Bild

Ska bara lägga upp en bild som Jens ritat åt mig för några månader sen:

Bild ritad av Jens!
New moon

Nu har jag sett den andra Twilight filmen, låt mig säga att dom inte har utvecklat deras specialeffekter i filmen. Man tycker ju nästan att dom borde få det att se bättre ut än vad de egentligen gör. Men den var sevärd men skulle nog inte ens få in den i tanken att orka se den en gång till. Men är ändå en person som måte se om de finns fortsättningar på filmer.New Moon

Nu blir det att se Twilight New moon!Jens fail

Ops, sorry det blir ingen bild från igår. Varken från före eller efter festen. Men ett tag innan vi for så skulle jag och Jens kolla på outsiders på kanal 5s hemsida. Jens hade hand om musen, okej det lät lite sjukt med i alla fall:

Jens: Går inte outsiders på kanal 5? jag hittar det inte..

Jag: Men gå på listan "A-Ö" och sök på Outsiders.

Jens: okej

Så ser jag hur han far med musen och kollar i kategorin för programm som börjar på U.

Jag: Ehm Jens outsiders stavas med O i början, inte Uuutsiders!

Jens tittar skamset upp på mig.


Gårdagens fail för honom!

äter cheeseball
Partyfix

Snart är det dags för att bege sig mot lokalen för att festen börjar. Eller har förresten ingen aning då vi ska vara där och då folk kommer. Tror det kommer bli en riktigt trevlig kväll, kanske dags för mig att göra mig iordning, ni kan få se en bild sen!

Ha en bra kväll älskade läsare!Nästa stopp: Staden

Nu blir de stan!En bild på mig
Powernap

Efter en välbehövlig powernap så ska jag gå några jobbiga steg till köket för att göra lite frukost!Köpa present

Nu är jag i Luleå, ska göra några ärenden. Bland annat köpa en present till min syrra har bara ingen aning om vad. Alltid så svårt att veta vad man ska köpa. Visst kan man köpa något personen har önskat men det är nästan roligare att hitta på något helt själv som man vet att personen behöver.

Min bil, Nisse!

Min Nissan som står utanför verkstan, det skulle ta några timmar. Kan nog hämta den på måndag igen.
Egopic.

Nu är jag hemma igen, bilen blev lämnad alldeles själv utanför verkstaden. Nu ska det snart bäras av mot Luleå, för att sen fara på min syrras 20års fest.

Bild på mig
Trött

Gääsp, trött jag är. Kliva upp klockan 05.30 under lovets sista dag är inget jag rekomenderar. Men nu är de dags för mig att fara till verkstan för första gången, själv alltså med min egen bil. Hoppas det går bra.Sov gott!

Nu blir det nog sängen för mig, ska upp tidigare än tidigast imorgon. Bilen ska vara på verkstan klockan 07.00 jobbigt. Inte kul att bo 3 mil från närmaste stad. Men Molly älskar det nog (hunden). Slänger in en bild på mig själv, som vanligt!
Social

Nu dags för att vara lite social med familjen!Kakmonster!

Efter en dag i backen fick vi gå ner i frysen och ta lite fika, smaskens! En bild på kakor jag bakat:

Kakor som jag bakat!
Bilder från idag

Här kommer tre bilder från dagen i backen:

Julia och Agge längre ner.

Inte stora backar men dom duger med dom kunskaper vi har!

Jannie i valls.

Jankie

Jag i skidbacken!

Och så självklart en bild på mig själv!
Om dagen

shit pommes fritz vad jag är slut i benen. Snowboardåkning är inte som en semester direkt. Men jag gör framsteg varje gång, trots att jag ramlade idag och snön letade sig in i handskarna. Paniken man får när man ligger omringad av mer än 1 meter pudersnö, man försöker göra tappra försök med att ställa sig upp. Händerna glider in iden djupa snön, allt känns meningslöst och man får halvt panik och undrar hur lång tid det kommer ta denna gång att ta sig loss. Har gjort mina framsteg i småhoppen i backen, eller om man ska säga gupp? Till och med dom små irriterande knattarna gör ett bättre jobb än mig. Men ska ge credz till mig själv att jag inte ramlat i någon av småhoppen idag och börjar få koll på mina landningar, undra vad nästa steg blir?

måste tyvärr säga att det är jag på bilden!


 

 
Update

Sorry kära läsare har inte hunnit uppdatera förrän nu. Har varit i backen hela dagen, berättar på ett tag om dagens bravader, min lilla hund Molly skriker där ute för hon vill leka med bollen..stackarn. Be right back!
Natti natti!

Nu måste Ankiepankie hoppa i sängen för imorgon blir det att fara hem och åka snowboard i backen. Fredagen blir det för mig att vara med Nisse till verkstan, Nisse är min egen bil som är av bilmärket Nissan. Första gången jag far på verkstan med den, kommer bli spännande.

Men som sagt nu blir de sängen och somna själv tills prinsen dyker upp efter 01.00 då han slutar jobbet.Kreativiteten flög iväg!

Här sitter jag igen som en fantasilös själ och tycker synd om mig själv. För att jag ska komma på ideér till en fotobok jag ska hålla på med varje onsdag till studenten. Behöver både fotoideér och modeller till det. Har en fotograf till hjälp som ska ge mig tips och feedback för att jag själv ska förbättra mina kunskaper inom att fota människor.Anledningen till ändrad design

Idag har jag varit och lämnat in mina böcker till bibloteket, och ändrat min bloggdesign. Varför? För att jag är väl som dom flesta andra lite ego av mig och vill ha en bild på mig själv på headern. Sen ändrade jag från rosa till grönt mest för att alla andra har rosa bloggar. Det är inget som helst fel med det, jag älskar rosa men jag ville ha ett rejält ombyte!

Min gamla header

Min gamla header

Min nya header

Min nya header

 
Bjud på dig själv

Dagens sexy pose:

Sexy!
Molly

Låt mig presentera världens sötaste hund, enligt mig själv i alla fall.

Världens sötaste hund.

Molly filosoferar på bron.
Pics från gårdagen.

En blogg blir definitivt roligare med bilder, så bara för er! Bilder från gårdagen:

Jannie försöker vara smidig

Jankie och jag jobbade med projektet under lovet, vi är verkligen ambitiösa ungdomar!

Jannie jobbar på med tejpen.

Att tejpa upp affischer då det blåser är inte roligt..typiskt Luleå väder..

Äckeltejp

Tejpen blev stenhård, jag började till och med blöda för tejpen körde upp under nagel och skar..ajaj!

Jannie fotar!!

Jankie fotar.

Sitter och väntar på att dom ska prova ut kläder till modevisningen.

David och Josef väntar på att få prova ut deras kläder från Jack&Jones, som ska gå för våran modevisning.
Aktiv

Shit, när jag nu har bloggat på blogg.se har jag verkligen märkt vad som krävs av dom som ligger på topplistorna dagarna i ända. Dom måste skriva minst 5 inlägg per dag verkar det som, shieet!Återfall

Ånej! Jag har trillat dit i fällan igen. Jag behöver verkligen en stressboll eller liknande. Kan inte hålla händerna i styr. Ofta får jag abstinens då jag sitter på skolan på en lektion eller hemma och ser en film.
Händerna liksom dras upp till munnen, som öppnar sig. Ja, jag är nagelbitare..eller före detta nagelbitare som håller på att åka dit igen.
Jag lovar då jag säger att det är beroendeframkallande, och det roliga är att det finger jag inte bitar på är lillfingernaglarna. Åh varför just jag? det är ju jättesnyggt med långa naglar. Har inte tillräckligt med självdiciplin för att lägga ner med det, dags att skaffa det kanske?

Gud vad det är lätt att ta upp om I-landsproblem, vill nog inte ens nämna hur många jag har..

Nagelbitare
Egopic.

Bara för att jag har lite att göra för tillfället så lägger jag upp en till bild på mig själv:

Bild på Ankie
Ny design

Ny design på min blogg!som jag suttit och knåpat ihop!Dildodesigner

Jag har tänkt på en rolig sak, det finns tusentals olika dildos. Färgen, formen, längden skiljer sig från alla. Men vem är det då som sitter och gör dem? Visst dom görs i fabriker men det måste ju ändå finnas en tänkande hjärna bakom hur den senaste kommer se ut. Finns det dom som arbetar som dildodesigner?
God natt Sverige!

Nu ska trötta jag hoppa i sängen efter sett Luftslotten som sprängdes, som jag längtat efter i en evighet. Lisbeth Salander är coolast, hon som gör den rollen är svinbra skådespelare!Under upprustning

Ursäkta stöket på min blogg men den är under reperation!Egopic.

En bild på mig själv.
Ner för backen ner!

Vi har som sagt varit och åkt idag, första dagen på sportlovet. En heldag i backen blev det!

I valls.
Det lilla snowboardgänget!

I backen.
Lillebror

Jannie i Vallsberget
Jankie och en halva Jossi
Dröm sött!

Nu knackar det på dörren av John Blund, men vi ses i backen imorgon!