Biggest loser

Idag har jag inte haft någon lustatt skriva i boggen men för att hålla er uppdaterade:

- Hade en föreläsning om arbetsmiljö
- Sökt en massa sommarjobb, så lova att ni håller tummarna för mig!
- Ätit mat (som varje dag)
- Sitter nu och ser biggest loser

Imorgon:
- Begravning
- Valborgsfirande som kommer innehålla grillning och mysigt sällskap!

Hur ska ni fira valborg?



Otäck natt

Känslan av att vakna mitt i natten och känna en plågande och ond känsla i vaden så att man bara vill bort. Jag pratar om att få sendrag i vaden, mitt i natten!

Just för tillfället känns det som om det inte finns nå värre. Att vakna yrvaken och känna en smärta i benet och då vet man inte ens vad man ska göra utan jag fick mer panik och börja röra på mig i sängen.

- Jens hjälp!
- Va!? vad är det?, en nyvaken Jens svarar.
- Det gör jätteont hjälp mig!

En trött Jens får panik och det han tänker på då är att leta reda på fjärkontrollen i sängen och slår av tv:en istället.

- Inte tv:en!!! jag har ju ont, i vaden!
- Vadå?, säger Jens frågande.

Självklart hade jag hjärnsläpp min i natten och kunde inte heller säga att jag hade sendrag. Men till slutt förstår han vad jag menar och hjälper mig med lite massage och att sträcka ut vaden.

- Åh tack!, en trött Annica som somnar om sen igen..


FOTO: Göran Löwkrantz




MAT!

Jag är hungrig och vill ta lunch nu vilket jag mest troligtvist gör! Blir cykel till bryggeriet, då jag cyklade med den imorse. Såklart hade jag även motvind hela vägen så det kändes igen bara som att jag trampade och trampade, men bra med motion!



En skoldag senare

Sitter jag fortfarande på skolan vid den här tiden trots att jag slutade för ett tag sedan. Är jag verkligen en sådan person som har så lite till liv? Nej utan jag väntar bara på bussen som går på en halvtimme. Nog för att jag skulle behöva stanna på skolan och knåpa bort lite uppgifter men det får bli en senare historia.

Hur har eran dag varit?




Ego.

Nu ska jag fortsätta på min textanalys och hoppas på att jag kommer någon vart. Igår blev det äntligen att jag klippte mina slitna toppar och färgade håret, det är då det är bra att ha en syrra som ställer upp. Men inga stora förändringar blev det eftersom jag passar i hårfärgen jag har nu och försöker spara ut håret till balen och studenten. Men nu slipper jag ha en utväxt att stirra på varje gång jag tittar mig i spegeln. En utväxt som ingen behöver påpeka längre att jag har och jag har varit fullt medveten om det hela tiden.

Vilket får en och tänka på varje gång man har en äcklig liten finne någonstans i ansiktet.

En kompis: Du har en finne där!
Jag: Nähä!? har jag? du skämtar. (Det är väl klart jag vet att jag har en stor blaffa i ansiktet!!)


FOTO: Göran Löwkrantz




Textanalys

Skola åter igen. Är det nu man ska börja räkna ner dagarna till sommaren och studenten? Har ingen koll och orkar inte kolla igenom en kalender bara för att ta reda på det.
Nu ska jag försöka skriva ner en textanalys i svenskan, vilket jag kan behöva någora lyckoönskningar till!



bloggpaus

usch nu har jag börjat ge halvt upp med att skriva eller så är det att man ibland behöver ta en paus och ta hand om sig själv mer än bloggen!
Kvällen igår var riktigt trevlig och kom hem tidigt vilket var skönt, nu har jag gjort lite hasselbackspotatis som vi bland annat ska äta till middag!


Isacs foto




Ego.

Bara för att det inte har hänt något intressant i mitt liv just nu som jag vill skriva om kan jag lägga upp en bild från fotograferingen i förrgår:


Isacs foto




Upptagen

Just nu måste jag verka som en väldigt upptagen person och det stämmer verkligen också. Ska försöka lägga i en sista växel när det gäller skolarbete innan studenten. Önska mig lycka till!




Taggad

Nu sitter vi har beredda för att ta emot folket som vi hoppas väller in 13.00. Inte för att jag tror det direkt men man kan ju alltid hoppas att det kommer så man får lite mer credz för projektarbetet



Lägger upp den här igen bara för att vi är så stolta!




NTI vårvernissage

Om ni missat vad mitt och Jannies projektarbete handlade om så missa in denna unika chans att träffa oss imorgon på Kulturens hus i Luleå. Mer information finns på facebook här! 

Där kommer ni kunna se allt material vi använt oss av under projektarbetet och kunna ställa frågor. Om ni inte kan har ni väl inte glömt att kolla in vår facebookgrupp?

bloggtrafik




buhu

sitter och tycker synd om mig själv för att jag gav upp i Simscity för att det blev för ansträngade och ångrade mitt fina val av byggnasplats. Nu sitter jag här och förväntade mig att Jens skulle komma hem 20.00 men som det verkar nu kommer han först hem 04.00. Yes! det innebär en superkul kväll som jag borde spendera framför tonvis med läxor men som kommer sluta i att jag ser någon tidsfördrivande serie på tv.

Nu tror jag att det blir duschen!



Nästa anhalt

är köket! Nu har jag kommit hem och är vrålhungrig så ska se om jag kan fixa ihop något käk. Blir att se någon film till middagen tror jag då Jens är på jobbet. Sen som samhällsuppgift måste jag få upp min simcity till 10.000 invånare, bara att ta sig an utmaningen.

Glöm inte att komma till kulturens hus imorgon då vår skola har vårvernissage och ställer ut alla projekt. Det börjar från klockan 13.00 och där kommer ni hitta mig och Jannie någonstans!



SimCity 4

Nu sitter jag på samhällsen där vi håller på med ekonomi, något jag inte kan påstå att jag är väldigt bra på och känns som att det kommer så mycket information att det far ut på samma gång för att få plats med den nya informationen.

En rolig sak vi gör nu är att vi får spela Simcity 4, för att starta upp en egen stad. Men nu måste jag ge mina invånare lite ström som ni ser på bilden. Så vi får höras!


Har ni spelat SimCity 4 någon gång?




usch usch..

..vad trött jag är! Men nu är det bara klä på sig lite kasta i sig nå fil och musli och åka till skolan. För er som inte vet så har "röda faran" strejkat vilket är cykeln som Jens fixade åt mig. Så den måste vi få tag i en del saker till för att fixa. Hoppas det blir snart för jag tänkte ju vara nyttig med att cykla till skolan. Men nu börjar dom ju sopa gatorna vilket gör att jag kanske kan ta fram inlinsen.

Det var min lilla morgonuppdatering så god morgon på er!



Skoltrött

Har kommit hem från skolan för ett tag sedan. Har gjort prov i religion och hoppas på att det gick bra. Men känner riktigt hur trött jag är på skolan alltså. Tycker synd om mig själv för att jag inte orkar göra någonting. Vilket jag vet själv är helt fel eftersom jag har bara mig själv att skylla. Ibland känns det som om jag hellre sitter och stirrar in i en vägg istället för att ta tag i skolarbetet. Sedan på grund av att jag är skoltrött leder det till stress eftersom man då lägger saker på hög.

Då när jag kommer in på ämnet stress hade vi en lika intressant lektion som vanligt i Psykologi som handlade om just stress och man kan antingen vara problemfokuserad eller känslofokuserad.

Problemfokuserad:
a) Man jobbar som f*n i två dygn
b) man kontaktar läraren och ber om mer tid.
c) Man skiter i allt och tar ett IG.

Känslofokuserad:
a) negativt undvikande, man tar till alkohol, spel eller bråk.
b) Grubblande, man går in i sig själv. Man tänker att man ska göra det men gör det ändå inte.
c) Distraherande, man gör roliga saker för att slippa tänka på vad man måste göra. Det är det vanligaste!

Av dom här så tillhör jag nog mest gruppen som är känslofokuserad och tänker på sakerna jag borde göra men som jag inte gör ändå. Utan tycker synd om mig själv för att jag inte gör dem.

Skulle egentligen vilja gå igenom allt från lektionen, kanske gör det senare om jag har tid och orkar.


Är så skoltrött att det verkar som om någon har spikat i mitt huvud och punkterat hjärnan.




Hårdprodukterna har kommit!

Nu har jag gått i dagar och väntat på att min vinst ska hamna i brevlådan, eller riktigt så blev det ju inte eftersom den kom i brevinkastet istället. Fast nu blev det ju fel igen för att den lådan skulle inte rymmats i brevinkastet. Utan som tur var så var Jens hemma då brevbäraren knackade på dörren, undra hur dom hade gjort ifall ingen var hemma? Lämnar dom bara paketet utanför dörren då?

Men i alla fall så har jag fått hårprodukterna som jag vann av Fattybom!




Taco

Nu sitter jag här framför datorn och tv:en samtidigt som jag ser Jens och Vikko göra middagen. Vi ska äta tacos och det kommer bli underbart gott för äter det inte så ofta nu för tiden.

Vad ska ni äta ikväll?




Bild.



Tänkte lägga upp en bild från några av dom andra tjejerna som är med på fotningen som är varje onsdag och torsdag. I mitten sitter ju jag och i rosa klänning är min syster!




Gääsp!

Kommer nyss hem efter att ha varit och kollat på en Amazon, som var i lite för fallfärdigt skick. Gårdagskvällen var väl smårolig, skönt att få komma ut lite. Men jag var 100% nykter vilket var ännu skönare och det innebär att jag vet exakt hur Kafelino och Allstar ser ut. Nu tänkte jag försöka plugga lite så ni får önska mig lycka till!


Gårdagens bild




Grattis!

Idag så fyller min pojkvän 21 år vilket innebär ett stort grattis till honom. EFtersom han har fyllt år har vi varit hos hans föräldrar där vi blev bjudna på god mat och tårta. Men stackars Jens som tjatat om tårta sen igår åt för mycket mat så han inte kunde äta någon efterätt. Särskilt då han och jag stått och gjort en kladdkaka också. Nu ska det festas för honom och hans kompisar medan jag bara tar det lugnt! Hoppas ni får en mysig lördag.

Funderar även på hur jag ska göra med bloggen, tänkte ju försöka skriva massor med inlägg varje dag men det känns nästan som om det tar upp för mycket tid av mitt liv så jag får se hur jag gör. Vill gärna fortsätta men folk i ens omgivning kan ju bli besvikna om man lägger ner så mycket tid på datorn.


Tog på mig solglasögonen och lite sommarkänsla när vi for på förmiddagen. På vägen hem snöade det som det gör fortfarande. Nästan så man kan kalla det snöstorm.

Vad har ni för väder hos er?




Fifa?

Nu har Jens kommit hem från jobbet och vill lira lite Fifa, funderar på om man ska ställa upp eller inte. Även om jag inte är så duktig, fast det kan ju bero på att jag spelade för första gången igår och är van med Nintendo 64 kontrollerna. Men jag är smånördig av mig och gillar data- och tvspel.


FOTO: Rickard Garvare

Spelar ni tv-spel?




Städfirman som städar topless

Städfirma som hyr ut städerskor som städar ditt hus topless. Ska man behöva sänka sig till den nivån för att det är ekonomisk kris? Kolla här!




Idétorka

Nu ska jag snart gå från skolan och bege mig mot stan. Ska försöka hitta något fint till Jens eftersom han fyller år imorgon men har lite idétorka. Sen har jag ju presentar att köpa åt min lillebror som fyllde år förra veckan och har inte köpt till min syster som fyllde år i februari heller. Är i pengaknipa!


Foto: Rickard Garvare




Oboy vilket vackert väder!

Solen skiner idag!
Tänkte lägga upp en bild på mig själv som jag tog efter gårdagens fotografering så ni får se hur jag såg ut. Jag ber om ursäkt för den dåliga kvalitén, men det är fortfarande länge kvar till jag får tillbaka min kamera.


Vad tycks?




God night!

Först nu blir det sängen för min del efter en den här dagen. Har ju uppdaterat med lagoma mellanrum så finns som ingenting mer att säga. Hoppas ni har haft en bra dag! Kastar in en till bild från gårdagens fotografering:


FOTO: Rickard Garvare




Ego

Har nu fått en bild på mig själv från fotningen igår som jag tänkte bjuda er på:

FOTO: Rickard Garvare




Korv med bröd eller bröd med korv

Klart man tar brödet först när man ska äta det, men det heter ju inte bröd med korv utan korv med bröd. Känns mycket mer natuligt att säga det! Kom på det för att vi nyss åt det, snabb middag för båda hade brottom! Men nu ska jag iväg med en buss som går 18.20 så ciao! (ska på fotografering idag igen)




SOS!

Mayday mayday, Houston, We've Got a Problem!
Kikar lite smått på stundentklänningar men jag fastnar inte 100% för någon. Hade ju som sagt velat ha en tajt åtsittande klänning och vit såklart! Har hittat några alternativ:

Elise Wrinkled Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM
Nr 1. Hade helst velat ha den här fast i vit men det fanns ju såklart inte!



Nr2. Gillade den här för att den var i satin. Men hade velat ha den har lite tajtare


Nr. 3 Den här gillade jag för den gav en känsla av sommar!

Vilken tycker ni? Eller har ni tips på någon annan?




Vårbilder

Nu kommer jag efter lunchen och mätt om magen. Det var dock inte plättar idag som vi hade förväntade oss utan det var kyckling och ris vilket jag inte klagar på heller. Det var ett spännande äventyr att ta min rostiga herrcykel till bryggeriet, bland fotgängare, bilar och övriga trafikanter vad nu det kan vara.

Moa och hanna!
Moa och Hanna sitter uti i solen

Jankiefresh
Jankiefresh!





Meny

Nej, nu är jag less på lektion för min mage börjar kurra lite. Jag och Jankie funderar på att den rostiga cykeln till bryggieret. Restaurangen vi äter på med skolan eftersom vi inte har någon egen matsal.

Meny

Såhär har vår meny sett ut i veckan.
Inte illa va?




Dr love

Hehe, känner mig lite töntig men för några dagar sen kom jag och min syrra på kärlekskalkylatorn som man ofta använde när man gick på låg- och mellanstadiet. Man skulle testa hur stor procentchans det var om man var tillsammans med den killen eller den killen osv. Men nu kom vi på att vi skulle kolla den nyligen. Enligt den så har jag och Jens 51% chans!
Även för att understryka så tror jag inte på det här, så ni inte tror att jag är nå freak!


Klicka på bilden om ni vill testa själv!

Dr Love
Har ni testat det här tidigare? Klicka här!

bloggtrafik




Dag 1

Idag var första dagen jag cyklade till skolan.

Jag gick ner till cykelförådet och backade ut min rostiga bruna herrcykel. Kände en känsla att det här kommer gå bra, riktigt bra!
Sätter mig på den och hoppas att det ska gå bra att ha dataväskan på axeln. Vilket gick utan värre problem. Sen började jag trampa, när man väl lär sig cykla glömmer man det ju aldrig vilket kan vara tur när hela vintern har gått.
Jag trampar och trampar tills jag efter ett tag inte gör annat att trampar. Visst är det ju det de går ut på när man cyklar men man brukar ju kunna vila ett tag och bara glida med.

Sedan när jag har lagt märkte själv till hur mycket jag trampar så kommer det en äldre man hur lätt som helst cyklade förbi. Medan jag halvsvettande och utmattad tittar förtvivlat ner på båda mina däck och hoppas på att det inte är punktering. Vilket det inte är, sen ser jag hur den äldre mannen cyklar ifrån mig, försöker ett tag trampa ännu hårdare men blev less.

Närmar mig skolan, och då kommer ja backen jag gruvade för mig redan igår. Ser två människor går på rad över trottoaren och ber till Gud att dom ska hinna flytta sig lite åt sidan så jag slipper skrika att dom ska flytta på sig eftersom jag inte har någon ringklocka. Jag tar fart och börjar trampa mer och mer och till min lättnad ser jag att dom har flyttat sig så att jag enkelt kan cykla förbi på sidan.

Svänger av till skolan och ser ljuset! Hoppas av cykeln och leder den bakom byggnaden för att parkera den. Det är då jag märker hur den hackande bromsar medan jag leder den bredvid min sida. Då jag märker att:
"DET ÄR JU FÖR F*AN BROMSARNA SOM TAR I!?"

surankie
Blev ännu surare än såhär..




God natt!

Det är nu egentligen jag borde lägga upp några bilder från dagen. Men eftersom min kamera fortfarande är på reperation och lär vara det ett tag till så känns det lite jobbigt att ta bilder med min mobil hela tiden då resultatet blir jättedåligt. Så för att vara ärlig har jag inte alls tagit en enda bild idag.

Synd att det inte är som då man lämnar in mobiler att man får en lånekamera. Förstår om dom inte vill låna ut systémkameror till folk som lämnar in dem. Men jag hade blivit överlycklig bara dom lånade mig en vanlig digital, vad som helst som bara blir bättre än mina suddiga bilder.

Lägger upp en riktig sommarbild på min älskade Molly istället!

Molly
Hon tittar ut genom bilens fönster, söt va?
Dröm sött alla!




Herrcykel

Nu har jag äntligen fått en cykel, vilket innebär att jag slipper åka den jobbiga lokalbussen på morgonen som har dom sura chaufförerna. Nej utan nu ska jag bara vakna lite tidigare, äta frukost och fixa till mig. Sen gå ut, låsa upp cykelförrådet och ta fram cykeln och börja trampa.
Det innebär att det är gratis och jag får mer motion vilket i sin tur leder till bättre chans för att man kommer i form till beach 2010!

Cykeln vi har fått tag på har väl sin charm. Den är en mörkbrun gammal cykel med en del rostfläckar. Sen är det även en herrcykel som har det negativa med en rampinne rakt över cykeln, eller hur jag nu ska förklara det. Frågan är varför man har en sådan där? Jag menar det ska väl vara ännu sämre för killar att ramla ner och slå sin käraste ägodel på den, eller har jag fel? (det är ju så att jag skriver bara mina åsikter och vad jag tror)

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och fortsätta se filmen vi somnade till igår.

herrcykel

Ungefär den där bruna färgen har cykel, men har ingen korg på den. Vilket jag borde fixa!
Hur färdas ni till skolan?




photoshoot

Sorry! jag har inte riktigt tid att skriva så mycket just nu för att jag måste hitta på någon idé och bestämma vilka kläder jag ska ha på mig ikväll då det är dags för fotografering igen. Eftersom vi ska köra på mjukt ljus så funderar jag på något gulligt. Men vad?

photoshoot
En bild på mig från tidigare tillfälle!




Alla har en fjortistid

Man sminkar sig, man skriker, man speglar och använder mobilen endast till att ta kort på sig själv. Alla har väl haft en fjortistid. Som allt annat så kryper även fjortistiden lägre ner i åldrarna eftersom nu finns det till och med 10-12 åringar som sminkar sig och  använder BH. Kan man verkligen kalla det BH? En liten ljusrosa bh med snobben på? Som dom till och med satt bygel på..otroligt. Stoppar dom in bomull i den eller?

Min fjortistid kom inte så tidigt som när man var tolv år, kan nog till och med säga att den kom lite senare. Den kom när jag gick i nian, det var då man börja skrika åt killarna för att dom kasta snöbollar på en. Nästan som en till mellanstadietid då man det fanns kill- och tjejbaciller, lite mer sminkad bara. Fast appropå smink så sminkar jag mig mer nu när jag väl sminkar mig och det händer inte ofta.
Jag började nog sminka mig först i nian också, skaffade min första frisyr först i åttan och gick omkring som en nörd med glasögon i sjuan.

Nu när man tittar tillbaka på bilder från den tiden kan man nog småskämmas men om man tittar på den med en kompis så skrattar man. Bilder när man håller kameran lite högre upp och gör ögonen extra stora och ibland kanske försöker på sig en snygg pussmun. Men som sagt alla har en fjortistid, en dels är längre och vissa är kortare. Min var som tur var inte så lång!

Här får ni se en halvskämmig bild på mig och Jannie från vår riktiga fjortistid:

fjortis
När hade ni er fjortistid?




Godmorning!

Älskar dagar som den här, sovmorgon! Men nu har jag lite fullt upp eftersom jag och Jannie måste fixa lite med vårat projektarbete som vi har fått MVG i!! Tror ni att vi är nå nöjd?

Love you girl
Love you girl!


Vet att ni väntar på en värdering från filmen jag såg igår, men nu var det så att jag råkade somna. Vilket innebär att jag kommer se klart filmen idag!




All about Steve

Nu ska vi lägga oss ner och se komedin All about Steve. Mina förväntingar på filmen är att den ska vara bra, i alla fall sevärd. Får se ifall jag skriver något mer i bloggen för ikväll, risken finns ju att man somnar till filmen så passar på att säga Godnatt till alla underbara läsare!

All about Steve
Har ni sett den här filmen?




Vill du bli resereporter?

Resereporter




Countdown

Är det nu dags för mig att börja göra nedräkning till studenten? Den närmar sig med stormsteg och min studentmössa lyser upp rummet i lägenheten. Förstår ni hur mycket man kommar sjunga eller från mitt fall och dom flesta andra kommer det att skrikas.

Nu är det bara frågan var jag ska hitta någon fin studentklänning någonstans? Först ville jag ha en som sitter tajt så att formerna syns, men nu vet jag inte. Tror att jag helst vill ha en sådan men är inte hundra procent säker på det heller.

Studentklänning

Har ni något tips på någon studentklänning?




Dagens I-landsproblem

Ni som inte vet vad vad jag berättar om i I-landsproblem kan jag förklara för nu. Ibland lägger jag upp Dagens I-landsproblem där jag lägger upp fjuttiga problem som endast folk som bor i I-länder har, alltså bland annat Sverige.

Dagens I-landsproblem


Dagens: Som jag har märkt många gånger tidigare och som även hände igår. Man kommer trött hem sent på kvällen och ska gå och borsta tänderna, tittar sig i spegeln och "ånej! jag har ju sminkat mig idag.." Vilket gör att man måste använda sekunder till att tvätta bort det.
Det kanske inte låter jobbigt för er men eftersom jag tycker att jag själv tillhör dom som inte sminkar sig mycket eller ofta så är jag van att bara hoppa i sängen. Ni kan även tycka "men sluta sminka dig helt och hållet då?"
Men ibland vill man känna sig lite snyggare än vanligt!

Haha, men nu är det här ju som sagt inget allvarligt problem och jag överlever såklart. Utan skriver ju som sagt bara det här för att göra ett försök till att vara rolig!

Mascara

Hur ofta sminkar ni er?




Sunshine

Behöver inte ens öppna persinnerna för att se att det är sol ute. Utan den lyser starkt igenom, eller jag ser den blåa hilmen..tror jag. Nu ska jag inte hoppats på för mycket och få för mig något som kanske inte ens stämmer. Men nu är det dags för lite frukost!


SOl




En nöjd Ankiepankie

Kom hem från innebandyn och sätter mig vid datorn för att kolla bloggen, som vanligt kollar jag alla kommentarer jag fått från läsare. Men mitt ibland kommentarerna kommer det ett "Grattis!" som var helt obegripligt då jag tänkte på vad jag hade skrivit i inlägget. Kommentaren var för övrigt från min favoritblogg Simone Fattybom.

Jag gick in på hennes blogg och såg att jag vunnit hennes tävling hon hade, man kunde vinna hennes favorit hårprodukter. Tror ni jag blev nå glad?

- JENS! jag har vunnit hårprodukter!
- Va!? hur då?
- Men jag var med i Fattyboms tävling men jag trodde inte jag skulle vinna!

Är så nöjd just nu, det där kom verkligen behövligt då mitt hår inte är så mysigt just nu! Tack igen!

Fågelbo

Mitt hår ser hyfsat risigt ut nu, snart kommer ju fåglarna tillbaka till Sverige och jag då lär ju någon av dom vilja bygga bo i mitt hår..

Men kolla Fattyboms blogg här




Negativa saker med våren

Det stämmer, det finns negativa saker med våren enligt mig. Visst blir man automatisk på bra humör när det blir ljusare på kvällarna och på morgonen då man vaknar och ser solen lyser och värmer ute. Att man känner asfalt under skorna och gruset skrapa istället för att gå i dåliga vinterskor och få blöta och fuktiga sockar.

1. När det blåser och bilarna kör förbi då man går på trottoaren är det väldigt enkelt att man får in allt torrgrus som kommer fram efter vintern. Som idag då jag fick in i ögat, inte en härlig känsla..

2. Det som göms i snö kommer upp, alltså alla lata hundägare som tror dom har varit smarta och lämnat kvar hundbajset och kanske täckt över det med lite snö. Kan inte påstå att det är vacker då stora halvt förmultade korvar. Det ökar risken för att en hjälplös själv kommer gående i sina nya sommarskor och träffar högen.

hundbajs

Har ni trampat i hundbajs någon gång?




Love is in the air

Aah..atjoo! Någon mer än jag som under vintern och mot vårkanten nyser då man kommer ut och råkar titta mot solen? Någon mer som hatar känslan att man håller på att nysa men det inte blir av? När man väl nyser känns det skönt, känns som om man blir av med en jobbig känsla. Inte för att jag skulle vilja gå och nysa hela tiden.



Puss i vårsolen
En puss i vårsolen!
Jannie i vårsolen 
Jannie ger er läsare en vacker slängkyss!




Hard work work!

Då var det schooltime igen! Känns inte roligt utan jag känner att jag lätt hade kunnat ha en vecka till minst. Men nu blir det att jobba hårdare än aldrig förr..NOT!

Jankie
Jankiefresh på samhällslektionen.
Jag och Jankie
"Jag vet ingen annan som kan bli så ful på bilder som Jannie och Annica"
Detta är ett citat från min pojkvän. Kan även säga att den här är väldigt vacker jämför med andra bilder, som ni kanske någon gång kommer få se.




Gäsp

Trodde jag skulle vara pigg då jag vaknade idag. Istället blev jag irriterad på mobilen och hann tänka "vem f*an är det som ringer redan?" när det visade sig att det var alarmet, hehe.
Men nu är det bara att fixa till sig och slänga i sig någon mat, sen får man hoppas att lokalbusschaufören jag kommer åka med till skolan är trevlig som omväxlingsskull.

Cykel
Vill få tag i en cykel så jag kan börja cykla till skolan! Är för mycket grus än för att åka inlines..




Natti natti!

Nu ska jag lägga mig och sova för att vara utvilad och hyfsad fräsch för första skoldagen efter påsklovet. Hoppas att jag är extra pigg på alla lektioner!

Daim

MarabouDaim är väl en gode smart idé för dom som båda gillar Daim och Marabou men har beslutsångest när dom står i affären. Själv gillar jag och skulle aldrig själv köpa vanlig Daim, och mina favoritmarabou är den vanliga och digestive.

Vilken Marabou är er favorit?

Fler Besökare




Trötter

Kan jag nog döpa alla andra tre till som befunnit sig i detta hushåll. Kan säga att jag är glad över att jag bara var hemma och tog det lugnt igår, då man har sett dom andra idag:

Agge och Jens
Syrran och Jens somnade till filmen vi såg, Home Movie som var en dålig rysare som slösade bort annan viktig filmtid.
Jens sover
Vet inte om ni tycker att han var så charmig så här, men det tycker jag i alla fall.




Barbeque

En underbar dag innehåller:
- En promenad
- Sol
- Grillat
- Trevligt sällskap
- Många kära läsare på bloggen

Jens och jens
Jens & Jens tog hand om grillen och köttet.

fläskfilé
Ni ser ju bara hur gott det var!

Fler Besökare




Pics från dagen.

Här kommer bilder från vår lilla promenad till Kvantum för att min syster och hennes kille som också heter Jens behövde lite fläskfilé. Vi ska grilla idag igen för att få in den riktiga sommarfeelingen!!

Fläskfilé
Man måste noga välja ut dem finaste bitarna.

jesse_e
Jens.E funderar på om han ska öppna börsen.

Foppatofflor
Eftersom syrran och Jens.E kom mitt inatten hade hon ju inte gåvänliga skor med sig, så hon var tvungen att långa mina foppisar. Inte roligt att gå med dom när snön tinar som mest.

Glass
Syrran och min Jens köpte årets första mjukglass, jag och Jens.E körde på den nyttiga stilen och höll oss från det.

Jag
Jag använde mina mosquitobrillor. Äntligen kan jag använda min skinnjacka, love it!




I'm walking on sunshine!

Nu ska vi nog ut i solen och bara ta det lugnt, idag vore det perfekta dagen för årets första mjukglass! Men det tror jag inte, jag har ju börjat med mitt nya liv, gymmet blir nog ikväll!


SOl

Har ni sol hos er?




Flygplanskraschen i Polen

Usch att något sådant kan hända, just nu tänker jag bara på Polens befolkning och där då också Anna och resten från Jednorozec. Byn där jag och tre kompisar var utbytesstudenter med skolan.

Flygplanskrasch
Läs mer på aftonbladet.se




It's a halleluja moment!

Nu har ett av mina mål blivit uppnått, och som alla andra måste jag ju visa det första gången det sker:Bloggtopp

Om än jag är längst ner så var det roligt att se!




God morgon Sverige!

Kan säga att natten har varit svår att sova igenom. Jag går och lägger mig och lyckas somna 02.00 efter att ha sett en film. Sen kommer 3 fulla människor direkt från krogen och ska sova här! I en liten etta, och man kan då inte säga att dom först pratar jättehögt. Sedan när dom sovar för jag själv ligga vaken och lyssna på snarkande fulla människor. Tog väl mig en timme och somna efter det, halleluja!

Molly
Verkar äntligen vara sol här i Luleå också!
Vad ska ni göra en dag som denna då?




Dröm sött!

För det ska jag försöka göra, efter jag har sett någon säkerligen megatöntig tjejfilm Raise your voice. Men för att vara ärlig så gillar jag dom!

Raise your voice


Fler Besökare




Du kommer med solsken till mig!

Efter en härlig dag som har bestått av grillning med trevliga personer sitter jag här nu och tar det lugnt medan man ser smått på tv. Solen tittade fram lite mot eftermiddagen, ett ord säger jag om det: Underbart!

Grill
Haha, kunde ha gjort en mer avancerad bild men tyckte den blev mer charmig såhär!




Walt Disney ressemblances

Kolla in videon som Jocke berättade om. Jag har inte alls lagt märkte till det där själv!




Skynda på vårkänslorna

Det ska vi göra idag genom att grilla. Hur ofta grillar man på vintern? förutom att grilla korv över en eld. Nej utan nu ska vi grilla fläskfilé, mumsigt!



Sleeping positions

Alla har väl en favoritställning när ni sover, särskilt när ni sover med den ni älskar. Här har jag tagit fram några av mina i Illustrator. Sen hur stor plats jag tar då jag inte sover med någon är en annan fråga.


Nr.1
Nr1

Nr.2


Nr2


Nr.3

Nr3

Vilken är din favorit?

Fler Besökare




God morgon!

Har nyss vaknat efter en härlig natt, har ju börjat lite med att ställa om dygnsrytmen lite efter lovet men som vanligt går det segt då jag kom i säng tidigare men kunde inte somna.

Nu ska jag göra en liten läxa, eller göra ett försök till läxa. Hade förresten besöksrekord igår!

Jag
Längtar till sommaren! I alla fall nu till då det blir lite varmare så jag kan börja använda min skinnjacka!




Turken var grek

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6922973.ab

Haha läs den artikeln, skrattade då bara när jag läste!



Världens sötaste hund!

Tänkte bara lägga upp en bild på världens sötaste hund! Nu sitter vi hos Jocke igen och ser talang 2010 och sen blir det självklart Solsidan, vad annars?

Molly




Ett tecken på att man blivit äldre

Ett tecken på att man är på väg till vuxenvärlden förutom att man snart tar studenten och springer omkring med studentmössan och är gladare än någonsin. Det tecknet jag pratar om är att man frivilligt börjar äta Premium Dark, alltså choklad med 70% kakao. Okej om man testar men när man tillslut börja tycka det är gott och sitter just här i denna stund och önskar att man hade en sådan chokladkaka bredvid sig.

Premium Dark




Fler besökare till din blogg!

Vill du få fler besökare till din blogg? Klicka här eller på bilden.


Fler Besökare




Cykeltid

Nu börjar det bli cykeltid. Men varken jag och Jens har någon cykel så det måste vi försöka fixa så vi kan cykla omkring överallt till sommaren. Jag vill helst bara ha någon enkel damcykel, dom är mest charmiga!




Cykel




Sexrobot



Jag tycker att det är en liten rolig idé, jag menar om den uppfyller vissa människors krav är det väl bra att exempelvis pervogubbar håller sig inne med känslolösa robotar istället?




Dagens planer

i rätt ordning är:

- Gym
- Frukost
- Läxor
- Läxor
- Läxor

Låter kul va?




Sov gott!

Redan nu blir mitt sista inlägg för dagen. Imorn är det mer läxor som ska göras!

Dröm sött!



Debattartikel

Nu j*vlar har jag och Jens haft en diskussion och nu ska jag verkligen ta tag i mitt skolarbete. Det jag börjar med är debattartikeln i samhällsen. Jag la till en svordom för att ni verkligen ska förstå att jag menar allvar!



Dagens fail

Dagens fail för någon person som jag ej känner. Jag och Jens kommer för att parkera utanför Willys för att gå och handla. När vi ser en bil som har parkerat väldigt fint, eller så inte. En äldre dam som har kört upp  på trottoaren och över all snö som låg där. Men hur lyckats man få upp den farten och köra upp dit, hon hade då ingen koll på var hon hade bilen. Sen tog det nog ett tag för dom att ta sig lös..

Dagens fail

Här har jag rekonstruerat det som kvinnan lyckats med. Sådär såg det alltså ut.




Nej!

Jag gråter inombords. En sak som inte fick hända har nu hänt..Min systemkamera har gått sönder. Det var igår det hände men jag har inte orkar skriva det förrän nu för jag har ju varit småless. Den flög i golvet och den inbyggda blixten gick sönder. Men har idag varit på expert och lämnat in den. Visst inget större deal jag hade ju försäkring på den som räcker i över två år till. Men det jobbiga är att jag nu kommer vara utan kamera i en hel månad minst. Vilket innebär att inga nya roliga bilder kommer läggas upp här heller. Får ta fram min externa och börja ta fram gamla bilder.
Nej!




Dagens hiss

Dagens hiss

Dagens hiss går till pärmar! Ett superbra sätt att hålla reda på viktiga papper så som kvitton och försäkringar. Om man nu är ordentlig själv och sätter in dem där. Vilket jag själv har slarvat med för många gånger och som har straffat sig i slutändan då man måste springa omkring och leta i alla lådor var man annars kan ha satt pappret.

Pärm

 




Woops!

Nu har jag sovit så länge igen att jag har fått dåligt samvete..Sova bort hela dagen så att man sen undrar var tiden tog vägen. Blä för att sova så länge men jag få ju skylla mig själv då man var vaken då också. Ikväll lär jag ju inte kunna somna tidigt om jag vaknade först nu. Får skärpa mig!



Natti

Nu ska jag slå på American Virgin och försöka somna, fast känner mig redan trött har jobbat på hårt idag. Eller inte hårt men mer än vanligt!

Så natti natti!



Vårtecken

Även här Luleå så börjar våren närma sig. Vilken härlig känsla det är då man går på asfalt!

Is




Köttfärssås och pasta!

Till middag gjorde jag köttfärssås och pasta. Över min förväntan så blev min köttfärssås supergod. Vet inte riktigt vad jag gjorde för att få den så god. Visst brukar jag göra köttfärssås som man tycker är okej och äter som vanlig husmanskost!

Köttfärssås
Den kanske inte ser ut att vara så god på bilden, dock blev bilden tagen med min mobil som är sämre än vad den borde vara.




Efterlyst

Idag ska jag nog planera in att se Efterlyst på 3:an, verkar handla om nå intressant. Bara att komma ihåg det, nästan så att jag måste ställa in en påminnelse på mobilen för så glömsk är jag..



Clean

Nu ska jag gå och kolla vad man ska kasta ihop för något som ska likna en middag. 
Kan även säga att det verkligen är skönt att jag formaterat om skoldatorn så att den är helt tom och såklart snabbare vilket jag ute efter. Vaktmästaren tyckte också att mitt tangentbord var väldigt rent och frågade om jag rengör de ofta, men det gör jag inte så förhoppningsvis har jag inte så flottiga och smutsiga fingrar. Men då ska vi inte prata om hur min skärm ser ut..


Tangentbord




Städtanten!

Nu har jag flygit omkring i lägenheten och gjort den fin. Till och med damtorkat listerna som sitter längst ner på väggarna. Det blir intressant att se ifall Jens märker det då han kommer hem eller om han till och med har tjuvläst här innan.
Nu har jag kollat igenom lite gamla bilder och hittade den här:

Pretty in Pink!




MTV

Bra att MTV ger en lite underhållning då man är själv i lägenheten. Har städat toaletten lite och funderar på att dra en liten damsugning i resten av lägenheten också.

MTV




Frukost

Eftersom jag cyklade på morgon så ville jag göra en ordentlig frukost eller om man kanske ska kalla det lunch. Ska försöka fortsätta cykla varje dag en stund, om jag lyckats så har första steget till ett sundare liv börjat!

Frukost

Min frukost bestod av havregrynsgröt och en hårdbrödmacka med ägg på!

 




God morgon!

Klart jag måste få sova såhär länge då jag har lov. Mina dagsplaner idag:

- Gå ner till gymmet och cykla.
- Göra mig en ordentlig frukost.
- Gå till Konsum och köpa toapapper.
- Göra bort något skolarbete.

Usch det är nog bäst jag börjar på en gång..



Ändringar

Har gjort lite ändringar i Illustrationen på Pontus.
Här är första bilden jag gjorde:
P

Det här var efter jag gjorde om den lite:

Pontus

Jag gillar den andra mycket bättre särskilt när jag fick till pistolen riktigt bra, blev nöjd över den själv!




Illustration igen

P

Har gjort en till Illustration på Jens kompis Pontus! Egentligen var det ju så att Jens själv skulle göra en men det har ju inte blivit av än.




Illustration

Illustration
En till Illustration som jag gjort! Lite svårt med pussmunnen bara och dom på bilden vet inte om det än..




Bild från Polen

En bild från Polen
En bild från tiden i Polen och ville faktiskt bara lägga upp den här bilden för jag gillar mina ben på den, alltså behöver vi inte bry oss om hur ansiktet ser ut.




Nu lovar jag att börja

med läxorna, går lite segt men har lovat mig själv. Bäst jag gör det medan Jens är på jobbet också. Så här nere är en bild på Jens då han jobbar, visst är han söt!


Jensjobbar




Homework

Nu känns det som att det är dags för mig att försöka sätta mig ner med lite läxor. Hugg i!




Lionking III

Nu blir det att se lejonkungen tre igen, för att Jens blev sugen på det. Inte lika bra som dom andra men den funkar helt klart!



John Blund

Plingar på lägenhetsdörren och vill in, tror det är dags för att släppa in honom för att vara utvilad inför morgondagen. Blir spännande att se vad den kommer erbjuda men ni kommer att hitta mig och mina kompisar i dimman på Cleo!




Millenium

Sitter och ser en del av Milleniumtriologin som går på SVT1. Den är inne på den andra filmen nu, den sämsta enligt mig. Den första var helt klart bäst och Noomi Rapace gör den bästa rollen som Lisbeth Salander, hon är så cool.

Lisbethsalander




Relax!

Framme till slutdestinationen, börjar bli småirrierad på Jens då han springer runt som en kacklande kyckling och är rastlös som vanligt. Att han bara inte kan sätta sig ner och ta det lugnt!



Mot Sherwoodskogen!!

Nu bär det av, vi hörs sen!

Istappar




Mot Råneå!

Har för ett tag sen vaknat och känner mig riktigt utvilad. På ett tag ska vi börja bege oss mot Råneå till Jens familj. Gårdagskvällen tillbringades förstås hos Jocke och ni kan ju gissa ifall dom tog fram kontrollerna till Xboxet eller inte. Men nu ska jag ta på mig lite ansiktsmask och kolla hur det blir om jag släpper ut min fläta som Jens gjorde på mig igår!

Xbox




Kvällens planer

Jens är sugen på lite Jockehäng och det säger inte jag nej till. Men först vill jag ju såklart se färdigt filmen på tv4.



how to lose a guy in 10 days

Filmen som går på tv4, har redan sett den ett x antal gånger men den passar perfekt att se medans man smälter ner maten!how to lose a guy in 10 days




Ansiktsmask

Sitter nu här efter en påtvingad dusch, skämt åsido det är väl klart jag brukar duscha! På MTV pågår det ett maraton med My Sweet 16, inte att allmänbildande program direkt utan mer att man blir irriterad på att allt i programmet. Kända artsiter som besöker 16-års kalas, självsäkra tonåringar och stolta föräldrar. Hur kan föräldrarna vara stolta över barnen då dom i själva verket inte gjort något på egen hand i hela sitt liv utan har bara använt fingrarna och pekat på vad dem vill ha.

Tänkte ju börja ett nytt liv sa Jens och jag igår så vi ställde oss och gjorde fyllda paprikor och ris till. Ikväll blir det fläskfilépasta, tror Jens ska få ta hand mest om den för han brukar vara bra på sånt! Sen en påskpromenad på ett tag kanske? Efter middagen tror jag nog. För nu sitter jag ju som sagt här med en ansiktsmask från Chanel och hoppas på att jag kan låta bli godisskålen..

Ansiktsmask




Dagens I-landsproblem

Känslan mna har att man inte orkar gå i duschen, men man känner sig tvingad till det.

Dagens I-landsproblem




Lejonkungen

Jag och Jens tar en lugn morgon och tittar på lejonkungen. Alla kan väl hålla med om att på den tiden gjordes det dubbelt så bra disney-, barnfilmer och barnprogram.

Har tagit kort på en bild på Jens som jag gick i onsdags. Han var ju med på en fotning i alla fall, visst var det fint?

Foto på Jens av Bengt Hardell
Foto: Bengt Hardell




Debatt

Sitter och ser debatt på SVT1. Svenskarna äter mest godis per person och år i jämförelse med resten av världen. Vi ska i genomsnitt äta 17 kg per person och år.

Och här sitter jag med en godisskål och börjar på illa när jag tänker på det..



Glad påsk!

Tänkte önska er alla en glad påsk! eller kanske inte..jag kanske lurar er med att önska er glad påsk då det är första april idag! Har ni lurat någon?

Chicken




Dagens I-landsproblem

Man tycker att det är för jobbigt att sätta in bilder på den externa hårddisken för det tar för lång tid att sätta in den i datorn..

Dagens I-landsproblem