King of the slope

Använde appen i backen idag, kom dock på det försent och hade blivit småklibbigt men kom upp i lite hastighet i alla fall. Perfekta dagar förresten!




always look on the bright side of life

Perfekt väder för att fara till Kåbdalis idag!




Poträttbilder

Har ju förresten gjort en ny kategori för ett tag sedan där jag försökt få alla inlägg med mina gamla fotograferingar, så som studiobilder och övriga. Hyfsat roligt när jag nu tittar tillbaka och ser att vissa som man tyckte var snygga faktiskt ser förjävliga ut. Så nu tänkte jag ladda upp dem jag inte redan lagt upp som jag tog sist med favoriten Håkan. Imorn blir det förresten avgång mot Kåbdalis med några stycken från skiftlaget.




don't play with fire you might get burned

Idag var ett riktigt bakslag, speciellt på gymmet. Ingen övning gick bra, tagget var där som vanligt men kroppen ville inte hänga med vilket gjorde mig frustrerad och irriterad. Kom då och tänka på Bernt på jobbet, som frågade mig förra veckan vad jag har för förväntningar på mig själv då jag är och tränar. Vet inte riktigt själv, visst jag förväntar mig inte att jag ska öka i styrka och kunna lägga på mer vikt efter varje gång men då man får ett bakslag och man inte orkar lika mycket som man körde på sist så känns det lite som ett steg bakåt. Ett annat bakslag är att jag inte har någon matlust. Jag är inte alls sugen eller hungrig, varken före eller efter träningen. Igår satt jag på jobbet och riktigt tvingade i mig mat för att jag vet att jag måste äta. Funderar på att någon dag i veckan lägga till lite kolhydrater i min mat för att få en liten kick.

Jaja inget att deppa över utan bara ta nya tag till morgondagen och hoppas att matlusten kommer tillbaka snart. Nu lite GA-avsnitt. Cya!

Hittade en 1 år gammal bild och kom på att jag måste plocka fram mina hattar snart!




don't play the game if you don't know the rules.

Ännu en ny keps, tack förresten!




Mmh!

Leffe bjöd på våfflor på jobbet idag, det var bara att grilla!




Natti

Inte mycket att säga då jag jobbat 12-timmars med mitt underbara gäng på s45. Det trista är att det blir en mindre sovtimme för vår del då man ställer fram klockan. Grattis lag 2..

Natti natti!




En krydda i livet!

Tänkte dela med mig lite av mina favoritkryddor när det gäller matlagning, börjar med dessa två:

Paprikapulver -
En favorit till kyckling!
Alla sorters paprikatyper innehåller något som kallas capsanoider som tycks kunna öka energiförbrukningen. I en studie visar det att capsanoider minskade vikten hos försökspersonerna. Det som minskade mest var bukfettet. Alltså var det fettförbränningen som ökade och inte energiförbrukningen. Kan även tillägga att jag föredrar Stark Paprika så det smakar lite mer.

Vitlökspulver - En favorit till allt..nästa i alla fall.
Ett stort minus för vitlök är ju faktiskt andedräkten men jag som inte har någon pojkvän behöver ju inte bry mig om det så är nästan så jag överkonsumerar denna krydda till nästan allt jag lagar.

Vitlök har visat effekter på hjärt och kärlhälsan genom att sänka blodfetterna och minska blodplättarnas förmånga att klumpa ihop sig. Det har också visat sig att vitlök innehåller mycket antioxidanter och ökar din kropps produktion av detta också. Tyder också på att den verkar antibakteriellt och är därför bra att proppa i sig då man ser att man håller på att bli förkyld. Sen är det ju väldigt gott med vanlig vitlök i mat också!

Lite fakta jag fått då jag läst lite från Fredrik Paulún

Tonight
We are young
So let's set the world on fire
We can burn brighter
than the sun




Äntligen

Äntligen en ny design med lite egobilder som gör den lite personligare. Sitter nu i soffan efter nästan alldeles precis kommit hem från jobbet och ett gympass. Måste faktiskt passa på att ge lite credz till mig själv och säga att det faktiskt gå bra. Med själva styrketräningen i alla fall. Det finns fortfarande saker att bättra på vad gäller konditionen och maten.

Nu när jag faktiskt sitter på datorn tänkte jag berätta om min skidtur förra fredagen. Är ju så att jag anmält mig till SSAB-klassikern med några av mina skiflagskollegor där bland annat vi skulle åka 5,4 km skidor. Inte långt alls men jag hade inga egna skidor så jag fick ta vad jag fick över. Ett par vallningsfria juniorskidor och det var + grader då vi åkte. Jag hade både för bra fäste för att kunna glida i nedförsbacke och var tvungen att arbeta mig uppåt. Mina teammates skrattade åt mig och jag var halvt förbannad och var tack vare det och min tjurighet som jag tog mig runt hela. Dem andra var ju faktiskt schysst och väntade ibland men direkt jag hann ifatt dem och ville pusta ut så hade dem redan hunnit hämta andan så det var ju bara för min del att fortsätta. Känslan jag sedan fick då jag stötte på en gubbe som mot slutet åkte bakom mig och sa hur tur jag hade som hade skidor med "fiskfjäll" och det var det bästa man kunde ha behöver jag nog inte ens förklara.

Småtrist ändå eftersom jag funderade på att investera i ett par skidor men fick inte den bästa upplevelsen men fick bocka av på listan.

Aja nog om detta, nu blir det att vila lite med något avsnitt GA och sen göra upp lite mat inför helgens första arbetshelg på verket sen i November-Dececmber.

Tips för er som börjar med proteinpulver och shaker, diska eller skölj ut den ordentligt direkt efter varje användning för att inte tuppa av den ruttna lik-lukten som bildas annars. Fast i och för sig har jag inte lärt mig än, men nästan!





Vill ha!

Hittade en snygg sak igår då jag och Anders tog en Luleåtripp:




Bilder som skulle lagts upp igår




Update

Varit dåligt med uppdatering och har inte ens hunnit berätta om min skidtur förra fredagen. Men imorn kommer förhoppningsvis en ny design upp som ska väcka bloggandet till liv igen! Så då ska jag berätta om skidäventyret runt ormberget.

Var förbi Krister på Acctive idag för att köpa nytt proteinpulver utan smak, är lite för feg än för att testa med smak så håller mig till den klassiska grötsmaken.
Köpte även en ny tröja som ska hjälpa mig att få upp värmen på gymmet. Stort plus för den underbara färgen!

Ps. Jag joggade faktiskt till och från jobbet tisdags..om man kan kalla det att jogga ens. Aja varningsklockorna ringde i alla fall så nu är det dags att fixa till min Akilleshäl med Patriks hjälp.

Blogg.se appen är riktigt dålig så kunde
inte ladda upp bilderna ja ville. Men lägger upp dem imorn.




Kvällsmål

Får se om jag klarar av att stiga upp ur sängen imorn. Beger mig ditåt nu men först lite äggfluff med hallon till ett GA-avsnitt, som jag tackar Kristoffer för att jag fått. Nu ska det nötas!




9gag

Haha äcklig humor




Hurtig dag

Berättar mer imorn om dagens nästan allt för hurtiga dag.

 




Middag

Bestående av det vanliga och det skönaste är att det är så enkelt. Så middag nu till Cold Case. Sen gymmet med Patrik och Jacke för att bli lite piggare inför nattskiftet!




Mayday!

Kommer inte kunna gå normalt idag, men det kommer inte funka då jag ska kunna gå upp och ner i trappor på jobbet. Men jag har klarat det förr att plåga mig själv, speciellt fort kommer det inte gå.

Roligt fakta:




Vilodag

Onsdag, underbara vilodag eller? Gårdagens benträning har gjort att jag ser ut som ett retard då jag går i trappor sätter mig på stolar och gör ett toabesök, som tur är ser ingen mig då.

Trots det så begav jag mig med syrran och Jacke till Actic för att ta några simtag. Fick äntligen inviga min baddräkt och dusch och bastu efteråt gjorde en till en ny människa. Far sedan förbi Kvantum för att bara inhandla nyttigheter som lax, sallad, keso, kvarg och äggvitor. Japp färdiga äggvitor! Har alltid undrat och tänkt på hur ohållbart och dyrt det blir att dela äggen hela tiden så har länge tänkt frågan någon erfaren som gör äggfluff hela tiden men förra veckan dök tipset upp i Acctive-gruppen. Så nu jäklar ska jag börja med det jag också!

Ska nu försöka ta en powernap innan nattens skift. Får se hur det går med min flitiga syrra som dammsuger för fullt.

Några bilder, sa att jag inte skulle lägga upp en bild på mig i baddräkt men äh måste ju visa hur sportig jag ser ut, måste bara börja simma ännu mer. Har alltid varit en badkruka så är ingen höjdare på att simma. Blev även att köpa hela 12 lättkvarg då det var extra pris, men det käkar Thelinarna upp på nolltid!




Body app

Nog finns det många appar om träning och hälsa. Body magazine har ju precis kommit med en där första numret är gratis tydligen.




SSAB

Lyckades pressa i sängen till 14 efter första natten på 2-3 månader. Ja, inatt började jag jobba på strängen med älskade lag 3 igen, underbart. Var smånervös över hur mycket jag kom ihåg, speciellt att köra travers igen men var lite som att börja cykla. Men mer än så här behöver jag inte vara borta. Allt flöt på igår men nu ska jag inte säga för mycket för fler dagar kommer. Det enda dåliga igår var att jag brände av lite hårtoppar och lite i nackhår. Men inte så att det syns men hade den äckliga lukten av bränt hår om mig resten av kvällen.

Kommer väl sakna den lilla Toyota trucken på Plannja:




Kycklingfilé med jalapeño

Tänkte lägga upp en bild från dagens middag. Mycket gott om man börjar bli less på den vanliga stekta och ugnsvärmda kycklingfilén och vill lyxa till det lite. Väldigt enkelt men så mycket godare.

Det du behöver endast:
Kycklingfilé
Jalapeños
Philadelphiaost


Man snittar alltså i kycklingfilén och lägger sedan in philadelphiaost och jalapeños och sen är det klart! Sedan in i 200 grader i ugnen och låt dem vara där i 20 minuter, beroende på hur stora dem är.





Zzz

Supertrött tjej som halvt sovit mig igenom filmen Taken på fyran, dock tredje gången jag såg den så det gör ju ingenting. Riktigt bra film i alla fall. En bild från gårdagen från mobilen. Kamerabilderna från kvällen kommer sen. Var förresten roligaste kvällen på länge! Cya!




Pics

Har inte varit speciellt aktiv med korta inlägg osv. Men nu tänkte jag lägga upp några bilder från förra helgens trip till Umeå.




True




Skojter

Har ju glömt att lägga upp en bild på min nya skoter ;)




Kvinnornas dag

En långpromenad idag efter jobbet med bus:




Brum brum

Liten traktor va, däcken är ju lika stora som trucken jag kör. Så måste erkänna att jag kände mig lite mesig då den kom in.




Ååååh

Kan det inte bli fredag så jag får veta hur det blir!! Vill veta nu..




Dagens lunch




Inte igen

Jävla förkylning..ont i halsen..sov gott..




Sunday again

Ligger nu i sängen. Hyfsat utmattad efter helgens vistelse i Umeå som bestod av träning, flottande och umgås med älskade Jannie! Mer updates när ja sitter på en dator. Träffade även upp Andreas för lite "catch up" talk.

Natti!

 




On the road again

Ja då har man tagit ett stopp i Skellefteå och är nu på väg igen.




give me all your luvin'

Idag bär det av till Umeå över helgen och jag packar för fullt och troligtvist för mycket som vanligt för att vara på den säkra sidan. Kommer bli bra det här!

Kan ju nu äntligen lägga upp lite bilder från min nyktra fredag förra helgen:

Hinner inte med fler bilder nu, så ciao!




Kaoz!

Som sagt för fullt upp i mitt liv just nu för att kunna uppdatera ofta. Lite kaos nu senaste veckan men nästa fredag får jag veta mer. Ciao!

Lägger upp en bild på mina naglar i alla fall. Med Luleå hockeys färger, dock guld istället för gult.