NEJ!

Buhu, stackars mig för att det nu regnar på en av mina lediga dagar. Hallå? jag måste ju hinna bli brunare innan jag ska börja jobba igen.

En annan rolig sak är ju att man bestämmer sig för att ta inlinsen till Öjebyn och det börjar regna efter halva sträckan. Det är då den svåra frågan kommer "ska man vända eller fortsätta? Det kvittar ju". Jag bestämde mig för att vara tapper och fortsätta och nu sitter jag här på mammas jobb och bara tar det lugnt och känner hur jag själv luktar "blöt människa".

En tanke som har kommit upp är att jag ska verkligen försöka börja träna mer. Ska försöka att inte bara hålla det som en tanke som aldrig förverkligas utan börja nu. Vilket jag har gjort genom att åker inlines varje dag en längre sträcka. Då måste jag bara fortsätta trimma resten av kroppen. Undra om jag hinner bli mer trimmad till slutet av beach 2010 här uppe i Norrland?

En fråga till er läsare: Är det fult när en tjej har magmuskler? Så att det syns menar jag, för jag funderar på det, inte på att det ska vara en enorm tvättbräda utan mer så att det precis syns.

Ber om ursäkt för att ni inte för någon bild eller om det finns stavfel i texten eftersom jag inte orkar läsa igenom det själv.



Kommentarer
rikko

Men du är ju så snygg nu! du har ju jättesnygg kropp.

2010-07-09 @ 15:14:28
Jenny

heejsan !

allt bra med dej? (:

kram<3

2010-07-10 @ 22:37:27 | http://roseettens.blogg.se/
william

det är inte fult;D

det är coolt med en tvättbreda;)

2010-07-11 @ 12:18:24 | http://cookieboy.blogg.se/
Po

Verkligen inte, jag tycker det är snyggt!

2010-07-13 @ 15:42:05 | http://www.mermuskler.se/magmuskler
Jenny

härligt, jo allt e toppen med mej !



Skulle du kunna vara så gullig & rösta på min sko på min blogg? Du hittar den i senaste inlägget, puss ♥♥

2010-07-17 @ 15:46:06 | http://roseettens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback